header foto header foto header foto header foto
 

Trainingen 7 maart gaan niet door

Trainingscommissie In verband met de slechte weervoorspelling, sneeuw in combinatie met temperaturen rond het vriespunt, gaan de trainingen van dinsdag 7 maart niet door.

Lees verder

Herfstvakantie

Trainingscommissie Let op! Er zijn geen trainingen in de herfstvakantie 25 t/m 29 oktober.Lees verder

Wijzigingen trainingsschema ivm de avondklok

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Beste jeugdspelers en ouders/verzorgers,
Zoals jullie weten is gisteren de avondklok ingegaan en omdat een aantal spelers van wat verder weg komen moeten we schuiven in het trainingsschema. Een aantal teams verplaatsen naar een andere dag en tijdstip, van weer andere teams wijzigt de begin en eindtijd. De trainingstijden zijn al aangepast in Lisa en gaan morgen in. Dus kijk goed of er

Lees verder

Jeugd tot en met 18 jaar mag zonder 1,5 meter afstand trainen per 1 juni

Trainingscommissie Op 28 mei heeft het ministerie van VWS bekend gemaakt per 1 juni ook een versoepeling door te voeren voor de groep 13 tot en met 18 jaar.

Lees verder

Eerste training HCH Academy

Trainingscommissie Nieuws afbeelding De eerste training van de HCH Academy ligt klaar! Zien we jullie zo om 16:45? De training start om 17:00. 
Groetjes Jasper, Tim, Jules, Matthijs, Guy, Stan, Vera, Madelief, Pleun en Evy. 

Lees verder

Uitbetaling trainingen

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Het is tijd om alle gegeven trainingsuren op te geven. Vanaf dit jaar kan dit via Lisa. Volgende week vrijdag (14-12) zal de trainingscommissie opnieuw alle doorgegeven uren controleren en klaarzetten voor uitbetaling.

Lees verder

Voorlopig schema zaaltrainingen

Trainingscommissie Nieuws afbeelding In de bijlage een voorlopig schema van de zaaltrainingen. Je kunt in het schema zien op welke dag en welke tijd je training hebt echter nog niet de definitieve data. Deze bepalen we als het wedstrijdschema bekend is en zullen we dan in Lisa verwerken! Achter de teamnaam staat tussen haakjes het aantal trainingen op deze tijd en lokatie.  Aangezien we nog geen wedstrijdschema hebben zou het

Lees verder

Trainingen dinsdag 21/5 tot en met 20.00 afgelast

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Alle trainingen van dinsdag 21 mei zijn in ieder geval tot en met 20.00 uur afgelast. Vanwege het naderende onweer en het bijbehorende weeralarm van het KNMI vinden we het onverantwoord om onze leden (veelal op de fiets) naar de hockeyvelden te laten komen. We nemen hierin liever geen onnodig risico. 

Lees verder

Vrijdag 7 juni - Ouder / kind toernooi

Trainingscommissie Het jaarlijks ouder / kind toernooi staat weer voor de deur!! Op vrijdag 7 juni trappen we om 17.00 af met de eerste wedstrijden. Alle teams tot en met de onder 14 (MO14 / JO14) zijn van harte welkom. 
Het wedstrijdschema vinden jullie binnenkort in de LISA app. De jongste jeugd (O8, O9, O10) zullen eerder starten dan de oudere jeugd (O12, O14). 

Lees verder

Trainingsschema voorjaar 2024

Trainingscommissie Het trainingschema van het voorjaar is vanaf nu te zien in de app

Lees verder

Ouder/kind toernooi 9 juni 2023

Trainingscommissie Ook dit jaar wordt einde van het seizoen weer het ouder/kind toernooi georganiseerd voor alle jeugd tot en met O.14 (voorheen C).  Iedereen is welkom vanaf 17:00u om aan te moedigen, een hapje en een drankje. Ook zal er avondeten verkrijgbaar zijn.  Alle teams worden begin juni op de hoogte gesteld van de indeling. 
Hopelijk zien we jullie dan! 


Lees verder

Nieuwe samenstelling trainingscommissie

Trainingscommissie Met het nieuwe hockeyseizoen voor de deur starten we met een nieuwe Trainingscommissie. Marieke, Mariette en Maurice geven het stokje door aan Ellen Koningen, Madelon Bonenkamp en Krishna van Zundert. Met deze betrokken 'jongste jeugd-ouders' gaan we de komende jaren verder op de door de club ingeslagen weg door alle teams kwalitatief goede trainingen aan te bieden.


Lees verder

Trainingen vanaf 17 mei

Trainingscommissie Vanaf maandag 17 mei starten we weer met het trainingsschema zoals tijdens de herfstcompetitie. Dat betekent voor bijna alle teams twee trainingen. 
2e Pinksterdag (24 mei) zijn er geen trainingen. 

Lees verder

Geen training tijdens Pasen

Trainingscommissie Op maandag 5 april zijn er geen trainingen ivm 2e Paasdag. Op Goede Vrijdag wordt er wel regulier getraind. Fijn Paasweekend!

Lees verder

Trainingen vanaf 22 februari

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Op maandag 22 februari starten de trainingen weer volgens het winterschema. 
Onze intentie is vanaf maandag 8 maart met de jeugdteams weer naar twee trainingen te gaan volgens het schema zoals dit in het najaar was. Dit is wel afhankelijk van wat er op dat moment allemaal kan en mag en of de avondklok nog steeds van kracht is. Wij zullen jullie daar in de week van 1 t/m 5 maart

Lees verder

TRAINERS: OPGEVEN TRAININGSUREN

Trainingscommissie Nu het seizoen voorbij is, kunnen de trainingsuren weer worden opgegeven. We verzoeken alle trainers om de trainingsuren van de afgelopen periode in te vullen in LISA. Vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
 
De Trainingscommissie


Lees verder

Bidons en zonnebrand

Trainingscommissie Beste hockeyers, 
Het is vandaag weer tropisch warm in Nederland, dus dan moeten we even goed op een aantal dingen letten: Neem een bidon mee naar de training. Tijdens de trainingen van de HCH Academy mogen de kinderen het veld niet zomaar af, dus zorg dat ze voldoende drinken mee het veld op nemen.  Zorg ervoor dat iedereen goed is ingesmeerd. Op het grootste

Lees verder

Trainingstijden 2019-2020

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Beste Leden,
De trainingstijden voor het komende seizoen zijn bekend! Als je in een team bent ingedeeld zie je in Lisa-agenda de trainingen staan.
De trainingen starten maandag 19 augustus.
Nog een hele fijne zomer en tot ziens op het hockeyveld!
Namens de trainingscommissie,
Marieke, Maurice en Mariëtte

Lees verder

Funkey/Benjamins vanaf september 2019 weer op zaterdag

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Na de zomer gaan de Funkey/Benjamins (Jongste Jeugd van 5 en 6 jaar) weer trainen op de zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00. Tijdens deze ochtenden maken de kinderen op een leuke en natuurlijke manier kennis met sportief bewegen en de basisvaardigheden voor de hockeysport. Er wordt door deze groep nog geen wedstrijden gespeeld. De trainingen staan onder leiding van Madelon Bonekamp.


Lees verder

Trainingen meivakantie

Trainingscommissie Nieuws afbeelding In week 17 en 18 (22 april t/m 3 mei) zijn er geen trainingen in verband met de meivakantie. Teams kunnen zelf besluiten om door te trainen. Zij dienen dan zelf een trainer en sleutel te regelen. Veld reserveren kan bij Ineke via [email protected]. Ook voor eventuele oefenwedstrijden. Op dinsdag 23 en woensdag 24 mei is het niet mogelijk om een veld te reserveren in verband

Lees verder

Gratis basisopleiding trainer of coach

Trainingscommissie Nieuws afbeelding In samenwerking met de KNHB organiseren we een gratis trainer/coach opleiding. Deze opleiding bestaat uit 3 workshops. Workshop 1 is gezamenlijk voor trainers en coaches. WS 2 is voor trainers en WS 3 voor coaches specifiek. 


WS 1 - dinsdag 9 april (trainers en coaches)
WS 2 - woensdag 17 april (trainers)
WS 3 - donderdag 18 april (coachen)


Lees verder

Overzicht zaaltrainingen

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Het blijkt dat de zaaltrainigen in Lisa-agenda niet duidelijk of volledig zijn. In de bijlage het complete overzicht.

Lees verder

Trainingen herfstvakantie week 42

Trainingscommissie Tijdens de herfstvakantie week 42 (15 tm 19 okt) zijn er GEEN reguliere trainingen. Teams die toch door willen trainen kunnen dit op eigen gelegenheid organiseren, indien zij zelf over een sleutel beschikken.

Lees verder

Contracten trainers ingevoerd.

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Alle contracten van de trainers zijn ingevoerd. Vanaf nu kun je je trainingsuren in Lisa registreren. Hoe je dit doet staat uitgelegd in de bijlage.

Lees verder

Trainingsschema voorjaar 2018

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Het nieuwe trainingsschema voorjaar 2018!!
De trainingen starten maandag 26 februari.
Alle trainingen zijn al verwerkt in Lisa. Hierbij een extra overzicht.
Op naar een heerlijk buitenhockeyseizoen!


Lees verder

Trainingsschema lente 2017

Trainingscommissie Het trainingsschema zoals het nu in LISA staat is NIET definitief, de trainingscommissie is nu druk bezig met het invullen van het schema. Wij verzoeken jullie te wachten met communiceren tot wij hiermee klaar zijn. Uiterlijk vrijdag 24 februari wordt het definitieve schema gepubliceerd. Er zal dan een bericht op de website en lisa verschijnen.

Lees verder

Vergoeding trainingen

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Beste Trainers,
 
Het laatste gedeelte van het hockeyseizoen zit er weer op. We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet en gaan nu op korte termijn de vergoeding op orde maken. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen willen we jullie vragen om per mail aan te gegeven:
 
Welk team je hebt getraind:
aantal trainingen

Lees verder

Mini Disco

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Bij de hockeyclub voor alle benjamins en funkey! Op vrijdag 3 juni van 19.00 tot 20.30 uur.
Trek je mooiste jurk of discopak aan, dan maken we er een gezellige avond van!
Jij komt toch ook?


Lees verder

Alle trainingen voor vandaag afgelast

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Voor vandaag 30 mei zijn alle trainingen afgelast.

Lees verder

Training Benjamins en Funkey

Trainingscommissie Tijdens de vakantie gaat de training voor de Benjamins en Funkey op zaterdag 23 april en 7 mei gewoon door. Alleen op 30 april is er geen training.

Lees verder

Benjamin en Funkey training op Paaszaterdag

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Zaterdag 26 maart is er gewoon training voor de Benjamins en Funkey-ers.

Lees verder

Alle wedstrijden op veld 1 vandaag afgelast

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Nieuwe update 10.15 uur! Vanwege de bevroren velden zijn vandaag, 5 maart alle wedstrijden op veld 1 afgelast.
en op veld 2 tot 12 uur 
Houd de website /app in de gaten voor nieuwe berichten
Lees verder

Training Jongste Jeugd gaat vanavond niet door

Trainingscommissie Nieuws afbeelding De training voor de Jongste Jeugd van 18.00 - 19.00 uur van vanavond gaat gezien de regen niet door.Lees verder

Hockey clinic voor alle trainers

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Op vrijdagavond 26 februari van 19.00 tot 21.30 uur wordt een extra hockey clinic gegeven aan alle trainers van de club. De clinic wordt verzorgd door HockeyXperts.
De trainers worden voor deze avond per mail uitgenodigd. Natuurlijk zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom.
De Trainingscommissie


Lees verder

Trainingsschema (buiten) 2016

Trainingscommissie Hallo allemaal,
Het trainingsschema voor buiten is bijna klaar. Inmiddels heb ik de meeste trainingen ingevoerd in LISA. Hier kun je zien op welke dag/ tijd je vanaf maart (voor de teams D en hoger) en vanaf de week na carnaval (E, F, Benjamins en Funkey) training hebt en in de meeste gevallen ook wie je trainer is. Voor veel teams verandert er niets ten opzichte van het vorige seizoen.

Lees verder

Start veldtrainingen

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Op 15 februari starten we weer met de trainingen voor de Jongste Jeugdteams.
De benjamins en funkey starten met de eerste training op 20 februari.
Alle 11-tallen en senioren starten weer vanaf 29 februari.

Lees verder

Schema trainingen in de zaal (januari 2016)

Trainingscommissie Dit is het schema voor de trainingen in de zaal voor januari 2016.   Groet, Simone en Jeske

Lees verder

Aanpassing in de indeling van de teams MF3 en MF4

Trainingscommissie In de bijlage zijn de nieuwe teamindelingen terug te vinden. Voor de nieuwe F-teams alvast aanvullende informatie:

- Op 11 januari 2016 van 19.30 - 20.30 uur is een informatiebijeenkomst over wat het spelen in een F-team inhoudt voor alle ouders in het clubhuis
- Elk team heeft twee coaches en twee spelbegeleiders (fluiten tijdens de thuiswedstrijden) nodig

Lees verder

Extra zaaltraining?

Trainingscommissie Hallo, Wanneer je met je team extra in de zaal wilt trainen, dan kan dat! Er zijn al een paar teams die dit doen. Hoe werkt het? Best makkelijk: reserveer een gymzaal (Starrebos of Doelakkers) via de site van de gemeente.   Let op: de extra training is voor eigen kosten van het team. Het huren van de gymzalen kost 12,50 per uur. Het is erg belangrijk dat je na afloop alles netjes

Lees verder

Trainingen 30 november afgelast

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Alle trainingen voor vandaag (30 november) zijn afgelast.
De trainingscommissie


Lees verder

Schema zaal 28 en 29 november

Trainingscommissie Het zaalseizoen gaat morgen beginnen! In het schema zie je wanneer jouw team ingepland staat. Wanneer je geen gebruik gaat maken van de ruimte, horen we het graag.   Veel plezier! Simone en Jeske Zie bijlage voor het schema.

Lees verder

Laatste veldtrainingen voor de winterstop

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Voor alle elftallen zijn volgende week alweer de laatste veldtrainingen, de teams gaan daarna weer de zaal in en trainen daar weer verder.
Voor alle E en F teams, de funkey en de benjamins gaan we nog tot en met 5 december door. De tweede training voor de E teams op vrijdag kan onderling worden geregeld.

Lees verder

Schema trainingen zaal (december 2015)

Trainingscommissie Hallo, Hierbij het schema voor december 2015 voor de trainingen in de zaal. Groet, Simone en Jeske

Lees verder

Hockey Clinic geannuleerd

Trainingscommissie Beste trainers,
Helaas kan de hockey clinic van vanavond wegens ernstige privé omstandigheden van de trainer niet doorgaan.
De clinic zal naar een latere datum worden verplaatst. Meer informatie over de exacte datum volgt nog.

Lees verder

Hockey clinic voor alle trainers op 6 november

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Op vrijdagavond 6 november van 19.00 tot 21.00 uur wordt een extra hockey clinic gegeven aan alle trainers van de club. De clinic wordt gegeven door Rob Weers van HockeyXperts.
De trainers zijn voor deze avond al per mail uitgenodigd. Natuurlijk zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom.
De Trainingscommissie


Lees verder

Geen training tijdens de herfstvakantie

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Tijdens de herfstvakantie van 24 - 30 oktober worden er geen reguliere trainingen gegeven. Op zaterdag 31 Oktober zal nog wel een training worden gegeven aan de benjamins en gaan we van start met de Funkey Hockey. Op maandag 2 November starten we weer met alle trainingen.

Lees verder

Opruimen materialenhok!

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Zoals beloofd op 4 september, presenteren we hierbij het 'opruimrooster'. Omdat het voor iedereen fijn is wanneer het materialenhok netjes is, krijgt per week een team 'de beurt' om op te ruimen. Dat hoeft niet iedere dag. Het is de bedoeling dat het op zaterdag of op zondag spic en span is. Trouwens, wanneer iedereen gewoon de spullen die gebruikt zijn opruimt, hoeft niemand meer de rommel

Lees verder

Trainingsapp!

Trainingscommissie We zijn sinds dit seizoen begonnen met een nieuwe trainingsmethode. Hiervoor gebruiken we de app van de HockeyAcademy. Het doel van deze nieuwe methode is het omhoog brengen van het niveau van de training.

Lees verder

Trainingsschema najaar 2015

Trainingscommissie Hallo allemaal, Omdat er een paar trainingstijden gewijzigd zijn, hierbij het meest actuele schema. Wanneer je er vragen over hebt, horen we het graag. Groet, De Trainingscommissie

Lees verder

4 September Trainer-Coachavond introductie Hockey Academy

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Om de kwaliteit van de hockeytrainingen verder te verbeteren starten we met ingang van het nieuwe seizoen met de Hockey Academy. De club heeft een licentie aangekocht en we krijgen toegang tot de beste oefenstof die op dit moment beschikbaar is. De trainingen zullen o.a. via de LISA app worden aangeleverd en zijn inzichtelijk voor trainers en coaches.

Lees verder

Slecht weer...

Trainingscommissie De weersverwachting voor vanavond is helaas heel slecht. Het is niet duidelijk of het gaat onweren vanavond. Wanneer het onweert, is het absoluut niet toegestaan om op de velden te zijn. De training dient dan direct gestaakt te worden.   Omdat een aantal teams al start met de training, laten we het aan de trainers en de teams over om te besluiten of ze wel of niet gaan

Lees verder

23 mei Benjamintraining

Trainingscommissie Zaterdag 23 mei, gaat de benjamintraining gewoon door. Dit staat helaas niet in LISA aangegeven. Toch hopen we veel Benjamins te mogen begroeten.


Lees verder

Laatste trainingen voor de zomervakantie

Trainingscommissie Nieuws afbeelding In de week van 8-13 juni worden de laatste veldtrainingen gegeven voor de benjamins, jongste jeugd, junioren en senioren.

Lees verder

Geen training tijdens de voorjaarsvakantie

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Tijdens de voorjaarsvakantie van 27 april tot en met 10 mei worden er geen reguliere trainingen gegeven. Op zaterdag 25 april zal nog een training worden gegeven aan de benjamins en op maandag 11 mei starten we weer.

Lees verder

Waar blijven de ballen?

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Helaas hebben wij de afgelopen week geconstateerd dat er weer een hele hoop ballen uit de containers zijn verdwenen. We zijn in het begin van het seizoen met 300 ballen begonnen, deze zijn bijna allemaal verdwenen. Dit is een kostenpost van € 750,-. Afgezien van de kosten die hiermee gemoeid zijn, is het haast onmogelijk om zonder ballen een fatsoenlijke training te geven.

Lees verder

Benjamintraining

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Op zaterdag 4 april gaat de benjamintraining gewoon door. Tot dan!

Lees verder

Reminder: 3de trainer-coachavond

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Voor vrijdag 27 februari staat de derde trainer-coachavond gepland. Voor deze avond zijn alle coaches uitgenodigd en alle trainers van de elftallen. Voor de trainers van de Jongste Jeugd teams wordt nog een aparte avond georganiseerd.
Het programma is als volgt:
19.45 Welkom
20.00 Uitleg spelregels, Coach Bijdehandje, wedstijdanalyse

Lees verder

Start veldtrainingen

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Vanaf maandag 23 februari gaan we weer van start met de reguliere trainingen op het veld. De eerste training voor de Benjamins staat gepland op zaterdag 28 februari.
Het meest actuele trainingsschema is in de bijlage te vinden. Ook kunnen we melden dat alle trainingen in de LISA app zijn bijgewerkt.
De trainingscommissie


Lees verder

Geen benjamintraining

Trainingscommissie Nieuws afbeelding De benjamintraining gaat zaterdag 13 december vanwege het slechte weer niet door.
De trainingscommissie


Lees verder

Trainingen Zaalhockey

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Maandag 1 december starten de zaalhockeytrainingen weer. Het trainingsschema is te vinden op deze website onder het tabje Zaalhockey/Trainingsschema.
 


Lees verder

Laatste trainingen voor de winterstop

Trainingscommissie Nieuws afbeelding In de week van 24-28 november worden de laatste veldtrainingen gegeven voor de jongste jeugd, junioren en senioren. De benjamins trainen in december, zolang het weer het toelaat, nog even door.

Lees verder

Trainingen vanavond afgelast ivm wateroverlast

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Na een prachtig zonnig en lenteachtig weekend is het dan nu toch echt herfst geworden. Om 19:00 uur vanavond begonnen de buien en veld 2 is momenteel niet bespeelbaar. De voorspellingen voor vanavond laten tot 21:30 uur weinig goeds zien (buien en nog meer buien). Voor jullie veiligheid op het veld is besloten de trainingen voor de rest van de avond af te lassen. 

Lees verder

Waar blijven de ballen!!

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Aan het begin van het seizoen zij we gestart met het beschikbaar stellen van een container met 150 ballen per veld voor de trainingen. Totaal dus 300 ballen.
Nu zijn we 2 maanden verder en moeten we helaas constateren dat er al ca. 100 ballen!! verdwenen zijn. Een hockeybal kost EUR 3,50 per stuk.

Lees verder

Opleiding Hockeytrainer 2 (HT2)

Trainingscommissie Op 24 november gaat bij HC Tilburg de opleiding HT2 van start. Heb je de minimale leeftijd van 16 jaar bereikt en geef je training of ben je coach van een C- of D- Jeugdteam of een Seniorenteam en heb je interesse om deze opleiding te volgen, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Lees verder

Training tijdens de herftvakantie

Trainingscommissie Nieuws afbeelding In verband met de herfstvakantie zullen er geen trainingen plaatsvinden. Als teams of trainers zelf besluiten om in de periode door te trainen, kan dat natuurlijk. Communiceer dit dan even met je team/trainer. We willen er wel op wijzen dat na de training de materialen netjes moeten worden opgeruimd en dat het materialenhok, clubhuis en toegang tot de club moeten worden afgesloten door het team

Lees verder

Nieuw lid trainingscommissie

Trainingscommissie Wij zijn erg verheugd te kunnen melden dat Carola van Rooij per direct is toegetreden tot de trainingscommissie. Wij wensen Carola veel plezier en succes toe bij het uitoefen van haar functie.Lees verder

2de trainer-coach avond op 10 oktober

Trainingscommissie Nieuws afbeelding  
De agenda is als volgt:
19.30 – 20.00 inloop en enquête 20.00 – 21.00 uitleg op het veld aan de trainers 20.00 – 21.00 uitleg aan de coaches.  2 Thema’s: zaalhockey en arbitrage 21.00 – 21.30 diverse workshops:

Lees verder

Tweede training voor 8-tallen op vrijdagavond

Trainingscommissie Iedere vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur wordt er een extra training verzorgd voor alle kinderen van de achttallen. Dus ben jij goed gemotiveerd, wil je nog extra trainen en speel je in een achttal dan ben je van harte welkom!
Tot vrijdag,
De trainingscommissieLees verder

Eerste trainer-coach avond

Trainingscommissie Nieuws afbeelding 29 augustus organiseerde de trainingscommissie de eerste trainer-coach avond voor dit jaar. Het was voor alle trainers en coaches een leerzame en gezellige avond. Voor meer foto's kijk op de Facebook pagina van HC Hilvarenbeek (https://www.facebook.com/Hilverhockey). Binnenkort zal er een vervolg worden gepland met hopelijk alle trainers en alle coaches van de hockeyclub.Lees verder

Trainer-Coach avond

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Beste trainers en coaches,
Zoals al eerder door ons is aangekondigd staat voor vrijdag 29 augustus de eerste trainer-coach avond gepland. Alle trainers en coaches van de Jongste Jeugd teams, 11-tallen en senioren zijn hiervoor  uitgenodigd en wij kunnen deze avond van harte aanbevelen. Tijdens de avond zal de trainingscommissie de nieuwe strategie presenteren die ze voor ogen

Lees verder

Aanvang trainingen nieuwe hockeyseizoen

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Op maandagavond 1 september gaan de reguliere hockeytrainingen weer van start.
Coaches en teams die eerder willen beginnen kunnen dat zelf regelen.
TIP: vergeet niet bij Ineke Bruurs veldcapaciteit te reserveren anders is er misschien geen plaats!
De trainingscommissie
 


Lees verder

Trainer-Coach avond

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Beste Trainers en Coaches,
Voor de start van het nieuwe hockeyseizoen willen wij jullie uitnodigen voor de eerste trainer-coach avond. Deze avond staat gepland op vrijdag 29 augustus vanaf 20.00 uur. Dus noteer deze datum alvast in je agenda. Verdere informatie over deze leerzame en vooral gezellige avond volgt nog.
De trainingscommissieLees verder

TRAININGSSCHEMA NAJAAR 2014

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,
Hierbij het definitieve trainingsschema voor de eerste helft van het nieuwe hockeyseizoen 2014 - 2015. Wij hebben getracht om met zoveel mogelijk wensen van trainers en ouders rekening te houden. Hierbij het resultaat. Met de openstaande vacatures (MD1 en D2) zijn wij nog volop bezig. 
Sportieve groeten, De trainingscommissie

Lees verder

Trainingsschema tweede seizoenshelft 2013-2014

Trainingscommissie De trainingen voor de jongste jeugd zijn gestart op maandag 27 januari 2014. De benjamins zijn gestart op zaterdag 1 februari 2014. En de trainingen voor de junioren en senioren zijn deze week gestart op 10 februari 2014.   Hierbij het trainingsschema voor de tweede helft van dit seizoen.     Veel plezier en succes met het geven en volgen van

Lees verder

TRAININGSSCHEMA VELD PER 27 JANUARI EN 10 FEBRUARI

Trainingscommissie De trainingen voor de jongste jeugd starten maandag 27 januari 2014. De benjamins starten op zaterdag 1 februari 2014. En de trainingen voor de junioren en senioren starten 10 februari 2014.   Hierbij het trainingsschema voor de tweede helft van dit seizoen.     Veel plezier en succes met het geven en volgen van training!   Sportieve groet, De trainingscommissie

Lees verder

Basisopleiding KNHB jeugdtrainers E/F: 14 en 21 februari

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Ingevolge het trainingsbeleidsplan HCH 2013-2017 krijgen de jeugdtrainers van de E- en F-tallen dit seizoen de basisopleiding 'training geven' van de KNHB aangeboden in ons eigen clubhuis. Deze opleiding bestaat uit twee avonden, waarin door een trainer van de bond theorie en praktijk worden afgewisseld. Voor onze jeugdtrainers een must om bij te zijn! 

Lees verder

HULP GEZOCHT BIJ TRAININGSCOMMISSIE!

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Trainingscommissie (1 vacature ter uitbreiding bestaande commissie):
Gezocht: commissielid voor opstellen trainingsschema’s.

Info: zie website onder ‘organisatie/trainingscommissie’ voor beschrijving taken of [email protected]
Coördinatoren / begeleiders jeugdtrainers D en C teams:

Lees verder

laatste trainingen junioren en senioren voor de winterstop

Trainingscommissie De laatste trainingen (ABCD) voor de winterstop vinden plaats in week 48 (maandag 25 tot en met vrijdag 29 november). De laatste trainingen voor de senioren in overleg met trainer We gaan de trainingen vanaf week 7 (maandag 10 februari 2014) weer hervatten. Binnenkort wordt het trainingsschema voor de tweede helft van het seizoen op de site

Lees verder

Trainingen Jongste Jeugd E/F winterstop

Trainingscommissie * Maandag 16 december is de laatste training voor de winterstop.  * Maandag 27 januari beginnen we weer met de trainingen. * Bij vorst of extreem weer gaat de training niet door, houdt de site in de gaten.
vr gr marielle

Lees verder

Trainingsschema seizoen 2013-2014

Trainingscommissie Beste Spelers en coaches,   Let op! aangepast schema per 26-08-2013   Op verzoek van trainers en coaches zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd tov de eerdere versie van het schema. de trainingen starten vanaf maandag 16 augustus a.s. We wensen iedereen veel trainings plezier!

Lees verder

Trainingsbeleidsplan 2013-2017

Trainingscommissie De visie van de hockeyclub zal in dit beleidsstuk verlengd worden. Het belangrijkste punt uit dit document is de balans tussen prestatie en breedte hockey. Hockeyclub Hilvarenbeek wil dat er ruimte is voor beide. Betere teams moeten de kans krijgen om te presteren, maar daarbij moet het plezier van de andere teams niet wegvallen. Alle overige punten uit de strategie en visie document zullen

Lees verder

Laatste trainingen van seizoen 2012-2013

Trainingscommissie Laatste trainingen van seizoen 2012-2013 In de week van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni vinden de laatste trainingen van dit seizoen plaats. Wij danken jullie hartelijk voor de sportieve inzet. De trainingscommissie zal zich gaan buigen over het komend seizoen.   Indien er vragen en / of opmerkingen zijn met betrekking tot trainingen, kun je deze richten aan:

Lees verder

Trainingen meivakantie

Trainingscommissie In verband met de meivakantie zullen er geen trainingen plaatsvinden. Als teams of trainers zelf besluiten om in deze periode door te trainen, kan dat natuurlijk. Communiceer dit dan even met je team/trainer.

Lees verder

Resterende trainingsdata benjamins en E/F-jeugd

Trainingscommissie Trainingsdata Benjamins: 11 mei 25 mei 1 juni 8 juni   E en F jeugd op de maandagavond traint door t/m maandag 10 juni.

Lees verder

Trainingen donderdag 14 maart afgelast

Trainingscommissie De velden zijn nog steeds afgekeurd. Er vinden dus geen veldtrainingen en wedstrijden plaats op donderdag 14 maart!   Per dag zal momenteel de situatie bekeken worden. Let svp op de berichtgeving via de website.

Lees verder

Update trainingen

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Volgende week maandag zijn de laatste zaalhockeytrainingen.
Op dinsdag 19 februari starten de veldtrainingen.
We zijn nog opzoek naar trainers voor enkele teams, heb je interesse
laat het ons weten via [email protected]


Lees verder

Laatste trainingen herfst

Trainingscommissie Beste leden,   Volgende week ( 27 nov t/m 1 dec) worden de laatste training gegeven van dit seizoen. En gaan we over naar de zaal wedstrijden en trainingen.

Lees verder

Start Funkey Hockey en Benjamin training

Trainingscommissie Zaterdag 25 augustus starten we weer met Funkey hockey en de Benjamin training. Op veld 1 van 9.00 uur tot 10.00 uur.   Het Funkey hockey is er voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Spelenderwijs laten we de kinderen kennis maken met hockey. Hiervoor hebben de kinderen nog niets nodig.   Het Benjamin programma is er vanaf 6 jaar. Hier gaan de kinderen in kleine groepjes aan

Lees verder

Definitief trainingsschema

Trainingscommissie Beste leden,   In de bijlage bij dit bericht treft u het definitieve trainingsschema voor het komende seizoen aan. 
De trainingen starten aanstaande maandag(20-8-2012).
Heeft u vragen of opmerkingen hierover dan kunt u deze mailen naar [email protected]
Met vriendelijke groet, De trainingscommissie

Lees verder

Start trainingen

Trainingscommissie Beste leden,
Op maandag 20 augustus starten de trainingen.
Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u deze mailen naar [email protected]
Met vriendelijke groet, De trainingscommissie

Lees verder