header foto header foto header foto header foto
 

Trainingstijden 2019-2020

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Beste Leden,
De trainingstijden voor het komende seizoen zijn bekend! Als je in een team bent ingedeeld zie je in Lisa-agenda de trainingen staan.
De trainingen starten maandag 19 augustus.
Nog een hele fijne zomer en tot ziens op het hockeyveld!
Namens de trainingscommissie,
Marieke, Maurice en Mariƫtte

Lees verder

OPROEP VAN DE SPONSORCOMMISSIE: Teamsponsoren gezocht!

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Nu de teamindelingen voor het nieuwe seizoen bekend zijn, start de uitdaging om ook dit seizoen voor alle teams een sponsor te vinden. Het bestuur en de sponsorcommissie streven er naar dat elk team minimaal een eigen shirtsponsor heeft. Team- en kledingsponsoring zorgt voor groot plezier bij zowel het gesponsorde team als de sponsor en het is de ervaring dat de gesponsorde kleding met

Lees verder

Ineke Bruurs Lid van Verdienste bij HCH

van het bestuur Nieuws afbeelding Soms heb je het geluk dat er fantastische vrijwilligers zoals Ineke Bruurs op je pad komen. Hockeyclub Hilvarenbeek had dat geluk. En omdat wij zo blij zijn met alles wat Ineke voor onze club doet, zijn wij trots dat zij zich vanaf nu Lid van Verdienste kan noemen.


Lees verder

Funkey/Benjamins vanaf september 2019 weer op zaterdag

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Na de zomer gaan de Funkey/Benjamins (Jongste Jeugd van 5 en 6 jaar) weer trainen op de zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00. Tijdens deze ochtenden maken de kinderen op een leuke en natuurlijke manier kennis met sportief bewegen en de basisvaardigheden voor de hockeysport. Er wordt door deze groep nog geen wedstrijden gespeeld. De trainingen staan onder leiding van Madelon Bonekamp.


Lees verder

Wie maakt de Commissie Communicatie compleet?

van het bestuur Nieuws afbeelding We zijn enerzijds op zoek naar een communicatiefanaat én daarnaast naar iemand met affiniteit voor vormgeving, om onze spiksplinternieuwe Commissie Communicatie binnen HCH compleet te maken!


Lees verder