header foto header foto header foto header foto
 

TRAINERS: OPGEVEN TRAININGSUREN

Trainingscommissie Nu het seizoen voorbij is, kunnen de trainingsuren weer worden opgegeven. We verzoeken alle trainers om de trainingsuren van de afgelopen periode in te vullen in LISA. Vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] 
 
De Trainingscommissie


Lees verder

GROENE VINGERS GEZOCHT

Bestuur GROENE VINGERS GEZOCHT   Het oude hockeyseizoen zit er nauwelijks op of het nieuwe staat alweer voor de deur. Doordat we langer door zijn gegaan met trainen, begint eind volgende maand het nieuwe seizoen weer met trainingen en oefenwedstrijden. Tijdens de Corona periode hebben we ons clubterrein een periode niet kunnen gebruiken. Aan het slot van dit seizoen valt pas goed op dat de

Lees verder

Nieuwe penningmeester bij HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat wij een nieuwe penningmeester hebben gevonden in de persoon van Tim Steketee!


Lees verder

Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering op 27/11/2020

Bestuur Nieuws afbeelding De Algemene Ledenvergadering van Hockeyclub Hilvarenbeek zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 27 november 2020 (20:00-23:00). De agenda en stukken volgen zes weken voorafgaand aan de vergadering.


Lees verder

HCH Academy clinics

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdag 18 en zondag 19 juli 2020 is het zover, de eerste tweedaagse clinic van onze eigen HCH Academy. De clinic is voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar (F t/m C-teams). Heb jij zin om een heel weekend te hockeyen onder begeleiding van TOP-trainers, schrijf je dan nu in voor deze clinic!

Lees verder

Trainers bedankt!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek wil alle trainers heel erg bedanken voor hun inzet het afgelopen hockeyjaar!! Er werd afgelopen jaar een nieuwe weg ingeslagen qua trainingen met de oprichting van de Hockeyclub Hilvarenbeek Academy. En dat was een succes! We hebben steeds meer teams die door vaste trainer/coaches worden begeleid. Volgend jaar zetten we deze lijn door en breiden de activiteiten van de

Lees verder

Vriendjes/vriendinnetjes training

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op maandag 8 en 15 juni worden er vriendjes/vriendinnetjes trainingen georganiseerd. Alle leden van de jongste jeugd en jongens D teams mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training! De training voor de meisjes jongste jeugd is van 16.00 tot 17.00. Voor de jongens jongste jeugd en D-teams start de training om 17.15 en eindigt om 18.15. Zorg ervoor dat je vriendje/vriendinnetje

Lees verder

Trainingen 25/5 - 19/6

Bestuur Nieuws afbeelding Bij deze nog een extra reminder vanuit de trainingscommissie over het trainingsschema en het protocol, die je voor het weekend via e-mail ontving. Hierin staat hoe de trainingen de komende weken plaats gaan vinden (vandaag t/m 19 juni). Voor de volledigheid plaatsen we het schema ook nog even in de bijlage van dit bericht.


Lees verder

Update 7/5 Corona (Opstart trainingen senioren)

Bestuur Nieuws afbeelding Gisteravond hebben we tijdens de persconferentie vernomen dat er mogelijkheden komen voor senioren om weer te gaan trainen. We wachten op informatie vanuit de KNHB (volgt vrijdag einde dag) en zijn ondertussen intern druk bezig met de voorbereidingen. We communiceren zo snel mogelijk hoe we een en ander praktisch kunnen gaan invullen binnen HCH.Lees verder

We missen jullie!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Wij missen jullie!! Voorlopig blijven de velden nog leeg, maar we hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te zien!

Lees verder

CD kamp afgelast

Afgelastingen Nieuws afbeelding Dit voorjaar zou het CD-kamp weer plaatsvinden bij Hockeyclub Hilvarenbeek. Helaas gaat dit evenement niet door in verband met het coronavirus. Wij willen de organisatie graag bedanken voor de voorbereidingen die al getroffen zijn en kijken uit naar het CD-kamp van volgend jaar! 

Lees verder

ABeek uitgesteld

Evenementen Nieuws afbeelding In deze tijden van het Coronavirus staat de veiligheid van onze bezoekers op één. Daarom hebben we er voor gekozen om ABeek uit te stellen naar later dit jaar. Hopelijk kunnen we er op een later moment weer een groot feest van maken. Zodra wij een datum hebben, laten we dat jullie meteen weten.


Lees verder

Hockeyschool de Hilver

Goed om te weten Nieuws afbeelding Hockeyschool de Hilver gaat weer bijna van start! Op 29 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 21 juni en 28 juni is het mogelijk om deel te nemen aan de hockeyschool. De tijden hiervan zijn 9.30 - 10.30, 10.30 - 11.30 en 11.30 - 12.30. Je kan je inschrijven voor alle trainingen, maar het is ook mogelijk om een losse training te volgen. Hierbij geldt wel vol = vol! De kosten hiervoor zijn €10

Lees verder

Scheidsrechterscursus

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Ook dit jaar zijn er weer veel leden die hebben deelgenomen aan de scheidsrechterscurus, die gegeven wordt door HCH Academy. 73 spelers hebben vier avonden de cursus gevolgd in het clubhuis en daarna deelgenomen aan het examen in de Elcerlyc. Hiervan zijn 48 spelers geslaagd! HCH wil de nieuwe scheidsrechters feliciteren en is hartstikke trots!!

Lees verder

Bestuur HCH zoekt nieuwe teamspelers!

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken op korte termijn een voorzitter, vice-voorzitter én een penningmeester (voor deze laatste functie is financiĆ«le achtergrond gewenst)! Altijd al gedacht dat je best iets voor onze mooie club wilt en kunt betekenen? Dan horen we héél graag van je!


Lees verder