header foto header foto header foto header foto
 

Bestuur HCH zoekt nieuwe teamspelers!

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken op korte termijn een voorzitter, vice-voorzitter én een penningmeester (voor deze laatste functie is financiĆ«le achtergrond gewenst)! Altijd al gedacht dat je best iets voor onze mooie club wilt en kunt betekenen? Dan horen we héél graag van je!


Lees verder

Geen trainingen herfstvakantie

Technische commissie Nieuws afbeelding Tijdens de herfstvakantie (week 42) zijn er geen reguliere trainingen voor de jongste jeugd, junioren en senioren. Als teams toch door willen trainen kunnen zij veld reserveren via [email protected] Teams dienen zelf een sleutel te regelen en te zorgen dat de materialen en velden netjes worden opgeruimd.

Lees verder

Heren Veteranen blijven winnen!!!

Wedstrijdverslagen Nieuws afbeelding Goirle uit, ja dat hoef je onze Beekse spelers niet uit te leggen wat er dan van je wordt verwacht. Wekenlang staat deze datum op de agenda met KOEIENLETTERS.
DeDerbyUit!!

Lees verder

AANMELDEN ZAALHOCKEY

Zaalhockey Nieuws afbeelding Aanmelden voor de zaalhockey competitie kan tot en met 20 oktober. Je kunt je aanmelden via de Lisa app of via de website. Ga naar MEER dan naar EVENEMENTEN. Je kan je dan aanmelden of afmelden. 
Groeten zaalhockeycommissie

Lees verder

Veel gevonden voorwerpen! Ophalen kan tot 11/10!

Goed om te weten We hebben op dit moment heel veel gevonden voorwerpen liggen op de club. Naast paraplu's, sportbroeken en drinkflessen betreft het een flink aantal truien en ook twee HCH-jasjes met achterop sponsorlogo van Fis.


Lees verder

Trainer/coach avond 2: workshops 23 oktober

Technische commissie Nieuws afbeelding Beste coaches, (ouders van) trainers en managers,
 
 

Lees verder

GROTE CLUBACTIE VAN START!

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Klaar voor de start en gaan......... Grote Clubactie 2019 Deze week ontvangt de jongste jeugd t/m de C via de coach een verkoopboekje waarmee loten voor de GCA kunnen worden verkocht.  Middels deze   link  kom je op het instructiefilmpje van de verkoop van de loten.We gaan ervan uit dat er minimaal 3 loten worden verkocht, maar hoe meer hoe beter

Lees verder

Verenigingsondersteuning vanuit het BeweegBuro

Technische commissie Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek en Het BeweegBuro starten vanaf vrijdag 13 september een samenwerking voor de jongste jeugd trainingen op vrijdagmiddag. Vanuit de Sportraad in Hilvarenbeek wordt er verenigingsondersteuning aangeboden aan (sport-)verenigingen in de gemeente. Vanuit het BeweegBuro worden de trainers op vrijdag van 17.00 tot 18.00 extra begeleid. Wij kijken erg uit naar deze samenwerking.

Lees verder

Inbraak bij Hockeyclub Hilvarenbeek

Bestuur Nieuws afbeelding Vannacht is er ingebroken in het clubhuis van Hockeyclub Hilvarenbeek. Alhoewel de buit beperkt lijkt, is de ravage in en om de club aanzienlijk. In verband met onderzoek door de recherche, mag niemand het clubhuis betreden. Trainingen van vrijdag kunnen doorgaan. Heb je iets gezien? Neem contact met ons op!

Lees verder

Aanbod najaar Hockeyschool De Hilver

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hallo hockeyfanaten,

Hier is dan eindelijk de langverwachte info van de hockeyschool. Velen van jullie vroegen er al naar. Wanneer gaat de hockeyschool weer beginnen? Het was roostertechnisch privé en qua veldbezetting allemaal nog niet zeker, maar ik ben er eindelijk uit.

Wat zijn de opties?

Lees verder

Actie Van Gool Sport HCH Teamline

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Het nieuwe seizoen gaat weer bijna van start en dus ook weer tijd voor nieuwe hockeyschoenen, -kleding, misschien  een nieuwe stick  etc.  Een mooi moment om onze gewaardeerd sponsor Van Gool Sport onder de aandacht te brengen.  Na goed overleg hebben we als sponsorcommissie namelijk een aantal acties in gang gezet waar de club, maar ook onze leden van kunnen

Lees verder

Team- en shirt sponsoren gezocht!

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Afgelopen seizoenen hebben we het als sponsorcommissie voor elkaar gekregen dat een groot deel van de teams een shirt- of teamsponsor had. Met het nieuwe seizoen in aantocht, zou het mooi zijn als  alle teams van Hockeyclub Hilvarenbeek hun eigen sponsor(en) hebben! Hierbij doen we daarom een oproep aan ouders, grootouders, verzorgers, ooms of tantes van die teams die nog geen sponsor

Lees verder

Nieuwe spelregels vanaf dit seizoen

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Met ingang van 1 augustus 2019 gaan er een aantal spelregelwijzigingen in. Hier staan de belangrijkste wijzigingen uitgelegd. Het volledige spelreglement is te vinden in de bijlage van dit bericht. 

Lees verder

Trainer/coach avonden 2019-2020

Technische commissie Nieuws afbeelding De data voor de trainer/coach avonden voor seizoen 2019-2020 zijn vastgesteld. Deze gaan een iets andere invulling krijgen dan jullie de afgelopen jaren gewend zijn. Hierover volgt later meer informatie. Reserveer de volgende data in ieder geval alvast in de agenda. De zijn allemaal van 18.30 uur tot 20.00 uur. Inloop vanaf 18.00.

Lees verder