header foto header foto header foto header foto
 

Volvo Clubbonus ter waarde van € 1.000 !!

Goed om te weten Nieuws afbeelding De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij een erkende Volvo dealer. Deze actie is opgezet ism de KNHB. Dus; Koopt u een nieuwe Volvo neem dat contact op met onze penningmeester via [email protected] en u steunt direct onze vereniging!

Lees verder

CAMERA OBSCURA

Goed om te weten Na de gezellige en zeer druk bezochte nieuwjaarsreceptie is een camera blijven liggen op de club. De eigenaar kan zich melden op Voortsepad 2, of bellen: 013 5050123.   Teun Goosen

Lees verder

Heren-veteranen zoeken team-versterking!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Ons Heren-veteranenteam zoekt nieuwe teamgenoten! We houden uiteraard van een goeie pot hockey, maar zéker ook van alle gezelligheid eromheen. Heb je vroeger gehockeyd en wil je weer beginnen? Of heb je inmiddels kinderen op onze club en wil je zelf ook wel (weer) de stick oppakken? Nieuw in ons dorp en toe aan een leuke hobby? Je bent van harte welkom!

Lees verder

zaalhockeycommissie bereikbaar komend weekend !!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Komend weekend is vanuit de zaalhockeycommissie Ankie Bruurs te bereiken op telefoonnummer 06-39582853


Lees verder

Rookvrije club

Goed om te weten Nieuws afbeelding Graag herinneren we je eraan dat ons terrein rookvrij is! Dankjewel voor je medewerking!


Lees verder

Online scheidsrechterscursus: meld je nu aan!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Binnenkort start er weer een online scheidsrechterscursus met online examen. Dat is verplicht voor onze leden vanaf de B en ouder. Maar als er onder jullie mensen zijn die ook graag hun scheidsrechterskaart willen halen, dan kan dat!


Lees verder

Stem met Rabo Club Support op Hockeyclub Hilvarenbeek!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Stemmen voor Rabo Clubsupport is vanaf vandaag mogelijk. Via onderstaande link kun je je stem uitbrengen!

Hockeyclub Hilvarenbeek spaart dit jaar voor de herinrichting van het terrein, nadat de nieuwe velden deze zomer zijn aangelegd. Wij willen iedereen alvast bedanken voor de stemmen!


Lees verder

Uitgave shirts/keeperstassen komend seizoen

Goed om te weten Voor senioren:
De eerste oefenwedstrijden voor de senioren worden op zondag 4 september gespeeld.
Op maandag 29 augustus liggen jullie shirts en het keeperspak klaar in elke teamkluis.
De code voor de kluis wordt op diezelfde dag gemaild naar de begeleiding van het team.

Voor de jeugd:

Lees verder

De aanleg van de watervelden is gestart!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Het startsein voor de aanleg van de nieuwe velden is gegeven!! Vanaf volgend seizoen spelen allen teams van HCH op watervelden!


Lees verder

Gevonden voorwerpen bij HCH ophalen tot 21/6!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Er is het afgelopen seizoen weer een hoop blijven liggen op de club. De gevonden voorwerpen zijn tot uiterlijk 21 juni 2022 op te halen bij Hockeyclub Hilvarenbeek. Hierna is de club voor twee maanden gesloten voor de aanleg van de nieuwe velden! Worden de spullen niet opgehaald, dan gaan ze naar de kledingcontainer en is het dus niet meer mogelijk om ze op te halen.Lees verder

Ouder-kind hockey op 10/6

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vrijdag 10 juni is het weer tijd voor ouder-kind hockey. Traditiegetrouw sluiten we hiermee het seizoen af. Alle jongste jeugd, D-, en C-teams nemen het op tegen de ouders. Het speelschema vind je bij dit bericht.


Lees verder

HT2 TRAINERSOPLEIDING VAN START!

Goed om te weten Nieuws afbeelding De HT2 trainersopleiding is weer van start gegaan op HCH! Hieraan nemen 8 leden van onze eigen club en 3 leden van Were Di deel.  Heel veel succes allemaal!! 

Lees verder

RABO CLUB SUPPORT

Goed om te weten Nieuws afbeelding Er kan weer gestemd worden op Hockeyclub Hilvarenbeek via Rabo Club Support. Het geld wordt dit keer gebruikt om het buitenmeubilair aan te pakken, zodat er fijn naar alle wedstrijden gekeken kan worden!
Stemmen kan via onderstaande link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
Alvast bedankt voor de stemmen!!

Lees verder

Dit weekend werkzaamheden accomodatie

Goed om te weten Nieuws afbeelding Donderdag 9/9 tot en met dinsdag 14/9 werkt onze klusclub hard aan vernieuwingen aan het dak van ons clubhuis. Hiervoor wordt een deel van het naastgelegen grasveld en straatwerk afgezet.

Je kan het terrein betreden via:
- de reguliere draaipoort (houd er rekening mee dat je vervolgens niet rechtsaf kunt naar Veld 1, je zult om het clubhuis moeten lopen)

Lees verder

Kan jij een paar uur de klusclub helpen?

Goed om te weten Nieuws afbeelding De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het onderhoud en het verbeteren van het clubhuis en de faciliteiten. Hopelijk kunnen jullie binnenkort live de verbeteringen komen bewonderen, als de maatregelen verder versoepeld worden.

Wat is gedaan en wat staat op de planning?

Lees verder

Wedstrijden juni: geen publiek en bar is gesloten

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Het lijkt ons goed nogmaals te benadrukken dat voor de komende drie weekenden geldt:

- Elk team kan begeleid worden door maximaal 4 teambegeleiders. Check ook als je een uit-wedstrijd hebt, of de club waar je naartoe gaat bepaalde regels heeft gesteld.
- Publiek is helaas niet toegestaan bij de wedstrijden (zowel uit als thuis)

Lees verder

Uitgifte Keeperstassen en codes van lockers

Goed om te weten Beste coaches, managers en keepers,
De materialencommissie is erg blij met hoe de ingeleverde tassen zijn ingeleverd! Daarvoor willen we jullie erg graag bedanken. Alle keeperstassen voor de nieuwe teams staan al klaar in de lockers in het materialenhok. Voor toegang tot de tas kun je de code van de locker bij ons opvragen. Dit doe je door even een mailtje te sturen naar

Lees verder

VRIENDJES EN VRIENDINNETJES TRAINING

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op 31 mei is er weer een Vriendjes en Vriendinnetjes Training voor de jongste jeugd. Alle leden mogen dan een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. Deze trainingen zijn volledig gratis en toebehoren zoals een bitje of stick zijn te lenen op de club. Mochten er nog vragen zijn dan kan er gemaild worden naar [email protected]. Kom jij gezellig samen trainen met een

Lees verder

Start Benjamins

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op zaterdag 6 maart starten de Benjamins trainingen weer bij Hockeyclub Hilvarenbeek! Ben je 5 of 6 jaar oud en lijkt het je leuk om ook te gaan hockeyen? Neem dan contact op via [email protected] en kom drie keer proeftrainen op de zaterdag van 9:00 uur tot 10:00 uur. 

Lees verder

WINTERSTOP

Goed om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen week zijn de laatste trainingen en oefenwedstrijden geweest. Hockeyclub Hilvarenbeek heeft nu een korte winterstop. Vanaf 4 januari 2021 worden de trainingen weer hervat! 

Lees verder

Training 2 nov 16.00-17.00 afgelast

Goed om te weten De training van maandag 2 november 16.00 - 17.00 is afgelast, omdat de velden helaas onbespeelbaar zijn. De trainingen voor de jeugd vanaf 17.00 gaan wel door.

Lees verder

Geen reguliere training herfstvakantie

Goed om te weten Nieuws afbeelding In de herfstvakantie (19 t/m 23 okt) zijn er géén reguliere trainingen bij Hockeyclub Hilvarenbeek. Een veld reserveren voor een oefenwedstrijd kan via [email protected].

Lees verder

Fysio

Goed om te weten Nieuws afbeelding We zijn enorm blij dat dat Sander (FysioStofberg) en Sophie (Sophysio) de krachten gebundeld hebben om onze leden te kunnen ondersteunen bij het voorkomen van blessures. Door middel van een screening en een aanpak op maat kunnen zij jou ondersteunen bij optimaal en blessurevrij hockeyen! Meer informatie? Kijk op https://fysiostofbergbrabant.nl/sportscreening/.

Lees verder

Start RaboClubSupport

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vanaf vandaag kan je weer je stem uitbrengen voor de actie van RaboClubSupport! Hockeyclub Hilvarenbeek kan jouw twee stemmen goed gebruiken, voor de inrichting van het materialenhok. 

Lees verder

Wijziging tijden Benjamins training a.s. zaterdag

Goed om te weten Nieuws afbeelding Let op: de tijden van de Benjamins training van morgen (19 september) zijn gewijzigd van 9:00 - 10:00 naar 8:30 - 9:30! De training start dus een half uurtje eerder morgen.

Lees verder

Start herfstcompetitie!

Goed om te weten Morgen gaat de herfstcompetitie officieel van start! We vinden het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de regels die op ons terrein van kracht zijn. Lees ze daarom hieronder nog eens door. Veel speelplezier!

Lees verder

START BENJAMINS TRAININGEN

Goed om te weten Nieuws afbeelding START BENJAMINS TRAININGEN
Yes we mogen weer!! Vanaf 5 september starten de trainingen van de benjamins van 9:00 tot 10:00. Ben jij 5 of 6 jaar, lijkt hockey je leuk en heb je zin om een keer mee te trainen? Meld je dan aan via de website. Je mag dan drie keer gratis komen proeftrainen. 
Zien wij jou 5 september op het hockeyveld?!

Lees verder

Belangrijke data einde seizoen en opstart seizoen 20-21

Goed om te weten Nieuws afbeelding Het einde van het seizoen nadert en daarom hier een aantal belangrijke data op een rijtje:
maandag 1 juni géén trainingen ivm Pinksteren; maandag 8 en 15 juni vriendjes/vriendinnetjes training tijdens de trainingen van de jongste jeugd en D-teams; (week van) vrijdag 19 juni laatste trainingen met de huidige teams voor alle lijnen; zondag 21 juni 20.00

Lees verder

We missen jullie!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Wij missen jullie!! Voorlopig blijven de velden nog leeg, maar we hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te zien!

Lees verder

Hockeyschool de Hilver

Goed om te weten Nieuws afbeelding Hockeyschool de Hilver gaat weer bijna van start! Op 29 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 21 juni en 28 juni is het mogelijk om deel te nemen aan de hockeyschool. De tijden hiervan zijn 9.30 - 10.30, 10.30 - 11.30 en 11.30 - 12.30. Je kan je inschrijven voor alle trainingen, maar het is ook mogelijk om een losse training te volgen. Hierbij geldt wel vol = vol! De kosten hiervoor zijn €10

Lees verder

Kom je ons meehelpen maandagochtend 2 maart?

Goed om te weten Maandagochtend 2 maart willen we de club met z'n allen op gaan ruimen en klaar maken voor een mooi, nieuwe, schoon en opgeruimd seizoen. We hebben een hoop te doen in het clubhuis en op en rond de velden. We starten rond half 10. Er zal voor alle vrijwilligers een heerlijke lunch met worstenbrood en soep verzorgd worden. Heb jij zin en tijd om ons mee te helpen? Stuur dan een berichtje naar

Lees verder

wedstrijden gaan gewoon door op 16 febr.

Goed om te weten Nieuws afbeelding Geen afgelastingen zaalhockey District Zuid-Nederland
Update zondag 16 februari 6.35 uur:
Op basis van de weersvoorspellingen voor zondag 16 februari worden geen wedstrijden afgelast. Er is wel harde wind hetgeen gevolgen kan hebben voor de reisomstandigheden onderweg. Rij voorzichtig!
Lees verder

Inloopspreekuur Fysio op 11/11 en 20/11 op HCH!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vanaf november gaat Hockeyclub Hilvarenbeek samenwerken met FysioStofberg en Sophysio kinderfysiotherapie. Er zal met regelmaat een inloopspreekuur worden georganiseerd op de vereniging. Hier kan iedereen terecht met vragen over klachten, blessures of revalidatie. De spreekuren in november zijn op:
- Maandag 11 november van 18.00-19.00
- Woensdag 20 november 20.00-21.00


Lees verder

Zet je licht aan!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Al ruim een week geleden is de klok een uur terug gezet, dat betekent dat het weer eerder donker wordt. Sinds dit weekend vind je bij onze fietspoorten een belangrijke reminder op het straatwerk gespoten! HCH vindt het namelijk erg belangrijk dat je veilig van en naar je training fietst, en stimuleren daarom dat je goed verlicht en zichtbaar bent! Dus #zetjelichtaan!!Lees verder

Veel gevonden voorwerpen! Ophalen kan tot 11/10!

Goed om te weten We hebben op dit moment heel veel gevonden voorwerpen liggen op de club. Naast paraplu's, sportbroeken en drinkflessen betreft het een flink aantal truien en ook twee HCH-jasjes met achterop sponsorlogo van Fis.


Lees verder

Werkzaamheden Materiaalhok/Keeperskluisjes

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vrijdagavond 7 juni  zullen alle trainingmaterialen en keeperstassen ivm de voorbereidingen op de verbouwing worden verplaatst naar de herenkleedkamer gasten ( 1e deur recht als je langs clubgebouw loopt) Alle keeperstassen zullen een label krijgen met daarop je teamnaam en de eventuele extra spullen uit kluisjes zullen onder de keeperstas worden geplaatst. Het zal de laatste weken even

Lees verder

problemen met het nieuwe DWF

Goed om te weten we zijn begonnen met het nieuwe DWF. Er zijn een aantal problemen gemeld. Dank voor het doorgeven.  De gemelde problemen zijn onder meer: de spelerslijsten zijn niet beschikbaar of niet compleet het toevoegen van invallers of ontbrekende spelers werkt nog niet goed of niet sommige coaches kunnen niet inloggen het nieuwe overzicht in LISA (wedstrijdformulieren status) is soms erg

Lees verder

Stap voor 31 oktober over naar de nieuwe app

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vanaf 31 oktober 2018 is de oude app niet meer te gebruiken voor Hockeyclub Hilvarenbeek. Stap dus over naar de nieuwe club app! Meer info hierover kun je hier vinden.

Lees verder

Werkzaamheden aan parkeerplaats Roodloop

Goed om te weten Nieuws afbeelding Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben voert de gemeente werkzaamheden uit op de parkeerplaats van de Roodloop. Deze wordt in fasen helemaal opnieuw ingericht. Werkzaamheden zullen tot en met 14 december duren en zullen overlast veroorzaken. Het is daarom raadzaam om bij uitwedstrijden niet te verzamelen op de Roodloop maar ergens anders af te spreken !!Lees verder

De vernieuwde Hockeyclub Hilvarenbeek app is live!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste Leden en Vrijwilligers,
Sinds kort biedt de Hockeyclub een vernieuwde app aan van onze eigen club! 
Wanneer je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is.
De grootste wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn:

Lees verder

GROTE CLUBACTIE 2018

Goed om te weten Nieuws afbeelding GROTE CLUBACTIE 2018
 
Ook dit jaar worden de leden van Hockeyclub Hilvarenbeek gevraagd loten te verkopen om zo geld in te zamelen voor onze vereniging.
 

Lees verder

D'n Bikse Triathlon zoekt vrijwilligers

Goed om te weten Beste Bekenaren, Zoals jullie misschien al wel vernomen hebben is er na 22 jaar weer opnieuw een triathlon inde gemeente Hilvarenbeek. D’n Bikse Triathlon vindt plaats op 7 oktober 2018 vanaf denieuwe sportaccommodatie "de Roodloop”. Nadat de deelnemers hun baantjes gezwommen hebben in het gloednieuwe zwembad fietsen ze allemaal 10 of 20 kilometer door de gemeente en sluiten ze af

Lees verder

Samenvatting spelregels veldhockey

Goed om te weten Nieuws afbeelding Voor alle hockeyers, trainers, coaches én toeschouwers is het belangrijk om de spelregels van hockey te kennen. In de bijlage vind je een handige en goed leesbare samenvatting van de hockeyspelregels. Ook de nieuwe regel, waarbij de junioren de bal hoog mogen aannemen is opgenomen. TIP: Lees deze nog een keer na voordat de competitie weer begint.Lees verder

Lisa app

Goed om te weten Momenteel geeft de Lisa-app van onze hockeyclub geen data weer. Vanuit Lisa is men bezig om uit te zoeken waar het probleem ligt; we verwachten dat de oplossing wel even op zich laten wachten. We houden u op de hoogte.


Lees verder

Open avond recreanten hockey Hilvarenbeek op 11 juni

Goed om te weten Op 11 juni a.s. organiseert Hockeyclub Hilvarenbeek een open avond voor recreanten hockey, ook wel trimhockey genoemd. Je bent vanaf 20.30 uur van harte welkom.
De 'trimmers' trainen elke maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur en wisselen deze trainingen af met oefenwedstrijden in de regio, ongeveer 8 op jaarbasis.

Lees verder

Warm weer in het weekend van 26 & 27 mei

Goed om te weten Nieuws afbeelding  
Aankomend weekend, 26 & 27 mei, verwacht het KNMI hoge temperaturen die lokaal kunnen oplopen tot 30ºC. Met warm weer wordt er gewoon gehockeyd, maar de KNHB adviseert verenigingen en teams wel om rekening te houden met het zomerse weer en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.
 
Drinkpauze inlassen boven 27ºC
 

Lees verder

Komend weekend parkeerplaats afgesloten

Goed om te weten Nieuws afbeelding Dit weekend, 14 en 15 april, is het weer de jaarlijkse rommelmarkt van Concordia op de parkeerplaats van de Roodloop. Hierdoor zullen de hockeyvelden minder goed bereikbaar zijn. Houd hier dus rekening mee en kom zo veel mogelijk met de fiets. Indien je uit moet spelen is het wellicht verstandig elders samen te komen.

Lees verder

Beperkte bereikbaarheid Roodloop!

Goed om te weten De werkzaamheden in wijk de Elst starten op 19 februari en lopen in drie periodes door tot de zomer van 2019. Er wordt nieuwe riolering aangebracht en de wijk wordt opnieuw ingericht.
Informatie over deze werkzaamheden kunt u vinden op www.hilvarenbeek.nl/de-elst
Verschillende straten zullen op diverse momenten tijdelijk afgesloten zijn. 

Lees verder

geen afgelastingen vandaag, zondag 21 januari

Goed om te weten Zaalhockey Voor de zaalhockeycompetitie 2017-2018 maakt de KNHB  de volgende afgelastingen bekend:
 update is van 21 januari.
District Zuid-Nederland Er zijn momenteel geen afgelastingen.


Lees verder

afgelastingen

Goed om te weten District Zuid-Nederland In verband met de huidige situatie en de code oranje voor onze regio is besloten om alle wedstrijden af te gelasten.


Lees verder

KICK-OFF ZAALHOCKEY 28 nov a.s. 19:30

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste Coaches, scheidsrechters en ouders,
A.s. dinsdag 28 november is het zover de KICK-OFF avond van het nieuwe zaalhockeyseizoen.  Er wordt aandacht besteedt aan het opfrissen van de spelregels. Er is  een gedeelte over coaching/basistactiek en voor de oudere teams is er meer diepgang. Kortom een avond om niet te missen. Ook worden er deze avond ballen en riempjes

Lees verder

reminder opgave zaalhockey

Goed om te weten Nieuws afbeelding Je kunt je nog tot woensdag 25 oktober opgeven voor het zaalhockeyseizoen vergeet het niet...... Doen!!! groeten zaalhockeycommissie

Lees verder

opgeven zaalhockey

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vanaf heden kun je je weer opgeven voor de zaalhockey. Inschrijven kan tot 25 oktober via de Lisa app of website.

Lees verder

Zelf inplannen arbitrage

Goed om te weten Hallo scheidsrechters,
Het is vanaf vandaag weer mogelijk om jezelf in te plannen om te fluiten. In de bijlage vind je de handleiding hoe dit ook alweer werkt. Van iedere scheidsrechters wordt verwacht dat hij/zij minimaal 4 keer fluit op het veld in seizoen 2017-2018. Als je per competitie (herfst, zaal en lente apart) minimaal 4 keer fluit krijg je zelfs een vergoeding voor de

Lees verder

Oefenwedstrijd nieuwe meisjes D teams

Goed om te weten Nieuws afbeelding Donderdag 6 juli is er voor de NIEUWE D meisjes teams een interne oefenavond georganiseerd. Om 17.30 uur wordt voor alle meiden een korte uitleg gegeven over het spelen op een heel veld: welke posities zijn er, wat zijn de andere spelregels. Daarna is er om 18.00 uur een oefenwedstrijd. De nieuwe MD1 speelt tegen de nieuwe MD2. Ook de nieuwe MD3 speelt die avond tegen de nieuwe MD4.

Lees verder

Oefen en uitleg nieuwe Jongste Jeugd teams

Goed om te weten Nieuws afbeelding Voor de jongste jeugd teams in het seizoen 2017-2018 organiseren we op zaterdagochtend 8 juli een uitleg en oefenochtend. Alle kinderen, zowel de jongens als de meisjesteams, die volgend jaar spelen in een 3-tal,  6-tal of 8-tal en hun ouders worden uitgenodigd om om 09.30 uur op de hockeyclub aanwezig te zijn. Gezamelijke kunnen de veldjes klaar gezet worden.

Lees verder

Einde seizoen: belangrijke data

Goed om te weten Seizoen 2016-2017 is bijna ten einde, maar voor we allemaal van een welverdiende zomer-rust gaan genieten nog een aantal belangrijke data: 

Lees verder

Toegangsweg naar sportpark afgesloten van 15 mei tot 17 juli!

Goed om te weten Vanaf 15 mei tot 17 juli is de toegangsweg vanaf de Tilburgseweg naar het sportpark afgesloten. In deze periode wordt de riolering aangelegd, worden de nutsvoorzieningen aangebracht en wordt tijdelijk een asfaltweg aangelegd naar de nieuwe sportaccommodatie.

Lees verder

Collecte Fonds Gehandicaptensport - doneer in de bus op de bar!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Landelijke collecteweek Fonds Gehandicaptensport van start
Duizenden vrijwilligers als één team achter de sporters met een handicap
 

Lees verder

Uitstraling zoekt dringend bezorgers!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op dit moment zoekt de Uitstraling voor een aantal bezorgwijken in Hilvarenbeek een nieuwe bezorger. Als iemand tijd en zin heeft om een centje bij te verdienen, meld je dan bij
Uitgeverij De Uitstraling bv
Ria Smits
afdeling Bezorging
Koestraat 45e
5688 AG Oirschot
Telefoon 06-23264872Lees verder

Jongste Jeugd gaat weer spelen

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op zaterdag 18 februari maken we een voorzichtige start voor het voorjaarseizoen met de jongste jeugd. Alle teams spelen dan een oefenwedstrijdje. We krijgen bezoek van een drie-tal teams van de nieuwe hockeyclub uit Baarle Nassau.  In de bijlage vinden jullie het speelschema.

Lees verder

Velden weer bespeelbaar

Goed om te weten UPDATE 26-1: de velden van hockeyclub hilvarenbeek zijn weer bespeelbaar. Het is weer toegestaan om de velden te betreden voor oefenwedstrijden of trainingen. Houd er rekening mee dat het 's avonds altijd nog erg koud kan zijn, hierin geldt een verantwoordelijkheid voor de trainer/coach om wel of niet door te gaan. De reguliere trainingen beginnen op maandag 6 maart 2017, tot die tijd kan er op

Lees verder

wedstrijden op zaterdag 14 januari gaan gewoon door

Goed om te weten BERICHT VAN DE KNHB
Zuid Nederland
Update, 13 januari:
Vandaag nog code geel in Zeeland, daarna geen waarschuwingen meer. Wel opletten!
Er is dus geen reden om de wedstrijden op 14 januari 2017 centraal voor Zuid Nederland af te gelasten.


Lees verder

29 November 2016: Informatie avond zaalhockey

Goed om te weten Nieuws afbeelding
Het zaalhockey seizoen is weer begonnen. Dit jaar is er een nieuwe competitie opzet voor alle teams. Om het seizoen weer goed te starten organiseren we op dinsdag 29 november een informatie avond.  Tijdens deze informatieavond wordt:
·     de nieuwe competitie opzet toegelicht;

Lees verder

Nieuwe TBV's en richtlijnen MATS

Goed om te weten De pagina van de materialencommissie (MATS) is geupdate met de nieuwste versie van de TBV's, materiaalformulieren en informatie over hoe om te gaan met de keepersmaterialen.

Lees verder

Nieuwe lockersloten met pincode

Goed om te weten Vanaf vandaag zijn de nieuwe lockersloten actief en is er een nieuwe lockerindeling. Dat wil zeggen dat de meeste teams nu ook een andere locker hebben! Check dit even, zodat je de juiste tas in de juiste locker zet.

Lees verder

Controle naam Jumbo plaatjes

Goed om te weten Beste leden/ouders van leden,
Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met de sportplaatjes voor de Jumbo plaatsjes actie. Wij zouden jullie willen vragen om te controleren of de schrijfwijze van jouw naam in LISA (de app of op de website) correct is. Wij nemen deze namelijk letterlijk over en het zou toch zonde zijn als jouw naam verkeerd op jouw eigen plaatje staat. Mocht deze

Lees verder

Fotoschema plaatjesactie JUMBO 3 september

Goed om te weten Plaatjes sparen van Hockeyclub Hilvarenbeek bij JUMBO!
Jumbo Hilvarenbeek heeft de hockeyclub benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo Hilvarenbeek is ervoor gekozen om binnen onze club alle leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

Lees verder

Op zaterdag 23 en zondag 24 april parkeerplaats in gebruik!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op 23 en 24 april aanstaande vindt de jaarlijkse rommelmarkt van Harmonie Concordia plaats. De parkeerplaats is daardoor op deze dagen niet te gebruiken. Er worden borden geplaatst, zodat onze gasten weten waar ze dit weekend hun auto kwijt kunnen. Laat ook even aan je tegenstander weten dat er elders geparkeerd moet worden. Laten wij zoveel mogelijk met de fiets komen!

Lees verder

2 november 18.00 spelbegeleiders cursus/uitleg

Goed om te weten Op 2 november om 18.00 uur zal in het clubhuis een uitleg worden gegeven voor alle ouders van de jongste jeugd over de spelregels en een 'cursus' voor de spelbegeleiders. Hier wordt uitleg gegeven wat deze rol inhoudt, wat de verwachtingen zijn en waarom fluiten zo leuk is! De bijeenkomst zal tot 19.00 uur duren.

Lees verder

Grote Club Actie 2015

Goed om te weten Nieuws afbeelding De Grote Club Actie zit er voor dit jaar al weer aan te komen en wij als hockeyclub Hilvarenbeek gaan hier weer aan meedoen.
We hebben 900 loten ingekocht en hopen van harte dat onze jeugdleden deze verkocht kunnen gaan krijgen via hun ouders/ familieleden/ buren/ vrienden enz.

Lees verder

Nieuwe hockeycollectie is binnen bij Van Gool Sport & Camping

Goed om te weten Nieuws afbeelding
Beste leden,

Het hockeyseizoen staat op het punt te beginnen. Bij onze kledingsponsor Van Gool Sport & Camping is de nieuwe hockeycollectie weer binnen. Dus heb je nog nieuwe schoenen, een stick of een trainingspak nodig, ga dan kijken.

De Sponsorcommissie


Lees verder

NIEUWE SPELREGELS

Goed om te weten Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.  

Lees verder

NIEUW: OEFENWEDSTRIJDEN VIA DE APP REGELEN

Goed om te weten Nieuws afbeelding Oplettende app gebruikers zullen het wellicht al gemerkt hebben: De nieuwe oefenwedstrijden functie van Lisa is actief.

Lees verder

bespeelbaarheid van de velden.

Goed om te weten
In de vroege ochtend zijn vandaag de velden licht aangevroren en wit uitgeslaan. Het is voor de velden geen reden om wedstrijden niet door te laten gaan, de verwachting is dat de temperatuur snel boven het vriespunt komt, om ca. 10 uur zal de bespeelbaarheid zeker weer goed zijn. Scheidsrechters moeten in het begin van de ochtend maar beoordelen of er gespeeld kan worden.

Lees verder

Rabo scholen hockeytoernooi op 25 maart a.s.

Goed om te weten Nieuws afbeelding Woensdagmiddag 25 maart organiseren we voor de eerste keer het Rabo scholen hockeytoernooi voor alle kinderen vanaf groep 3 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Hilvarenbeek. Ervaring op het hockeyveld is niet nodig. De kinderen krijgen vanaf vandaag een aankondiging bij de wekelijkse schoolnieuwsbrief hierover. Inschrijven kan vanaf nu. We hopen dat er heel veel teams zich

Lees verder

Uitleg spelregels zaalhockey

Goed om te weten Op woensdag 26 november om 20:30 zal in het clubhuis de jaarlijkse uitleg van zaalhockey spelregels plaatsvinden.
Belangrijk voor beginnende zaalscheidsrechters, maar zeker ook nuttig voor overige scheidsrechters, coaches, trainers en ouders.
De uitleg zal maximaal 45 minuten duren.

Graag zien we jullie op 26 november.Lees verder

Op maat gemaakt hockeybitje voor 35 euro

Goed om te weten Nieuws afbeelding De hockeybond KNHB verplicht met ingang van het seizoen 2015-2016 het gebruik van mondbescherming tijdens competitiewedstrijden. Voor optimale bescherming en comfort is een hockeybitje op maat gemaakt door een tandarts beter dan een thermoplastisch bitje, dat door warm water wordt gevormd. Dit biedt de beste bescherming voor je tanden, ook als je een beugel hebt. De kosten vormen echter

Lees verder

Tussenstand Grote Club Actie

Goed om te weten Nieuws afbeelding Dankzij de geweldige verkooptalenten in de F, E, D en C-teams zijn er door hen al ca 800 loten verkocht. Hier zijn wij ontzettend blij mee, dus allereerst onze dank. Goed gedaan jongens en meiden!

Lees verder

GEZOCHT: gitarist/zanger voor 4 oktober

Goed om te weten Nieuws afbeelding Gezocht: iemand die op 4 oktober bij het kampvuur voor gezelligheid wil zorgen met gitaar en zang.  Op 4 oktober vindt het EF-safarikamp plaats op HC Hilvarenbeek. 's Avonds zal er een kampvuur zijn en zoeken wij nog iemand die gitaar kan spelen en kampvuurliedjes wil verzorgen voor de jongste jeugd. Gezelligheid is gegarandeerd!   Ben jij de gene die wij zoeken? Neem dan contact op

Lees verder

Bescherming tegen schade door klittenband? Vanaf nu polsbandjes te koop bij Van Gool Sport

Goed om te weten Nieuws afbeelding De afgelopen maanden zijn een aantal hockeyshirts met schade vergoed door Van Gool sport & camping, in samenwerking met Reece. Reece heeft de klacht in principe als onterecht beoordeeld, maar is éénmalig coulant geweest richting de leden van hockeyclub Hilvarenbeek. Vanaf nu acht Reece de leden zelf verantwoordelijk voor eventuele haakjes in het hockeyshirt, veroorzaakt door

Lees verder

Aandacht voor huishoudelijke en organisatorische punten

Goed om te weten Afgelopen week heeft  het bestuur van HCH een mail aan alle leden verstuurd met het verzoek om aandacht te hebben voor een aantal huishoudelijke en organisatorische punten. Dit om het reilen en zeilen binnen de club zo vlot mogelijk te laten verlopen. 
Hierbij enige punten:

Lees verder

Herinnering feestelijke opening 6 september

Goed om te weten Nieuws afbeelding Voor iedereen die het vergeten is: vandaag zaterdag 6 september vieren we op HC Hilvarenbeek de opening van het nieuwe seizoen samen met de opening van de overkapping en de corridor. Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom en vanaf 16.00 uur zal de burgemeester van Hilvarenbeek de feestelijke opening officieel openen. 

Lees verder

Examen scheidsrechterscursus

Goed om te weten Examen scheidsrechterscursus   Voor iedereen die de afgelopen weken deel heeft genomen aan de scheidsrechterscursus, of de cursus via het online trainingsprogramma heeft gevolgd, wordt komende woensdag, 10 september, om 20:00 uur het examen afgenomen in het clubhuis.   Het examen begint stipt om 20:00 uur, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.   Het examen

Lees verder

Het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) in vogelvlucht

Goed om te weten Nieuws afbeelding Coaches/Aanvoerders ontvangen 2 dagen voor  de wedstrijddatum een inlogcode. Met deze ontvangen code kun je 1 dag voor de wedstrijd inloggen op: www.hilverhockey.nl/formulier   Vul hier voor aanvang van de wedstrijd de spelerslijst in.
Op de wedstrijddag wordt voor de wedstrijd de WEDSTRIJD CODE aan de scheidsrechters gegeven.

Lees verder

Verkoop Grote Clubactie start 13 september

Goed om te weten Nieuws afbeelding De Grote Clubactie is voor onze club al twee jaar een succes. Dit jaar start de verkoop op zaterdag 13 september. De spelers van de C, D, E en F jeugd krijgen op die dag van hun coach een envelop met loten uitgedeeld. Deze loten mogen worden verkocht aan familie, vrienden en mensen uit de buurt. Het verdiende geld van de verkochte loten wordt ingezet om trainingsmaterialen van aan te

Lees verder

LISA TEAM IS LIVE!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Sinds vandaag is Lisa Team live. Met Lisa Team kun je berichten voor je teamgenoten plaatsen, fruit-, was- en andere beurten regelen, rijschema's maken en nog veel meer. Dus coaches en managers opgelet, je kunt NU stoppen met excelsheetjes rondsturen! Gebruik Lisa Team meteen vanaf het begin van het nieuwe seizoen!   Alle belangrijke info heeft iedereen

Lees verder

Oefenwedstrijden: 3-6 en 8-tallen op zaterdag 30 Augustus

Goed om te weten Nieuws afbeelding M8E1-J8E1  : van 9:00 tot 10:15 uur (veld 2)
M8E2-M8E3  van 9:00 tot 10:15 uur (veld 2)

ME1-ME2-ME3 3-luik (veld 1)
9:00 tot 9:30 uur ME2-ME3
9:30 uur tot 10:00 uur ME1-ME3
10:00 tot 10:30 uur ME2-ME1

MF1   3 tegen 3   9:00 tot10:00 uur (veld 1 )


Lees verder

Inleveren Materialen

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste coaches, trainers en keepers,

Het seizoen is weer ten einde.
Daarom is het tijd om de keepersspullen en trainingsmaterialen weer in te leveren.

Zaterdag 21 juni en zaterdag 28 juni kun je tussen 9.00 - 11.00 uur alle materialen komen inleveren die je dit jaar van ons hebt ontvangen.


Lees verder

BBQ ZONDAG 18 MEI VOOR ALLE SENIORENTEAMS EN AANSTAANDE SENIOREN UIT A-JEUGD

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste Hockeyvrienden,

Om het fantastisch lustrumseizoen op een gezellige manier af te sluiten willen we aanstaande zondag 18 mei na de wedstrijden voor de veteranen, dames 1, heren 1,
trimhockeyers, de ‘maandagavonddames', meisjes A1 en jongens A1 een BBQ

Lees verder

zaalhockeyballen gezocht

Goed om te weten Nieuws afbeelding Het zaalhockey seizoen is onlangs begonnen met veel nieuwe ballen. Echter na enkele weken moeten we al constateren dat er veel ballen zijn verdwenen.
het is NIET de bedoeling dat je ballen mee naar huis neemt voor je eigen training of om mee in te spelen, want dan komen we snel ballen tekort

Lees verder

ZAALHOCKEY IN EEN FILMPJE

Goed om te weten Dit filmpje van Hockeyclub Weert geeft in 10 minuten een goed inzicht in waar je op moet letten in de zaal,   http://www.youtube.com/watch?v=jsVETZOik7c#t=14   Veel kijkplezier!

Lees verder

eigen doelpunt m.i.v lente competitie afgeschaft

Goed om te weten ‘Eigen doelpunt’ m.i.v. 1 februari afgeschaft Op 25 november jl. heeft de Internationale Hockey Federatie (FIH) haar leden geïnformeerd dat met ingang van 1 februari 2014 het experiment met het ‘eigen doelpunt’ niet langer zal worden toegepast. Dit betekent dat ook tijdens de aankomende Rabobank Hockey World Cup 2014, die van 31 mei tot en met 15 juni 2014 in Den Haag zal plaatsvinden, zonder

Lees verder

ZAALHOCKEY WEDSTRIJDSCHEMA OP DE SITE

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste zaalhockeyers en ouders van zaalhockeyers,     Het wedstrijdschema voor de zaal is nu te vinden op de site. Klik hiervoor links in het menu op de homepage onder "zaalhockey" op "wedstrijdschema". Of, nog makkelijker: kijk in de mobiele app in de agenda.      

Lees verder

Herinnering arbitragecursus Hilvarenbeek

Goed om te weten Morgen gaat de scheidsrechterscursus op het clubhuis van start, en er zijn nog enkele laatste plekken vrij! Mocht je om wat voor reden dan ook nog geen kaart hebben als spelend lid, of als ouder of coach graag een kaart willen halen, geef je dan nu op voor de cursus!   Hoe wordt de cursus gegeven? De cursus bestaat uit 2 cursusavonden op de club, en een web-based training die je zelf

Lees verder

Resultaat Grote Club Actie 2014: wederom succes!

Goed om te weten Dit jaar zijn alle spelers van de C, D, E en F weer enthousiast loten voor de Grote Club Actie gaan verkopen. Deze actie startte op zaterdag 14 september. Ieder lot wordt verkocht voor € 3,00 en de club houdt hier € 2,40 aan over. De opbrengst is dit jaar: 1251 € !!!!. Een mooi bedrag waar hockeymaterialen en activiteiten voor de jeugd mee kunnen worden

Lees verder

Kampioenen taart op zaterdag 23 november

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op zaterdag 23 november huldigen wij onze juniorenteams die kampioen zijn geworden van de Herfstcompetitie. En dat zijn er veel! Maar liefst 9 teams komen wellicht in aanmerking. Bij MF1, ME2, ME3, M8E2, MC1 is het kampioenschap al zeker. Bij MD1, MD2, MB1 en JA1 is het aanstaande zaterdag nog spannend. Kom dus kijken en aanmoedigen!

Lees verder

19 november Informatieavond Zaalhockey

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op dinsdag 19 november is er weer de jaarlijkse zaalhockey opfrisavond, voorafgaand aan de zaalhockeycompetitie. Wilt u weer even bijgepraat worden hoe het ook al weer zit met zaalhockey, bent u van harte welkom. De avond is bedoeld voor coaches, scheidsrechters en ouders. Ook ouders krijgen in de zaal een paar taken, zoals de zaalleiding tijdens een wedstrijd, en het leggen en opruimen van de

Lees verder

Inhaal cursus Scheidsrechters

Goed om te weten Binnen onze club zijn nog een aantal mensen die, om wat voor reden dan ook, nog geen scheidsrechterskaart hebben. Het kan zijn dat je ooit gezakt bent voor de cursus, of dat je later lid bent geworden en daardoor nooit een cursus hebt gehad. Ook ouders of niet-spelende leden zijn meer dan welkom op deze cursus.


Voor wie is?

Lees verder

GROTE CLUB ACTIE WEER VAN START!!!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vorig jaar hebben wij als club deelgenomen aan de Grote Clubactie. Een mooie actie waarbij loten worden verkocht aan familie, buren, vrienden, collega´s. Ieder lot wordt verkocht voor € 3,00 en de club houdt hier € 2,40 aan over. De opbrengst vorig jaar was ruim € 1500,00. Een mooi bedrag waar hockeymaterialen en activiteiten voor de jeugd mee zijn bekostigd. Daarnaast is er geld

Lees verder

Inschrijven zaalhockey

Goed om te weten Afgelopen week is aan de jeugdleden vanaf de D-teams een e-mail gestuurd met het inschrijfformulier voor zaalhockey. Mocht u deze e-mail niet ontvangen hebben, omdat in Lisa niet uw juiste e-mailadres staat, kunt u het bijgevoegde inschrijfformulier invullen en e-mailen naar [email protected]. Inschrijven kan tot 11 september.


Lees verder

OUDERS GEZOCHT VOOR HOCKEYKAMP E & F JEUGD 28 EN 29 SEPTEMBER 2013

Goed om te weten Nieuws afbeelding GEZOCHT OUDERS VOOR ORGANISATIE, COÖRDINATIE EN BEGELEIDING VAN E EN F JEUGDKAMP. GEEF JE SVP ZO SNEL MOGELIJK –

Lees verder

DOWNLOAD NU DE NIEUWE HOCKEYCLUB APP!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste Leden, Ouders, Vrijwilligers   Vanaf vandaag is de nieuwe (gratis) app voor je eigen team en hockeyclub beschikbaar (voor android en apple). Je kunt deze downloaden in de store door te zoeken naar "LISA HOCKEY". Na opstarten kies je voor onze club. Als je inlogt (lidnummer/wachtwoord) zijn er allerlei handige features.   Bijvoorbeeld:   Snelste uitslagen

Lees verder

Definitieve teamindeling jongste jeugd seizoen 2013-2014 bekend

Goed om te weten De teamindeling van de E- en F-teams voor het seizoen 2013-2014 zijn bekend. Na overleg met de coaches is de jongste jeugdcommissie tot de volgende indeling gekomen:   link:http://www.hilverhockey.nl/files/library/indeling%20jongste%20jeugd%20%6013-14.pdf   Of

Lees verder

Definitieve teamindeling junioren seizoen 2013-2014

Goed om te weten Teamsamenstellingen jeugd 2013-2014   U kunt zich voorstellen dat het lastig is om voor alle jeugdleden een perfect plaatje te maken. Toch hebben wij ons best gedaan om het een ieder naar zijn of haar zin te kunnen maken. Wij denken dan ook dat we een alleraardigste indeling hebben gemaakt.    Criteria Teamsamenstellingen zijn tot stand gekomen op basis van

Lees verder

SPEELDATA VOLGEND SEIZOEN

Goed om te weten Voor wie wil weten hoe de speelagenda er volgend seizoen uit ziet in de bijlage de kalender van het district, met o.a. competitiedata (ook zaal),minislotdag en kampioenentoernooi Aanvullend: zaterdag 31 augustus  voor alle jeugd 11-tallen oefenprogramma/uitwisseling met Berkel-Enschot,Drunen en Waalwijk Voor het complete speelschema van die dag zie wedstrijdschema in de

Lees verder

Inname keepers- en trainersspullen 14 en 18 juni

Goed om te weten In tegenstelling tot eerdere berichten dienen alle teams (keepersuitrusting en cornermaskers) en trainers hun spullen in te leveren bij de materialencommissie. Dit kan op:   - vrijdag 14 juni van 19:00 - 21:00  - dinsdag 18 juni van 19:00 - 21:00   in het clubhuis.   Dit bericht is eveneens per mail verzonden.   Met vriendelijke

Lees verder

Teamindeling junioren seizoen 2013-2014 bekend

Goed om te weten Teamsamenstellingen jeugd 2013-2014 U kunt zich voorstellen dat het lastig is om voor alle jeugdleden een perfect plaatje te maken. Toch hebben wij ons best gedaan om het een ieder naar zijn of haar zin te kunnen maken. Wij denken dan ook dat we een alleraardigste indeling hebben gemaakt.   Criteria Teamsamenstellingen zijn tot stand gekomen op basis van input van trainers en

Lees verder

Heren Veteranen stomen door !!!!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Walcheren op het programma, op papier een geduchte tegenstander door het samengaan van heren veteranen A+B en de recente resultaten in de veteranencompetitie (Walcheren was geklommen van de laatste plaats naar een positie in de middenmoot). Kortom: onze oudjes waren gewaarschuwd.

Lees verder

Heren Veteranen blijven zichzelf en rekenen ook af met Olympia

Goed om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zondag stond het treffen met Olympia op het programma, een club uit Zeeuws-Vlaanderen, mogelijk vernoemd naar een opgravingsveld uit het Griekse verleden.
(Vroeger lag in het hart van de Griekse landstreek Elis, in een weelderig begroeide vallei, waar de rivieren Alpheüs en Kladeos bij elkaar komen, het uitgestrekte opgravingsveld van Olympia.

Lees verder

Vervolg selectietrainingen nieuwe seizoen MD1 en MC1

Goed om te weten De uitnodigingen voor de tweede selectieronden zijn verzonden. Iedereen die er de afgelopen twee weken bij is geweest, ontvangt van ons een mail. In deze mail laten wij weten of je wel of niet uitgenodigd bent voor de vervolgselecties van MC1 en MD1.   De selectietrainingen staan gepland op 17 en 24 mei. Ze zullen, anders dan afgelopen twee trainingen, beginnen om 19:00 uur en eindigen

Lees verder

Selectieprocedure meisjes D en C seizoen 2013-2014

Goed om te weten Voorbereiding nieuwe teamindeling seizoen 2013-2014: De voorbereidingen voor de teamindeling zijn al in volle gang. Ook dit
jaar gaan we conform het huidige jeugdbeleid de nieuwe teams samenstellen

Lees verder

Morgen weer vol op thuis wedstrijden

Goed om te weten Morgen, zondag, spelen wederom alle seniorenteams thuis. 'S morgens om 11.00 uur beginnen de Heren veteranen en Dames 2. Vervolgens treden Dames 1 en Heren 2 aan en om 14.30 uur spelen Heren 1 nog. het wordt uitstekend weer dus weer alle reden om naar de club te komen

Lees verder

Zondag weer veel thuiswedstrijden

Goed om te weten Komende zondag spelen alle senioren teams weer thuis. Dus weer reden genoeg om naar ons clubgebouw te komen. Extra aandacht gaat er dit maal uit naar de Heren Veteranen. Zij staan nog steeds op de eerste plaats en spelen om 11.00 uur tegen het als 2e geplaatste Tilburg. Bij winst wordt de kans op een kampioenschap steeds groter. Kom dus zeker om 11.00 uur even onze veteranen aanmoedigen!

Lees verder

Zaterdag normale competitiedag

Goed om te weten Zoals de velden er nu bij liggen kan er morgen, zaterdag, bij de meeste verenigingen normaal gehockeyd worden

Lees verder

Scheidsrechterscursus 12 en 19 maart: oproep aan MB1 en MB3

Goed om te weten Beste speelsters van MB1 en MB3   Zoals jullie ongetwijfeld weten, is er voor jullie een scheidsrechterscursus gepland. Deze scheidsrechterscursus bestaat uit 3 onderdelen.   E-learning  Via het internet kun je inloggen op de E-learning website van de hockeybond. Deze website staat vol met trainingsmateriaal, filmpjes, uitleg en oefenexamens om je goed voor te bereiden

Lees verder

TRAININGSSCHEMA

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste leden,   zoals aangegeven beginnen de trainingen as. dinsdag weer. Iedereen kan na inloggen op de site zijn/haar persoonlijke schema zien. Vragen kun je sturen naar [email protected]   Veel plezier namens de trainingscommissie!   Hieronder vind je het het gehele trainingsschema:   Maandag

Lees verder

We gaan digitaal

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vanaf 2 maart zijn de papieren wedstrijdformulieren verleden tijd. We gaan digitaal. Vorig jaar is de jongste-jeugd al gestart en nu gaat ook de rest digitaal. Op woensdag 20 februari is er in het clubhuis vanaf 19.30 uur uitleg voor de (nieuwe)coaches van de jongste jeugd en vanaf 20.00 uur voor de 11-tallen,senioren en veteranen.

Lees verder

Sportgala Hilvarenbeek 25 januari 2013

Goed om te weten Op vrijdagavond 25 januari worden tijdens het Sportgala van de gemeente Hilvarenbeek de Sportprijzen van het jaar 2012 uitgereikt. Het Sportgala wordt gehouden in Cultureel Centrum Elckerlijc in Hilvarenbeek en begint om 20:00 uur. Alle leden van de sportverenigingen in Hilvarenbeek zijn hierbij welkom.   Voor de categorieën sporter, sportploeg en sporttalent worden steeds 3

Lees verder

Bericht van de KNHB m.b.t. overlijden grensrechter

Goed om te weten Geachte bestuur, beste zaalhockeycommissarissen

Het tragische overlijden van grensrechter  Richard Nieuwenhoven afgelopen weekeinde heeft ons allen enorm getroffen. De sportwereld is diep geraakt en het doet ons beseffen welke rol wij als sporters, bestuurders en vrijwilligers spelen.


Lees verder

12 december uitleg spelregels voor zaalhockey scheidsrechters

Goed om te weten Op 12 december om 20:00 uur is er in het clubhuis een uitleg van de belangrijkste zaalhockey spelregels voor alle zaalhockey scheidsrechters.
Goed om deze regels nog even op te frissen vóór je in de zaal gaat fluiten.
Naast scheidsrechters zijn ook coaches en andere belangstellenden van harte welkom.


Lees verder

27 november Informatieavond Zaalhockeycompetitie

Goed om te weten Op dinsdag 27 november vanaf 20.00 uur (tot uiterlijk 22.00 uur), is er in ons clubhuis een bijeenkomst waarin informatie wordt gegeven over de zaalhockeycompetitie 2012-2013. Het betreft informatie over bijvoorbeeld de uitrusting en de zaalwacht, maar de meeste aandacht zal worden besteed aan het coachen en de regels in de zaal. Wij nodigen alle leden van harte uit. Wij rekenen er op dat

Lees verder

2 december Zaalhockey D-day

Goed om te weten Op zondag 2 december hebben we de gehele dag de Hispohal gereserveerd voor alle D-teams. We gaan die dag een gevarieerd programma organiseren voor de D-teams met uitleg over de competitie en de spelregels, met trainingen én met een toernooitje/oefenwedstrijden. De tijden waarop we de teams op 2 december a.s. in de Hispohal verwachten zijn:

Lees verder

TUSSENSTAND GROTE CLUBACTIE

Goed om te weten Nieuws afbeelding De teller van de Grote Clubactie staat op 2 november op € 1737,00. Dat betekent dat de sponsorcommissie van 579 verkochte loten het geld heeft ontvangen. Een mooie tussenstand. Voor de loten heeft de club € 600,00 betaald aan Stichting Grote Clubactie. Per saldo heeft deze actie reeds € 1137,00 opgeleverd. Met smacht wordt uitgekeken naar de verkochte loten van de teams die

Lees verder

13 OKTOBER en 20 OKTOBER GEEN BENJAMINSTRAINING

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste Benjamins en ouders van benjamins,     ivm de herfstvakantie gaan de trainingen op bovengenoemde zaterdagen niet door,     Fijne vakantie!    

Lees verder

SCHRIJF JE IN: RABOBANK JEUGD HERFST HOCKEY TOERNOOI ZATERDAG 13 OKTOBER

Goed om te weten Op 13 oktober vindt weer het Rabobank Jeugd Herfst Hockey Toernooi plaats op onze club. Een sportieve maar bovenal gezellige start van de herfstvakantie! Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 mogen meedoen. Afgelopen week hebben de kinderen via school een inschrijfformulier gehad. Schrijf je snel in, want vol is vol! Dames 1 zal er met de kinderen een gezellige BEESTENBOEL van maken. Nadere

Lees verder

RABO NK HOCKEY TECHNIEK

Goed om te weten Nieuws afbeelding Komt de Nederlandse Kampioen Hockey Techniek 2012 van onze club? Heb jij de StiX-Factor en ben je 8 à 13 jaar?   Tijdens de herfstvakantie van 2012 organiseert Hockeyschool Panasj voor de vierde maal een uniek jaarlijks terugkerend evenement: HET RABO NK HOCKEY TECHNIEK. Heb jij de ‘stiX-Factor' en ben je 8 à 13 jaar, schrijf je dan nu snel in via de site

Lees verder

Zaalhockey competitie

Goed om te weten Beste jeugdleden en ouders,

hoewel de herfstcompetitie nog moet starten, zijn de voorbereidingen voor de zaal ook al weer begonnen.
Graag nodigen wij alle jeugdleden uit om ook dit seizoen weer mee te doen met de superleuke zaalcompetitie.

In de bijlagen vinden jullie een inschrijfformulier voor de zaal
Inschrijven moet vóór 22 augustus.

Lees verder

TEAMINDELINGEN JONGSTE JEUGD

Goed om te weten Zoals beloofd zijn hier de nieuwe teamindelingen voor de herfstcompetitie seizoen 2012-2013 voor de E en F-teams.
Reageren kan schriftelijk via: [email protected]

Lees verder

TEAMINDELINGEN ELFTALLEN-MEISJES

Goed om te weten Dag speelsters,   Zoals beloofd zijn hier de nieuwe teamindelingen voor seizoen 2012-2013 voor de elftallen. De voorstellen zijn afgelopen week uitgebreid met de coaches besproken, wat vervolgens tot een paar wijzigingen heeft geleid. We hopen dat ieder zich kan vinden in het resultaat! Reageren kan schriftelijk via: [email protected] Wat betreft coaching van de nieuwe

Lees verder

TEAMINDELINGEN ELFTALLEN-JONGENS

Goed om te weten Dag spelers,   Zoals beloofd zijn hier de nieuwe teamindelingen voor seizoen 2012-2013 voor de elftallen. De voorstellen zijn afgelopen week uitgebreid met de coaches besproken, wat vervolgens tot een paar wijzigingen heeft geleid. We hopen dat ieder zich kan vinden in het resultaat! Reageren kan schriftelijk via: [email protected] Wat betreft coaching van de nieuwe teams

Lees verder

Vacatures: nieuwe leden voor bar- en materialencommissie

Goed om te weten Per 10 juni jl. is Hans van der Wiel gestart met het uitvoeren van de taken van de materialencommissie. Daarnaast heeft Ad Ansems zich aangemeld voor de vacature bij de barcommissie. Dit naar aanleiding van het vertrek van Marion van Valderen in de barcommissie. Zij is tijdens de laatste ALV bedankt voor haar inzet achter de bar, maar gelukkig blijft Marion de ledenadministratie verzorgen. Het

Lees verder

GEEN BENJAMINSTRAININGEN MEER DIT SEIZOEN

Goed om te weten Beste Benjamins,   Vorige week was de laatste benjaminstraining. Dit in verband met het Blommenstijnfestijn komend weekend. Na de vakantie beginnen we weer! Prettige vakantie allemaal!   Hartelijke Groet De Benjaminstrainers

Lees verder

Weekend 9 en 10 juni: parkeerterrein bezet wegens kermis!

Goed om te weten Beste leden en ouders,   Vanaf aanstaande vrijdag 8 juni zal het voor een week niet mogelijk zijn auto's te parkeren op het parkeerterrein van het sportcomplex de Roodloop. Dit in verband met de kermis in het dorp. Er is een mogelijkheid tot parkeren bij de ingang aan de Goirlese dijk. Gelieve hier rekening mee te houden.   Met vriendelijke groet, het bestuur  

Lees verder

Vooraankondiging teamindeling 2012-2013

Goed om te weten Beste spelers en speelsters junioren 11-tallen,
De lentecompetitie zit er bijna op, nog enkele wedstrijden te gaan voor de zomerstop. Wij zijn al druk bezig met de trainers en coaches om de teamindeling voor de najaarcompetitie op te stellen. Ons streven is de nieuwe teamindeling maandag via deze site bekend te maken.
TC Junioren commissie


Lees verder

Tussenstand analyse enquête

Goed om te weten Beste leden en ouders,   Graag hadden wij de resultaten en conclusies uit de onlangs gehouden enquête al naar jullie willen mailen. Helaas kunnen we dat nog niet doen. De zorgvuldige verwerking van de gegevens blijkt toch meer tijd in beslag te nemen, dan we hadden ingeschat. Zodra we hiermee klaar zijn, informeren wij jullie hierover.   Met

Lees verder

Vrijdag 30 maart klusavond

Goed om te weten Nieuws afbeelding Nu de klok is verzet is het 's avonds weer wat langer licht. Daarom gaan we komende vrijdagavond weer met diverse mensen het terrein bij van Hockeyclub schoomaken. Uiteraard is jouw hulp ook zeer welkom. We starten om 19.00 uur tot maximaal 21.00 uur. Kom jij ook!   Names het klusteam Peter de Jong  

Lees verder

Stand van zaken resultaten enquête

Goed om te weten Beste leden en ouders,
Begin februari hebben jullie per mail een enquête ontvangen over Hockeyclub Hilvarenbeek. We bedanken iedereen die de enquête heeft ingevuld. De respons op de enquête vertegenwoordigt ruim 43% van de leden. We spreken dus met recht van een respresentatieve uitslag en daar zijn we erg blij mee!

Lees verder

Barschema voorjaar 2012: bardiensten zaterdag 10 maart t/m 9 juni

Goed om te weten BARSCHEMA VOORJAAR 2012   De laatste zaalhockeywedstrijden zijn afgelopen weekend gespeeld, nu is het weer tijd voor de veldcompetitie! Zaterdag 3 maart staan de juniorenteams weer op het veld, voor een competitie- of  oefenwedstrijd. Vanaf zaterdag 10 maart spelen alle junioren weer competitiewedstrijden en zijn er ook weer bardiensten ingepland voor de ouders. Op de

Lees verder

Up-date enquêtecommissie

Goed om te weten Beste leden en ouders,
Net voor de jaarwisseling hebben we jullie gemeld dat er gewerkt wordt aan een enquête. Met deze enquête willen we achterhalen waar jullie als leden en ouders van Hockeyclub Hilvarenbeek tevreden over zijn en waar verbeteringen mogelijk zijn. Het is bijna zover, woensdag 1 februari a.s. ontvangen jullie de enquête per mail.

Lees verder

Start veldtrainingen maandag 27 februari

Goed om te weten
Maandag 27 februari starten de veldtrainingen weer!
Meer informatie over de trainingsdata kunt u vinden op het tabblad van de trainingscommissie.
Met vriendelijke groet, Trainingscommissie
Lees verder

Up-date enquêtecommissie

Goed om te weten Beste leden en ouders,
In oktober 2011 mailde het bestuur over een aantal veranderingen binnen de hockeyclub ("focus bestuur najaar 2011”). Om deze veranderingen vorm te geven is o.a. een werkgroep enquête in het leven geroepen. Doel van de enquête is te achterhalen waar jullie als leden en ouders tevreden over zijn en waar verbeteringen mogelijk zijn bij Hockeyclub

Lees verder

ZAALKEEPERS

Goed om te weten Beste zaalkeepers,   Zoals jullie weten gelden er in de zaal andere regels. Eén van de regels is dat de gespen van de klompen afgeschermd moeten zijn om beschadiging van de zaal te voorkomen. Voor de keepers zijn speciale zaalriempjes aangeschaft. In veel zalen mogen de gespen ook getaped worden, bij sommige zalen zijn echter zaalriempjes verplicht. De riempjes zijn af te halen bij

Lees verder

Zaalhockey van start

Goed om te weten Nieuws afbeelding Komend weekend gaat de zaalhockeycompetitie weer van start. De wedstrijdcommissie wenst iedereen weer veel succes.   Vergeet niet de wedstrijdformulieren na afloop in te leveren bij:   Kennedylaan 18 Hilvarenbeek

Lees verder

MAANDAG 28-11 OPFRISCURSUS ZAALHOCKEYREGELS

Goed om te weten Nieuws afbeelding Maandag 28 november opfrisavond regels fluiten zaalhockey. Op deze avond is iedereen welkom die belangstelling heeft voor het fluiten of gewoon de regels wil begrijpen in de zaal. Maar de opfriscursus is met name ook bedoeld voor jonge scheidsrechters uit de B en C teams. Maar ook ouders die zich opgegeven hebben in de zaal te gaan fluiten en weer even willen horen wat de regels zijn

Lees verder

VANDAAG (MAANDAG 21-11 20:00) ZAALHOCKEY INFORMATIEAVOND

Goed om te weten Nieuws afbeelding Het zaalhockeyseizoen staat weer voor de deur! We hebben er weer heel veel zin in!   Vanaf 20:00 wordt door Marieke Verheggen en Gijs Abrahams uitgebreid ingegaan op alle relevante aspecten van het zaalhockeyen.   Trainers, coaches, scheidsrechters, spelers, ouders, doe er uw voordeel mee!   Een extra instructie specifiek over de regels wordt de 28e

Lees verder

GEVONDEN VOORWERPEN

Goed om te weten   Ben je je jas kwijt of is je favoriete traningstrui verdwenen? Waar is nou toch die bidon gebleven? Heeft iemand mijn stick gezien en waar hangt mijn regenjack? Dat leuke armbandje kan ik niet meer vinden, laatst had ik 'm nog! Klinkt dit bekend in de oren? De kapstok in het clubhuis hangt OVERVOL met gevonden voorwerpen! Misschien hangt daar dus wel jouw jas, tas, trui, sok, jack,

Lees verder

informatie avond zaalhockey

Goed om te weten UITNODIGING: Maandag 21 november is er om 20.00 uur in het clubhuis een informatieavond zaalhockey. Deze is bedoeld voor coaches,senioren en ouders waarvan de kinderen deze winter voor het eerst gaan hockeyen in de zaal.

Lees verder

Geen Training in herfstvakantie

Goed om te weten Nieuws afbeelding In de week van de herfstvakantie (22-10 t.m 30-10) komen de trainingen voor de junioren en pupillen en de benjamins te vervallen. Op zaterdag 29-10 kunnen er wel vriendschappelijke wedstrijden gespeeld worden.

Lees verder

DRIE WEKEN PAUZEREN OF TOCH EEN OEFENWEDSTRIJDJE PLANNEN?

Goed om te weten Beste Leden,

de komende drie weken is er geen competitie voor de jeugd gepland. Dat is een erg lange rustperiode. Er staan al wel wat oefenwedstrijden in de boeken maar er is nog best ruimte op onze mooie velden voor meer wedstrijden. Het plannen van deze wedstrijden gaat via het wedstrijdsecretariaat, dus meld je daar gerust, ook om een tegenstander te vinden. Dat kan via:

Lees verder

MELD JE AAN VOOR DE RABO HOCKEY FANDAG OP 29 OKTOBER

Goed om te weten Op zaterdagmiddag 29 oktober as. krijg je de kans om samen met de Oranje spelers en speelsters oefeningen te doen, kennis te maken en een hele leuke en leerzame hockeymiddag te hebben.

Meld je dus aan als je tussen de zes en twaalf jaar bent!

Meer info en aanmelden:Lees verder

Wedstrijdformulieren

Goed om te weten Beste Coaches,   De wedstrijdformulieren liggen weer klaar achter de bar. Willen jullie erop letten dat je de formulieren van je eigen team meeneemt.   Veel succes in de competitie, Namens het wedstrijdsecretariaat

Lees verder

KEEPERSTRAINING

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste Keepers,   Aanstaande vrijdag start de keeperstraining. Van 18.30 tot 20.45 uur wordt er training gegeven. Als het goed is heeft iedereen een schema ontvangen.

Lees verder

TRAININGSSCHEMA DEFINITIEF

Goed om te weten Geachte Leden,
Het definitieve trainingsschema is klaar!.
namens de trainingscommissie, Daan Verhofstad

Lees verder

KEEPERSMATERIALEN OPHALEN

Goed om te weten Beste coaches en keepers,   Aanstaande zaterdag, 20 augustus, kunnen de keeperstassen weer worden opgehaald. In/bij het clubhuis tussen 10.00 en 12.00 uur.

Lees verder

TRAININGSSCHEMA OP DE SITE IS NOG NIET ACTUEEL

Goed om te weten Geachte Leden,   Let op! het trainingsschema zoals dat nu op de site staat is grotendeels van vorig seizoen en nog in bewerking voor komend seizoen. Zodra het schema actueel en bijgewerkt is zal dit worden gecommuniceerd via de website en twitter.   Sportieve groeten van het Bestuur   PS Je kunt ons via twitter volgen: (HC Hilvarenbeek of Hilverhockey)

Lees verder

ONDERLINGE WEDSTRIJDEN

Goed om te weten Zaterdag 10 september start de competitie . Op zaterdag 3 september is er een uitwisseling met Hoco, Berkel-Enschot en Goirle. Alle jeugd 11-tallen spelen dan een oefenwedstrijd. De indeling volgt zo spoedig mogelijk.

Lees verder

TEAMINDELING MEISJES A

Goed om te weten Geachte Leden,       Zie de bijlage voor de bijgewerkte teamindeling van de meisjes A.   De TC kan op bepaalde plaatsen nog wijzigingen doorvoeren.       Sportieve groeten van het Bestuur

Lees verder

BELANGRIJK: NIEUWE SPELREGELS KOMEND SEIZOEN

Goed om te weten Nieuws afbeelding Komend seizoen zijn een aantal regels gewijzigd. Onderstaand vind je meer informatie.   Groeten van de Scheidsrechterscommissie   Maskers voor lijnstoppers bij de strafcorner.
Met ingang van het seizoen 2011-2012 komt er einde aan het gedogen van allerlei soorten maskers die nu door lijnstoppers worden gebruikt bij het verdedigen van een strafcorner.

Lees verder

TEAMINDELING MEISJES B

Goed om te weten Geachte Leden,         Zie de bijlage voor de bijgewerkte teamindelingen van de meisjes B.   De TC kan op bepaalde plaatsen nog wijzigingen doorvoeren.         Sportieve groeten van het Bestuur

Lees verder

INLEVEREN KEEPERSMATERIALEN 2 JULI

Goed om te weten Beste keepers, coaches en team captains,

Het einde van het seizoen is al weer in zicht daarom moeten de keeperstassen/ cornermaskers weer ingeleverd worden.
Dit staat gepland op 2 juli 2011 in het clubhuis.
Alle keepersspullen moeten schoongemaakt zijn bij inlevering.

Lees verder

TEAMINDELING DAMES

Goed om te weten Geachte leden,   zie bijlage   Sportieve groeten van het Bestuur

Lees verder

TEAMINDELING JUNIOREN JC en JD

Goed om te weten Geachte Leden,     zie de bijlage voor de teamindelingen van de jongens C en D.     Sportieve groeten van het Bestuur

Lees verder

TEAMINDELING MEISJES D

Goed om te weten Geachte Leden,         Zie de bijlage voor de teamindelingen van de meisjes D.   De TC kan op bepaalde plaatsen nog wijzigingen doorvoeren.         Sportieve groeten van het Bestuur


Lees verder

TEAMINDELING JONGENS A EN B

Goed om te weten Geachte Leden,       Zie de bijlage voor de teamindelingen van de jongens A en B.   De TC kan op bepaalde plaatsen nog wijzigingen doorvoeren.       Sportieve groeten van het Bestuur

Lees verder

TEAMINDELING MEISJES C

Goed om te weten Geachte Leden,       Zie de bijlage voor de teamindelingen van de meisjes C.   De TC kan op bepaalde plaatsen nog wijzigingen doorvoeren.       Sportieve groeten van het Bestuur

Lees verder

VOLG DE HOCKEYCLUB OP TWITTER

Goed om te weten Nieuws afbeelding Volg de hockeyclub via twitter!   HC Hilvarenbeek en Hilverhockey zijn de namen.   Groeten van het Bestuur    

Lees verder

TEAMINDELING HEREN

Goed om te weten Geachte Leden,     zie bijlage. Definitieve selectie voor H1 en H2 vindt plaats in augustus. Deze namen zijn daarom nu nog niet ingevuld. NB We kunnen nog aanvulling/versterking gebruiken!!!   Blijf op de hoogte via onze twitter: hilverhockey     Sportieve groeten van het Bestuur

Lees verder

TEAMINDELING JONGSTE JEUGD

Goed om te weten Geachte Leden,   zie de bijlage voor de teamindelingen van de E en F jeugd.   Sportieve groeten van het Bestuur

Lees verder

KLUSDAG 2 JULI! HULP GEVRAAGD!

Goed om te weten Beste Leden en ouders van Leden,   We hebben jullie hulp hard nodig! Zaterdag 2 juli organiseren we weer een klusdag. Er zijn allerlei klussen te doen, van heel eenvoudig tot lastig, sommige wat meer werk en andere weer wat minder. Meld je aan en we vinden iets passends voor je! Je kunt je melden bij [email protected]   Iedere bijdrage wordt natuurlijk

Lees verder

BEKENDMAKING TEAMINDELINGEN

Goed om te weten Beste leden,   om iedereen gelijktijdig en goed te informeren zullen op maandag 20 juni alle teamindelingen bekend gemaakt worden   Sportieve groeten   Bestuur HCH

Lees verder

PIETER JAN VIER KEER ALPE D'HUEZ

Goed om te weten Super Bikse Bergbestormer Pieter Jan bestormde maar liefst vier keer de Alpe. We zijn met de hele club ongelofelijk trots op je! Geweldig knap.

Lees verder

EINDE VAN DE TRAININGEN

Goed om te weten LET OP !   De laatste trainingen van dit seizoen zullen worden gegeven in de week van 20 t/m 24 juni !    vr groet, TC

Lees verder

GEEN TRAINING TIJDENS VAKANTIE

Goed om te weten Nieuws afbeelding Geachte leden,   Even voor de duidelijkheid deze mededeling. Tijdens de schoolvakanties is er GEEN training tenzij er iets anders is afgesproken tussen coaches/trainers en het team natuurlijk.   Fijne vakantie!   Bestuur HCH

Lees verder

KOMEND WEEKEND GEEN PARKEERPLAATSEN BIJ DE HOCKEYCLUB

Goed om te weten Nieuws afbeelding Geachte leden en ouders van leden,   Komend weekend, vrijdagavond 15 april tot en met zondag 17 april is de parkeerplaats van de Roodloop niet te gebruiken. Hier wordt de jaarlijkse vlooienmarkt van Harmonie Concordia georganiseerd. Auto's worden via het Biedonkenpad omgeleid naar het grasveldje bij de Pezerikenhal. Hier is beperkt ruimte aanwezig. We verzoeken alle thuisspelende

Lees verder

SPONSORACTIE TEAM VOOR MYRTHE

Goed om te weten Nieuws afbeelding Myrthe gaat de Alpe d'HuZes fietsen. Met deze actie wordt geld bijeen gefietst om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen gevolgen van kanker. Onlangs stond Myrthe's aangrijpende verhaal in De Hilverbode.Myrthe's team is uiteraard apetrots. Het team heeft spontaan besloten om hun stoere keeper te gaan steunen. Voor ieder doelpunt dat het C3 team scoort wordt drie euro

Lees verder

BARROOSTER VOORJAAR 2011

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vanaf vandaag staat het barrooster voor de zaterdagen tot en met 23 april a.s. weer op de site. Bekijk het rooster om te zien of je bent ingedeeld voor een bardienst. Mocht je verhinderd zijn voor een bardienst, dan verzoeken wij je zelf vervanging te regelen, bij voorkeur een andere ouder uit het team waarin je kind speelt. Eventuele wijzigingen graag doorgeven per email aan de barcommissie:

Lees verder

SCHEIDSRECHTERSCURSUS GAAT WEER VAN START

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op de volgende data organiseert de arbitragecommissie de scheidsrechterscursus dit jaar:   Woensdag 16 maart om 19:00 uur op het clubhuis
Woensdag 23 maart om 19:00 uur op het clubhuis
Woensdag 30 maart om 19:00 uur op het clubhuis

Examen:
Woensdag 06 april op het clubhuis, tijd volgt nog.

Lees verder

SELECTIE TOEKOMSTIG MD1

Goed om te weten Nieuws afbeelding Mededeling vanuit de TC -11talcie meisjes C+D:   Deze week zijn trainers en coaches van M11D1-M11D2-M8D1-M8D2-M8E1-M8E2 en M8E3 gevraagd aan te geven welke speelsters in aanmerking komen voor het meetrainen met het huidige MC1/het huidige MD1. Dit met het oog op eventuele invalbeurten dit seizoen c.q. doorstroming voor het volgend seizoen. genomineerden uit MD1 trainen vanaf maandag

Lees verder

Lang verwacht en dan uiteindelijk.......

Goed om te weten Nieuws afbeelding He,he eindelijk komt hij er dan toch. Vandaag is de gemeente begonnen aan de voorbereidingen voor de brug over de roodloop. Dus vanaf eind van de week kunnen we er ook gebruik van gaan maken. Deze brug is er speciaal voor voetgangers en fietsers. Komt men toch met de auto deze wel op de parkeerplaats van de roodloop plaatsen graag. Per slot van rekening mag de buurt geen overlast

Lees verder

Oirschot Ma2 kwam naar Hilvarenbeek om .....

Goed om te weten Meisjes A2 van Oirschot kwam afgelopen zondag met een bus vol supporters naar de Hispohal om daar even kampioen te worden. Helaas hadden ze er niet opgerekend dat ze konden verliezen. Na snel met 2-0 achter te komen heeft ons meisjes A1 uiteindelijk de wedstrijd naar zich toegetrokken en met 4-2 gewonnen.Dus supporters konden spandoeken weer inpakken en het feest kon wordne afgeblaen.EN

Lees verder

SPELREGELS 6 en 8 tallen

Goed om te weten Dit bericht is bedoeld voor alle coaches van onze jongste jeugd (6 en 8-tallen E en D), alsmede de spelbegeleiders die hun wedstrijden begeleiden. Aangezien de wedstrijdjes voor de jeugd weer voor de deur staan, wordt het weer actueel.   Met enige regelmaat wordt mij gevraagd naar de uitleg van de zogenaamde 3-0 regel. Dat is de regel (hoewel die formeel zo niet heet)

Lees verder

Trainerscursus voor trainers jongste jeugd 6-8-11tallen

Goed om te weten Nieuws afbeelding U neme 18 jeugdtrainers, 1 coach en 6 experts. Daar voegt u regelmatig kinderen in verschillende maten en leeftijden aan toe en mix deze combinatie gedurende 6 avonden. Het uiteindelijke resultaat is meer kwaliteit en meer plezier tijdens de trainingen.   Op 26 januari was het eindelijk zover; de cursus hockeytrainer-jeugd aangeboden door hockeyclub Hilvarenbeek ging van start. De

Lees verder

VELDTRAININGEN

Goed om te weten Nieuws afbeelding Maandag 21 februari beginnen alle trainingen op het veld weer! Mocht je eerder willen trainen met je team, dan kan dat. In dat geval wel zelf regelen en wel doorgeven aan wedstrijdsecretariaat en trainerscommissie. Al was het maar zodat je een plekje op een veld reserveert...    

Lees verder

BRUG OVER DE ROODLOOP

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,   Al geruime tijd is er sprake van een brug over de roodloop. Dit om de woonwijk met de sportvelden te verbinden waardoor de kinderen niet meer over de gevaarlijke tilburgseweg hoeven. Tijdens de laatste ALV werd er gevraagd naar de status van deze brug. Helaas konden we daar geen antwoord opgeven op dat moment.   Van de gemeente hebben we ondertussen

Lees verder

ALTERNATIEF ZAALPROGRAMMA VANDAAG ZONDAG 19-12

Goed om te weten Na afgelasting van de officiële wedstrijden wordt er hard gewerkt aan een alternatief programma.   Voorlopig staat het volgende gepland:   11.00 - 12.35 uur        MC3 -MD1 12.35 - 13.45 uur 13.45 - 14.55 uur        JB1 - JB2 14.55 - 16.05 uur        D1 16.05 - 17.15

Lees verder

ZAALHOCKEYSTICK GEVONDEN

Goed om te weten Gevonden afgelopen dinsdag 30 november na de eerste zaaltraining.

 
Afhalen bij Fam Hoosemans Vendellaan 1a Tel 0135053265


Lees verder

VELDTRAININGEN GEHELE WEEK AFGELAST

Goed om te weten Geachte leden,   Vanwege de weersomstandigheden zijn deze week, 29 november tot 3 december, alle veldtrainingen afgelast.   Uiteraard gaat de zaalhockeytraining wel door.   Het bestuur

Lees verder

ZAALHOCKEY INFORMATIE-AVOND

Goed om te weten Nieuws afbeelding DINSDAG 23 NOVEMBER 20.30 UUR wordt de jaarlijkse informatie-avond voor zaalhockey gehouden in het clubgebouw van de hockeyclub. Deze avond wordt speciaal voor de (nieuwe) coaches en ouders van kinderen die (voor het eerst) zaalhockey gaan spelen gehouden. Er wordt vooral uitleg gegeven over het zaalhockey zelf maar ook zéér belangrijke dingen om het spelletje heen worden uitvoerig besproken.

Lees verder

INFORMATIE-AVOND FLUITEN IN DE ZAAL

Goed om te weten Nieuws afbeelding MAANDAG 6 DECEMBER 20.00 UUR wordt door Koen Luysterburg een opfris-avondje hoe te fluiten in de zaal gegeven. Iedereen die ingedeeld staat om tijdens het zaalhockeyseizoen 2010-2011 te fluiten is van harte welkom. Natuurlijk zijn andere die hier ook belangstelling voor hebben ook welkom.   Groetjes Marieke Verheggen Zaalhockeycommissie

Lees verder

MAANDAG EN WOENSDAGAVOND BAR OPEN

Goed om te weten Nieuws afbeelding Iedere maandagavond is onze bar open van 18.00 uur tot 20.00 uur. En iedere woensdag van 18.00 uur tot 19.30 uur.

Lees verder

PROGRAMMA OEFENWEDSTRIJDEN JONGSTE JEUGD ZATERDAG 11 SEPTEMBER

Goed om te weten Nieuws afbeelding Indeling oefenwedstrijden Jongste Jeugd 11 september 2010 10.00-10.30 10.45-11.15 11.30-12.00 ME2 - JE1 ME1 - ME2 ME1 - JE1 ME6 - ME4 ME5 - ME6 ME4 - JE2 ME8 - ME9 JE2 - ME3 ME3 - ME5 TRA - ME7 TRA - ME9 ME7 - ME8 J8D1 - M8D2 J8D1 - M8D1 M8D1 - M8D2

Lees verder

WEDSTRIJDFORMULIEREN

Goed om te weten Beste Coaches,   De wedstrijdformulieren zijn af te halen aan de bar in het clubhuis.

Lees verder

BITJE HAPPEN, 11 SEPTEMBER

Goed om te weten Zaterdag 11 September kunnen er weer bitjes gehapt worden in het clubhuis. Dit kan van 13.00 tot 14.00 uur. De kosten van zo'n bitje zijn 40 Euro.

Lees verder

VOORLOPIG TRAININGSSCHEMA NAJAAR 2010

Goed om te weten Nieuws afbeelding Geachte Leden en Ouders van Leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,   Er is hard gewerkt door de TC aan het trainingsschema van volgend seizoen. In de bijlage bij dit bericht treft u alvast het voorlopige trainingsschema voor volgend seizoen aan. Op onderdelen kan het nog wijzigen. Voor vragen of opmerkingen: graag melden bij Daan Verhofstad

Lees verder

AFSLUITING KEEPERS

Goed om te weten Maandag 21 juni is er voor de keepers die van Paul training hebben een gezellige gezamenlijke afsluiting van 18.00- 19.00 uur. Tijdens deze training zullen jullie spullen gecontroleerd worden. (Je moet dan ook aangeven of er dingen niet meer goed zijn b.v. riempjes van klompen etc.) Later als bekend is in welk team je volgend jaar gaat spelen worden de tassen weer in orde gemaakt en krijg je

Lees verder

MEISJES A1 KAMPIOEN

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vandaag zijn de meisjes A1 kampioen geworden! Gefeliciteerd dames! Complimenten aan jullie en aan de begeleiding! Huldiging vindt volgend weekend plaats na de laatste wedstrijd!   Bestuur HCH

Lees verder

JA1 ZAALHOCKEY KAMPIOEN 2009-2010

Goed om te weten JA1 alsnog zaalhockey kampioen 2009-2010
Het heeft even geduurd en blijkbaar kostte het de KNHB afdeling zaalhockey vele vergaderuren, maar uiteindelijk hebben we dan toch een antwoord gekregen op de vraag of onze JA1 wel of geen zaalhockey kampioen is ivm de competitievervalsing als gevolg van de besneeuwde dagen eind 2009-begin 2010.

Lees verder

FEEST VOOR C EN D TEAMS AFGELAST!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Wegens gebrek aan belangstelling gaat het C/D feest niet door!  Diegenen die zich hebben aangemeld zijn inmiddels op de hoogte.   Groeten van de Jeugdcie

Lees verder

MASKERS VERDWENEN

Goed om te weten Nieuws afbeelding Helaas zijn afgelopen week de cornermaskers van Meisjes C2 en C3 verdwenen uit de kleedkamers tijdens de training. Wanneer je hier meer van weet of iets hebt gezien rondom de kleedkamers horen wij het graag. Verzoek om ZEER goed op je spullen te passen!!

Lees verder

BALLEN EN HESJES ZOEK

Goed om te weten Sinds afgelopen dinsdag zijn de ballen en hesjes van Meisjes C2 en C3 zoek. De spullen stonden in het materialenhok. Ze zijn uit een kluisje gehaald en vervolgens verdwenen. Zonder deze spullen kunnen de meisjes niet trainen. Help ons deze materialen terug te vinden!

Lees verder

SPEK DE KAS VAN UW CLUB

Goed om te weten Nieuws afbeelding De hockeyclub heeft zich weer aangemeld voor de Actie van de C1000. Hiervoor hebben wij jullie stemmen hard nodig. De 10 clubs met de meeste stemmen mogen meedoen met de Actie.

Lees verder

NIET ROKEN IN DE KLEEDKAMERS

Goed om te weten Nieuws afbeelding Behalve in het clubhuis geldt ook voor in de kleedkamers een ROOKVERBOD. Afgelopen week kon nog net op tijd een brand door een smeulende peuk voorkomen worden in de kleedkamers . 

Lees verder

FLUITEN EN SCHEIDSRECHTERSSCHEMA

Goed om te weten Nieuws afbeelding Nieuwsbrief Arbitrage
Beste leden van hockeyclub Hilvarenbeek,
Allereerst wil ik via dit bericht iedereen bedanken voor de inzet van de afgelopen seizoenshelft! Zonder scheidsrechters immers geen wedstrijden, dus jullie aanwezigheid wordt door alle teams gewaardeerd.


Lees verder

BARROOSTER

Goed om te weten Zaterdag 6 maart start de veldcompetitie en gaat het clubhuis weer open na een lange winterstop. Ook de bar moet dan weer bemand worden; m.i.v. vandaag staat het barrooster op de site. Iedereen die ingedeeld is voor de bardienst heeft hierover inmiddels een mailtje ontvangen, maar bij deze het verzoek toch even het barrooster te bekijken of u ingedeeld bent voor een bardienst. Bij

Lees verder

DEZE ZATERDAG START BENJAMINSTRAININGEN

Goed om te weten Morgen starten de benjaminstrainingen weer! De eerste keer is eenmalig om half elf. Daarna iedere zaterdag om 10:00.   Veel hockeyplezier!

Lees verder

VELDEN NIET BESPEELBAAR

Goed om te weten De velden zijn niet bespeelbaar en eventuele trainingen en oefenwedstrijden kunnen dus niet doorgaan.   Sportieve groeten van de Hockeyclub!  

Lees verder

HERVATTING TRAININGEN

Goed om te weten Alle buitentrainingen beginnen officieel weer in de week VOLGEND op de Carnavalsvakantie. Dus op maandag 22 februari ! De competitie start in het weekend van 6 maart.   Namens de TC Michel de Haas      

Lees verder

SCHEIDSRECHTERSCURSUS JB1 en MB1

Goed om te weten Nieuws afbeelding Binnenkort start er een scheidsrechterscursus voor de teams JB1 en MB1. Ik heb hiervoor een mail gestuurd met het verzoek te reageren of je erbij bent, maar een groot aantal e-mailadressen in het ledenbestand lijkt niet te kloppen. Daarom bij deze het verzoek aan alle spelers en speelsters van JB1 en MB1 om zich via een mailtje aan te melden voor deze cursus!
 

Lees verder

TRAININGEN JEUGD AFGELAST

Goed om te weten Vanavond gaan de trainingen bij de jeugd helaas niet door.   Groeten van de hockeyclub.

Lees verder

GOED DOEL BRABANTS DAGBLAD IN ACTIE

Goed om te weten De stemronde van Brabants Dagblad in actie geeft de overige goede doelen nog één kans. Graag wil ik je attenderen dat alsnog kans gemaakt kan worden om mee te doen voor een wildcard. De wildcard is een extra ingelaste stemronde waardoor er geld ingezameld gaat worden voor niet vier maar vijf doelen!   Helaas zat mijn doel er nog niet bij maar door grote belangstelling, meer dan

Lees verder

STEUN DE ZAALHOCKEY!!!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste leden,   Sinds jaar en dag wordt er fanatiek gezaalhockeyed door onze club. Dat is niet alleen leuk om te doen maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van onze hockeyers en -sters. Helaas kampen we met een groot tekort aan beschikbare uren in de zaal om alle teams voldoende trainingsmogelijkheden te bieden maar ook om toernooien etcetera te organiseren.   Dit is alleen op te

Lees verder

CLUBHUIS OPEN TIJDENS TRAININGEN

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,   Het is nog niet bij iedereen bekend, maar het clubhuis is speciaal geopend tijdens de trainingen op maandagavond en donderdagavond (van zes tot acht uur) zodat ouders en verzorgers ook even kunnen schuilen of opwarmen als het slecht weer is. Maak er gerust gebruik van als je de kids komt halen en/of brengen! Kom gezellig even binnen en drink een kopje

Lees verder

MAIL US!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Om de bereikbaarheid van de club te verbeteren zijn er een aantal nieuwe mailadressen geopend. Je kunt ze linksonder op de homepage vinden onder het kopje "contact".   Maak er gebruik van! Laat het ons ook weten als je nog iets mist!   Sportieve groeten!   Het Bestuur

Lees verder

KIJK EENS BIJ DE STELLINGEN!

Goed om te weten Op deze pagina kun je rechts in de menubalk een stelling zien. Ben je het ermee eens? Of helemaal niet? Laat je mening horen en geef mede richting aan de club!    

Lees verder

(GEEN) TRAINING TIJDENS HERFSTVAKANTIE

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste leden.
Zoals gebruikelijk is er geen training tijdens de herfstvakantie. De senioren bekijken zelf of het wel of niet doorgaat. Uitzondering zijn de benjamins op 24 oktober. Zaterdag de 31e sowieso niet omdat dan het jaarlijkse HerfstHockeyToernooi plaatsvindt.   Vriendelijke groeten van de hockeyclub en alvast een hele fijne Herfstvakantie gewenst allemaal!

Lees verder

SCHEIDSRECHTERSPOLO

Goed om te weten Nieuws afbeelding NIEUW OP DE CLUB: SCHEIDSRECHTERSPOLO'S (niet om mee te nemen!) Sinds afgelopen zaterdag zijn er scheidsrechterpolo's! (mede dankzij een aantal vrijwilligers, bedrukt met de tekst "clubscheidsrechter") Deze zijn afgelopen weekend ook al goed gebruikt. Het is de bedoeling dat je de polo's voor de wedstrijd ophaalt bij de gastvrouwen. (net als de scheidsrechterjassen en de fluitjes) en ze

Lees verder

VRIJWILLIGERSAVOND VRIJDAG GAAT NIET DOOR

Goed om te weten Beste Vrijwilligers   Helaas moeten we julllie laten weten dat de vrijwilligersavond komende vrijdag niet door gaat.
We hebben te weinig aanmeldingen gekregen hiervoor..

Lees verder

NIEUWE KLUISJES ZIJN KLAAR

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste keepers, coaches en captains,   Na hard werken door een aantal vrijwilligers zijn er maar liefst 24 schitterende nieuwe kluisjes klaar!   A.s. donderdagavond kunnen jullie de sleutels ophalen van 19.30 - 20.00  uur in het clubgebouw.   De spullen van de E teams en de D 8 tallen moeten met 2 teams samen in 1 kluisje.   Wil je als team geen gebruik maken

Lees verder

GEWIJZIGDE SPELREGELS JONGSTE JEUGD ZUID NEDERLAND (6-TALLEN)

Goed om te weten Let op! De spelregels voor de jongste jeugd (alleen de 6-tallen) in zuid nederland wijken af! Zie de bijlage.  

Lees verder

VERLOREN

Goed om te weten Nieuws afbeelding Wie heeft een trainingsbroek gevonden die vorige week dinsdag op de club is blijven liggen? Merk Reece. Meld je ajb bij Annabel Haans, [email protected].   Wie heeft een brillenkoker met bril gevonden? Graag melden bij [email protected].   Alvast bedankt!

Lees verder

HERFSTHOCKEYTOERNOOI

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op zaterdag 31 oktober zal wederom het Herfst Hockey Toernooi worden gehouden. Dit is een toernooi voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente Hilvarenbeek. Zowel niet-hockeyende kinderen als leden zijn van harte welkom. Thema van dit jaar: MOVIE WORLD. In week 39 zullen de aanmeldformulieren via de scholen verspreid worden.


Lees verder

AB FEEST UITGESTELD

Goed om te weten Door omstandigheden gaat het AB feest niet door op het geplande tijdstip (aanstaande vrijdag). Nadere informatie volgt zodra er een nieuwe datum is vastgesteld.   Vragen hierover kun je mailen naar [email protected]  

Lees verder

BITJES HAPPEN SPECIALE AANBIEDING

Goed om te weten Nieuws afbeelding SPECIALE ACTIE 12 SEPTEMBER BITJES HAPPEN   Zaterdag 12 september kan er weer gehapt worden voor speciaal-op-maat- gemaakte hockeybitjes. Tussen 12 en 13.00 staat er een speciaal team klaar. Kosten: 40 Euro. Contact betalen.

Lees verder

NIEUWE SPELREGELS

Goed om te weten NIEUWE SPELREGELS. KENT U ZE AL?   Iedereen die het EK heeft gevolgd heeft vast al gezien dat er nieuwe spelregels zijn. De zogenaamde Self-pass maakt het hockeyspel nóg sneller en stoerder. Klik op onderstaande url en je komt meteen op de knhb pagina voor uitleg van de nieuwe regel!

Lees verder

GEZOCHT: CLUBTRAINERS

Goed om te weten Nieuws afbeelding Clubtrainers gezocht bij Hockeyclub Hilvarenbeek
 
HC Hilvarenbeek wil de kwaliteit van de trainingen verhogen door onder andere het inzetten van clubtrainers. Daarom zijn we voor het seizoen 2009/2010  en daarna op zoek naar clubtrainers (2) die één avond in de week training willen geven (Uiteraard is het ook bespreekbaar dat één trainer twee avonden voor zijn/haar

Lees verder

GEVONDEN HHC VEST maat XS

Goed om te weten Gevonden aan de kapstok van de Hockeyclub:   HHC Vest maat XS.   Voor informatie: 5050123

Lees verder

ZATERDAG KLUSDAG

Goed om te weten Nieuws afbeelding Beste leden, ouders, vrijwilligers,   Zoals al twee keer eerder in de nieuwsflits gemeld is het aanstaande zaterdag klusdag op de club! Er is van alles te doen, een idee hiervan krijg je door naar de bijlage te kijken van dit bericht. Iedereen is zeer welkom! Of je nou wilt schilderen, schuren, of schoonmaken, het maakt niet uit!   Laat ajb even weten op [email protected] of je

Lees verder

UITLEG NIEUWE SELF-PASS REGEL

Goed om te weten Doe je voordeel met de uitleg van deze nieuwe regel die volgend seizoen ingaat. Het filmpje op de pagina is de moeite waard om even te kijken.   http://www.knhb.nl/knhb/afdelingen/competitie/nieuws/DU10435_Vragen+over+de+nieuwe+regels.aspx

Lees verder

KEEPERS EN COACHES OPGELET

Goed om te weten Beste Coaches, Keepers  Om te inventariseren welke spullen er binnen de club in omloop zijn is het van belang dat alle spullen worden ingeleverd.
 Wij hebben komende zaterdag hiervoor uitgetrokken.
 Dit is kort dag. Maar dan hebben we nog tijd om voor de klusdag te kijken welke materialen gerepareerd of verbeterd moeten worden.

Lees verder

EINDE TRAININGEN

Goed om te weten Voor ALLE JEUGDTEAMS is de laatste training van het seizoen in de week van 2 t/m 5 juni. Voor de maandagavondgroep is de laatste training op 25 mei. De trainingsgroep traint op 23 mei voor de laatste keer. De Benjamins krijgen via de trainers te horen wanneer de laatste training is. 

Lees verder

GEEN TRAININGEN TIJDENS DE MEIVAKANTIE

Goed om te weten Nieuws afbeelding Tijdens de Mei vakantie (27 april - 8 mei) zijn er GEEN trainingen.

Lees verder

TIP VAN DE WEEK VOOR MENSEN MET OFFICE 2003 OF OUDER

Goed om te weten Nieuws afbeelding De afgelopen dagen zijn er verschillende uitnodigingen voor het lustrumweekend verstuurd. Het formaat van deze uitnodigingen was het standaard formaat van Word 2007, onderdeel van Office 2007.   Heb je een oudere versie van Office? (vaak 2003, soms 2000), dan kun je hier een gratis programma van Microsoft downloaden zodat je toch de nieuwste formaten kunt gebruiken:  

Lees verder

BRUG TOCH OVERBODIG GEBLEKEN

Goed om te weten In afwachting van de komst van de nieuwe brug naar de Roodloop is de sloot voorlopig drooggelegd, zodat de jeugd toch veilig kan oversteken. De hockeyclub vangt de eendjes op in speciaal hiervoor bestemde zwembadjes, hierover zijn afspraken gemaakt met de eendenbescherming.   Gelieve uw auto niet te parkeren aan de slootkant. Fietsen geen probleem. Excuses voor het

Lees verder

OVERZICHT SCHEIDSRECHTERS VOORJAAR 2009

Goed om te weten Nieuws afbeelding In het bijgevoegde excel bestand staat per team een tabblad met de westrijden waar je voor ingedeeld bent. Mocht je niet kunnen, regel dan zelf vervanging! Voor vragen of opmerkingen, neem contact op met Teun Haans.
De Scheidsrechterscommissie


Lees verder

GASTOUDERS

Goed om te weten Bijgevoegd vind je de indeling van de gastouders.   Het Bestuur

Lees verder

TIP VAN DE WEEK: FOTO PLAATSEN OP DE SITE

Goed om te weten Heb je nog een leuke hockeyfoto van je team of een speciale gelegenheid? Als je een foto in de fotohoek op de website wilt plaatsen, stuur deze dan naar [email protected] met als  onderwerp 'Foto website'.    

Lees verder

TIP VAN DE WEEK: VRAAG EN AANBOD

Goed om te weten Als je hockeyspullen zoekt of over hebt: Log eens in op de site en kijk bij aangeboden/gezocht. Je weet maar nooit!

Lees verder

TIP VAN DE WEEK: GEVONDEN VOORWERPEN

Goed om te weten Ben je iets kwijtgeraakt of vergeten op de club? Kijk dan regelmatig bij het kopje 'gevonden' linksonder op de homepage. Je weet maar nooit!

Lees verder

trainingen zaterdagochtend gaan niet door

Goed om te weten Helaas kan er zaterdagochtend 31 januari niet getraind worden. We verwachten dat de velden 's middags wel weer bespeelbaar zijn, afhankelijk van de vorst uiteraard.

Lees verder

START TRAININGEN VOORJAAR 2009

Goed om te weten De trainingen starten maandag 16 februari! De Benjamins beginnen 28 februari weer! Iedereen heeft er weer enorm veel zin in!!!   Hieronder het schema voor de keeperstrainingen:   Maandag 18:00-19:00
Maxime Roozen
Mette de Brouwer
Myrthe van Huijgevoort
(Extra E keeper)
 
Woensdag 18:00-19:00
Jason Beun
Stan Wierckx

Lees verder

ZAALWACHT EN BALKENLEGGERINDELINGEN OP DE SITE

Goed om te weten Als je klikt op de menuoptie 'barschema' links op de homepage dan zie je de indeling van balkenleggers en zaalwachten bij de wedstrijden in het weekend. Door omstandigheden is het nog niet mogelijk om dit ook tijdens de trainingen te doen. Blijf aub opletten wanneer je doordeweeks bent ingedeeld!

Lees verder

Bijeenkomst nieuwe meisjes 6-tallen E6 en E7

Goed om te weten Zoals jullie weten spelen jullie dochters na de carnavalsvakantie in 
een E-team. Zaterdag 7 maart zal hun eerste 'echte' wedstrijd zijn.

Om een team te laten spelen zijn er een aantal zaken van belang. 
Donderdag 29 januari a.s. om. 19.00 uur willen wij, samen met minimaal 
1 ouder per speelster, om tafel om het e.e.a. uit te leggen. Tijdens 

Lees verder

ROUTES ZAALHOCKEY

Goed om te weten Beste zaalhockeyers,   Helaas worden de routes naar de zalen niet altijd juist weegegeven in het wedstrijdschema op de site. Je wordt door het systeem naar de buitenvelden gestuurd  wanneer je op de routeknop klikt. We zijn aan het onderzoeken hoe we dit kunnen verhelpen. Door in te loggen en in het menu links in het item 'documenten' te zoeken vind je alle

Lees verder