header foto header foto header foto header foto
 

Vrijdag 10/11 om 20:30 Wedstrijd Dames 1 Silver Cup (+livestream!)

Leuk om te weten Vrijdagavond speelt Dames 1 een wedstrijd voor de Silver Cup tegen Drunen Dames 1. Jullie zijn van harte uitgenodigd om daarna nog even te komen feesten!
Ben je erbij? Bekijk anders de livestream hier!

Lees verder

Wie zijn er sterker? De jongens of de meisjes?

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vrijdag 21 oktober aanstaande spelen jongens D1 en meisjes D1 een oefenwedstrijd. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Wie gaat er met de eer strijken?? Kom kijken naar dit leuke oefenpotje en ben je dan voor de jongens? Of voor de meisjes?

Lees verder

Jongens 8 D weer het veld op

Leuk om te weten De officiele buitentraining begint weer de week vóór Carnaval. Eerder beginnen met trainen mag onder de volgende voorwaarden: - het veld moet bespeelbaar zijn (dus mag niet bevroren of wit zijn) - trainer moet zelf geregeld worden - de training moet gemeld worden bij de club. - toezicht van volwassenen is verplicht Afgelopen week waren de eerste bikkels alweer aan het trainen op het

Lees verder

Hockeyclub Hilvarenbeek schenkt geld aan het Glazen Huis oftewel Weerm Beek

Leuk om te weten Dinsdagavond 23 december was Césanne de Vey Mestdagh live op de radio. Namens de Dames Veteranen doneerde zij 60 euro. Ze verklapte toen al dat ze had gehoord dat de Heren Veteranen niet achter wilden blijven.

Lees verder

25% korting op clubkleding bij Van Gool

Leuk om te weten Nieuws afbeelding 25% KORTING OP ALLE CLUBKLEDING
Scoor vanaf nu alle clubkleding met 25% korting!* Wees er snel bij, deze actie geldt alleen op winkelvoorraad dus OP=OP!

*Deze actie is niet geldig op wedstrijdkousen
Lees verder

Hockeysale op de club op zaterdag 6/4

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het team van Van Gool is zaterdag 6/4 tussen 09:00 en 12:30 op de club aanwezig met een grote voorraad hockeyspullen met enorme korting van 50%!
Ze nemen sticks (maat 27-36.5) en schoenen (maat 30-46) mee! Daarnaast kunnen leden ter plekke een nieuwe grip of zeem op hun stick laten draaien.

Lees verder

HCH Lustrum in de Hilverbode

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Ook de Hilverbode besteedde aandacht aan het lustrum! Lees het artikel hier: https://digikrant.emdejong.nl/neodirect/static/5/De-Hilverbode?date=20240320&page=20


Lees verder

Lever jouw oude hockey-/sportspullen in bij ons!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag zijn we gestart met een nieuw initiatief! Vanaf nu kun je jouw oude hockeyspullen (kleding, schoenen, sticks, accessoires) en trainingskleding inleveren bij ons. Wij zorgen dat het gewassen wordt en op zaterdagochtend in ons 'winkeltje' bij de wedstrijdtafel komt te hangen. Voor een kleine bijdrage, die wij vervolgens doneren aan Quiet Hilvarenbeek, kunnen deze hockeyspullen

Lees verder

33 nieuwe scheidsen bij HCH

Leuk om te weten Nieuws afbeelding HCH wil de nieuwe scheidsrechters feliciteren met het behalen van hun certificaat clubscheidsrechter. Na de e-learning cursus thuis achter de computer en een praktijkavond op het veld zijn er in totaal 33 leden geslaagd.

Een mooi resultaat waar we hartstikke trots op zijn!!

Lees verder

Kais Khanfir traint vanaf dit seizoen Dames 1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste allemaal,
 
Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Kais Khanfir, ik ben 57 jaar oud en woon in Tilburg. Ik woon al 27 jaar in Nederland, nadat ik geboren ben in Tunesië. Voetbal was altijd mijn grote passie in Tunesië en deze passie heb ik meegenomen naar Nederland. Mijn sportavontuur begon in 1996 bij Taxandria Oisterwijk, waar ik begon met

Lees verder

Vrijdag 13/10 om 20:30 Wedstrijd Dames 1 Silver Cup (+livestream!)

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vanavond speelt Dames 1 een wedstrijd voor de Silver Cup tegen Venray Dames 1. Jullie zijn van harte uitgenodigd om daarna nog even te komen feesten!
Ben je erbij? Bekijk anders de livestream hier!


Lees verder

30/9 Dag van de Scheidsrechter

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vandaag, zaterdag 30 september 2023, is de Dag van de Scheidsrechter. We willen ál onze scheidsrechters én onze Arbitragecommissie vandaag extra bedanken voor al hun inzet voor onze club! Jullie zijn toppers!

Lees verder

HT3 voor Jules Jongen

Leuk om te weten Het nieuwe seizoen is weer begonnen maar net voor de zomervakantie behaalde Jules Jongen zijn HT3-diploma! We feliciteren hem daar graag mee want het is een enorm knappe prestatie! We zijn er trots op dat we zulke gemotiveerde en goed opgeleide trainers op de club hebben.


Lees verder

Steun HCH, eet pizza van Pizzani!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Pizzani HCH! Bestel je bij Pizzani een overheerlijke pizza, vul dan in het kortingscode-veld de code ‘HCH’ in. Voor elke bestelde pizza krijgt Hockeyclub Hilvarenbeek €2,50! Je club steunen én genieten van heerlijke pizza’s? Leuker kunnen we het niet maken! X
Check hier de flyer


Lees verder

HCH verwelkomt op 31/3 Bridge House School uit Zuid-Afrika

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op vrijdag 31/3 verwelkomen onze teams JB1 en MB1 het hockeyteam van Bridge House School, uit Franschhoek, Zuid Afrika. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er samen gegeten en de wedstrijd zelf start om 20:30 uur.

Je bent van harte welkom om de wedstrijd te komen kijken en aansluitend een drankje te komen doen!

Zien we je op 31/3?Lees verder

Aftermovie Opening Nieuwe Velden

Leuk om te weten Bijgaande video stuurden we onze leden ook al in ons nieuwjaarsbericht, maar wilden we andere geïnteresseerden niet onthouden!
Lees verder

Lauren van der Geld genomineerd voor Sporttalent van het Jaar

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen vrijdag werden tijdens het Sportgala van Gemeente Hilvarenbeek de sportprijzen van 2022 door burgemeester Evert Weijs uitgereikt. We kunnen met trots melden dat Lauren van der Geld dit jaar was genomineerd voor Sporttalent van het jaar. Helaas ging ze er niet met de eerste prijs vandoor, maar desalniettemin is ze voor Hockeyclub Hilvarenbeek een geweldig talent en voorbeeld! Ga

Lees verder

19 nieuwe scheidsen erbij!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Goed nieuws: we hebben weer 19 toppers die hun scheidsrechtersexamen hebben gehaald! Van harte proficiat met jullie diploma, en we zien je binnenkort bij één van de wedstrijden!


Lees verder

Mooie opbrengst Rabo Clubsupport voor HCH

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek heeft 110 stemmen gehad bij de Rabo Clubsupport actie. Hiermee is er een bedrag binnengehaald van €993,45. Dit geld wordt besteed aan nieuw buitenmeubilair, zodat we straks lekker van de wedstrijden op onze gloednieuwe watervelden kunnen genieten!
Wij willen iedereen heel erg bedanken voor de stemmen!!

Lees verder

Herfstkampioenen gefeliciteerd!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek feliciteert JB1, JC1, JD1, en MO12-2 met het Herfst Kampioenschap!! Op naar ook een succesvol lente seizoen! HCH wil ook de sponsors van deze teams bedanken! Apotheek Beekdal Slagerij Mulders Garage C. Verburg V.O.F. LBB Lavrijsen BrandBeveiliging T&W Tilburg Pistorius Elektrotechniek

Lees verder

De oude velden zijn verwijderd! Op naar de nieuwe...

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op Hockeyclub Hilvarenbeek wordt hard gewerkt aan de nieuwe watervelden. Hieronder zie je alvast een kleine update. Vanaf aankomend seizoen zullen alle teams van HCH op watervelden spelen!!

Lees verder

HCH feliciteert alle kampioenen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vier kampioensteams afgelopen week!

We feliciteren JC, MB1, Dames1 en Dames 3: jullie hebben het top gedaan!

Lees verder

De vlag kan uit voor acht van onze trainers!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Pleun, Valerie, Madelief, Roos, Vera, Helma, Veerle en Thijs hebben de HT2-opleiding met goed resultaat afgerond! In november 2021 begonnen zij, samen met drie trainers van Were Di aan deze trainersopleiding waarbij zowel praktijk als theorie aan bod kwam. Tijdens de lockdown werden enkele bijeenkomsten digitaal georganiseerd, zodat ze het allemaal voor de eindexamen-periode af konden

Lees verder

Hockeyschool De Hilver start weer!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
Hallo hockeyliefhebbers,

In de lentecompetitie ga ik weer starten met de hockeyschool. Dus als je zin hebt, schrijf je dan snel in.

Wat zijn de opties?

Lees verder

MD3 EN MB3 KAMPIOEN!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag zijn MD3 en MB3 kampioen geworden.  Gefeliciteerd met het kampioenschap meiden!! Op naar het lenteseizoen!!! 🏆🏑

Lees verder

BEDANKT VOOR DE STEMMEN!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Met de Rabo Club Support actie is voor Hockeyclub Hilvarenbeek een bedrag van €1326,96 opgehaald door maarliefst 125 stemmen!! Het geld gaat gebruikt worden voor de vervanging van het buitenmeubilair, zodat er lekker en comfortabel van de wedstrijden genoten kan worden.
HCH wil iedereen heel erg bedanken voor de stemmen!

Lees verder

Kijk morgen live naar HCH-wedstrijden!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hallo allemaal,

Helaas kunnen onze trouwe toeschouwers de wedstrijden niet fysiek bijwonen. Maar goed nieuws! Morgen gaan we een aantal wedstrijden live uitzenden. Je kunt de stream volgen via hchilvarenbeek.nl

In onderstaand overzicht zie je welke wedstrijden te volgen zijn:
11:30 JD1 - Eindhoven JD1
13:15 MC1 - Oedenrode MC1

Lees verder

DJ1 EN DJ2 KAMPIOEN!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zondag zijn DJ1 en DJ2 gehuldigd, omdat zij kampioen zijn geworden dit seizoen. Gefeliciteerd dames, top gedaan!! 🏆🏑🥂 Op naar het lenteseizoen! 

Lees verder

VRIENDJES EN VRIENDINNETJES TRAINING

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aanstaande maandag (8 november 2021) is het weer Vriendjes en Vriendinnetjes Training. Alle leden van de Jongste Jeugd mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training van 18:00 - 19:00.  Zien we je dan met je vriendje of vriendinnetje?

Lees verder

NOUT VERKOCHT DE MEESTE LOOTJES!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen jaar verkocht Nout (J6E2) de meeste lootjes voor de Grote Clubactie! Door Corona moest zijn gewonnen uitje helaas steeds uitgesteld worden. Maar dit weekend was het eindelijk zover, Nout en zijn team zijn lekker gaan paintballen! Proficiat Nout, en dank aan iedereen die een lootje van de Grote Clubactie heeft gekocht!

Lees verder

KAMPIOENEN!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag zijn MD1 en MC2 kampioen geworden!! Een top prestatie meiden. Gefeliciteerd namens Hockeyclub Hilvarenbeek! 🏆🏆🏆

Lees verder

OPEN TRAINING TRIM-HOCKEY 11/10

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste ouders,

Jullie kind is met veel plezier lid van onze club, maar wist je ook dat wij ook voor de ouders leuke trainingen verzorgen? Op maandagavond van 20.30u tot 22.00u verzorgen wij een training voor de trimmers. De trimmers zijn een gemixte groep dames en heren van alle leeftijden. En of je nu ervaring hebt met hockey of niet, iedereen is welkom en speelt samen

Lees verder

TWEEDE RONDE SILVERCUP DAMES 1!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding HCH Dames 1 is door naar de tweede ronde van de Silvercup!! 
Zij spelen de tweede wedstrijd weer thuis tegen Basko D1 om 20:30 uur.  Kom de meiden van Dames 1 aanmoedigen en dan zorgen we samen dat ze weer een ronde verder komen in de Silvercup! 🏑

Lees verder

VRIENDINNETJES TRAINING

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Morgen (24 september) vindt er weer een Vriendinnetjes Training plaats! Alle leden van de Meisjes Jongste Jeugd mogen een vriendinnetje meenemen naar de training (17:00-18:00).
Trommel je vriendinnetjes op en laat ze zien hoe leuk hockey op HCH is! 🏑🏑🏑

Lees verder

DE KLUSCLUB IS HARD AAN HET WERK!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen weekend is door de klusclub én een aantal geweldige helpers hard gewerkt aan onze accommodatie! Nadat afgelopen Algemene Ledenvergadering unaniem vóór verduurzaming van ons clubhuis stemde, is direct gestart met de uitvoering van deze plannen.

Lees verder

Laatste benjamins training van dit seizoen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aanstaande zaterdag 5 juni vindt de laatste benjamins training van dit seizoen plaats! Ben jij 5 of 6 jaar en vindt je het leuk om een keertje mee te trainen? Dan ben je zaterdag van harte welkom! Hopelijk zien we je dan!!

Lees verder

EHBO-cursus HCH

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag hebben 9 HCH'ers hun EHBO diploma gehaald! Gefeliciteerd deelnemers!! Deze cursus vond uiteraard geheel corona-proof plaats bij Hockeyclub Hilvarenbeek. 

Lees verder

Lente-aanbod Hockeyschool De Hilver

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hallo hockeyfanaten,
Bij dezen weer de info van de hockeyschool.

Wat zijn de opties?
Je kan kiezen voor het hele pakket van 6 trainingen (€50,- voor 6 trainingen) of voor losse trainingen (€10,- per training).

Dagen

Lees verder

Jumbo sparen voor elkaar

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek bedankt Jumbo voor dit prachtige bedrag! En ook alle mensen die hun spaarkaartjes in onze bus hebben gedaan!! Er is €745,72 opgehaald, waar weer een hoop mooie dingen van gedaan kunnen worden voor de club. 

Lees verder

Bedankt voor de stemmen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek wil iedereen bedanken die op ons gestemd heeft met de Rabo ClubSupport actie! Wij hebben het mooie bedrag van €1359,23 opgehaald en hiermee kunnen wij het nieuwe materialenhok verder gaan inrichten. Nogmaals bedankt!!

Lees verder

Herfstkampioenen gefeliciteerd!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek feliciteert MD2, MD3, MC3 en MB1 met hun herfstkampioenschap! Ga zo door in de competitie!

Lees verder

Livestream Silver Cup Dames 1 vanavond

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Doordat er door de maatregelen geen publiek meer bij de hockeywedstrijden mag zijn, wordt de wedstrijd van Dames 1 van morgen live uitgezonden! Kijk je mee of zij de door de tweede ronde van de Silver Cup komen?! De wedstrijd is te bekijken via deze link en start om 20.30: https://youtu.be/4-qZXUnWQCk.

Lees verder

Eerste ronde Silver Cup Dames 1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vrijdag 11 september om 20:30 speelt Dames 1 thuis tegen VMHC Dames 1 in de eerste ronde van de Silver Cup! Kom ze aanmoedigen, zodat ze verder komen in de Silver Cup!! Zien we jou vrijdagavond 11 september?!

Lees verder

Hockeyschool de Hilver

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyschool de Hilver gaat ook dit najaar weer van start! Je kunt kiezen voor 5 trainingen op 13 sep, 27 sep, 25 okt, 1 nov en 8 nov van 09:00 tot 10:00 (kosten €45). Of 3 losse trainingen op 27 sep, 25 okt en 8 nov van 10:00 tot 11:00 (kosten €10 per training). Inschrijven voor Hockeyschool de Hilver kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of een

Lees verder

HCH Academy clinics

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdag 18 en zondag 19 juli 2020 is het zover, de eerste tweedaagse clinic van onze eigen HCH Academy. De clinic is voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar (F t/m C-teams). Heb jij zin om een heel weekend te hockeyen onder begeleiding van TOP-trainers, schrijf je dan nu in voor deze clinic!

Lees verder

Trainers bedankt!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek wil alle trainers heel erg bedanken voor hun inzet het afgelopen hockeyjaar!! Er werd afgelopen jaar een nieuwe weg ingeslagen qua trainingen met de oprichting van de Hockeyclub Hilvarenbeek Academy. En dat was een succes! We hebben steeds meer teams die door vaste trainer/coaches worden begeleid. Volgend jaar zetten we deze lijn door en breiden de activiteiten van de

Lees verder

Vriendjes/vriendinnetjes training

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op maandag 8 en 15 juni worden er vriendjes/vriendinnetjes trainingen georganiseerd. Alle leden van de jongste jeugd en jongens D teams mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training! De training voor de meisjes jongste jeugd is van 16.00 tot 17.00. Voor de jongens jongste jeugd en D-teams start de training om 17.15 en eindigt om 18.15. Zorg ervoor dat je vriendje/vriendinnetje

Lees verder

Aanbod najaar Hockeyschool De Hilver

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hallo hockeyfanaten,

Hier is dan eindelijk de langverwachte info van de hockeyschool. Velen van jullie vroegen er al naar. Wanneer gaat de hockeyschool weer beginnen? Het was roostertechnisch privé en qua veldbezetting allemaal nog niet zeker, maar ik ben er eindelijk uit.

Wat zijn de opties?

Lees verder

Trimhockey op maandagavond

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Kom jij ook gezellig hockeyen op maandagavond?
Iedere maandagavond is er van 20.30-22.00 trimhockey op onze club. Het trimhockey team is een mix team van volwassen die het leuk vinden om een keer in de week samen te hockeyen (en als je wilt een borrel naderhand), maar niet de verplichting van wedstrijden in het weekend willen. Ervaring is niet belangrijk, plezier en gezelligheid staat

Lees verder

Voorstelling 'Pap doe normaal!'

Leuk om te weten Op maandagavond 25 maart is in het theater in Tilburg naar een humoristische voorstelling over het begeleiden van kinderen. Voor ouders, sportcoaches, leraren, etc. Hebben jullie zin om te gaan?

Het is de voorstelling ‘Pap, doe normaal!’. Het duurt van 20.00 tot 21.15 uur.


Lees verder

MB3 kampioen in de zaal !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op de laatste competitiedag van de zaal speelde de MB3 de spannendste wedstrijd óóit!
De omstandigheden in de "Dome” van HC Tilburg waren extreem te noemen voor toeschouwers maar uiteraard vooral voor de speelsters. De temperatuur in de hal lag boven de 25 graden, door het zonnetje op de "lucht” hal.

Lees verder

Dames 1 zaalkampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen weekend is Dames 1 zaalkampioen geworden! Met ruime voorsprong op de concurrentie, en nog twee wedstrijden te gaan zijn kan het kampioenschap al gevierd worden. Op 17 feb speelt Dames 1 nog twee thuiswedstrijden om 16.30 en 18.10 in sporthal de Roodloop. Kom de dames aanmoedigen om ongeslagen kampioen te worden!

Lees verder

Jongste Jeugd clinic zondag 10 maart

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondag 10 maart van 10.30 tot 12.00 is er een clinic voor alle jongste jeugd (benjamins, F- E6- en E8-tallen). Deze clinic wordt gegeven door de top-trainers van HC Hilvarenbeek, om zo alle jongste jeugd leden weer goed voor te bereiden op het veldseizoen. Alle coaches zijn inmiddels verzocht om de aanwezigheid te inventariseren. Geef dus graag zo snel mogelijk door of uw zoon of dochter hierbij

Lees verder

HockeyFood vanaf nu beschikbaar in de app

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste trainers, coaches, leden,
We hebben wat nieuws voor jullie. HockeyPraktijk introduceert HockeyFood.

Lees verder

JC1 kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding JC1 is kampioen! Nadat zij zelf met 3-1 van Eindhoven wonnen en de concurrentie punten liet liggen, mag JC1 zichzelf herfstkampioen noemen. Een top prestatie van spelers en coaches! Succes in de 2e klasse na de winter.

Lees verder

JD1 kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding JD1 heeft het kampioenschap binnengehaald! Dit seizoen zijn ze begonnen in de 3e klasse. In de herfstvakantie werd al de stap naar de 2e klasse gemaakt en met dit kampioenschap mogen de kleine bazen van Jongens D1 na de winter aantreden in de 1e klasse!  Wat een top prestatie! Spelers en coaches gefeliciteerd!

Lees verder

MC1 kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MC1 is afgelopen weekend kampioen geworden in de 1e klasse! Met nog twee wedstrijden te gaan is de eerste plek al zeker voor de toppers van MC1. Onder leiding van Folkert van Es en Dorine Weemers hebben de meiden promotie naar de Sub-Top klasse veiliggesteld. Een geweldige prestatie! Succes na de winter met deze nieuwe uitdaging.

Lees verder

Meiden MC1 halen meer dan € 2.000 op met Swim to fight cancer!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De meiden van MC1 hebben zondag 26 augustus meer dan € 2.000 sponsorgeld opgehaald voor de kankerstichting door 500 meter te zwemmen in de Piushaven. Nadat ze in de ochtend eerst nog even de MC1 van Goirle met 5-0 aan de kant gezet hadden. Wat een topprestatie! Goed gedaan meiden en coach!

Lees verder

MC1 zwemt zondag in de Piushaven voor Swim to fight Cancer

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De meiden van MC1 zwemmen aanstaande zondag in Tilburg voor Swim to fight cancer. 
Eén op de drie mensen krijgt kanker. Het is een ziekte waar helaas velen van ons mee te maken krijgen. Ook de meiden van MC1 willen geld inzamelen voor gericht kankeronderzoek, zodat we ervoor kunnen zorgen dat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.  Onder

Lees verder

Aanmelden hockeyschool De Hilver herfst 2018

Leuk om te weten In de bijlage van dit nieuwsbericht vindt u het aanmeldformulier voor 'Hockeyschool de Hilver'. Deze hockeyschool is een particulier initiatief van Folkert van Es, een ervaren trainer van onze vereniging. Meer info staat in het aanmeldformulier.Lees verder

Kom kijken naar Oman tegen Breda Heren 1 op 9 juli!

Leuk om te weten Op maandag 9 juli aanstaande om 20.00 uur speelt het Nationale team uit Oman een oefenwedstrijd tegen Heren 1 van BH&BC uit Breda op onze club. Een hockeywedstrijd op hoog niveau en super leuk om te kijken. Iedereen is van harte welkom!


Lees verder

Eerste LED armaturen geinstalleerd!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vandaag 18 juni 2018 zijn de monteurs van SPORT Technologies gestart met de installatie van de nieuwe LED verlichting van onze beide velden.
De werkzaamheden verlopen spoedig en de eerste lampen zijn gemonteerd. Als alles naar verwachting verloopt, zullen zij waarschijnlijk al op donderdag klaar zijn en kunnen we vanaf volgende week gebruik maken van de nieuwe LED verlichting!

Lees verder

Hockeyteam uit Oman traint op onze club

Leuk om te weten Het nationale hockeyteam uit Oman is de komende drie weken in Nederland om diverse wedstrijden te spelen. De trainingen vinden plaats op onze club. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken!

Lees verder

Win een Adidas pakket twv € 150, KNHB onderzoek naar (hockey)behoefte C, B en A-jeugd

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De KNHB doet samen met haar verenigingen een behoefteonderzoek onder (oud) jeugdleden van 12 - 21 jaar oud. Via de linkga je direct naar het onderzoek. Deelnemers kunnen een Adidas pakket winnen t.w.v. € 150,-.


Lees verder

Ongeslagen toppers van JF1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Jongens F1 is na de winterstop ongeslagen, dat is een feestje waard. Trots op deze toppers!

Lees verder

MA1 is kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na vorige week waren ze eigenlijk al niet meer in te halen, maar na vandaag officieel: MA1 is kampioen! Gefeliciteerd meiden trainers en coaches!

Lees verder

MC1 kampioenen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De meiden van MC1 zijn vandaag kampioen geworden. Volgende week mogen zij het kampioenentoernooi spelen in Hilvarenbeek. Gefeliciteerd meiden, trainer en coach!


Lees verder

MC2 kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De meiden van MC2 zijn vandaag kampioen geworden. Gefeliciteerd meiden, trainers en coaches! Succes op het kampioenentoernooi volgende week!


Lees verder

Jasper geslaagd voor HT3!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Jasper Stokkermans heeft afgelopen vrijdag het praktijkexamen voor de opleiding HT3 gehaald. Het theoretische deel had hij al binnen. Jasper is daarmee een gekwalificeerde hockeytrainer voor teams in de hogere competitieklassen.

Jasper, van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!!


Lees verder

Laatste plekken Hockeyschool de Hilver

Leuk om te weten Er zijn nog maar enkele plekken vrij voor de extra trainingen bij Hockeyschool de Hilver. Wist je dat je in plaats van een volledig blok ook voor losse trainingen kunt inschrijven? Schrijf je dus snel in op een van de volgende momenten:
Woensdag 15.30: 3 plekken Woensdag 16.30: 1 plek Zondag 9.30: 3 plekken Zondag 10.30: 1 plek Zondag 11.30: 1 plek (Jongens!)


Lees verder

Tussenstand Jumbo spaaractie

Leuk om te weten Nieuws afbeelding We gaan als de brandweer met de Jumbo spaaractie! Alvast bedankt voor jullie inzet tot zover. Op dit moment staat de teller al op 754 punten, maar we zijn nog lang niet klaar! Dus ga nog een keertje extra naar de Jumbo en blijf sportpunten sparen voor onze club. Geef dit door aan opa's, oma's, de buren, oom's en tante's, vrienden en kennissen en verzamel ook hun punten. Veel succes en nogmaals

Lees verder

LUKT HET DJ2 AS ZATERDAG OM KAMPIOEN TE WORDEN ???

Leuk om te weten Nieuws afbeelding As zaterdag, 24 februari kan Hilvarenbeek Dames Jong 2, thuis kampioen worden.
Het zou erg leuk zijn als de tribunes vol zitten......
Bij deze willen we jullie allemaal uitnodigen om 14:00 en/of om 15:40 uur in de Hispohal.
Dus hopelijk komen jullie ons allemaal aanmoedigen .............want we moeten natuurlijk nog wel 2 wedstrijden winnen. 

Lees verder

WINNAAR TEAM-UITJE GROTE CLUB ACTIE

Leuk om te weten Nieuws afbeelding WINNAAR TEAM-UITJE GROTE CLUB ACTIE
En de winnaar is team M6E3! Deze meiden hebben alle loten van de GCA verkocht. Er waren meer teams, maar naar een loting is de M6E3 eruit gekomen als de winnaar. 
ROCKS ‘N Rivers gaat een leuke activiteit organiseren in het Klim en avonturenbos! Veel plezier meiden. 

Lees verder

MA2 kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Meiden, coaches en trainers van harte gefeliciteerd

Lees verder

MB2 Kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De meiden zijn met nog een wedstrijd te gaan kampioen geworden Proficiat Britt, Indra, Anouk, Kirsten, Britt, Jannetje, Sanne, Sophie, Iris, Josien, Bibi, Iris, Jessie, Lotte, Naomi, Pien en de coaches Hennie, Dirk-Jan en Eric. 

Lees verder

Nieuwe shirtsponsors Dames Jong 1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Dames Jong 1 heeft sinds deze week 2 nieuwe sponsoren tw Autobedrijf Reijrink uit Diessen en BJW Bouwbedrijf uit  Moergestel.

Lees verder

GCA 2017 | Hoeveel loten heb jij verkocht?

Leuk om te weten GCA 2017 | Hoeveel loten heb jij verkocht?
Je hebt nog tot 6 november aanstaande om je loten voor de GCA te verkopen. Doe je best als team en verkoop er zoveel als je kunt. Het team welke de meeste loten verkoopt wint een leuk team-uitje.
Dus spoor je teamgenoten nog aan om nog de laatste weken te gaan verkopen. HopHopHop…gas erop.
 

Lees verder

Wordt MD1 kampioen?

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Morgen speelt MD1 haar kampioenswedstrijd tegen Tilburg MD2. Zou het onze dames lukken om het kampioenschap in de wacht te slepen!? Ze spelen om 10:30 op HC Tilburg. Komt dat allen zien! 


Lees verder

Young Umpire Challenge

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Voor de 12e keer wordt door de KNHB de Young Umpire Challenge georganiseerd. Ben je een enthousiaste clubscheidsrechter tussen de 14 en 18 jaar oud en wil je nog beter leren fluiten? Meld je dan aan via KNHB.nl
De Young Umpire Challenge vindt plaats op 24 juni 2017 van 10.00 - 15.00 uur bij Gooische HC (Bussumse Meerweg 9 te Bussum)

Lees verder

Open hockeyclinic op zondag 7 mei

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op zondag 7 mei  organiseert hockeyclub Hilvarenbeek een open hockeyclinic van 14.30 uur tot 16.30 uur. We gaan er weer een super leuke middag van maken. Heb jij zin om mee te doen en ben je tussen de 5 en 14 jaar? Stuur dan een bericht met je naam en leeftijd naar [email protected]. Leden van HCH zijn van harte welkom als ze een niet lid meenemen.


Lees verder

MC1 goes international!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Dinsdag 11 april om 18.00 speelt Hilvarenbeek MC1 een internationale wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Whitechurch (Wales). De wedstrijd wordt gespeeld op MHC Goirle. 

Lees verder

Heren veteranen laten serieus hockey zien !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Tijdens serious winterhockey, georganiseerd door Pleun Bruurs, stond de wedstrijd heren veteranen tegen jong H1 op het spel. Het zou een wedstrijd worden "old school” versus "new school”.  Net zoals de bokswedstrijd Rico vs Baddar de avond ervoor zou het een mooi gevecht worden met veel aanhang en toeschouwers die uiteindelijk allemaal het serious winterhockey project een beetje

Lees verder

Resultaat Grote Club Actie: €1518

Leuk om te weten Beste spelers, Het is al weer even geleden dat onze leden van de Benjamins tot en met de C-leden zich ingezet hebben voor de Grote Club Actie. Maar liefst 614 loten hebben zij alle te samen voor de club verkocht. Daar zijn wij echt ontzettend blij mee. Chapeau voor onze lotenverkopers! Daarnaast hebben de dames van DJ1 en de heren van HJ1 nog loten gekocht. Waarvoor onze hartelijke

Lees verder

Vandaag en morgen nog om je bestelling te plaatsen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Gezien het feit dat het clubhuis niet meer dagelijks open is kunnen de bestelformulieren voor de persoonlijke mokken, sleutelhangers en posters in de bus gedaan worden bij Sandra de Bruijn : Slibbroek 24, Hilvarenbeek 
------


Beste leden/ ouders,

De plaatjesactie is reeds in volle gang. Er is zelfs een ruilpagina aangemaakt op Facebook.

Lees verder

Aanbieding Van Gool Sport

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Decemberactie bij Van Gool Sport Speciaal voor Sinterklaas en Kerst heeft onze kledingsponsor een mooie actie voor de leden van Hockeyclub Hilvarenbeek. De Reece hoody met rits is tijdelijk afgeprijsd van 47,95 naar 39,95. Deze prijs is incl. clublogo. En je kunt deze nog personaliseren met je eigen naam of initialen. Daarnaast kun je voor je indoorstick/ indoorhandschoen (met full finger =

Lees verder

Start Jumbo plaatjesactie

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De aftrap van het plaatjesboek heeft gisteren plaats gevonden bij onze hoofdsponsor: Jumbo Hilvarenbeek. Onze voorzitter heeft het eerste exemplaar uit handen van de bedrijfsleider van de Jumbo in ontvangst mogen nemen en een 20-tal jeugdleden was hierbij aanwezig. Het was een gezellige drukte. De aanwezige jeugdleden hebben gisteren  dan ook al hun persoonlijke plaatjesboek ontvangen.

Lees verder

MC3 doet inspiratie op in Den Bosch

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MC3 heeft gisteren, 23 oktober, de wedstrijd HC Den Bosch tegen Pinoke bezocht. Het was een wedstrijd waarbij Den Bosch met vedette Maartje Paumen in hun team superieur was. Ze wonnen met 8-1. Voor de meiden een super leuke wedstrijd waarbij ze in de rust ook even op het veld mochten spelen. Na de wedstrijd waren de Oranje Internationals bereid om handtekeningen en foto's uit te delen. Daarna is

Lees verder

Herfstkamp bij HOCO

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op maandag 24 en dinsdag 25 oktober organiseert Kicksnsticks op hockeyclub HOCO een waanzinnig kamp voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het kamp is onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen. Een groep van 4 t/m 6 jaar en een groep van 7 t/m 12 jaar. Het kamp begint om 09:30 en eindigt het om 15:30. Om het voor de ouders makkelijk te maken kunnen de kinderen vanaf 8:30 worden gebracht en

Lees verder

Open hockey clinic trimhockeyers maandag 17 oktober

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op maandag 17 oktober a.s. vanaf 20.30 uur organiseren de trimhockeyers van Hockeyclub Hilvarenbeek een open hockey clinic. Deze open hockey clinic is bedoeld voor iedereen vanaf circa 30 jaar die het leuk lijkt om recreatief te hockeyen op maandagavond. Je bent dan niet gebonden aan de zondag van de senioren.


Lees verder

Nieuwe shirtsponsors MD1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MD1 heeft sinds vandaag twee trotse shirtsponsors: Apotheek Beekdal én De Looper NDO. 'Scoren dat zal, met Apotheek Beekdal', 'go go go met De Looper NDO'. De sponsoren wensen MD1 veel succes dit seizoen!

Lees verder

Plaatjes sparen van Hockeyclub Hilvarenbeek bij JUMBO!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
Plaatjes sparen van Hockeyclub Hilvarenbeek bij JUMBO!
Jumbo Hilvarenbeek heeft de hockeyclub benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo Hilvarenbeek is ervoor gekozen om binnen onze club alle leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

Lees verder

MB1 sluit seizoen af met 2x 1e-prijs

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Meisjes B1 heeft het seizoen afgesloten met een toernooi in Mierlo. Ze wonnen daar zowel in de poule als de stormbaan. Resultaat: 2 mooie bekers.


Lees verder

Download de OranjeHockey app

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Helemaal nieuw en speciaal voor alle Oranjefans is er nu de OranjeHockey app. Met deze app heb je overal toegang tot het laatste nieuws rond het Nederlands Elftal Dames en Heren. De app geeft je ook regelmatig een exclusief kijkje achter de schermen. Zo kom je alles te weten over jouw Oranjehelden.

Lees verder

DJ2 KAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Janne, Yara, Mila,Lotte, Venne, Vera, Veerle, Pleun, Pleun, Bente, Danique,Svenja, Evie, Cezanne, Britt, Femke, Janneke en natuurlijk de vaste invallers Maartje en Anouk van harte gefeliciteerd. Coaches Ad, Coen en Ineke en trainer Frank zijn trots op jullie

Lees verder

EERSTE KAMPIOEN VAN DE COMPETITIE: MB1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De eerste kampioen van deze competitie is bekend : MB1. Tot nu toe ongeslagen en nog 3 wedstrijden te gaan maar al met 10 punten los dus niet meer in te halen door de concurrentie. Goed gedaan meiden, coaches en trainer. Van harte gefeliciteerd allemaal!!

Lees verder

Heren Veteranen starten twee seizoenshelft met een….. nederlaag

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na een lange winterstop, maar al wel met enkele trainingsminuten in de kuiten, stond deze zondag de thuiswedstrijd tegen Best, de nummer twee van de competitie op het programma.  Terugkijkend op de eerste ontmoeting, waarbij we getrakteerd werden op een kansloze 0-8 nederlaag en een van onze jongens een paar tanden verloor, leken op voorhand alle troefkaarten al  verspeeld.

Lees verder

Nieuw buitenmeubilair

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Sinds vandaag staat onder onze overkapping nieuw buiten meubilair!
Een grote bartafel met 8 barkrukken en een grote hoekbank.

Geniet ervan!

Bestuur HCH


Lees verder

Met alle ouders naar het theater!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding We mogen jullie een cadeautje aanbieden. Een heerlijk avondje uit in het theater! We gaan woensdag 4 november 2015 met alle ouders van onze jeugdleden naar ‘En nou is het afgelopen!’. Een humoristische voorstelling over hoe je kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Dit moet je gezien hebben. En de kaartjes zijn gratis, mits je van te voren reserveert

Lees verder

Heren veteranen verliezen opnieuw !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Deze zondag stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen de veteranen uit St. Oedenrode op het programma.  Vanwege enkele afzeggingen, een blessure en een speler die pas de tweede helft aanwezig kon zijn, stonden er voor aanvang van deze wedstrijd 12 spelers vol aandacht te luisteren naar de peptalk van Martèn. Hij probeerde onze jongens extra moed in te spreken na de

Lees verder

Grote Club Actie van start

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De Grote Club Actie: Gisteren hebben alle leden tm de C-jeugd de loten ontvangen en zijn dus van start gegaan met de verkoop. Er zijn binnen 1 dag al 4 leden die extra loten gevraagd hebben om te verkopen. Dat is echt SUPER! We wensen alle verkopers dan ook veel succes en zijn heeeeel benieuwd wie dit jaar  de beste verkoper wordt en een cadeau bon van Van Gool Sport wint en welk team

Lees verder

Heren Veteranen sluiten hockeyseizoen in stijl af !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De heren veteranen wilden op deze zonovergoten zondag het massaal toegestroomde publiek op een extraatje trakteren en dat is hen dan ook zeer zeker gelukt.

Lees verder

Mini disco voor de Benjamins

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op vrijdag 12 juni van 19.00 uur tot 20.30 uur organiseren we voor alle benjamins een gezellige mini disco in het clubhuis van de hockeyclub. 
Trek je disco pak of mooiste jurk aan, dan maken we er een super avond van! Jij komt toch ook?
 Lees verder

Dames 3 ongeslagen kampioen !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Dames, trainer en coaches van harte gefeliciteerd

Lees verder

Heren veteranen kampioen !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Deze zondag stond de thuiswedstrijd tegen Vlijmen in het teken van het mogelijk kampioenschap in de tweede klasse van onze heren veteranen. En……??? Ja hoor,  de oude mannen van onze club lieten zien dat zij klaar zijn voor het zwaardere werk op een niveautje hoger: "Kampioe……nen !!!”

Lees verder

Veteranen herpakken zich en hebben kampioenschap in zicht !!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het verlies van vorige week tegen een tegenstander die onderaan de ranglijst staat, was onze mannen niet in de koude kleren gaan zitten. In Hilvarenbeek en omgeving, dus ook daar waar onze coryfeeën werkzaam zijn, worden de prestaties nauwlettend gevolgd. De nederlaag van vorige week leverde daarom de nodige gesprekstof op, maar dat gaf onze mannen extra adrenaline om zich te revancheren

Lees verder

Kampioenschap in zicht voor Dames 3 !!!

Leuk om te weten Met 6 punten los op de nr 2 is het kampioenschap voor dames 3 in zicht. De eerste helft van de competitie hebben ze geen enkel punt laten liggen,  lukt dat ook in de 2e helft ? Zondag 19 April was op papier de moeilijkste wedstrijd, uit naar Kaatsheuvel, de nr 2 We begonnen erg sterk maar toch wisten we voor rust niet te scoren. Daar kwam na rust verandering in, Danique mocht zowel de

Lees verder

Veteranen weten weer wat verliezen is !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Voor de heren veteranen stond dit weekend de uitwedstrijd tegen Liberty op het programma. Met het oog op de ranglijst had deze wedstrijd geen enkel  probleem mogen zijn, maar het liep voor onze oude mannen toch net even anders dan gedacht. 

Lees verder

Wederom mooie overwinning voor veteranen

Leuk om te weten Zoals wel vaker met thuiswedstrijden, was het ook nu weer heerlijk hockeyweer. De veteranen mochten het voor de derde keer opnemen tegen WereDi waarbij genoemd mag worden dat hier iets recht te zetten was voor de heren in het rood. De eerste wedstrijd tegen de buren van de ijsclubweg te Tilburg werd namelijk een 3-3 gelijkspel en daarmee ook het eerste en enige puntverlies van de hele

Lees verder

Matchplay hockeykampen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding In de zomervakantie worden vele leuke hockeykampen georganiseerd. Als je zin hebt om daaraan mee te doen, kijk eens in de bijlage. Matchplay organiseert vele kampen en biedt de leden van onze club een leuke korting aan!

Lees verder

Erg geslaagd C/D-kamp!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen paasweekend vond op HC Hilvarenbeek het C/D-hockeykamp plaats. Vanaf 14 uur - toen ook de zon ging schijnen- begonnen de onderlinge wedstrijden met gemixte teams. Aansluitend was er een gezellige BBQ. Het avondprogramma was voor de bijna honderd deelnemers en begeleiders erg spannend... een dropping! Nadat iedereen goed had geslapen........... waren er op zondagochtend spellen als leuke

Lees verder

Veteranen tonen karakter en verstevigen de koppositie !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Voor de heren veteranen stond wederom een zware wedstrijd op het programma, de uitwedstrijd tegen ‘de oude jongens’ van Berkel-Enschot C, de nummer twee van de competitie,  die door hun gelijkspel van vorige week tegen Gilze-Rijen al op acht punten achterstand stonden.

Lees verder

Jongens D1 winnen 15e wedstrijd op rij

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De laatste wedstrijd van de herfstcompetitie stond in het teken van revanche. De jongens konden geen kampioen meer worden na een ongelukkige nederlaag tegen DES en een kansloze nederlaag tegen Liberty. Bij een gelijkspel of verlies in deze laatste pot zou Liberty kampioen worden. De jongens waren echter messcherp en wonnen deze wedstrijd overtuigend met 3-1 waardoor Liberty van het kampioenschap

Lees verder

Veteranen winnen opnieuw !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De heren veteranen hebben ook het tweede deel van het drieluik van de competitie, alle teams spelen driemaal tegen elkaar, met goed gevolg afgesloten. De voorsprong van zes punten op de nummer twee Berkel-Enschot blijft alsnog 6 punten, maar onze mannen kregen de drie punten deze zondag zeker niet cadeau.

Lees verder

Meisjes C3 geven mooi kado aan coach Jack

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het was een koude en winderige zaterdag. De meiden moesten aanrukken tegen Udenhout. Beide teams hadden twee wedstrijden gewonnen met allebei 6 doelpunten. Precies gelijk dus. Jack had zijn meiden goed geïnstrueerd maar de meisjes waren er ook op gebrand om Jack een mooi cadeautje mee te geven voor het 25 jarig huwelijk wat hij dezelfde avond samen met Gerry en de familie zou gaan vieren.

Lees verder

Veteranen winnen met 4-1 van Berkel-Enschot HB

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het gaf deze zondag  wel even andere weersomstandigheden dan een week geleden. Konden onze mannen vorige week hun al aardig kale hoofden door een fel schijnend lentezonnetje laten bruinen,

Lees verder

Veteranen genieten van de winst (6-0) en het vroege ‘lenteweer’ !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Door een bijna voltallige selectie, alleen onze geblesseerde keeper Maarten bleef buiten de lijnen, werd afgelopen zondag onze tegenstander uit Vlijmen al rond de klok van tienen op de Roodloop opgewacht.  Iedereen was erop gebrand om de zegereeks van voor de winterstop een positief vervolg te geven. Daarom werd, na een dwingende oproep van onze captain een dag eerder, door ons

Lees verder

SAVE THE DATE: CD- Kamp 4&5 april

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste C/D leden/ouders,
Op 4 en 5 april zal het CD-kamp 2015 plaatsvinden dus reserveer deze dagen alvast in je agenda. Alle ouders zullen zo snel mogelijk een inschrijfformulier krijgen die op 14 maart uiterlijk ingeleverd dient te worden bij de coach. Wanneer dit inschrijfformulier beschikbaar is zal het ook als bijlage van dit nieuwsbericht te zien zijn.

Lees verder

JB1 moet nog ff wennen in hogere klasse

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De jongens moesten tegen Vlijmen. En al snel werd duidelijk dat na het kampioenschap in deze hogere klasse ook de tegenstanders meer hockey kwaliteiten hebben.

Lees verder

MC3 starten ambitie voor kampioenschap !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdagochtend, het had hard gevroren en er was zelfs even sprake van eventuele afgelasting bij een te glad veld. Maar om 12 uur scheen de zon alweer lekker op het mooie complex.
De meiden begonnen aan een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Vorige helft met goed hockey maar ook met gedegen tegenstanders geëindigd in de midden moot.

Lees verder

Keepersclinic op HC Oirschot op 4 april 2015

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Keepersclinic op HC Oirschot met Pirmin Blaak en Sam van der Ven Op 4 april 2015 organiseert HC Oirschot een unieke keepersclinic  voor alle jeugdkeepers. De clinic wordt gegeven door Pirmin Blaak, de keeper van HC Rotterdam en het Nederlands Elftal en Sam van der Ven, de keeper van HGC en het Nederlands Elftal. Pirmin en Sam maken ook deel uit van de trainingsgroep

Lees verder

Online werkplatform JAM

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Sinds kort is het online werkplatform JAM voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar in de gemeente Hilvarenbeek actief. Jongeren in de genoemde leeftijd die werkervaring willen opdoen met een bijbaan, vakantiewerk of uiteindelijk een geschikte startersfunctie kunnen op dit platform terecht. Voor nadere info of voor een aanmelding kun je terecht op www.jamwerkt.nl.

Lees verder

Jongens B1 net geen Zaalkampioen

Leuk om te weten Na het kampioenschap op het veld heeft JB1 in de zaal de beker net niet in de wacht gesleept.
De wedstrijden waren steeds spannend en werden meestal beslist in de laatste 5 minuten, waarbij de stand gelijk opging. Zeker de wedstrijden tegen Goirle en Berkel Enschot waren zenuwslopende wedstrijden.

Lees verder

MEISJES C1 FLIKT HET WEER

Leuk om te weten Na MA1 en JD1 is ook MC1 kampioen in de zaal. In het laatste weekend moesten beide wedstrijden worden gewonnen en dan zou ook MC1 kampioen zijn in de zaal. Maar de allerlaatste wedstrijd was een uitwedstrijd en aangezien MC1 alle uitwedstrijden gelijk gespeeld had was het makkelijker gezegd dan gedaan. Toch werd deze wedstrijd gewonnen met 3-11 en zo pakt MC1 de 2e kampioenstitel dit

Lees verder

JD1 kampioen!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Geheel in stijl zijn de Jongens D1 vandaag kampioen geworden. Liberty werd met maar liefst 21 - 3 verslagen! Het massaal meegereisde publiek werd dus optimaal vermaakt. Na 8 wedstrijden hebben de jongens een perfecte score met 24 punten uit 8 wedstrijden en 102 doelpunten voor. Matthijs, Luc, Merlijn, Thijs, Stan, Guy, Joep, Onno, Sep, Floris, Wes en Jules van harte gefeliciteerd met deze

Lees verder

Spannende slotfase zaalhockey competitie

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Komend weekend worden de laatste wedstrijden van de zaalhockey competitie gespeeld.
Inmiddels hebben we al  1 kampioensteam binnen tw MA1
Er zijn nog enkele teams die zullen strijden om de eerste plaats
JD1 staan nog op de eerste plaats en moeten nog 2 wedstrijden spelen. Bij winst zijn ze ook kampioen.

Lees verder

MD3: Koninklijk team!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding In MD3 zitten maar liefst TWEE jeugdprinsessen, namelijk jeugdprinses Sophie van de Pezerikken en jeugdprinses Freeke van de Peperbussen. En dat is nog niet alles. Als klap op de vuurpijl is een van de coaches de vader van d'un irste Regèèr voor de Klèèn: Floris. Als dit niet het gezelligste team van onze club is??

Lees verder

Eerste Kampioen Zaalhockeycompetitie is binnen: MA1!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na 7x winst en 1 verloren uitwedstrijd heeft MA1 thuis de nummer 2 , aartsrivaal HC Tilburg MA2, verslagen.
Een gelijkspel had al volstaan, maar niets is mooier dan het kampioenschap ook met een overwinning te vieren.
De wedstrijd, in goede banen geleid door Jasper & Tim, was van een hoog niveau en ontzettend spannend.

Lees verder

JB1, Een nieuw jaar een nieuwe start ….

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Onze jongens moesten tegen koploper Berkel Enschot. In de thuiswedstrijd gingen de punten naar Berkel. Met als resultaat dat Berkel 1 wedstrijd meer gewonnen had dan Beek. Om in de race te blijven voor het kampioenschap moest er dus gewonnen worden om weer gelijk te komen. Het team waar tegen gespeeld werd kent elkaar ondertussen aardig. Dit jaar al een oefenwedstrijd, 2

Lees verder

Veld kampioen Jongens B1 pakken opnieuw winst in de Zaal

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na het kampioenschap van vorige week was het zover en zou er een zaal wedstrijd volgen die afgesloten zou worden in een apotheose. Een apotheose: met continue spanning, en waarbij de ontknoping in het slotstuk zou plaatsvinden.

Lees verder

Veteranen winnen ook hun laatste wedstrijd van 2014 en blijven koploper !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Met een uitgedunde selectie reisden de veteranen af naar Gilze-Rijen om daar hun laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2014 te spelen. Nog niet geheel gewend aan de winterse temperaturen werd met één wisselspeler op de bank en Stefan in doel begonnen aan de wedstrijd. Na enkele minuten spelen werd de ziekenboeg van onze mannen verder aangevuld met  Koert, die met

Lees verder

OOK MC1 KAMPIOEN !!!!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na een zwaar bevochten competitie in de 1e klasse is het MC1  die zich kampioen mag noemen.
Kiki, Okkie,Myrthe,Luna, Ise, Isha,Fleur, Sabine,Rafke, Faye, Tessa, Ellis, Lieke en Sam van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.
Ook coaches, Richard en Ineke en trainers, Pim, Lars en Jasper  proficiat .


Lees verder

Sinterklaas bij de Benjamins

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Sinterklaas was vandaag al vroeg uit de veren,
Om de benjamins met een bezoek te vereren.
De kindertjes waren o zo blij,
Ze zongen en liedje en de trainers stonden netjes in de rij.
De benjamins lieten zien wat ze hebben geleerd,
Waarna ze op een paar pepernoten werden getrakteerd.
Op alle gezichtjes een brede lach,

Lees verder

Jongens B1 Kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het was een mistige week en de mannen hadden zich extra goed voorbereid in de nog resterende trainingen voor de wedstrijd die zou gaan om het kampioenschap. Een strijd tussen Berkel Enschot en Hilvarenbeek. Wie zou winnen zou kampioen worden!

Lees verder

Bart beëindigt zijn glansrijke hockeycarrière en heren veteranen trakteren hem op een ruime overwinning!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Onder, voor novemberbegrippen,  geweldige weersomstandigheden
zagen Sint en Piet de veteranen zondag uitgerust en breed glimlachend het  speelveld betreden.
Zij wilden ook deze tegenstander uit het naburige Dongen aan de zegekar binden
om de koppositie te behouden ten koste van deze in wit en rood geklede vrinden.
Dat is hen dan ook zondermeer gelukt

Lees verder

Zaalhockey

Leuk om te weten Nieuws afbeelding de zaalhockey is weer begonnen met de D-day.

Lees verder

JB1 kampioenswedstrijd

Leuk om te weten Afgelopen zaterdag heeft JB1 weer weten te winnen van Tilburg en heeft Goirle verloren van Berkel-Enschot. Daardoor heeft JB1 weer kans op het kampioenschap!! 
Aanstaande zaterdag speelt JB1 tegen Berkel-Enschot, die nu op een gedeelde eerste plaats met Hilvarenbeek staat. De winnaar van de wedstrijd zal kampioen worden.

Lees verder

MB1 ongeslagen kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Met een overtuigende 5-0 overwinning op Hoco MB1 en voor een uitzinnig publiek hebben onze meiden van MB1 afgelopen zaterdag het herfstkampioenschap in de 1e klasse binnengesleept! Een prachtige prestatie, na een ongeslagen reeks van 7 wedstrijden. Door het dolle heen werd na het laatste fluitsignaal de kampioensbeker in ontvangst genomen en met (alcoholvrije) champagne gevuld. Nadat de beker

Lees verder

Heren veteranen winnen opnieuw en verstevigen koppositie !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op de dag dat Sinterklaas het dorp Hilvarenbeek met een bezoek vereerde
was het ook de middag dat onze mannen de oudjes van Were-Di op een kansloze nederlaag trakteerden.
Op deze dag van regen en beter binnen blijven
verschenen laat op de zondagmiddag nog iets meer dan 22 bourgondische lijven
aan de Tilburgse IJsclubweg van de grote stad

Lees verder

Opnieuw vuurwerk bij JB1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Sinterklaas was zaterdagmiddag gearriveerd en er was direct sprake van een donkere avond.
De jongens begonnen met kunstlicht tegen Were Di. Het leek makkelijk te worden omdat Were Di onderaan stond.
In het begin liep het even moeizaam, maar Bjarne kon een hattrick maken door een strafbal, tip-in en een strafcorner te benutten.

Lees verder

Meisjes A1 in een nieuw trainingspak.

Leuk om te weten Nieuws afbeelding John Verspeek heeft namens Verspeek en Mutsaers Accountants en Belastingadviseurs nieuwe trainingspakken uitgedeeld aan MA1.
De meiden kunnen nu het tweede gedeelte van de herfstcompetitie in met allen een mooi zwart pak.
Een extra boost om verder te gaan met hun inhaalrace naar de kop van de ranglijst.
 

Lees verder

Jongens B1 gaan door en verslaan ook Udenhout

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De uitwedstrijd tegen Udenhout hadden de mannen verloren en iedereen was daarom gebrand om deze keer de Udenhoutenaren te verslaan. Ook zou deze wedstrijd wel eens bepalend kunnen worden voor de ranking in de competitie met betrekking tot het doelsaldo.
De wedstrijd begon na de handshake en binnen 2 minuten werd er al gescoord uit een strafcorner door Bjarne.

Lees verder

Heren Veteranen verstevigen koppositie !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Deze zondag stond voor de veteranen de topper tegen Berkel-Enschot C op het programma, een tegenstander die slechts één punt achterstand had op onze lijstaanvoerder. Je  leest het goed ‘had’ want na de 70 minuten strijd op het hockeyveld is de voorsprong van onze "Bikse Vets” uitgebouwd naar vier punten. En dat is gezien hetgeen vandaag gebeurde geheel niet onverdiend.

Lees verder

Jongens B1 pakken punten tegen koploper Goirle

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na 2 weekends herfstvakantie en een geslaagd hockey kamp in de omgeving Veldhoven konden de mannen weer aan de slag.


Allereerst werd de voorbespreking gehouden en de jongens in het tenue gehesen met nieuwe broeken, met dank aan de sponsoren Brita en Taxatie- en Adviesbureau Janssen.

Lees verder

Heren Veteranen behalen periodekampioenschap !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De Bikse Vets (pseudoniem van de oude mannen van HC Hilvarenbeek) konden, als de wedstrijd tegen Drunen gewonnen zou worden, de eerste periodetitel in de wacht slepen.  Gezien  het verschil in wedstrijdpunten zou dat een ‘eitje’ moeten zijn, maar het liep toch eventjes anders.

Lees verder

Goirle maatje te groot voor H1

Leuk om te weten Lang bleef het spannend in de wedstrijd die Hilvarenbeek naar een gedeelde eerste plek kon brengen. Goirle stond voor aanvang van de wedstrijd zondag 3 punten voor op Hilvarenbeek H1. Een overwinning van onze Beekse jongens had dus voor een spannende ontknoping van het seizoen kunnen zorgen. Helaas, Goirle bleek net als in de eerste wedstrijd (3-0) een maatje te groot voor Hilvarenbeek. De

Lees verder

D2 zakelijk naar overwinning op Tilburg

Leuk om te weten De openingstreffer liet lang op zich wachten, maar snel genoeg om met een 1-0 voorsprong de rust in te gaan. In de laatste seconde van de eerste helft kreeg D2 een strafcorner die met een goede combinatie vanuit een rebound werd gescoord: 1-0. In de rust werden alle afspraken nog eens herhaald en alle spelers goed op hun plek gezet. Dit bleek snel resultaat te hebben, want D2 liep

Lees verder

Heren Veteranen herfstkampioen ?? Die mogelijkheid zit er in !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondag 26 oktober 2014 werd door onze veteranen de voorlaatste wedstrijd van het eerste drieluik van de competitie gespeeld.  De tegenstander Berkel-Enschot veteranen B, voor de Hilvarenbeekse oudjes redelijk onbekend, had zich waarschijnlijk vergist in de wisseling van zomertijd naar wintertijd omdat zij rond de klok van tien uur de grasmat reeds inspecteerde.  

Lees verder

Nederlands 11-tal dames speelt op maandag 3 November op HC Tilburg

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Wedstrijden Nederlands Elftal Dames Het Nederlands Elftal Dames speelt een drietal wedstrijden in de voorbereidingsfase
op de Argentina Champions Trophy 2014,

Lees verder

Heren Veteranen blijven koploper !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondag 12 oktober 2014 stond de uitwedstrijd tegen Vlijmen, de hekkensluiter van de competitie op het programma. Gezien het verschil in wedstrijdpunten (10 tegen 1) moest dit eigenlijk een eenvoudig klusje worden voor onze ‘oudjes’. Dat was dan ook in de eerste drie minuten van de wedstrijd het geval waarin meteen afstand genomen werd van de tegenstander. Caspar wist binnen een minuut de

Lees verder

Grandiose eerste helft luidt overwinning D2 in: 5-3

Leuk om te weten Slechts één keer lukte het Push D17 om gevaarlijk te worden tegen het tweede team van Hilvarenbeek, in de eerste minuut. Daarna was het in het de eerste helft Hilvarenbeek wat de klok sloeg. Geen enkele kans werd er weggegeven, het samenspel was vloeiend en kansen waren er alom.  Vlak voor de wedstrijd werd er een belangrijke (en risicovolle) tactische aanpassing aangebracht

Lees verder

Beste verkoopsters GCA in het zonnetje gezet

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het spreekwoord dat de laatste loodjes het zwaarst wegen geldt zeker niet voor de lotenverkoopsters van de ME81. Dit team verkocht gemiddeld de meeste loten. De kartrekster daarbij was Lauran van der Geld, die met 14 verkochte loten  als beste verkoopster Grote Clubactie 2014 uit de bus is gekomen. Het team is in het zonnetje gezet en hebben een bioscoopbon

Lees verder

Jongens B1 oppermachtig en bereiken tweede plek!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding In eerste instantie was de aanvang wat slordig, discussies over de tijd van aanvang, rijders niet op rijd, ongeschoren chauffeurs etc..  Maar dat mocht de pret niet drukken. De jongens stonden te popelen om te beginnen terwijl op de gezichten van de trainer coaches de spanning af te lezen was.  Berkel Enschot, vorige week nog koploper, had de punten tegen Goirle laten liggen en

Lees verder

Heren Veteranen behouden koppositie na 6-0 overwinning !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondagochtend stond de tegenstander uit Gilze-Rijen al volop te ballen toen de oudjes van de lijstaanvoerder van de competitie langzaam en een voor een het strijdperk betraden. Het half uurtje verschil, er wordt voortaan om half elf in plaats van elf uur begonnen, brengt onze mannen duidelijk uit hun evenwicht. Ook de scheidsrechters waren door dit tijdsverschil uit hun ritme gehaald

Lees verder

Jongens B1 in opmars!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na een moeizame competitie start was Hilvarenbeek vorige week oppermachtig met een overwinning van 10-1 tegen Were Di. De jongens B1 maakten zich op voor een nieuw aanvals-offensief en een opmars in de ranglijst van de competitie. De mannen maakten zich klaar voor de wedstrijd tegen Tilburg. Tilburg stond 1 plek hoger in de ranglijst, dus het zou spannend worden.

Lees verder

Gelijkspel voor H1

Leuk om te weten Al snel leek de uitwedstrijd van H1 tegen Berlicum een eenrichtingsverkeer te worden. De mannen van Hilvarenbeek begonnen sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in een 2-0 voorsprong tegen een rommelig Berlicum. De mannen van Berlicum deden veel pogingen om via hun diepe spits het doel van Hilvarenbeek aan te vallen, maar door meermaals fan-tas-tisch ingrijpen door de Beekse

Lees verder

Heren Veteranen winnen opnieuw (0-4 bij Liberty)

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Met een gehavend team, enkele blessures die overigens niet allen gerelateerd zijn aan het hockeyspel, trokken onze mannen richting Dongen, waar zij frank en vrij (hoe kan het ook anders tegen ‘Liberty’) begonnen aan de wedstrijd.

Lees verder

Heren 1 revancheert zich tegen Drunen

Leuk om te weten Na een pijnlijke en snel vergeten nederlaag tegen Goirle (3-0) vorige week speelde H1 afgelopen zondag haar eerste thuiswedstrijd tegen Drunen H4. De Beekse jonge senioren startten slordig met een 0-1 achterstand tot gevolg. Een aantal prachtige reddingen van onze nog jonge keeper zorgde voor het omslagpunt en al snel stonden onze heren met 2-1 voor. Na de rust ging Hilvarenbeek vol inzet

Lees verder

Heren Veteranen laten winst liggen, maar blijven ongeslagen !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Onder een stralend zonnetje speelden onze mannen afgelopen zondag de wedstrijd tegen Were-Di, de tegenstander uit de grote stad Tilburg, die hen in het verleden al meerdere malen trakteerde op een gevoelige nederlaag. Daarom was er dit keer dan ook alles aan gelegen om daar eens verandering in aan te gaan brengen.

Lees verder

Lotenverkoop goed op stoom

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Nieuwe topverkopers van de Grote Club Actie dienen zich aan. Zo heeft Lauren van der Geld uit M8E1 al 14 loten verkocht. Het team dat de meeste loten verkoopt mag met het hele team naar de bioscoop. Heb je extra loten nodig? Neem contact op met Sandra de Bruijn op 06-24369171.


Lees verder

Grote Clubactie verkooptalent

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Madelieve van den Berg gaat met haar clubtenue loten verkopen. En met succes; ze heeft al 7 extra loten verkocht. Goed gedaan! Veel succes toegewenst aan alle lotenverkopers.

Lees verder

Heren Veteranen hebben een bliksemstart van het hockeyseizoen 2014-2015

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na  enkele woensdagavonden flink getraind te hebben en in gedachten nog de seizoenstart van een jaar geleden , een 13-0 nederlaag tegen DDHC, trokken onze mannen ten strijde tegen Berkel-Enschot C.  Een tegenstander die de oudjes van het veteranenteam nog kenden van jaren terug en die destijds een maatje te groot was. Men keerde toen met regelmaat puntloos terug naar Hilvarenbeek.

Lees verder

Geslaagde seizoensopening

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag 6 september hebben we een feestelijke opening gehad van het nieuwe hockeyseizoen. Onder fantastische begeleiding van de evenementencommissie met hapjes en drankjes - en een gezellige ambiance - zette voorzitter Inge Toebosch onze klusjesman Sjef Smeijers en clubarchitect Pierre van der Geld in het zonnetje. Pierre heeft het ontwerp voor de uitbouw van het clubhuis gemaakt, waar

Lees verder

Leermakers Accountants & Belastingadviseurs BEDANKT!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek en haar evenementencommissie wil Leermakers Accountants & Belastingadviseurs bedanken voor het sponsoren van de zonnebrillen die tijdens de seizoensopening op 6 september zijn uitgedeeld aan alle leden. Voor de teams die nog geen zonnebrillen hebben gekregen kunnen de coaches deze alsnog afhalen achter de bar of bij iemand van de evenementencommissie.

Lees verder

Seizoensopening

Leuk om te weten Hallo allemaal, 
6 september is het eindelijk weer zover, het hockeyseizoen begint weer. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom heeft de evenementencommissie een klein programma voor jullie in elkaar gezet. 

Lees verder

Laatste Benjamintraining

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdagochtend was het voor de laatste keer dit seizoen weer een drukte van jewelste tijdens de laatste Benjamintraining. Bijna alle kinderen waren met hun ouders, broertjes en zusjes naar de training gekomen. Na een korte training werd het seizoen afgesloten met een wedstrijdje tussen de ouders en de kinderen, waarbij de kinderen konden laten zien wat ze hebben geleerd en de ouders

Lees verder

ouder-kind hockey avond op vrijdag 6 juni

Leuk om te weten Nieuws afbeelding vrijdag avond 6 juni ouder-kindhockey wedstrijden voor alle 3-6 en 8-tallen en ook voor de D-11 tallen.
in de bijlage het speelschemaLees verder

MA1: Complimenten voor sportiviteit!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag 24 mei heb ik met Breda MA3 gespeeld tegen Hilvarenbeek MA1. Tijdens de wedstrijd raakte één van de spelers van Hilvarenbeek door een ongelukkige val geblesseerd. Zij ging met de ambulance het veld af. Ik mail u nog omdat het team en de coaches (Joop van Aard en ikzelf) de speelster beterschap wensen en van harte hopen dat het goed gaat met haar. We zouden het

Lees verder

VIDEOBEELDEN HILVARENBEEK JA1-LIBERTY JA1

Leuk om te weten Op 10 mei jongstleden speelde JA1 tegen Liberty JA1. De wedstrijd eindigde in 1-1. De keeper van Liberty had tijdens deze wedstrijd een camera op de helm gemonteerd. Van de beelden is bijgevoegde videoreportage gemaakt, erg mooi om te zien!     Met dank aan Liberty dus voor de beelden!  

Lees verder

Voorjaarscompetitie succesvol afgesloten

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Dit jaar hebben we  de voorjaarscompetitie afgesloten met 3 teams die kampioen zijn geworden: M8E1, MD1 en MA3. Dames proficiat met deze sportieve prestatie.
Ook hebben maar liefst 6 teams een verdiende 2e plaats behaald:
JC1, MA1, MA2, MC1, MC3 en MD2.  We kunnen dus zeer tevreden terugkijken op het afgelopen seizoen.
 

Lees verder

Heren veteranen sluiten seizoen heel goed af !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondag stond de laatste (uit)wedstrijd van dit seizoen op het programma. De heren van Zwart-Wit hadden onze mannen voor de winterstop getrakteerd op een 4-5 nederlaag,  waardoor onze oudjes gebrand waren op een revanche. En die kwam er dan ook !!

Lees verder

EF-kamp gaat op safari

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het EF-kamp van komend seizoen kan alvast in de agenda worden gezet. In het weekend van 4 en 5 oktober 2014 gaan alle E- en F- spelers en speelsters met Hockeyclub Hilvarenbeek het safari-gevoel naar de hockeyvelden brengen. 4 oktober is het dierendag en dus is het thema voor het kamp: dieren en safari.

Lees verder

Eerste feestje staat gepland: 6 september

Leuk om te weten Na een prachtig lustrumjaar op HC Hilvarenbeek gaan wij door met het organiseren van feestjes en evenementen. Om te beginnen is de evenementencommissie al druk bezig met de opening van het nieuwe seizoen. Deze feestelijke opening zal plaatsvinden op plaats 6 september aanstaande. Meer informatie volgt tegen die tijd, maar voor nu: zet 6 september in je agenda!

Lees verder

Heren veteranen nemen revanche op HC Made

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Met de gedachte aan de kansloze heenwedstrijd ( 1-6) van voor de winterstop stond deze zondag voor onze mannen een loodzwaar duel tegen de oudjes van Made op het programma. Dat iedereen gebrand was op revanche was duidelijk, want maar liefst zestien spelers ( bij uitwedstrijden wordt dit aantal spelers zeker niet gehaald???) wilden hun steentje bijdragen om in deze laatste thuiswedstrijd

Lees verder

kom MC1 aanmoedigen as zaterdag

Leuk om te weten Nieuws afbeelding As zaterdag 23 mei spelen wij, MC1 s'morgens om 09:00 uur in Tilburg de kampioenswedstrijd. Beide teams staan gelijk op 22 punten maar Hilvarenbeek heeft per doelsaldo 1 punt meer. Dus dat beloofd een spannende wedstrijd te worden. Hilvarenbeek heeft aan een  gelijkspel voldoende om kampioen te worden en Tilburg moet winnen om kampioen te worden. Natuurlijk gaan we onze uiterste best

Lees verder

DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN SHOOT OUT

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondag 11 mei (op Moederdag) waren de Zuid Nederlandse kampioenschappen Shoot Out.
We moesten vroeg opstaan om op tijd in Best te zijn. 36 keepers en 62 spelers moesten onderling uitmaken wie er door mochten naar de NK in Pijnacker op 9 juni. Er werd gestart met 6 poules bij de jongens en 6 bij de meisjes. Als het niet lukte mocht je nog herkansen. Daarna volgden dan de halve finales

Lees verder

MD1 verrassend al kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdag 10 mei zou bij winst het kampioenschap binnengehaald worden. Na een enerverende wedstrijd met redelijk veel kansen kwam Were Di MD2 toch gevaarlijk voor het doel en scoorde. Daar bleef het bij dus verlies met 0-1. Dan maar 17 mei om het kampioenschap gaan spelen in Drunen, want zij staan tweede! Echter, .... Drunen bleek ook verloren te hebben! Dus MD1 toch verrassend al kampioen!

Lees verder

Heren Veteranen behalen weer de nodige punten !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na een zeer verdienstelijk gelijkspel thuis tegen koploper Breda (1-1), waar eigenlijk een overwinning zeker mogelijk geweest was, werd door onze veteranen vorige week de uitwedstrijd tegen Prinsenbeek gespeeld met als inzet een plaats in het ‘linker rijtje’ van de standenlijst.

Lees verder

Hockeyclub Hilvarenbeek op Facebook

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Wist u al dat wij actief zijn op Facebook?
Hockeyclub Hilvarbeek is actiever dan ooit op Facebook. Wil jij de laaste nieuwtjes, activiteiten en foto's als eerste zien? Like ons dan op Facebook: Klik hier om ons te liken.
Daarnaast kun je ons ook op Twitter volgen: Klik hier om ons te volgen.

Lees verder

Super geslaagd C/D kamp

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het was in een woord FANTASTISCH.
De voorbereidingen verliepen goed, de 100 kids hadden goede zin, het weer was top, Een geweldig kamp waar we op terug kunnen kijken. Een groot applaus voor de organisatie en de hulpouders en de sponsoren die dit kamp hebben mogelijk gemaakt.
 


Lees verder

CLUBKAMPIOENEN SHOOT OUT

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op zondag 13 april mochten de spelers en speelsters van de B en C teams uitmaken wie de de club mogen vertegenwoordigen bij de districtskampioenschappen shoot out.   Na twee leuke en spannende rondes bij de jongens en de meisjes moesten er nog extra finalerondes gespeeld worden. De winnaars hebben zich geplaatst voor de volgende ronde op 11 mei in Best. Na de

Lees verder

Veteranen halen ook in Roosendaal bij Pelikaan de punten op !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Deze week stond de uitwedstrijd tegen Pelikaan op het programma. Met de 3-0 thuisoverwinning in het achterhoofd reisden onze mannen enigszins gehavend (aardig wat blessures en afzeggingen), maar vol vertrouwen richting Roosendaal.

Lees verder

SHOOT OUT CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Leuk om te weten Beste leden van de B en C elftallen,
Wie van onze club kan het beste shoot outs nemen? Hockeyclub Hilvarenbeek organiseert op zondag 13 april de clubkampioenschappen shoot out. De winnaars van deze kampioenschappen mogen door naar de districtskampioenschappen. Wie wil dat nou niet?
Wie mogen er meedoen?

Lees verder

Heren 1 herpakt zich na slechte start

Leuk om te weten Dankzij de 2e plaats die de Beekse mannen voor de winterstop wisten te veroveren, komt het team sinds de winterstop uit in de promotiepoule AA. De beste 2 ploegen uit deze poule van 6, voegen zich na de zomerstop bij de 3e klasse.   Inmiddels zijn er 4 wedstrijden gespeeld in deze poule, en Hilvarenbeek begon de competitie bijzonder slecht. Tijdens een complete off-day in Breda, uit

Lees verder

Bij veteranen van “kater” geen sprake na lustrumfeest

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het was een gezellig samenzijn, het lustrumfeest van afgelopen zaterdagavond. Wij als veteranen waren bijna voltallig aanwezig om het 35 jarig bestaan van onze hockeyclub te vieren. Tijdens deze feestelijkheden namen wij, tussen de toespraken door, de gelegenheid om de wedstrijd tegen de ‘oudjes’ van Teteringen in kaart te brengen. We hadden daar echter niet alle tijd voor want er moest

Lees verder

Heren Veteranen gaan in Breda dik onderuit !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zondag stond voor de veteranen de uitwedstrijd tegen Zwart-Wit HD op het programma.
Vol vertrouwen, maar zonder de gangmakers op het middenveld en laatste man, vertrok men richting Breda. Onderweg werden onze mannen getrakteerd op een fikse hagelbui , maar bij aankomst leek er geen vuiltje/wolkje aan de lucht en leek een fris lente-zonnetje  een mooie middag in te

Lees verder

29 maart: Club 35 - Lustrum feest

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Over een kleine week is het groot lustrumfeest van Hockeyclub Hilvarenbeek om het 35-jarig bestaan te vieren. Op zaterdagavond 29 maart van half 7 tot half 9 is er een borrel voor (oud-) bestuursleden en (oud-) commissieleden. Aansluitend op de borrel begint om half 9 de feestavond waar alle (oud-) leden, coaches, trainers, ouders en alle andere betrokkenen welkom zijn! Het lustrumfeest is

Lees verder

Heren Veteranen versterken hun positie op de ranglijst

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondag 16 maart stond de thuiswedstrijd tegen Push, een van de laagst geklasseerde teams van de competitie, op het programma. Geheel voltallig begonnen onze oudjes aan de wedstrijd. Hierbij moet vermeld worden dat er vastgehouden werd aan het basiselftal van vorige week dat onder zware omstandigheden een 0-1 overwinning uit Zierikzee mee naar Beek bracht.

Lees verder

Heren Veteranen boeken eerste overwinning in 2014

Leuk om te weten Nieuws afbeelding  Na een winterstop van maanden, hoewel het jaargetijde niet echt van zich liet spreken, trok een select gezelschap  van twaalf spelers (blessures, terugkomst wintersport en verjaardag, verhuizing moeder, vakantie elders, afsluiting Biks carnaval) ) richting het niet nabij gelegen Zierikzee. Daar zou op de zondagmiddag de uitwedstrijd tegen HSD (Hockeyclub Schouwe Duiveland)

Lees verder

Deelnemers Trainersopleiding geslaagd

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De afgelopen 2 vrijdagen heeft de opleiding voor trainer E/F/ jeugd plaatsgevonden
Graag feliciteren wij de deelnemers, Fleur, Lette, Puck, Inez, Kris, Jasmijn, Maartje Jenerly, Kim en Evi  met het behaalde KNHB certificaat voor de basisopleiding tot trainerLees verder

Goede resultaten Zaalhockey competitie

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De zaalhockey competitie loopt al weer ten einde. Komend weekend worden de laatste wedstrijden gespeeld. Inmiddels zijn er al drie teams kampioen geworden tw MA1, MD1 en MD3.
Maar we hebben ook nog 3 teams die zeer dicht tegen het kampioenschap aan zitten en dat zijn MA2, MA3 en MC3.

Lees verder

MD1 WEDEROM KAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MD1 wederom kampioen!
Na herfstkampioen te zijn geworden op het veld heeft meisjes D1 ook in de zaal het kampioenschap binnen gehaald in de 1e klasse. Zondag 26 januari zou winst tegen Goirle MD1 het kampioenschap betekenen. De meiden begonnen erg sterk en stonden de eerste helft met 5-1 voor! Later kreeg Goirle meer grip op de wedstrijd en speelde een sterke tweede

Lees verder

MD3 kampioen in de zaal!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Dit weekend is MD3 kampioen geworden in de zaal. Een super prestatie! Na een spannende wedstrijd tegen Udenhout MD2 gaat ons MD3 met 22 punten aan kop in de poule. Voor de rivalen niet meer in te halen. Meiden, van harte proficiat!!!

Lees verder

MA1 ZAALHOCKEY KAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Met nog 2 wedstrijden voor de boeg mag MA1 zich nu al zaalhockey kampioen 2013/2014 noemen. Meiden, trainer en coach van Harte Gefeliciteerd.

Lees verder

Heren Veteranen nemen revanche

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Sinterklaas had zomaar een middagje vrijaf
en reed op zijn schimmeltje Americo door Hilvarenbeek in draf.
Bij de Roodloop klonk het geluid van hockeyballen tegen de stick
dus zei Sint: "Americo hier linksaf , hier stop ik!”
Aangekomen bij het hockeypaviljoen
zag Sint onze rood-zwarten tegen een ploeg in het groen.

Lees verder

MD1 kampioen in 1e klasse!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De afgelopen 2 zaterdagen waren de belangrijkste en spannendste wedstrijddagen voor de D1 meiden. Eerst moest er op 16 november tegen DES MD1 (nummer 1 in de poule) gewonnen worden om in de race te blijven voor het kampioenschap. DES kwam op voorsprong maar de meiden vochten terug en hoe! Ze speelden een super wedstrijd die met een 3-2 winst werd afgesloten! Hilvarenbeek en DES dus beiden aan

Lees verder

H1 plaatst zich voor promotiepoule!

Leuk om te weten Afgelopen zondag was het dan zo ver. Nadat Hilvarenbeek de voorgaande week de kansen op het kampioenschap tot het minimum gereduceerd had, diende afgelopen zondag van hekkensluiter SHOT gewonnen te worden om dan toch op zijn minst de promotiepoule te bereiken.


Lees verder

DAVEREND SUCCESCVOL AB-FEEST; SPONSOREN EN ORGANISATIE BEDANKT!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Mede dankzij een aantal sponsoren heeft hockeyclub Hilvarenbeek na vele jaren wederom een groots en daverend feest voor de AB jeugd kunnen organiseren. Met 410 kinderen tussen de 14 en 18 jaar en 4 dj's was het een enorm feest in een aangebouwde tent op het terrein van HCH op de Roodloop te Hilvarenbeek. Het bestuur van HCH bedankt namens haar leden de volgende sponsoren en alle helpende

Lees verder

SUCCESVOL WEEKEND 23-24 NOVEMBER 2013

Leuk om te weten We hebben een geweldig weekend achter de rug! Op vrijdagavond 22-11 de aftrap met commissies en bestuur met het thema Sportiviteit & Respect, cultuur en de mens binnen onze vereniging. Aansluitend de vrijwilligersavond met een bierproeverij van Van Leeuwe Bier, die zeer geslaagd was. Op zaterdag werden 7 kampioenen gehuldigd, MF1, ME2, ME3 , M8E2, MD1, MD2 en MC1. Allen, nogmaals

Lees verder

Heren Veteranen duikelen weer een plaatsje naar beneden,

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
kijken terug op een leuke wedstrijd en zijn eigenlijk
na afloop van de wedstrijd niet echt ontevreden. !! Afgelopen zondag kwam de kijk- en luisterPiet bij hockeyclub Hilvarenbeek een kijkje nemen om de heren veteranen te ondersteunen in deze tijd van verliezen en problemen. Want in het grote boek van Sinterklaas stond met hoofdletters te lezen dat de mannen van Beek voor

Lees verder

Heren 1 draagt koppositie over aan Tilburg

Leuk om te weten Na het 2-2 gelijkspel in eigen huis tegen Oirschot, zou een overwinning in Tilburg de weg naar het kampioenschap voor de Bekenaren vrij maken. In eigen huis wist Hilvarenbeek met 2-1 te winnen van de Tilburgers, en de Beekse formatie hoopte dan ook op een herhaling van deze prestatie.   Ruim op tijd werd er verzameld voor deze belangrijke wedstrijd, Tilburg achtervolgde Hilvarenbeek op 2

Lees verder

Heren Veteranen even de weg kwijt !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondag 17 november speelden de heren veteranen de zware uitwedstrijd tegen de veteranen van Made, een tegenstander die even hoog genoteerd stonden als de oude garde uit Hilvarenbeek. Met twee nederlagen uit de laatste twee wedstrijden op
zak, trokken onze mannen optimistisch gestemd richting Made, want een of

Lees verder

MC1 KAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MC1 is vandaag kampioen geworden in de herfstcompetitie. Goed gedaan meiden. Isha, Okkie, Luna, Faye, Kiki, Tessa, Lotte, Frederique, Sabine, Lieke, Ellis, Fleur,Rafke en Sam van Harte Gefeliciteerd met deze prestatie.

Lees verder

Kaartverkoop voor ABeek op stoom

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na ruim een week zijn er inmiddels 200 kaarten verkocht voor ABeek, het hockeyfeest voor de A en B jeugd op zaterdag 23 november a.s.. De kaartverkoop gaat volgens de organisatie sneller dan verwacht. Ieder lid mag 4 introducees meenemen. De ticketprijs bedraagt € 5,- per persoon. De toegangskaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop.

Lees verder

JA1: zaterdag 16 november kampioen?

Leuk om te weten Zal het dan eindelijk?
Na een zenuwslopende slotfase tegen de nummer vier van de competitie heeft JA1 de erg gewilde drie punten te pakken(6-4). Met nog steeds een voorsprong van vijf punten op HOCO JA1 ligt het kampioenschap voor het grijpen, en dat na jaren van genoegen nemen met de tweede plaats. Aanstaande zaterdag kan het dan eindelijk zo ver zijn: JA1 gaat kampioen worden!

Lees verder

Heren 1 slaat aanval Oirschot af en behoudt 1e plaats

Leuk om te weten Voor aanvang van de wedstrijd stond Hilvarenbeek H1 met 14 punten op de 1e plaats, op de voet gevolgd door Oirschot en Tilburg, met elk 12 punten. Hilvarenbeek mocht het in eigen huis opnemen tegen nummer 2 Oirschot, terwijl nummer 3 Tilburg op bezoek mocht bij het nog altijd puntloze Shot.   Van meet af aan waren de Oirschotse intenties duidelijk. De tot op het bot gemotiveerde opponent

Lees verder

Liekesfist en blessures debet aan nederlaag Veteranen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondag stond de thuiswedstrijd tegen de veteranen van Warande (Oosterhout) op het programma, een tegenstander die net iets onder onze mannen op de ranglijst stond. De heren van Beek waren niet voltallig omdat de gebroeders Korting, toch de drijvende krachten voorwaarts, geblesseerd waren en onze Koninklijke Hoogheid van Pezerikkengat van vorig kalenderjaar de opruimbeurt had na het Liekesfist

Lees verder

1e overwinning jongens JC1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdag gingen we vol goede moed naar Tilburg. De laatste weken was er een flinke stijgende lijn in het spel van de jongens te zien. We begonnen de wedstrijd weer in onze oude vertrouwde opstelling 4-4-3.
De 1e helft, Tilburg kreeg een aantal kansen, Hilvarenbeek verdedigde goed.

Lees verder

Hilvarenbeek H1 erkent meerdere in Berkel Enschot

Leuk om te weten Na zes wedstrijden gespeeld te hebben, stond Hilvarenbeek H1 met de ongeslagen status op zak op de 1e plaats in de poule. Uiteraard togen de mannen uit Hilvarenbeek afgelopen zondag naar Berkel Enschot met het doel deze serie verder uit te breiden en de koppositie te verstevigen.   Het als 4e geklasseerde Berkel Enschot had het Hilvarenbeek in eigen huis aardig lastig gemaakt.

Lees verder

H1 breidt ongeslagen reeks verder uit

Leuk om te weten Nadat de competitie de afgelopen weken een tijdje stil lag, mocht Hilvarenbeek afgelopen zondag eindelijk weer aan de bak. Waar de zondag stormachtig begon, waren de weergoden ons ditmaal gunstig gezind. Tegen de tijd dat we in de kantine aan de koffie zaten, klaarde het weer op, en was er zelfs her en der wat blauwe lucht te zien. Zonder een aantal afwezigen, en twee invallers, was Were Di H8

Lees verder

Heren Veteranen leiden nederlaag tegen koploper

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Deze week reisden onze mannen af richting Breda om daar het duel aan te gaan met de
hockeyers van de plaatselijke club. Het beloofde een spektakel te gaan worden
omdat het een duel was tussen de nummers een en twee van de ranglijst.  

Lees verder

Heren Veteranen winnen opnieuw

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
Onder niet zo'n geweldige weersomstandigheden werd deze zondag de wedstrijd tegen de heren veteranen B van Pelikaan (Roosendaal) gespeeld. Het veld lag er ondanks
de hevige regenval goed bij waardoor om elf uur door de ‘vaste' scheidsen het
beginsignaal gegeven werd. De tegenstander uit Roosendaal bezette de zesde

Lees verder

Rabobank Herfst Hockey Toernooi weer een succes!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op zaterdag 12 oktober heeft het jaarlijkse Rabobank Herfst Hockey Toernooi plaatsgevonden. 75 kinderen vonden hun weg naar de hockeyvelden. Na een warming up gingen de teams aan de slag met hockeystick en bal. Tussendoor werd een lekker appeltje van de Rabobank gegeten. 's Middags gingen de teams de strijd aan met elkaar. De kinderen hebben een gezellige dag gehad! Bedankt Tessa en Jolien voor

Lees verder

De helft van de competitie zit er al weer op

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De eerste 5 wedstrijden zijn al weer gespeeld.
alweer een halve competitie is voorbij.
Heren 1, JA1, MB2, MC1 en MD2 staan na deze eerste helft op de eerste plaats in de poule.
Maar liefst 7 teams staan op een 2e plaats en maken dus ook nog zeker kans op het kampioenschap.
Dit zijn  Heren veteranen, MA1, MA3, MB1, MC2, MD1 en MD3
Goed bezig allemaal.

Lees verder

Heren Veteranen halen ook drie punten

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen  zondag stond de uitwedstrijd tegen de oudjes van Teteringen op het programma. Om half  een 's middags werd op het parkeerterrein druk overlegd of er vanwege
afzeggingen en blessures van de spelers een team opgesteld kon worden. Dit was
gelukkig het geval en er werd zelfs nog een invaller aan het totaal toegevoegd over

Lees verder

Jongens C1 morele winnaars tegen Goirle

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De hele week werd er al over gesproken, zaterdag de „derby’ tegen Goirle! Na een zeer bemoedigende 3-2 (onverdiende ) nederlaag tegen Warande stonden de jongens op scherp tegen Goirle. Met onze „gastspeler’ Bas begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Goirle begon meteen op de aanval te spelen en miste enkele goede kansen. Tinus onze keeper hield met een aantal schitterende reddingen

Lees verder

Gezellige drukte bij de benjamintraining

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het was vanmorgen weer een gezellige drukte bij de benjamintraining.
Op dit moment hebben we 30 benjamins die iedere zaterdagochtend flink aan het
oefenen zijn met de (knots) hockeysticks. Het is erg leuk om het enthousiasme
van de kinderen te zien.
De komende 2 weken op 12 en 19 oktober is er geen benjamintraining i.v.m.

Lees verder

MHC HOCO gastheer voor keepers Oranje

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De keepers van het Nederlands hockeyteam, Jaap Stockmann en Pirmin Blaak zijn met hun Oranjekeeperskamp te gast bij MHC HOCO op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 oktober.  Tijdens de herfstvakantie zijn dus de beste hockeykeepers van Nederland te gast in Oisterwijk. Zij zullen daar een drie daags trainings evenement afwerken. Zij zullen specifieke keeperstraining geven aan een

Lees verder

Hockeykamp E en F; GROOT SUCCES!!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen weekend, 28 en 29 september, vond de eerste lustrumactiviteit van dit seizoen plaats. Voor onze E en F jeugd was er een heus hockeykamp georganiseerd. Op zaterdag 16:00 uur werden de kinderen ontvangen met hun slaapspullen, knuffels, discopakken en hockeyoutfit. Na een welkomswoordje werd de groepsfoto gemaakt. De hele middag en avond was het verder spelletjes en disco.

Lees verder

Jongens B1 teleurgesteld naar huis

Leuk om te weten Nieuws afbeelding

Deze week werd er niet gezongen in de auto. We gingen met 10 man naar Vught en dit zou de eerste wedstrijd zijn waarbij we ook onze keeper Daniel zouden missen. Gelukkig hadden we Onno die deze wedstrijd zou keepen.

Lees verder

Heren veteranen zetten zegereeks voort

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na een enorme nederlaag en twee overwinningen op zak kwam
dit keer Zwart-Wit Heren-D op bezoek in Hilvarenbeek. Dit team had goede hoop op een goede uitslag omdat de heren van Zwart-Wit heren E de tegenstander uit Raamdonksveer (0-13 tegen onze mannen) op 1-1 hadden gehouden. Zij begonnen dan ook met een geweldig offensief met als doel om de Beekse veteranen snel over de knie te

Lees verder

Meisjes C2 nog ongeslagen !!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Tot nu toe alle wedstrijden gewonnen dus ook vandaag begonnen de dames weer
fanatiek. Vooraf werd Loes nog even goed ingespeeld als keeper voor deze mooie zaterdag. Met een mooie blauwe hemel gingen we van start tegen Breda MC5.
De wedstrijd ging van start en er werd al snel duidelijk dat Hilvarenbeek veel

Lees verder

Heren Veteranen behalen tegen Push de eerste uitoverwinning van het seizoen: 0-3

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De veteranen van de hockeyclub moesten zondag afreizen naar Breda voor de uitwedstrijd tegen Push. Met enkele afzeggingen, wegens blessures of
verplichtingen, gingen 15 mannen na de thuisoverwinning van vorige week vol
vertrouwen richting Breda. De laatste plaats was afgestaan aan anderen en de
overwinning van vorige week smaakte immers naar meer.  

Lees verder

Jongens B1 bieden goed verweer tegen koploper !

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdagochtend verzamelen, iedereen had er zin in en wij togen naar den Bosch. Den Bosch had
alles nog gewonnen met grote uitslagen en was daarom favoriet. Er werd onderweg
flink gezongen in de auto: "dat gaat naar den Bosch toe, ..zoete lieve Gerritje...."
dus de stemming zat er goed in.

Lees verder

Jongens B1 revancheert zich na nederlaag...

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na het verlies vorige week tegen Liberty waar jongens B1 lang stand hield tot 10
minuten na rust is afgelopen weekend de eerste overwinning binnen gehaald.
Het is voor iedereen nog even wennen met een team van 9 man maar het roulatie
schema met de JC1 en JA1 doet zijn werk. Met de invallers Thomas en Max (JC1)

Lees verder

Heren Veteranen herpakken zich

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het debacle van vorige week in Raamsdonkveer heeft ervoor
gezorgd dat de oudjes deze zondag bijna
voltallig aan de vergadertafel verschenen (zie foto) om de teamspirit nieuw
elan in te blazen.
 
Er werden geen verwijtende woorden uitgesproken, maar als het team zich wil handhaven in de

Lees verder

Valse start Heren Veteranen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Na de geweldige reeks wedstrijden van vorig seizoen en
drie woensdagen fanatiek trainen stond
op zondag 8 september 2013 de uitwedstrijd tegen DDHC uit Raamsdonksveer
op het programma. Deze tegenstander ,degradant uit de eerste klasse, had laten weten op het
vastgestelde tijdstip van 16.00 uur geen team op de been te kunnen

Lees verder

CLUBHUIS FRISSE LOOK

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Om fris van start te gaan in het komende bijzondere seizoen, krijgen de muren van het clubhuis een nieuwe look. Onder het genot van muziek en een babbeltje hier en daar, zijn Miranda en Britt, Tony, Chris, Ingeborg, Anke, Bart, Joris en Inge hard aan het werk. Aan het eind van deze week hopen zij klaar te zijn. Mocht je nog willen komen helpen; je bent van hart welkom!


Lees verder

Komende zaterdag Blommestijn Festijn

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Komende zaterdag vindt weer het Jaarlijkse Blommestijn Festijn plaats. Overdag wordt er door diverse teams enthousiast gehockeyd. 's avonds is er weer de spetterende feestavond die je gewoon niet mag missen, dus zorg dat je er bij bent.

Lees verder

MD1 sluit af met deelname aan Kampioenentoernooi

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De meisjes MD1 zijn kampioen geworden in de 1e klasse. Daarmee mochten ze zaterdag 8 juni 2013 deelnemen aan het kampioenentoernooi van de 1e klasse bij Hockeyclub Asten. Een waar toetje op een goed hockeyseizoen.

Lees verder

Ouder Kind Hockey groot succes

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het ouder-kind hockey op vrijdagavond 7 juni was weer een groot succes. Mede dankzij het uitstekende weer. Voor een impressie van deze gezellige avond zie de foto's op de site (links onder bij tab: foto's)

Lees verder

MB3 kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vol overtuiging heeft MB3 zaterdag 1 juni het kampioenschap binnen gehaald, met maar liefst een overwinning van 11-0 op hun tegenstander. Dames van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!!!

Lees verder

1e VOORJAARS KAMPIOEN VAN DE CLUB

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MB2 is het eerste team wat deze competitie kampioen is geworden...... coaches en trainers van harte gefeliciteerd.

Lees verder

Kampioentje !!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De heren veteranen hebben afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Etten-Leur het kampioenschap binnengehaald. Een resultaat dat er mag zijn. Proficiat jongens !!!

Lees verder

ouder-kind hockey avond op vrijdag 6 juni

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Voor alle F-E en D-jeugd teams en alle ouders is er op vrijdagavond 6 juni een ouder-kind hockeywedstrijd georganiseerd. Schrijf deze datum dus alvast in je agenda en zorg dat erbij bent op deze bijzondere gezellige avond.    

Lees verder

Heren veteranen weer een stapje dichter bij het kampioenschap !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Deze week stond de op papier eenvoudige uitwedstrijd tegen HC Tempo (Bergen op Zoom) op het programma. De tegenstander van onze ‘oudjes' stond in de ranglijst op een derde plaats van onderen en de vorige ontmoeting werd door onze veteranen met een klinkende
5-0 overwinning afgesloten. "Geen vuiltje aan de lucht” zou je zo zeggen, maar niets was minder waar.

Lees verder

Hilvarenbeek – Pelikaan HC “een waterig zonnetje”

Leuk om te weten Nadat de veteranen afgelopen zondag een belangrijke overwinning hebben gehaald op de nummer 2 van de ranglijst Tilburg, kwam vandaag nummer 4 Pelikaan HC op bezoek. De weersvoorspelling was uitmuntend, een mooie dag om weer stukje dichter bij de platte kar te komen.

Lees verder

Heren Veteranen verstevigen koppositie

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De zondagochtend begon voor de oudjes van onze hockeyclub met een foto-shoot bij "Herberg
St. Petrus” en "Wijnkoperiij van Lieverlee”, de sponsoren van de heren veteranen.

Lees verder

Rabobank Hockey World Cup; Bestel kaarten via de club!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De Rabobank Hockey World Cp vindt van 31 mei tot en met 15 juni 2013 plaats in Den Haag. De hockeyverenigingen kunnen als eerste kaarten bestellen voor dit toernooi. Als je interesse hebt, geef je dan op via [email protected]. In de bijlage staan alle voorwaarden vermeld.

Lees verder

Heren Veteranen behouden koppositie

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De heren veteranen hadden dit weekend iets goed te maken tegen ‘aartsrivaal' Goirle.
Bij deze tegenstander liepen zij eerder dit jaar tegen hun enige nederlaag tot nu toe op.

Lees verder

Heren veteranen laten twee punten achter in Oudenbosch

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Onder zeer frisse omstandigheden reisde het veteranenteam van Hilvarenbeek richting Oudenbosch. Net voor aankomst bij het hockeyveld werd een snelle glimp opgevangen van de St. Pieterbasiliek, de replica van de grote broer in Rome, waar de mannen een schietgebedje deden op een goede afloop voor drie punten mee naar Beek.

Lees verder

Heren veteranen starten tweede helft van het seizoen met een overwinning.

Leuk om te weten De heren veteranen van onze hockeyclub speelden hun eerste wedstrijd na de winterstop tegen de ‘oude mannen' van Zevenbergen. Het was ook de eerste officiële wedstrijd zonder Walter Vermeer, voor wie we voor aanvang van de wedstrijd een minuut stilte hielden ter nagedachtenis. De eerste minuten van de wedstrijd bleef Walters vaste stekkie op de rechtsachterplaats onbezet om te laten merken

Lees verder

Heren Veteranen Effectief

Leuk om te weten Na 1 minuut stilte voor Walter startte Hilvarenbeek zonder rechts back. Deze positie werd vervolgens ingevuld door Henri. De horde Zevenbergen werd genomen, de weerstand was niet erg groot. Er werd goed over gespeeld, bij vlagen briliant. Stefan 1-0, Rutger 2-0, Stefan 3-0, Sieger 4-0 en  Henri 5-0.


Lees verder

Voorjaarscompetitie en DWF goed van start

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op zaterdag 2 maart is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Het was leuk om weer alle activiteiten in en rond ons clubhuis te zien. Zeker voor de kinderen die niet aan de zaalcompetitie hebben deelgenomen was het weer heerlijk om te kunnen hockeyen. De start van deze competitie was nog even spannend omdat in dit weekeinde ook het Digitale Wedstrijdformulier (DWF) is ingevoerd. Alle

Lees verder

Gekke bekken van JD1 kampioen in de zaal

Leuk om te weten Nieuws afbeelding  Dit weekend is het jongens D1 team in de zaal kampioen geworden. Onder leiding van de coaches Marcel van den Boogaard en Michel de Haas werd een doelsaldo van 165 voor en 7 tegen behaald. Het team wordt aanstaande zaterdag met de andere kampioenen gehuldigd in het clubhuis van 16:00 uur.


Lees verder

Meiden MC1 kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Met veel inzet, motivatie, gezelligheid en plezier zijn we kampioen geworden van dit zaalhockeyseizoen! We hebben alle wedstrijden gewonnen, alleen de laatste wedstrijd speelden we gelijkspel. We hebben bewezen dat we op spel, inzicht, techniek en mentaliteit de eerlijke winnaar zijn van deze poule, we stonden misschien te laag ingedeeld, maar juist dan is het een kunst dit te

Lees verder

Trots op MD1, weer ongeslagen kampioen!

Leuk om te weten Na ongeslagen kampioen op het veld, nu ook ongeslagen kampioen in de zaal! De
meiden zetten hun zegereeks voort. Op 17 februari was MD1 al kampioen geworden

Lees verder

MD2 KAMPIOEN IN DE ZAAL

Leuk om te weten Nieuws afbeelding HET IS MD2 WEER GELUKT. Vanmiddag de laatste zaalhockeywedstrijd op het programma tegen Were-Di MD2 ,die met 1 punt minder dan onze dames op een 2e plek in de poule stonden. Gelijk spel spel zou dus genoeg zijn om kampioen te worden . Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, en ik kan jullie vertellen: DAT WAS HET ZEKER !! Met  uiteindelijk resultaat een gelijkspel van

Lees verder

JC 1 Zaalkampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vorige week was het kampioenschap voor JC 1 al een feit.
Ze moesten nog 1 wedstrijd spelen tegen Liberty,helaas hebben ze deze wedstrijd verloren, maar ze zijn toch weer kampioen geworden.
Goed gedaan jongens.
Gefeliciteerd namens alle ouders.


Lees verder

MB1 ZAALKAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
Spannend was de kampioenswedstrijd zeker. Met 1 wedstrijd minder gespeeld en 2 punten voorsprong op de nummer 2 Concordia hadden we aan een gelijkspel genoeg, maar dan moesten de meiden dat eerst nog wel doen! De uitwedstrijd hadden we verloren met 3-2 dus het kon wel eens heel spannend worden. De tribunes zaten vol met eigen publiek. De eerste helft hadden we vele kansen

Lees verder

MA2 1 dag eerder dan verwacht KAMPIOEN in de zaal

Leuk om te weten Nieuws afbeelding 1 dag eerder dan dat ze verwacht  hadden is MA2 KAMPIOEN geworden in de zaal. Ze hadden nog 1 puntje nodig voor het kampioenschap en dachten dat ze dit op zondag tegen Liberty wel zouden pakken. Maar omdat zaterdag Were-Di gelijk speelde (3-3) tegen Tilburg zijn onze meiden A2 al een dag eerder KAMPIOEN geworden. Met nog 2 wedstrijden te gaan is natuurlijk

Lees verder

Succesvol verloop zaalhockeycompetitie

Leuk om te weten Dit weekend waren er veel thuiswedstrijden en het was dus weer gezellig druk in de Hispohal.
Dat een thuiswedstrijd toch altijd iets fijner is bleek wel uit de uitslagen. Maar liefst 9 teams wisten de punten in huis te houden. 2 teams speelden gelijk en maar 1 team moest in de tegenstander een meerdere erkennen en verloor met slechts 3-4

Lees verder

Sneeuwtraining

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Om alvast wat aan teambuilding te doen heeft het nieuwe JD1 - dat van start gaat in de lentecompetitie - een sneeuwtraining gehad. In het kader van samenwerken werd in koppels gewerkt aan een sneeuwpop, middels hockeysticks bruggen gebouwd door de sneeuw en uiteraard ontbrak het sneeuwgevecht niet!  

Lees verder

Zaalhockey competitie goed van start.

Leuk om te weten Inmiddels is de zaalhockeycompetitie al bijna 1 maand aan de gang. De sfeer in de Hispohal is weer goed. De zaalhockey commissie heeft weer goed zijn best gedaan om alles prima te laten verlopen. Sommige teams hebben echter pas 1 wedstrijd mogen spelen. Andere zijn al aardig op de helft. Hierdoor is het nog moeilijk om exacte standen te bepalen. Er zijn al wel enkele teams die tot op heden

Lees verder

De heren veteranen laten punten liggen, maar blijven koploper !!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
De veteranen gaan als ‘kampioenen' van het winterseizoen genieten,
zo heeft Sint vernomen van een van zijn hockeypieten.
Voor het laatste hockeypotje moest er gespeeld worden in Roosendaal
tegen de oudjes van Pelikaan-D wel te verstaan.
Staan er zeventien spelers op de loonlijst van onze oudjes vermeld

Lees verder

120 Kampioenen gehuldigd!

Leuk om te weten Het was zaterdag een komen en gaan van kampioenen.
Maar liefst 10 teams mochten worden gehuldigd door het bestuur en werden getrakteerd op gebak.
De ochtend begon al goed met een bezoek van de Hockeypieten aan onze benjamins. Na een gezellige training was er voor alle benjamins een pietendiploma.

Lees verder

Veteranen winnen opnieuw en lopen uit op concurrenten

Leuk om te weten Deze zondag stond de wedstrijd tegen Prinsenbeek, de nummer drie van de competitie op het programma. Geen makkie dus, maar vooraf waren de Beekse mannen optimistisch gestemd. Vol zelfvertrouwen werd (met vijftien spelers, Jordan bedankt voor het invallen) voorafgaand aan de wedstrijd al vroeg ingelopen en werden de tactische tips zoals we deze op de training hadden doorgenomen nog eens

Lees verder

HC Hilvarenbeek gehavend het weekend uit

Leuk om te weten Nieuws afbeelding A.s. zaterdag is voor veel juniorenteams de laatste competitiedag voor de najaar competitie. Enkele teams moeten echter op zaterdag 1 december nog een inhaalwedstrijd spelen.
Zoals het er nu bij staat kunnen we 9 teams huldigen met de behaalde eerste plaats, dat zijn: JC1, JD1, JF1, MF1, M6E1,  MB1, MD1, MD3 en MD5. Wederom een uitstekende prestatie.

Lees verder

Veteraan wordt Prins Carnaval 2013

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Ons veterarenlid Koert Flipsen is tijdens het Liekesfist benoemd tot Prins Caranaval 2013. Wij feliciteren Prins Flip d'n Irste met deze eervolle taak. zie www.pezerikken.nl

Lees verder

Hilvarenbeekse veteranen blijven op koers voor het kampioenschap

Leuk om te weten "Kreddut in de gaote!” Het feit dat de tegenstander onze ‘oudjes' van de wijs probeerde te brengen door de aanvangstijd van de wedstrijd te verzetten van half elf in de ochtend naar kwart voor drie in de middag leverde weinig gesprekstof op, maar de prinselijke beëdiging van Koert Flipsen als Prins Carnaval van Pezerikkengat 2013 hield de gemoederen binnen het veteranenteam bezig.

Lees verder

Einde wintercompetitie komt in zicht.

Leuk om te weten  
Met nog twee wedstrijden te spelen bij de junioren komt het einde van de winter competitie in zicht. Tot op heden staan er maar liefst 6 teams boven aan. Te weten MB1, JD1, JC, MD1 MD3 en MD5. Een prima prestatie! MD4 staan weliswaar ook boven aan echter die zijn na de herfstvakantie opnieuw ingedeeld.

Lees verder

Competitie is weer hervat

Leuk om te weten Na de herfstvakantie is voor de jeugd de competitie weer verder gegaan.
Het was 's morgens even wennen aan de wel erg lage temperaturen. De velden lagen er nog wit bij. Later kwam het zonnetje weer door en was het een stuk beter vertoeven lang de velden.
Positief was dit weekend dat alle thuisspelende teams gewonnen dan wel gelijk gespeeld hebben.

Lees verder

Theatervoorstelling in Goirle voor sportverenigingen

Leuk om te weten Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!' Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportverenigingen.   Op maandag 12 november vindt in Theater Jan van Besouw te Goirle, de

Lees verder

Druk bezocht Rabo Herfst Hockey Toernooi

Leuk om te weten Ruim 120 kinderen van de basisscholen verzamelden zich zaterdagochtend op ons sportpark om deel te nemen aan het jaarlijkse Rabo Herfst Hockey Toernooi. De organisatie was ook dit jaar weer in handen van ons Dames 1 team aangevuld met diverse andere leden. Ze hadden weer een leuk programma in elkaar gezet. Helaas lieten de weergoden het deze keer afweten en kwam de regen in bakken naar

Lees verder

Gezellige zondag bij HC Hilvarenbeek.

Leuk om te weten  
Het was zondag weer gezellig druk op en rond de velden. Het prima weer trok veel toeschouwers naar het sportpark om onze senioren teams aan te moedigen.
‘S-morgens gingen de heren veteranen weer sterk van start en wisten met 5-0 te winnen van Tempo. Hiermee blijven ze koploper in hun poule.

Lees verder

Koplopers houden 1e positie goed vast.

Leuk om te weten Het was zaterdagochtend zeker geen pretje om te moeten hockeyen in de stromende regen. Bij enkele clubs was zelf zoveel regen gevallen dat de velden onbespeelbaar waren. Gelukkig was het
‘s middags droog en kwam de zon nog even door.

Lees verder

Succesvolle vrijwilligersavond

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen vrijdag was er na lange tijd weer een vrijwilligersavond om al onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Vooraf was een bijeenkomst van alle commissieleden, om nader met elkaar kennis te maken en ideeën uit te wisselen. Dit werd door alle commissieleden als geslaagd ervaren.

Lees verder

Herfstcompetitie goed van start.

Leuk om te weten  
De eerste 4 weken van de herfstcompetitie zijn voor HC Hilvarenbeek goed verlopen. Tot op heden staan maar liefst 8 teams ongeslagen aan kop te weten JC1, JD1, MB1, MC1, MD1, MD3, MD5 en van de senioren Dames 2. Bij de jongste jeugd worden nog geen standen bijgehouden dus daar weten we de stand helaas niet van.

Lees verder

Perfect eerste hockeyweekend.

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Eindelijk is de hockeycompetitie weer van start gegaan. Diverse teams hebben de afgelopen weken al vriendschappelijke wedstrijden gespeeld om het ritme na de zomer vakantie weer op te pakken. En met succes. Veel teams wisten de punten mee naar huis te nemen dan wel thuis te houden.

Lees verder

MEISJES C1 WINT TOERNOOI MAASTRICHT

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Gefeliciteerd!!!  De meiden zaten in de poule bij : Maastricht MC1, MOP MC1, Hockeer MC1, Mierlo MC1 en Geldrop MC1. Alle teams verslagen behalve Maastricht daar speelden ze gelijk tegen met 0 - 0. Nul tegengoals is ook nog eens een mooi resultaat. Super gedaan!  

Lees verder

MC1 OP MOOIE TWEEDE PLEK KAMPIOENENTOERNOOI

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MC1 Hilvarenbeek mocht afgelopen zaterdag meedoen aan het kampioenentoernooi Zuid Nederland. De meisjes zijn op een hele mooie tweede plek geeindigd. Tilburg MC1 was de terechte winnaar. Toch een super mooie en trotse prestatie van onze meisjes! Wederom dank voor de super begeleiding van Flore! En extra bedankt voor het fluiten door Gijs de Vey-Mestdagh!

Lees verder

Blommenstijn Festijn 2012 wederom groot succes!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdag 16 juni jl. vond het Blommenstijn Festijn plaats op de hockeyclub; een seniorentoernooi met hockey, zon en (veel) bier. Dit jaar stond het toernooi in het thema: camping! En de organisatie had aan ieder detail gedacht; van caravan naar waslijn, van parasol naar zwemband en van tent naar campingoutfit. Men waande zich waarlijk op een camping! Het weer zat mee, de mensen waren gezellig

Lees verder

MD3 kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het is tot en met de laatste wedstrijd spannend gebleven in de poule van MD3. Hilvarenbeek heeft Tilburg met 1 puntje meer weten te verslaan en mag zich dus een een terechte kampioen noemen. Meiden van Harte Gefeliciteerd. Complimenten van Jack & Ineke


Lees verder

MC1 kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdag 9 juni is MC1 na een 2-3 overwinning bij Were Di voor de tweede keer dit jaar kampioen geworden in de subtop klasse. Eerst in de zaal en nu op het veld. Een klasse prestatie waar de meisjes keihard maar met heel veel plezier voor gewerkt hebben. Onze meisjes hadden zelf taarten gebakken die ze na de wedstrijd samen met de meisjes van Were Di opgesmuld hebben. De coaches van

Lees verder

MB2 Kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Ook MB2 is kampioen geworden afgelopen zaterdag. Na een spannende competitie is het Hilvarenbeek die op de 1e plaats is geëindigd. Met op de 2e plaats en 1 punt minder gevolgd door Berkel-Enschot en op de 3e plaats met weer 1 punt minder Gilze-Rijen. Een hele spannende competitie dus..........
Meiden,trainers en coaches van Harte gefeliciteerd

Lees verder

Jeugd kampioenen met ware triomf-tocht door het dorp

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,   De lentecompetitie zit er nagenoeg op. Volgende week vinden er weliswaar nog enkele inhaalwedstrijden plaats, maar tijd om de balans op te maken:   De F-jes en E-tjes hebben zich in alle teams ontzettend ingespannen en op een leuke wijze hun eerste ervaringen op het wedstrijdvlak opgedaan. Complimenten voor al die Jongste Jeugd

Lees verder

Het eerste kampioenschap is binnen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag zijn de meisjes van MD2 als eerste van deze competitie kampioen geworden. Het was een super spannende wedstrijd en de zenuwen gierden bij de meiden door de keel. Al snel kwamen ze op een 2-0 voorsprong. Vlijmen kwam nog sterk terug tot een 2-2 ruststand. Gelukkig kon in de tweede helft Hilvarenbeek nog 2x scoren, waarna het kampioenschap binnen was en er taart gegeten kon

Lees verder

Pinksterweekend

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Ondanks de Pinksteren is er dit weekend nog volop gehockeyd
Zaterdag speelden JD1 en MB1 thuis een inhaalprogramma. Daarnaast waren er nog enkele vriendschappelijke wedstrijden. Op maandag gingen MD1, MD2 en MD3 op toernooi naar Oirschot.

Lees verder

Spanning loopt op in de junioren competitie.

Leuk om te weten Met nog 2 wedstrijden te spelen begint het voor sommige teams aardig spannend te worden in de competitie. MC1 staat nog steeds aan kop maar de nummers 2 en 3 moeten komend weekend tegen elkaar een inhaalwedstrijd spelen.

Lees verder

FELICITATIES VOOR EERSTE OVERWINNING HEREN 1

Leuk om te weten Hilvarenbeek draagt eerste winst op aan 'de moeders': 3-5 (1-1)    "Een fijne teamprestatie", zo kwalificeerde Hilvarenbeek Heren1 coach Lammers de eerste winst van het seizoen tegen en in Eersel. Na een toch wat nerveus begin tegen een beter Eersel kwamen de Beekse heren na 25 minuten met 1-0 achter. Op slag van rust was het echter strafcorner-kanon Lars Huijbregts die de

Lees verder

Geen punten voor Hilvarenbeek

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Onze senioren teams beleefden zondag een slechte dag voor wat betreft de scores.
De veteranen die tot aan de winterstop nog zeer goed presteerden verloren de 3de wedstrijd op rij. Met de rust stonden ze nog met 0-3 achter. Na de rust wisten ze nog goed terug te komen maar verloren uiteindelijk met 2-3.

Lees verder

Komende zondag weer volledig thuisprogramma

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondag 6 mei spelen nagenoeg alle seniorenteams weer thuis.
Om 11.00 uur starten de veteranen tegen Oranje-Zwart. Om 12.45 uur speelt Dames 1 tegen Oirschot en om 14.30 uur spelen zowel Dames 2 als Heren 1 tegen respectievelijk Den Bosch en Cranendonck. Heren 2 is vrij. Reden genoeg dus om onze teams weer aan te komen moedigen.


Lees verder

Hilvarenbeek H1 pakt eerste punt

Leuk om te weten Voor het eerst sinds de herstart van het eerste herenteam van HockeyClub Hilvarenbeek in de KNHB vierde klass D heeft de formatie een gelijkspel en daarmee ook het eerste punt behaald in de competitie. Nadat het team zich destijds terugtrok uit de derde klasse speelde het een aantal jaren in de reserveklasse.

Lees verder

Succesvolle zondag voor Heren 1 en 2

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdagochtend startte voor het eerst de Funckey hockey training voor kinderen vanaf 5-jaar. Er waren al gelijk 8 kinderen gekomen om lekker actief bezig te zijn met speciale "hockey sticks”. Dit ziet er dus goed uit voor de toekomst. Ook de benjamin training kent inmiddels een grote groep hockeyers.

Lees verder

Funkey Hockey voor 5-jarigen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op 14 april start hockeyclub Hilvarenbeek met Funkey Hockey. Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom op zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur. Beweging, spel en plezier zijn de belangrijkste ingrediënten van deze nieuwe hockeyvorm voor de allerkleinsten.

Lees verder

Veteranen verliezen van koploper

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De winterjas moest zaterdag ochtend weer tevoorschijn gehaald worden. Het was een stuk frisser dan vorig weekend. Dat dit frisse weer voor onze spelers niet optimaal is bleek wel uit de uitslagen. Helaas konden van de 15 junior teams maar 6 teams een overwinning boeken.
MC1 wist in een spannend duel tegen Mop met 1-1 gelijk te spelen. En staat nog steeds aan kop.

Lees verder

Wat een heerlijk weekend

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De lente is begonnen en dat was duidelijk te merken. Het weer was fantastisch. Er werd uiteraard ook nog volop gehockeyd. Ook de senioren speelden het afgelopen weekend thuis dus het was weer gezellig druk op het sportcomplex.
Inmiddels zijn de eerste drie wedstrijden weer gespeeld in de jeugdcompetitie. MC1, MC3 en MD2 hebben alles nog gewonnen en staan op een eerste plaats.

Lees verder

Veel nieuwe aanwas

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdagochtend was het weer goed druk bij de Benjamin training. Inmiddels zijn er bijna 40 aanstormende talenten bezig om de toekomst van de hockeyclub veilig te stellen. Onder leiding van Marielle van der Geld bijgestaan door een 4-tal jeugdleden wordt er goed geoefend van 09.00 tot 10.00 uur. Onder de rubriek "foto's” zie je een sfeerimpressie. Verder zijn er ook enkele foto's

Lees verder

Zijn jullie het sportiefste A-B of C team van het land?

Leuk om te weten Nieuws afbeelding   Voor alle A/B/C teams: Zijn jullie het sportiefste  team van het land?     Laat dit zien op zaterdag 10 & 17 maart! Zorg voor een sportieve wedstrijd en maak kans op een vette prijs: Win je eigen spelersbus naar de EHL in Rotterdam, samen met je tegenstander!    

Lees verder

24 geslaagde scheidsrechters

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Sinds vanavond is onze club weer 24 scheidsrechters rijker. Van de 27 deelnemers die aan het examen deelnamen, zijn er 24 geslaagd. Dit is een zeer knappe prestatie, MB2 en MB3 van harte gefeliciteerd. Anne, Ineke, Jack en Marcel jullie natuurlijk ook proficiat.

Lees verder

Sportiviteit en veel kroketten

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Dit weekeinde was het eerste volledige veldhockey programma voor de voorjaarscompetitie.
De barcommissie pakte uit met de Euroknaller (een broodje kroket voor één euro). Een groot succes. Zaterdagmiddag moest de bakker nog voor extra broodjes zorgen.

Lees verder

Niet alleen hockeytalent

Leuk om te weten Nieuws afbeelding  Afgelopen zaterdag hebben de meiden van MB2 een teamuitje gehad bij de Hilvaria Studio's in Hilvarenbeek. Omdat je geen kampioen kunt worden op een lege maag leek het de trainer en coaches leuk om met de dames te gaan koken. Hiervoor hadden de meiden nog een wedstrijd gespeeld tegen Berkel-Enschot, die jammerlijk verloren ging met 1-0. Helaas moest Evi naar het ziekenhuis met een

Lees verder

We mogen weer naar buiten!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag is het veldhockey seizoen na de winterstop weer begonnen.
Voor de E en de F jeugd was het gelijk de eerste competitiewedstrijd terwijl de overige teams eerst nog een vriendschappelijke wedstrijd speelden.
Voor de MF1 was het de allereerste competitiewedstrijd. Ze mochten meteen uit spelen tegen Berkel-Enschot.

Lees verder

Zaalhockeyseizoen ten einde

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vandaag 26 februari zijn de laatste 2 wedstrijden in de zaalhockeycompetitie gespeeld. Al met al kunnen we zeggen dat de competitie uitstekend verlopen is, mede dankzij de uitmuntende organisatie van Marieke Verheggen, Greonne Hesselmans, de inzet van alle coaches, trainers, scheidsrechters en alle ouders die geholpen hebben bij het leggen van de balken en de functie zaalwacht op zich hebben

Lees verder

MC1 KAMPIOEN ZAALHOCKEY

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Door een knappe overwinning op Waranda, de nummer 2 in de poule, is MC 1 kampioen geworden in de sub-topklasse. De meisjes speelden met name in de eerste helft een zeer sterke wedstrijd. Na een 1-0 opening kwam Waranda even terug en werd het 1-1. Hilvarenbeek bleef echter sterk aanvallen en scoorde in de eerste helft nog 3 keer waarmee men met een voorsprong van 4-1 de rust in

Lees verder

MC3 Kampioen! en MC1 knap op koers

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MC 3 heeft dit weekend als eerste het kampioenschap binnengehaald door te winnen van de nummer 2, Tilburg. Na aanvankelijk met 0-2 achter te staan kwamen de dames tot bezinnen en zette uiteindelijk een eindstand neer van 4-2. Meiden Proficiat! Op zondag maakten ze het feest compleet door ook nog eens te winnen van Prinsenbeek met 15-2.

Lees verder

MB3 en MC3 goed op dreef

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Onze beide meisjes teams MB3 en BC3 staan beide nog boven aan in de competitie en hebben ook afgelopen weekend weer goed gespeeld.

Lees verder

Zinderende wedstrijden dit weekend.

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Dit weekend werden er in de Hispohal weer veel thuiswedstrijden gespeeld. Zaterdagochtend was het eerst de beurt aan MD1 die in een spannende wedstrijd net met 3-4 verloor tegen Berkel Enschot. Later op de middag speelde JB1 die Etten-Leur op bezoek kregen. De uitwedstrijd werd destijds nipt verloren met 3-2, dus de jongens waren gebrand op revanche.

Lees verder

Foto's wedstrijd JB1 en MC2 te zien op website

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Een fotoreportage van de wedstrijd van JB1 (zaterdag 28-1) en van MC2 van zondag (29-1)  staan op de website. Kijk linksonder onder Foto's.


Lees verder

Eerste punten voor Dames 1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding  
Er is dit weekend weer goed gespeeld door diverse teams. Uw reporter is deze week geholpen door Dirk Goosen:

Lees verder

Weinig spectaculairs te melden

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Er is het afgelopen weekend weer volop gehockeyd in de zaal. Helaas konden we niet terecht in de Hispohal dus moesten alle wedstrijden elders worden gespeeld.
Omdat er nog een groot verschil is binnen de poules over het aantal gespeelde wedstrijden is het nog vrij moeilijk aan te geven wie er precies boven aan staan.

Lees verder

Lesje strafcorners stoppen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het nieuwe jaar is voor enkele teams van onze club weer goed van start gegaan.
Jongens C1 wisten hun eerste plaats in de zaalcompetitie vast te houden door op zaterdag met 8-11 te winnen van Push en op zondagochtend ook nog eens te winnen van Tilburg met 2-10.

Lees verder

Zaalhockey weer van start in het nieuwe jaar.

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Allereerst wensen wij iedereen weer een gezond, gelukkig en sportief 2012!
Vanaf komende week gaan de zaalhockeytrainingen weer van start en dit weekend gaat de zaalhockeycompetitie ook weer verder .

Lees verder

De zaalhockey competitie is van start

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag is de zaalhockey competitie van start gegaan. Er hing een prima sfeer in de Hispohal. De  ruim aanwezige toeschouwers konden genieten vanaf de zittribune.

Lees verder

MD3 Kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MD3 was met de herfst al ongeslagen kampioen. Ze werden daarna een klasse hoger geplaats waar ze tevens alles wisten te winnen (1 wedstrijd gelijk spel) dus... reden voor een feestje.   Proficiat meisjes!

Lees verder

ME2 Kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Ondanks dat de KNHB bij de E-teams nog geen stand bijhoudt willen we deze meisjes toch een eervolle vermelding geven in de kampioensgallerij, omdat ze alles hebben gewonnen. Proficiat!

Lees verder

MC3 Kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MC3 had vandaag dubbel feest. Allereerst was hun coach Charles Ongenae jarig. Daarnaast mochten ze ook hun kampioenschap vieren. Vandaag wonnen ze verdiend met 5-0 van Push onder de aanmoediging van veel toeschouwers die wind en regen trotseerden. Een prima prestatie. Dames proficiat!

Lees verder

Jongens D1 Kampioen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding JD1 was met de herfst ook al ongeslagen kampioen en werd dus een poule hoger gezet. Ook hier wisten ze goed te presteren. Vandaag werden ze dan ook toegevoegd aan de lijst van kampioenen herfst 2011 en werd dit uitbundig gevierd. Jongens proficiat!

Lees verder

De winterstop is in aantocht

Leuk om te weten Komende zaterdag zijn de laatste veldhockey wedstrijden voor de junioren.
We gaan dan zeker JD1, MD3  en MC3 huldigen. JB1 kan op punten nog gelijk komen met de huidige nummer 1, Dommel indien ze thuis winnen. Dommel heeft wel een beter doelgemiddelde, desondanks een prima prestatie!

Lees verder

Heren 1 presenteert a.s. zondag een spetterend feest!

Leuk om te weten Jaaaaa, eindelijk het is weer tijd voor een feestje!
Zondag spelen we met bijna alle senioren teams thuis, en het is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Kom naar de hockeyclub of blijf na je wedstrijd lekker hangen. Het menu voor zondag 27 september ziet er als volgt uit.
 
Voorgerecht:
Hilvarenbeek HA – Heesch HA om 11:00 uur
 

Lees verder

Prima hockey weer!

Leuk om te weten Het was afgelopen weekend weer heerlijk hockeyweer. Enkele teams zijn nog steeds in de race voor een kampioenschap. MC3 is inmiddels zeker van een 1ste plaats. Ze staan 9 punten voor op de nummer 2.
MD3 was met de herfst al zeker van het kampioenschap en zijn vanwege de goede resultaten al naar een hogere poule geplaatst.  Ook in de hogere poule weten ze alle wedstrijden te winnen.

Lees verder

Abraham pakt de punten!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
Met, voor de meeste jeugd teams, nog drie wedstrijden te spelen gaan we langzaam naar het einde van de najaarscompetitie. Op dit moment hebben we 2  teams die de bovenaan staan in hun poule. Dat zijn MB1 en MC3.

Lees verder

Wisselende resultaten bij de senioren.

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag mochten al onze senioren teams weer thuis spelen.
’s Morgens om 11.00 uur traden de heren veteranen aan. Ze zijn de afgelopen tijd in uitstekende vorm dus de verwachtingen waren weer hoog.  De tegenstander kwam uit Oss.  Hilvarenbeek ging voortvarend van start en al snel kwam men op voorsprong.  Men wist elkaar goed te vinden in het spel  en in

Lees verder

Foto's zondag 6-11 op de site te vinden

Leuk om te weten Op de site staand veel foto's van de wedstrijden van zondag 6-11. Klik op de link "foto's" linksonder op de homepage.Lees verder

Rabo Hockey Fandag

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op zaterdag 29 oktober ben ik naar de Rabo Hockey Fandag geweest. Een paar weken geleden kon je je daarvoor aanmelden door een email te sturen. Ik kreeg bericht dat ik daar naar toe mocht komen. Ik hoorde van veel andere leden van onze club dat ze zich ook aangemeld hadden. Maar niemand van onze club was verder ingeloot.

Lees verder

Heren Veteranen in Topvorm!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Dit weekend lagen  door de herfstvakantie alle wedstrijden voor de jeugd nog stil, zodat er alleen zondag werd gespeeld door de senioren.

Lees verder

RABO Hockey Fandag (2)

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Ik had mij opgegeven voor de Rabo hockey fandag. Ik had nooit gedacht dat ik zou worden uitgekozen, maar op zaterdag 29 oktober om 13.00 uur moest ik me melden voor deze dag.
 
Toen we in Den Bosch aan kwamen moest je je naam zoeken en daar stond een kleur bij.

Lees verder

NIEUWE FOTO'S OP DE SITE

Leuk om te weten Er zijn weer heel veel nieuwe foto's te vinden op de site, onder andere van J11D1 en het Herfsthockeytoernooi van afgelopen weekend.

Klik op de link "foto's" linksonder op de homepage.

Veel kijkplezier!

Zelf een foto toevoegen? Mail deze naar [email protected]

Lees verder

Zeer geslaagd Rabobank Herfst Hockey Toernooi

Leuk om te weten Zoals gebruikelijk op de eerste dag van de herfstvakantie vindt bij ons het jaarlijkse Herfst Hockey Toernooi plaats. Het Thema voor dit jaar was; De Efteling.

Lees verder

Fanatieke toeschouwers:

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag waren er geen competitiewedstrijden gepland voor de jeugd dus was er de mogelijkheid om vriendschappelijke wedstrijden te spelen. Hiervan werd dan ook door diverse teams gebruik gemaakt. Daar het een zonnige dag was trok uw reporter ook even naar de hockeyvelden. Bij aankomst was het voor een zaterdag  wel zeer druk langs het veld. Er was duidelijk meer aan de hand dan

Lees verder

Herfst!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding In vergelijking met vorige week was het weer een stuk slechter.  De resultaten waren helaas ook navenant. Blijkbaar zijn wij toch meer goed weer spelers.

Lees verder

Meld je nog snel aan voor het Herfst Hockey Toernooi!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op zaterdag 22 oktober organiseren wij weer het jaarlijks Herfst Hockey Toernooi.
Het thema voor dit jaar is: De Efteling.
Het toernooi is voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisscholen uit de gemeente Hilvarenbeek Iedereen is dus welkom lid of geen lid. Een prima mogelijkheid dus om je vriendje of vriendinnetje ook eens mee te nemen.

Lees verder

Te warm om te hockeyen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De hoge temperatuur maakte het de spelers wel lastig dit weekend.  De kleur van menig speler nam al snel de kleur van ons clubshirt aan (rood!).  Om iedereen toch af te koelen werd er heel wat water aangevoerd. Voor de supporters was het wel heerlijk toeven langs de lijn.

Lees verder

Don Quishoot H1 - Hilvarenbeek H1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
Uitwedstrijden, altijd lastig. Eindhoven de gekste, altijd lastig. (Vrouwelijke) studenten(tijd), heerlijk maar wel altijd lastig. Tegen je voormalige trainer-coach hockeyen altijd lastig. Meer kansen dan je tegenstander en niet scoren, altijd lastig. In een lelijk wit shirt spelen en tape om je sokken altijd lastig. Bitterballen bakken zonder frituurvet is ook lastig. Laat het duidelijk

Lees verder

Heerlijk nazomerweer

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het was dit weekend genieten van het heerlijke nazomer weer.  
Op zaterdag ochtend vertrokken de eerste benjamins teams al in alle vroegte om hun tegenstanders op te zoeken. Voor vele was het dus niet uitslapen.  Eenmaal op het veld werd er weer goed op los gescoord om de rood/zwarte kleuren te verdedigen.  Meisjes F1 wist maar liefst 10 keer de keeper te passeren, echter

Lees verder

Doelpuntenregen voor Hilvarenbeek

Leuk om te weten Het tweede wedstrijdweekend zit erop. Bij de junioren op zaterdag hebben een paar teams er flink op los gescoord: MD1 heeft gewonnen met 1-10 tegen Weredi. MB3 kwam uit Drunen terug met 0-11, MD3 wist dit te overtreffen door te winnen met 18-0 van Weredi, maar absolute koploper waren de Jongens van JD1 die thuis wisten te winnen met maar liefst 21-0 van HOCO!

Lees verder

Wedstrijdverslag Heren 1

Leuk om te weten Na een lange periode zonder hockey en een gedegen voorbereiding mochten wij afgelopen zondag op bezoek bij Hockeer. Voor de meeste onbekend terrein, en de rit in de auto was dan ook lang maar gezellig. Eenmaal aangekomen, rond 1 uur, moesten we natuurlijk weer wachten op Pieter-Jan. Hij was keurig op tijd vertrokken maar ergens op de A2 tussen Eindhoven en Maarheeze kwamen we de

Lees verder

De competitie is weer gestart

Leuk om te weten Afgelopen zaterdag is het nieuwe hockeyseizoen weer begonnen. HC Hilvarenbeek is met 25 jeugdteams en 5 seniorenteams  van start gegaan. Het was daarom zaterdag weer gezellig druk rondom de velden.
 

Lees verder

MYRTHE TWEE KEER DE ALPE D'HUEZ BEDWONGEN

Leuk om te weten Zojuist is het nieuws binnengekomen dat Myrthe TWEE keer de finish van de Alpe d'huzes heeft gehaald. Een bijzonder knappe prestatie. Niet alleen is het een loodzwaar parcours en is de motivatie om mee te doen ook nog eens zwaar beladen, Myrthe is ook één van de jongste deelnemers. Super super knap Myrthe. We hebben hier alles via de webcams gevolgd! Meer nieuws over onze Bikse

Lees verder

ZATERDAG 4 JUNI BLOMMESTIJNFESTIJN 2011

Leuk om te weten Het Blommestijnfestijn 2011 heeft als thema ‘Ik hou van Holland’. De club zal worden omgetoverd worden tot een heus nederlands landschap met een geweldige aankleding, leuke sfeer en coole oud hollandsche spellen. Het wordt Bloms versie op het bekende Ik hou van Holland spel bekend van tv. 's Avonds aansluitend een gezellige feestavond Een goede gelegenheid om even een kijkje te komen

Lees verder

MELOEN MELOEN MELOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding .....ME6 is , ongeslagen, KAMPIOEN.   Meisjes, coaches en trainers PROFICIAT!!!

Lees verder

CHAMPAGNE VOOR JA1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding JA1 is kampioen geworden na een spannende laatste wedstrijd! De heren hebben een zeer succesvol hockeyjaar achter de rug. Proficiat spelers, coaches en trainers met deze geweldige prestatie.

Lees verder

Ook meisjes 8E2 Kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aan de galerij der Kampioenen kunnen we ook M8E6 toevoegen. Met 8 gewonnen wedstrijden zijn ze overtuigend kampioen geworden. Dames Proficiat!

Lees verder

Kinderen ME3 tegen de ouders

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op woensdag 25 mei 2011 was het zover. De ouders waren na een intensieve trainingsperiode klaar voor de strijd tegen de kinderen. Uiteraard waren er weer een paar ouders te laat aanwezig. Zij moesten van de trainer gelijk een straftraining afwerken. (het veld met kikkersprongen oversteken)

Lees verder

KOM ZONDAG DAMES 1 AANMOEDIGEN !!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aanstaande zondag speelt Dames I om 12.45 uur de superspannende wedstrijd thuis tegen Gilze Rijen. Wanneer onze dames deze wedstrijd winnen zijn ze zekergesteld van promotie. Juich onze dames naar deze overwinning toe! Kom allemaal kijken!!!!!

Lees verder

Fantastische commissieavond

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste commissievertegenwoordigers,   Het was weer een geweldige commissieavond vanavond. Dank allemaal voor jullie aanwezigheid en bijdrage. De volgende avond wordt zoals afgesproken ingepland door onze secretaris.   Groet Bestuur HCH

Lees verder

FEESTELIJKE OPENING NIEUWE ROODLOOP BRUG

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aan alle Leden, Ouders, Betrokkenen en Geïnteresseerden,   Aanstaande zaterdag 19 maart zal de nieuwe fiets/loopbrug naar de roodloop officieel geopend worden door onze Wethouder Mw. de Blécourt. Wees erbij! De happening vindt rond kwart over drie 's middags plaats! Een mooie gelegenheid om van deze goede ontwikkeling te genieten!   Sportieve groeten en hopelijk

Lees verder

M11D1 ZAALKAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Last but zeker not least heeft vandaag ook M11D1 het kampioenschap binnen weten te slepen. De zwaar bevochten wedstrijd begon al snel met een 0-1 achterstand . Hilvarenbeek kwam echter sterk terug en wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen men 3-6 waarna het kampioenschap definitief binnen was.  Gefeliciteerd dames, coaches en trainers. Op de foto de kampioenen

Lees verder

BRITT VAN GESTEL GESELECTEERD

Leuk om te weten Britt van Gestel (MC1) is vandaag geselecteerd voor de Willem II Sportklas! De concurrentie was van een hoog niveau en de strijd om de felbegeerde plaatsjes was niet makkelijk. Bovendien heeft het de hele middag gegoten. Britt wist zich enorm goed staande te houden en heeft laten zien dat Hilvarenbeek over talent beschikt. Anouk Gommers had dit ook graag laten zien, maar door een operatie

Lees verder

ZONDAG FEESTELIJKE AFSLUITING ZAALCOMPETITIE

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aanstaande zondag (27 februari) gaan we de zaalcompetitie feestelijk afsluiten. Uiteraard met HULDIGING van ALLE ZAALKAMPIOENEN. Locatie: Ons eigen clubhuis. Tijd 16.30-18.00 uur. De huldiging zal om 17.00 uur plaatsvinden.

Lees verder

WOENSDAG ZAALHOCKEY VOOR 8 TALLEN

Leuk om te weten Aanstaande woensdag 26 januari is er van 13.30 tot 16.30 uur een kenningsmakingsmiddag zaalhockey voor de 8-tallen in de Hispohal. 

Lees verder

MC1 Kampioen

Leuk om te weten Nieuws afbeelding C1 werd vandaag kampioen in Berkel Enschot met een zeer verdiende 5-1 overwinning. Meisjes, Jan Peter, Machiel, Jip en Japie PROFICIAT!!

Lees verder

23 OKTOBER WILD WESTEN HERFSTHOCKEYTOERNOOI

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De organisatie voor het jaarlijkse Herfsthockeytoernooi draait al op volle toeren. Dit jaar vindt het gezelligste toernooi voor de basisschooljeugd plaats op zaterdag 23 Oktober. Het thema is dit jaar: het Wilde Westen. So be aware! Tijdstip 11.00 tot 16.30 uur. Organisatoren: Brigitte Ypelaar, Ronald Gianotten, Jeroen Huijben, Tobi Drinkenburg, Tim Steketee en Arnold van

Lees verder

HEREN 1 WINT EERSTE DRIE PUNTEN

Leuk om te weten Heren 1 heeft voor eigen publiek de eerste drie punten van de competitie binnengehaald. . Ruststand 2-2. Na rust wist het beekse team in een sportieve wedstrijd de winst binnen te halen. De eindscore: 5-2!!!!! PROFICIAT


Lees verder

DAMES 1 DEELT PUNTEN

Leuk om te weten Dames I heeft vandaag in een uitwedstrijd ,op een zonnig hockeyveld  de punten gedeeld met Dames 1 van Oudenbosch. Uitslag 0-0.


Lees verder

DERDE ZEGE OP RIJ DAMES 1

Leuk om te weten Dames 1 heeft thuis een belangrijke wedstrijd gewonnen. Met 4-1 versloegen de dames Tempo, de nummer 2 op de lijst. Inzet, formidabel keeperswerk en teamwerk lagen aan de basis van de winst.

Lees verder

KOM ZONDAG KIJKEN NAAR DAMES 1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aanstaande zondag 26 September om 12.45 uur spelen onze dames thuis tegen de nummer 2 in de poule: Tempo Dames 1. Om aan kop te blijven in de competitie zullen de Hilvarenbeekse dames moeten winnen. Kom kijken naar deze spannende wedstrijd en moedig onze dames aan.

Lees verder

DAMES 1 LIGT OP KOERS

Leuk om te weten Dames 1 heeft vandaag de tweede zege op rij geboekt. Met winst op Olympia (0-7!!) in Terneuzen sloten de dames een gezellig en zeer succesvol teamweekend af.

Lees verder

HEREN 1 GRIJPT NAAST DE PUNTEN

Leuk om te weten Heren 1 mocht geen punten meenemen uit Eindhoven. De 3-0 uitslag was zeker geflatteerd omdat onze mannen goed mee konden in de wedstrijd. Volgende week in Den Bosch wordt het belangrijk de eerste zege van het seizoen binnen te halen.    

Lees verder

AB Feest!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste Jongens en Meisjes van de A- en B teams,
Zaterdag 2 oktober organiseert Hockeyclub Hilvarenbeek een AB feest.
Jullie zijn allemaal van harte welkom, en je mag 2 introducés meenemen.
Voorverkoop start a.s. dinsdag en woensdag, voor of na jullie training.
Tevens kun je zaterdag de 18e en zaterdag de 25e een kaartje kopen.
Tot 2 oktober!!
 

Lees verder

VEILING HOCKEYGOAL BIJ SEIZOENSOPENING AS ZATERDAG

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Deze zaterdag kun je trotse eigenaar worden van een oude maar wel echte hockeygoal! Tijdens de opening van het nieuwe seizoen zal aandacht worden besteed aan de veiling hiervan. Uiteraard gaat het wederom om een oude goal en er is in dit geval geen net bijgeleverd. Biedingen kunnen schriftelijk op de club worden ingediend, of vooraf worden gemaild naar [email protected]   Zelf

Lees verder

WARME KLUSDAG

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Klusdag 2010

Ondanks de enorme hitte is er toch door een aantal vrijwilligers, waarvoor natuurlijk onze dank, geklust op onze club. De meest noodzakelijke kleine dingetjes zijn gedaan. Denk daarbij aan velden opruimen, netten uit de doelen, reclameborden etc., etc..  Omdat het zo warm was zijn we op tijd gestopt , het had geen nut om verder te gaan.

Lees verder

MD1 SLUIT EEN GOED EN MOOI SEIZOEN AF AAN ZEE!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding
Afgelopen zaterdag hebben we onze laatste wedstrijd in de Topklasse super afgesloten. Met 2-0 winst op Forward, en daarom een derde plek in de competitie, vertrokken wij vol trots naar Zeeland. We hebben met z'n allen een geweldig weekendje achter de rug. 13 Meisjes en 5 begeleiders hebben weer en wind getrotseerd. Er is gezwommen, gewandeld, gevoetbald, krabben en zeesterren gevangen,

Lees verder

MIKKY DOOR SELECTIE

Leuk om te weten Mikky is vanavond geselecteerd voor de jeugdselectie C Meisjes Zuid Midden. Uit 55 meisjes zijn 19 meisjes plus 2 keepers geselecteerd voor deze selectie. Super Mikky!      

Lees verder

MEISJES E4 KAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Proficiat meisjes coaches en trainers. Wat een geweldig seizoen hebben jullie gespeeld. Op naar nog heel veel mooie hockeyjaren!

Lees verder

MEISJES 8D1 KAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MEISJES 8-tal D1 is ongeslagen KAMPIOEN Proficiat meiden  een geweldige prestatie

Lees verder

WE ZIJN ER WEER BIJ EN DAT IS PRIMA

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het heeft even wat kruim gekost en het was spannend zondagavond, MAAR, het is gelukt. We horen bij de 10 clubs die mogen gaan sparen bij de C1000. Dank voor alle stemmen. Vanaf 26 april begint het muntjes-sparen bij de C1000. Dus alle boodschappen nog even uitstellen :-)

Lees verder

KEEPERSCLINIC FLETIOMARE

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De Hilvarenbeekse jeugdkeepers vanaf de elftallen zijn uitgenodigd voor de Keepersclinic van 24 Mei. De clinic vindt plaats in Vleuten bij Hocekyclub Fletiomare. Allemaal veel plezier en een leerzame clinic gewenst!  

Lees verder

HOCKEYTAS ACTIE RABOBANK

Leuk om te weten Beste Leden en Bezoekers,
Graag jullie aandacht voor deze leuke actie van onze hoofdsponsor Rabobank Hilvarenbeek-Oisterwijk. In de bijlage kun je alle informatie vinden.   Sportieve groeten van het Bestuur

Lees verder

RECYCLEN WIJ DOEN HET OOK!!!!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding WeCycle ook bij onze club
 
Van 1Maart tot 31 Maart doet onze club mee aan een inzamelactie van kleine elekt(ron)ische apparaten, gereedschappen en spaarlampen.
De ingezamelde apparaten en spaarlampen worden gerecycled. Dat is goed voor het milieu.
De club ontvangt voor haar deelname een leuke beloning.
Dus: ga in je huis op zoek naar:
 

Lees verder

KOMENDE ZONDAG FEESTJE DAMES 3

Leuk om te weten Nieuws afbeelding     Het veldseizoen gaat weer beginnen! Dames 3 organiseert een leuk feestje komende zondag voor alle spelende teams!!!   Sportieve groeten!        

Lees verder

MD1 ZAALKAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding             MD1 ZAALKAMPIOEN 1E KLASSE!

En dat is 5........... 5 keer kampioen in een jaar tijd. Dat is een 
superprestatie! Zelfs in de 1e klasse waren onze meisjes een maatje te 
groot voor de tegenstanders. Vandaag mochten we al vroeg uit de veren 

Lees verder

HOCKEYKAMP

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Wil je misschien dit jaar gezellig naar een hockeykamp? Er ligt voor belangstellende documentatie in de kantine of via "google"  kun je ook vele soorten vakantiekampen vinden.

Lees verder

MD3 VOOR HET EERST MEEDOEN EN METEEN KAMPIOEN!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding "Ooolè, olè, olè, olè MD3 are the champions, they are the champions"!   Voor het eerst meedoen in de zaal, 9 wedstrijden gespeeld en allemaal gewonnen. Ja hoor, MD3 bestaande uit Mette, Vera, Kris, Jasmijn, Iris, Michelle, Jouke, Wiep, Imme, Anouk en Wieke is KAMPIOEN geworden. De anderen waren regelmatig een kop groter en gemiddeld 7 kilo zwaarder maar tegen de snelheid,

Lees verder

MC1 ZAALKAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding MC1 KAMPIOEN ZAALHOCKEY 2009-2010
6 en 7 februari 2010 zou een spannend weekend voor de MC1 gaan worden. Ze moesten winnen om het kampioenschap in de zaal binnen te halen. Zaterdag stond er eerst een uitwedstrijd op de planning naar Vlijmen en zondag zou de return zijn. Vlijmen mocht niet onderschat worden. Ze hadden nog maar 6 punten gehaald maar dan wel uit 2 wedstrijden. De uitwedstrijd

Lees verder

ZONDAG 28 FEBRUARI 14:00 AFSLUITING ZAALHOCKEYSEIZOEN OP DE CLUB

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het zaalhockeyseizoen zit er helaas alweer bijna op! Het is weer een zeer leuk en succesvol seizoen! Dat vraagt toch om een feestje! Komt allen naar de feestelijke afsluiting en huldiging van alle teams en ook de kampioenen! Gezellig op ons eigen clubhuis op zondagmiddag vanaf 14:00!


Lees verder

GESLAAGD ZAALTOERNOOI J8D1, J11D1, M8D1, M8D2, M8D3

Leuk om te weten Het was een geslaagde middag en zowel de jongens als de meiden hebben alvast iets kunnen proeven van een zaalhockeycompetitie. Alle kinderen waren erg fanatiek en deden allemaal  hun best om van elkaar te winnen. De middag was leuk georganiseerd door de zaalhockeycommisie met de hulp van enkele meiden uit de C1.

Lees verder

EN DE EERSTE ZAALKAMPIOEN IS............

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Meisjes C3!!!   Afgelopen zondag zijn ze zonder dat ze het wisten zaalhockeykampioen in de poule geworden. Oranje-Zwart kon hen nog van de titel weerhouden. Zij hebben zaterdag echter een gelijkspel gespeeld. "Maandag toen de standen definitief door de KNHB verwerkt waren, wisten we het pas', vertelt een trotse coach."We hebben nu nog twee wedstrijden te gaan in de

Lees verder

SPORTPRIJZEN 2009

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Wat was het leuk, de uitreiking van de Sportprijzen 2009! Het was een hele eer om genomineerd te zijn. "De lat lag erg hoog dit jaar in Hilvarenbeek", zo kopte het Brabants Dagblad. En dat was ook zo. Ook al wonnen ze niet de hoofdprijs, de hockeydametjes klommen lachend het podium op om samen met alle genomineerden op de foto te gaan.

Lees verder

VERKIEZING EN UITREIKING SPORTPRIJZEN AANSTAANDE VRIJDAG

Leuk om te weten Aanstaande vrijdagavond is het zover. De verkiezing en uitreiking van de sportprijzen van 2009 vinden plaats in de Elckerlijc. In de categorie teams is een team van de hockeyclub genomineerd. Hieronder een filmpje van hun prestaties afgelopen jaar.  

Lees verder

GESLAAGDE KEEPERSCLINIC IN DE ZAAL

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zondagavond 24 januari was er van half zes tot zeven uur een superleuke keepersclinic in de zaal. Er deden acht keepers en keepsters mee die na afloop enthousiast reageerden. Één van de deelneemsters gaf aan dat de clinic veel te kort geduurd had. Maar ze was wel erg blij om beter te hebben leren uitlopen en sliden.   Zeker voor herhaling vatbaar dus!   Complimenten aan de

Lees verder

NOMINATIE SPORTPRIJS MD1

Leuk om te weten Vandaag hebben we leuk nieuws gekregen vanuit de Sportraad van 
Hilvarenbeek: MEISJES D1 IS GENOMINEERD ALS SPORTPLOEG  2009 VAN 
GEMEENTE HILVARENBEEK!!!!

Op vrijdagavond 29 januari worden de sportprijzen uitgereikt in de 
Elckerlyc.   Klik voor een leuk filmpje over het team op:  

Lees verder

SUPER ZAALHOCKEYMIDDAG JONGSTE MEISJES

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vanmiddag was het weer zover, de jaarlijkse zaalhockeymiddag voor onze jongste (spelende) meisjes. Tijdens zo’n lange winterstop had iedereen er zin in, bleek wel. Glijdend over het ijs en de sneeuw buiten kwamen ze vol enthousiasme allemaal in hockeytenue en een beschermde stick naar de Hispohal.
 

Lees verder

VOLG HET EK ZAALHOCKEY KOMEND WEEKEND ONLINE

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, maar anders kun je via onderstaande link ook veel zien en volgen:   http://www.hockey.nl/ek-indoor-2010

Lees verder

FIJNE FEESTDAGEN EN UITNODIGING NIEUWJAARSBORREL

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aan alle leden, ouders en vrijwilligers hele fijne feestdagen gewenst!   Je bent zeer welkom op onze nieuwjaarsborrel op zondag 10 januari vanaf 16:00! Je wordt zoals gebruikelijk ontvangen met een gezellig hapje en drankje! We hopen dat je langs komt en mee het nieuwe jaar komt inluiden!   Geniet intussen van de feestdagen, rust, en eventuele vakantie!   Het Bestuur

Lees verder

MEISJES C2 KAMPIOEN!!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Het is ze gelukt,meisjes C2 herfstkampioen!!! Cezanne,Yara,Janne,Veerle,Madelon,Vera,Femke,Kriste,Pleun,Noortje, Svenja,Evi en Jacqueline allemaal nogmaals gefeliciteerd. Wat een prestatie !!!Klasse Kijk hier voor de eindstand: http://www.hilverhockey.nl/site/default.asp?Option=10016

Lees verder

EK INDOOR (ZAAL)

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Medio januari speel het Nederlands team mee in het EK Indoor. Je kunt komen kijken en meedoen aan een leuke clinic. Schrijf je snel in!   Meer info:   http://www.knhb.nl/kalender/evenementen/kalender/DU13590_EK+Indoor+men.aspx    

Lees verder

EK INDOOR MET CLINIC!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Medio januari speelt het oranje heren team mee met het EK indoor. Je kunt ook een clinic volgen! Zie de bijgevoegde link.   http://www.knhb.nl/kalender/evenementen/kalender/DU13590_EK+Indoor+men.aspx

Lees verder

TROTSE PRESTATIE ME4

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdag 28 november was het zover. De hockey meisjes E4 van Hilvarenbeek konden het kampioenschap binnen halen. Een geweldige opkomst van het publiek maakte de wedstrijd tot een thriller met als uitslag 1-1. Voldoende voor het kampioenschap. Het bestuur van de club wist het team te verrassen met een lekkere taart. Daarnaast was er champagne, medaille, bos bloemen en een schitterende beker voor

Lees verder

MIKKY NAAR NK HOCKEY TECHNIEK

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vandaag was de voorronde van de NK Techniek ( 8 tot 14 jaar) in 's Hertogenbosch. Mikky is door naar de finale op 8 november te Ypenburg! We zijn nu al hartstikke trots op je en veel succes 8 november!  

Lees verder

OOK DEZE ZONDAG WEER EEN HOCKEYFEEST: KARABOCKE

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste Hockeyliefhebbers,   Kijk voor het programma van aanstaand weekend eerst in het wedsrijdschema op de website. Kijk vervolgens naar de bijlage van dit bericht. Ons enige echte Heren 1 team organiseert zondag een fantastisch herfst karaoke hockey gezelligheids festijn. Super Heren 1! Zorg dat je erbij bent!! Kom kijken naar de Heren 1 om 14:30 tegen MOP!  

Lees verder

AB FEEST

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Er komt weer een gezellig AB feest. Zorg dat je erbij bent. Lees verder voor meer informatie.

Lees verder

EERSTE NK TECHNIEK, DOE JE MEE?

Leuk om te weten Nieuws afbeelding 1ste Nederlands Kampioenschap Hockeytechniek       Komt de Nederlandse Kampioen Hockey Techniek 2009 van onze club?
In de herfstvakantie van 2009 organiseert hockeyschool PANASJ een uniek jaarlijks terugkerend evenement:
HET NK HOCKEYTECHNIEK 2009

Lees verder

TOELICHTING NIEUWE SPELREGELS

Leuk om te weten KEN JIJ DE NIEUWE REGELS AL?   Zoals jullie ongetwijfeld al gehoord hebben zijn er vanaf nu nieuwe regels van toepassing. Ook voor de 6 en 8 tallen. Toelichting zaterdag 12 September van 11.00 - 12.00 uur door Teun Haans. De scheidsrechtercommissie is ook na 12.00 uur aanwezig om antwoord te geven op eventuele vragen over dit onderwerp.

Lees verder

NIEUWE SPELREGELS 23 METER GEBIED

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Nieuwe regel mbt cirkel en 23metergebied.
 
Aanvallend in het 23metergebied
 
-        Iedereen behalve degene die de bal speelt neemt 5 meter afstand, dat zijn dus beide partijen
Als iemand minder dan 5 meter afstand heeft, maar het spel niet hindert, mag gewoon doorgespeeld worden als de bal al gespeeld is.

Lees verder

NIEUWS VAN DE MATERIALENCOMMISSIE

Leuk om te weten Hallo allemaal,
 Sinds kort is de materialencommissie uitgebreid met twee personen. We hebben het op ons genomen om voor jullie alles zo goed mogelijk te regelen.Wij streven ernaar om per ingang van het komende seizoen voor elk team de juiste materialen ter beschikking te hebben.

Lees verder

MEISJES D3 KAMPIOEN ZUID NEDERLAND

Leuk om te weten Nieuws afbeelding HOCKEYTEAM MEISJES D3
KAMPIOEN ZUID-NEDERLAND                  
Zaterdag 6 juni jl. is het meisjes elftal D3 van Hockeyclub Hilvarenbeek kampioen van Zuid-Nederland geworden. Het was een primeur voor onze vereniging. Nog nooit haalde een team uit Hilvarenbeek dit resultaat.
 

Lees verder

KEEPERSCLINIC FLETIOMARE GROOT SUCCES

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hallo,
Ik ben Kathelijne Goosen.
En ben keeper bij M11D3.
En ben daarom ook Maandag 1 Juni met de andere beekse keepers naar een keepersclinic in Vleuten geweest.
Ik vond het heel leuk daar.
Ik heb daar ook veel dingen geleerd.
Guus Vogels de keeper van de heren (Nederlands elftal) was er ook.

Lees verder

MEISJES D1, D2 en D3 OP TOERNOOI BIJ HOCKEYCLUB OIRSCHOT

Leuk om te weten Nieuws afbeelding 1e Pinksterdag was het zo ver. Alle meisjes D hadden zich ingeschreven voor het D-Factortoernooi in Oirschot. Om half 9 vertrokken ze richting sportpark Moorland met voldoende drank, zonnebrand en bikini’s in hun bagage.
 

Lees verder

LUSTRUMBOEKJE EN LUSTRUMFOTO'S

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste Leden,   Binnenkort ontvang je digitaal het lustrumboekje! Het lustrumboekje is een oude traditie binnen de club die natuurlijk in ere gehouden moet worden. Vooruitlopend hierop kun je de foto's van de zaterdag al bekijken op de website. Klik links op de homepage in het menu op "foto's".   Iedereen die zaterdagmiddag 23 mei bij de afsluiting van het seizoen aanwezig is

Lees verder

MEIDEN 11D3 KAMPIOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdag 9 mei was het zover. MD3 kon voor de 2e keer dit seizoen kampioen worden. Na het behalen van het zaalkampioenschap kon het elftal o.l.v. Barbara Kiemeney, Jan Peter Vermeer en Machiel Driessen met nog 3 wedstrijden te gaan de competitie al beslissen. Tegenstander was de nummer 2 van de standenlijst MD2 uit Best. De uitwedstrijd, eerder dit seizoen, was met een krappe 0-1  door het

Lees verder

ZATERDAG 23 MEI GEZELLIGE AFSLUITING SEIZOEN JUNIOREN EN JONGSTE JEUGD

Leuk om te weten Beste Junioren en Jongste Jeugleden, ouders, trainers, coaches en anderen!   Zoals al eerder aangekondigd:   Iedereen is aanstaande zaterdag van harte welkom vanaf ongeveer 17:00 op de club om alle teams en de kampioenen te vieren en het seizoen gezellig af te sluiten op de laatste speeldag! Niet iedereen zal aanwezig kunnen zijn vanwege Hemelvaart, maar dit was helaas

Lees verder

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hoi allemaal,   Op zaterdag 11 april heb ik een driekamp gehad met de C-selectie bij hockeyclub Tilburg. We moesten 2 wedstrijden spelen. We hebben er 1 gelijk gespeeld en 1 verloren. Het was heel leuk, maar het weer was niet zo goed.   Op zaterdag 25 april was de DOD-dag bij hockeyclub Rotterdam. Er waren daar C-selectie teams uit het hele land, maar we moesten maar 3

Lees verder

ZONDAG 3 MEI VOORLAATSTE THUISWEDSTRIJD VAN HET SEIZOEN VOOR DE DAMES 1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Morgen speelt ons eerste team thuis tegen de dames van Oirschot. De wedstrijd begint zoals gebruikelijk om 12:45. Je bent natuurlijk van harte welkom op de club!!!! Kom onze dames aanmoedigen en genieten van de gezelligheid op de club!  

Lees verder

LUSTRUMMAILING ACTIVITEITEN JEUGD

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste Benjamins, Jeugd en Jongste jeugdleden,   Vandaag is er naar jullie allemaal een belangrijke mail gestuurd over het lustrum.... Je kunt je inschrijven voor de superclinic en andere activiteiten voor 16 mei. Wees er snel bij.   Controleer je mailbox en schrijf je snel in!!! Wanneer je geen mail hebt ontvangen controleer dan of de mail misschien in je spammail  terecht

Lees verder

UPDATE LUSTRUM CLINIC

Leuk om te weten Nieuws afbeelding De eerste 9 inschrijvingen zijn al binnen!!! Een uur nadat de uitnodiging is verstuurd!!

Lees verder

BERICHTJE VAN EEN SELECTIEKEEPSTER

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Heey,   Ik ben Anne en zou nog een keer een stukje schrijven over de selectie-C-groep van Zuid-Midden. We zijn begonnen met 3 Keepsters en er viel er al snel 1 af. Bij de 7e training zijn er nog een aantal speelsters afgevallen en nu hebben we een team met 2 keepers. Na de winterstop zijn we weer verder gegaan met trainen. We hebben nu nog 2 trainingen, een toernooi en de DOD (

Lees verder

TIP VAN DE WEEK: WEDSTRIJDVERSLAG OP DE SITE ZETTEN

Leuk om te weten Na inloggen op de site kun je naar je teamoverzicht gaan door onder het kopje 'Hockey' op je teamnaam te klikken. Daarna kun je in het overzicht achter de gespeelde wedstrijden een verslag invoeren via de knop 'invoer'.   Veel plezier ermee!

Lees verder

1999

Leuk om te weten We zitten in het jaar van het zesde lustrum! Kijk naar een leuke site van een team van 10 jaar geleden!   http://home-1.worldonline.nl/~nusquam/

Lees verder

GEZELLIGHEIDSWEDSTRIJD DAMES I & II

Leuk om te weten Ter nagedachtenis aan Rob Meuwese (†28/12/08), trouwe supporter en vader van twee clubgenoten
 
Vrijdagavond 6 maart om 20.00 uur, mét aansluitend een borrel vanaf ongeveer 21.00 uur!
 
Wij hopen dat jullie met ons de start van het zomerseizoen willen inluiden!
 
Dames I & II 


Lees verder

HC HILVARENBEEK DOORBREEKT GRENS!

Leuk om te weten Afgelopen week is een historische grens doorbroken. We hebben 450 leden!!!! Dit hebben we te danken aan het nieuwe lidmaatschap van Jolande Vermeer-Wilborts, de aanstaande opvolgster voor de secretarisfunctie. Jolande was al vanaf de oprichting van de hockeyclub lid maar is er even een paar jaartjes tussenuit geweest. Super Jolande! Dit kan nu al helemaal niet meer stuk!  

Lees verder

SUPER AFSLUITING ZAALHOCKEYSEIZOEN

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdagmiddag is er een superleuke en gezellige afsluiting van het zaalhockeyseizoen geweest. Alle kampioenen (meisjes B2, C2 en D3) zijn gehuldigd en voor ALLE teams is er een fantastische fotocollage gemaakt die een mooi plaatsje in het clubhuis krijgt. Verder heeft Tim Steketee de zilveren fluit ontvangen plus een ingelijste foto als dank en compliment voor zijn tomeloze gefluit. Anne

Lees verder

16/17 MEI LUSTRUMWEEKEND!!!

Leuk om te weten Zeer gewaardeerde leden, ouders en vrijwilligers!   Het is niet niks! De hockeyclub bestaat dit jaar dertig jaar!!!!   Dat moet gevierd worden! Houd dit weekend vrij in je agenda! Je zult er geen spijt van krijgen! Het zit boordevol activiteiten voor iedereen! Hockey en gezelligheid gaan hand in hand zoals het hoort en zoals dat altijd zo is!   Nadere info volgt.... (spannend

Lees verder

PAS JE PROFIEL AAN!

Leuk om te weten Als je inlogt op de website kun je een aantal instellingen zelf veranderen. Je kunt je mobiele nummer en emailadres zelf aanpassen. Ook erg belangrijk: je kunt zelf je wachtwoord veranderen!  Kies links in het menu de optie 'instellingen' hiervoor. Als je in het menu links 'profiel' kiest kun je aangeven of je profiel openbaar is , of anderen je verjaardag mogen zien op de site etcetera. Ook

Lees verder

MEISJES D3 KAMPIOEN IN DE ZAAL

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Kampioenswedstrijdverslag Hilvarenbeek MD3 – Helmond MD5
 De zenuwen gieren door hun lijfjes. Ze hebben er zin in en zijn super gemotiveerd om te winnen want dan …. ZIJN ZIJ KAMPIOEN, ook al hebben ze nog 3 wedstrijden te gaan.

Lees verder