header foto header foto header foto header foto
 

Dringende oproep coaches & trainers

Materialencommissie Nieuws afbeelding Wederom zijn er in korte tijd bijna 300~400 ballen ‘verdwenen’. Aangezien deze ballen totaal ca. € 750 kosten, is dit een flinke inbreuk op ons budget.  Omdat we als materialencommissie hebben geconstateerd dat er veel teams in hun keeperstas meer dan 5 trainingsballen hebben zitten. Daarom een zeer dringende oproep aan alle trainers en coaches om de keeperstas te controleren en alle

Lees verder

Verenigingsondersteuning vanuit het BeweegBuro

Technische commissie Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek en Het BeweegBuro starten vanaf vrijdag 13 september een samenwerking voor de jongste jeugd trainingen op vrijdagmiddag. Vanuit de Sportraad in Hilvarenbeek wordt er verenigingsondersteuning aangeboden aan (sport-)verenigingen in de gemeente. Vanuit het BeweegBuro worden de trainers op vrijdag van 17.00 tot 18.00 extra begeleid. Wij kijken erg uit naar deze samenwerking.

Lees verder

GROTE CLUBACTIE 2019. DOE MEE!

Sponsorcommissie Het is bijna zover: de start van de  Grote Clubactie 2019 !

Verkoopboekje

Lees verder

De eerste drie punten zijn binnen.

Wedstrijdverslagen Nieuws afbeelding

Het nieuwe seizoen is pas 70 minuten oud en het veteranenteam van Hilvarenbeek heeft nu al de eerste drie punten te pakken. Na een voorbereiding van drie trainingen en een afgezegde oefenwedstrijd mocht het wat uitgedunde team op bezoek bij Push. Ik noem uitgedund want vorig seizoen hebben Willem Jan, Henri en Casper hun hockeystick aan de wilgen gehangen. Gelukkig is

Lees verder

14 oktober eerste HCH Academy clinic

Evenementen Nieuws afbeelding Maandag 14 oktober 2019 is het zover, de eerste clinic van onze eigen HCH Academy. De clinic is voor hockeyers van 6 t/m 12 jaar (F t/m D-teams). Heb jij zin om een hele dag te hockeyen onder begeleiding van TOP-trainers, schrijf je dan nu in voor deze clinic!

Wat is een clinic van de HCH Academy?

Lees verder

Inbraak bij Hockeyclub Hilvarenbeek

Bestuur Nieuws afbeelding Vannacht is er ingebroken in het clubhuis van Hockeyclub Hilvarenbeek. Alhoewel de buit beperkt lijkt, is de ravage in en om de club aanzienlijk. In verband met onderzoek door de recherche, mag niemand het clubhuis betreden. Trainingen van vrijdag kunnen doorgaan. Heb je iets gezien? Neem contact met ons op!

Lees verder

HCH neemt scorebord in gebruik

Bestuur Nieuws afbeelding Het bestuur van Hockeyclub Hilvarenbeek is heel trots op het nieuwe scorebord. Al lange tijd was er de wens om een scorebord te plaatsen, maar de hoge kosten lieten dit niet toe. Afgelopen voorjaar heeft Ron Smolders namens de sponsorcommissie het plan opgepakt en vele potentiële sponsoren benaderd. Uiteindelijk waren het Jeroen en Sandra de Bruijn van Jan de Bruijn elektro-en

Lees verder

Aanbod najaar Hockeyschool De Hilver

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hallo hockeyfanaten,

Hier is dan eindelijk de langverwachte info van de hockeyschool. Velen van jullie vroegen er al naar. Wanneer gaat de hockeyschool weer beginnen? Het was roostertechnisch privé en qua veldbezetting allemaal nog niet zeker, maar ik ben er eindelijk uit.

Wat zijn de opties?

Lees verder

Uitgifte keeperstassen

Materialencommissie Nieuws afbeelding De materialencommissie is nog volop bezig met het gereed maken van de keeperstassen, zodat ieder team (vanaf de 8-tallen) vanaf de eerste trainingsweek weer beschikt over een complete keepersoutfit. Omdat er de afgelopen zomer hard is  gewerkt aan de nieuwe aanbouw en het materialenhok, zijn nog niet alle tassen nagekeken en compleet. Dit gaan we de komende weken uiteraard in orde maken.

Lees verder

Actie Van Gool Sport HCH Teamline

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Het nieuwe seizoen gaat weer bijna van start en dus ook weer tijd voor nieuwe hockeyschoenen, -kleding, misschien  een nieuwe stick  etc.  Een mooi moment om onze gewaardeerd sponsor Van Gool Sport onder de aandacht te brengen.  Na goed overleg hebben we als sponsorcommissie namelijk een aantal acties in gang gezet waar de club, maar ook onze leden van kunnen

Lees verder

Team- en shirt sponsoren gezocht!

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Afgelopen seizoenen hebben we het als sponsorcommissie voor elkaar gekregen dat een groot deel van de teams een shirt- of teamsponsor had. Met het nieuwe seizoen in aantocht, zou het mooi zijn als  alle teams van Hockeyclub Hilvarenbeek hun eigen sponsor(en) hebben! Hierbij doen we daarom een oproep aan ouders, grootouders, verzorgers, ooms of tantes van die teams die nog geen sponsor

Lees verder

Nieuwe spelregels vanaf dit seizoen

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Met ingang van 1 augustus 2019 gaan er een aantal spelregelwijzigingen in. Hier staan de belangrijkste wijzigingen uitgelegd. Het volledige spelreglement is te vinden in de bijlage van dit bericht. 

Lees verder

HCH Academy

Technische commissie Nieuws afbeelding Beste leden,

Met ingang van seizoen 2019-2020 gaat de HCH Academy van start. De HCH Academy wordt de nieuwe invulling van de jeugdopleiding binnen de vereniging. Op het gebied van trainen gaat er komend seizoen veel veranderen. Ten eerste gaan alle teams binnen dezelfde categorie op hetzelfde moment trainen onder leiding van veelal dezelfde groep (opgeleide) trainers.

Lees verder

Trainer/coach avonden 2019-2020

Technische commissie Nieuws afbeelding De data voor de trainer/coach avonden voor seizoen 2019-2020 zijn vastgesteld. Deze gaan een iets andere invulling krijgen dan jullie de afgelopen jaren gewend zijn. Hierover volgt later meer informatie. Reserveer de volgende data in ieder geval alvast in de agenda. De zijn allemaal van 18.30 uur tot 20.00 uur. Inloop vanaf 18.00.

Lees verder

OPROEP VAN DE SPONSORCOMMISSIE: Teamsponsoren gezocht!

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Nu de teamindelingen voor het nieuwe seizoen bekend zijn, start de uitdaging om ook dit seizoen voor alle teams een sponsor te vinden. Het bestuur en de sponsorcommissie streven er naar dat elk team minimaal een eigen shirtsponsor heeft. Team- en kledingsponsoring zorgt voor groot plezier bij zowel het gesponsorde team als de sponsor en het is de ervaring dat de gesponsorde kleding met

Lees verder

Funkey/Benjamins vanaf september 2019 weer op zaterdag

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Na de zomer gaan de Funkey/Benjamins (Jongste Jeugd van 5 en 6 jaar) weer trainen op de zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00. Tijdens deze ochtenden maken de kinderen op een leuke en natuurlijke manier kennis met sportief bewegen en de basisvaardigheden voor de hockeysport. Er wordt door deze groep nog geen wedstrijden gespeeld. De trainingen staan onder leiding van Madelon Bonekamp.


Lees verder