header foto header foto header foto header foto
 

Heren veteranen beginnen tweede seizoenshelft met een overwinning.

Wedstrijdverslagen Nieuws afbeelding Na een lange winterstop moesten de heren veteranen de competitie hervatten met een uitwedstrijd in Bergen op Zoom tegen de oude mannen van Tempo, een tegenstander waar iets tegen goed te maken viel na de 2-3 nederlaag die thuis geleden werd.

Lees verder

Lustrumwedstrijd Heren Veteranen v.s. oud Heren 1-spelers

Evenementen Nieuws afbeelding Zaterdag 23 maart wordt er een speciale lustrumwedstrijd gespeeld tussen de Heren Veteranen en een team van oud Heren 1-spelers. Aanvang wedstrijd 16.30 uur.

Lees verder

Enquête Hockeyclub Hilvarenbeek: geef je mening!

van het bestuur Nieuws afbeelding Deze week heb je van het bestuur een mail ontvangen met de uitnodiging om onze enquête in te vullen. Hockeyclub Hilvarenbeek is benieuwd naar jouw mening! Mocht je deze e-mail niet hebben ontvangen, mail dan naar [email protected]


Lees verder

Voorstelling 'Pap doe normaal!'

Leuk om te weten Op maandagavond 25 maart is in het theater in Tilburg naar een humoristische voorstelling over het begeleiden van kinderen. Voor ouders, sportcoaches, leraren, etc. Hebben jullie zin om te gaan?

Het is de voorstelling ‘Pap, doe normaal!’. Het duurt van 20.00 tot 21.15 uur.


Lees verder

Blommestijn Festijn 22 juni 2019

Evenementen Nieuws afbeelding Wil je meedoen aan het leukste, gekste, mooiste hockeytoernooi uit Brabant? Doe dan mee aan Blommestijn festijn! Dit is een ééndaags toernooi voor hockeyers en niet-hockeyers, met aansluitend een top feest. Voor dit toernooi moet je 18+ zijn. Een overnachting is mogelijk. Dus nodig al je vrienden en vriendinnen uit! Voor meer informatie zie Facebook: 

Lees verder

Gratis basisopleiding trainer of coach

Trainingscommissie Nieuws afbeelding In samenwerking met de KNHB organiseren we een gratis trainer/coach opleiding. Deze opleiding bestaat uit 3 workshops. Workshop 1 is gezamenlijk voor trainers en coaches. WS 2 is voor trainers en WS 3 voor coaches specifiek. 


WS 1 - dinsdag 9 april (trainers en coaches)
WS 2 - woensdag 17 april (trainers)

Lees verder

Save the date: CD-kamp 11 en 12 mei

Evenementen In het weekend van 11 en 12 mei wordt het CD-kamp gehouden. Voor alle leden van de D en C teams: houd dit weekend vrij! Meer info voor deze leden volgt binnenkort via de mail.

Lees verder

Samenvatting spelregels veldhockey

Goed om te weten Nieuws afbeelding Voor alle hockeyers, trainers, coaches én toeschouwers is het belangrijk om de spelregels van hockey te kennen. In de bijlage vind je een handige en goed leesbare samenvatting van de hockeyspelregels. Ook de nieuwe regel, waarbij de junioren de bal hoog mogen aannemen is opgenomen. TIP: Lees deze nog een keer na voordat de competitie weer begint.Lees verder