header foto header foto header foto header foto
 

Drie punten voor Heren Veteranen

Wedstrijdverslagen Nieuws afbeelding De thuiswedstrijd tegen Olympia uit Terneuzen mocht met een schappelijke temperatuur en een waterig herfst zonnetje gespeeld worden.
Al snel kwamen we via Rogier op voorsprong maar de Zeeuwen beten van zich af. Via een strafcorner kwamen ze langszij en door een hele matige 2e kwart van ons kwamen we zelfs op achterstand.

Lees verder

4/12 workshopavond

HCH Academy Nieuws afbeelding Voor: trainers, coaches, managers

Op woensdag 4 december is de workshop-avond zaalhockey. Tijdens deze avond wordt eerst algemene praktische informatie gegeven voor alle begeleiders. Daarna gaan we in workshopvorm door in twee groepen: basis en gevorderd. De basisworkshop is voor beginnende begeleiders en 8-tallen. De gevorderdenworkshop is voor begeleiders met al meer jaren

Lees verder

22/12: Zaalhockeyclinic van HCH Academy

HCH Academy Nieuws afbeelding Beste ouder(s) en hockeyfanaten,

Zondag 22 december 2019 is de zaalhockey clinic van onze eigen HCH Academy. De clinic is voor alle hockeyers van 6 t/m 14 jaar (F t/m C-teams). Heb jij zin om fanatiek te zaalhockeyen onder begeleiding van TOP-trainers, schrijf je dan nu in voor deze clinic!

Wat is een clinic van de HCH Academy?

Lees verder

Geweldige opbrengst Rabo ClubSupport!

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Hoe fantastisch! Dankzij álle HCH-leden die hun stemmen op onze club hebben gegeven tijdens de Rabo ClubSupport-actie, hebben we maar liefst €1.528,72 ontvangen!

Dat geld gaat besteed worden aan de inrichting van ons gloednieuwe materialenhok. We willen al onze leden én Rabobank Hart van Brabant bedanken voor deze geweldige bijdrage!

Lees verder

Materialencommissie zoekt versterking!

Materialencommissie Nieuws afbeelding De afgelopen jaren heeft Mark Franken zich ingezet als materiaalcommissaris en er voor gezorgd dat alle teams voorzien waren van een complete keeperstas. Helaas heeft Mark aangegeven te moeten stoppen met de materialencommissie en daarom is de club per direct op zoek naar twee of drie enthousiaste nieuwe commissieleden voor MATS.

Lees verder

Inloopspreekuur Fysio op 11/11 en 20/11 op HCH!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vanaf november gaat Hockeyclub Hilvarenbeek samenwerken met FysioStofberg en Sophysio kinderfysiotherapie. Er zal met regelmaat een inloopspreekuur worden georganiseerd op de vereniging. Hier kan iedereen terecht met vragen over klachten, blessures of revalidatie. De spreekuren in november zijn op:
- Maandag 11 november van 18.00-19.00
- Woensdag 20 november 20.00-21.00

Lees verder

Zet je licht aan!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Al ruim een week geleden is de klok een uur terug gezet, dat betekent dat het weer eerder donker wordt. Sinds dit weekend vind je bij onze fietspoorten een belangrijke reminder op het straatwerk gespoten! HCH vindt het namelijk erg belangrijk dat je veilig van en naar je training fietst, en stimuleren daarom dat je goed verlicht en zichtbaar bent! Dus # zetjelichtaan !!

Lees verder

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 29/11/2019

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op vrijdag 29 november 2019 om 20.00 uur wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij nodigen jullie van harte uit om deze bij te wonen.

De volgende agendapunten worden deze avond besproken:
1. Opening en mededelingen

Lees verder

Bestuur HCH zoekt nieuwe teamspelers!

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken op korte termijn een voorzitter, vice-voorzitter én een penningmeester (voor deze laatste functie is financiële achtergrond gewenst)! Altijd al gedacht dat je best iets voor onze mooie club wilt en kunt betekenen? Dan horen we héél graag van je!


Lees verder

Inbraak bij Hockeyclub Hilvarenbeek

Bestuur Nieuws afbeelding Vannacht is er ingebroken in het clubhuis van Hockeyclub Hilvarenbeek. Alhoewel de buit beperkt lijkt, is de ravage in en om de club aanzienlijk. In verband met onderzoek door de recherche, mag niemand het clubhuis betreden. Trainingen van vrijdag kunnen doorgaan. Heb je iets gezien? Neem contact met ons op!

Lees verder

Nieuwe spelregels vanaf dit seizoen

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Met ingang van 1 augustus 2019 gaan er een aantal spelregelwijzigingen in. Hier staan de belangrijkste wijzigingen uitgelegd. Het volledige spelreglement is te vinden in de bijlage van dit bericht. 

Lees verder

Trainer/coach avonden 2019-2020

Technische commissie Nieuws afbeelding De data voor de trainer/coach avonden voor seizoen 2019-2020 zijn vastgesteld. Deze gaan een iets andere invulling krijgen dan jullie de afgelopen jaren gewend zijn. Hierover volgt later meer informatie. Reserveer de volgende data in ieder geval alvast in de agenda. De zijn allemaal van 18.30 uur tot 20.00 uur. Inloop vanaf 18.00.

Lees verder