header foto header foto header foto header foto
 

Update 1/4 Corona (t/m 28/4 afgelastingen)

Bestuur Nieuws afbeelding Ongetwijfeld hebben jullie gisteren de persconferentie gevolgd waarin bekend werd gemaakt dat alle corona-maatregelen in elk geval tot 28 april worden verlengd. De KNHB beraadt zich over de competitie de rest van dit seizoen. Zodra we hier meer van weten, hoor je het van ons.


Lees verder

CD kamp afgelast

Afgelastingen Nieuws afbeelding Dit voorjaar zou het CD-kamp weer plaatsvinden bij Hockeyclub Hilvarenbeek. Helaas gaat dit evenement niet door in verband met het coronavirus. Wij willen de organisatie graag bedanken voor de voorbereidingen die al getroffen zijn en kijken uit naar het CD-kamp van volgend jaar! 

Lees verder

ABeek uitgesteld

Evenementen Nieuws afbeelding In deze tijden van het Coronavirus staat de veiligheid van onze bezoekers op één. Daarom hebben we er voor gekozen om ABeek uit te stellen naar later dit jaar. Hopelijk kunnen we er op een later moment weer een groot feest van maken. Zodra wij een datum hebben, laten we dat jullie meteen weten.


Lees verder

Update 12/3 Corona (t/m 6/4 afgelastingen)

Bestuur Nieuws afbeelding Zojuist heeft de KNHB gecommuniceerd dat zij alle (oefen)wedstrijden tot en met 6/4 cancelt. Daarnaast volgt HCH het advies van de bond op om ook het clubgebouw en de terreinen te sluiten tot en met 6/4. Er vinden geen trainingen, vergaderingen, bijeenkomsten of andere activiteiten plaats.


Lees verder

Hockeyschool de Hilver

Goed om te weten Nieuws afbeelding Hockeyschool de Hilver gaat weer bijna van start! Op 29 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 21 juni en 28 juni is het mogelijk om deel te nemen aan de hockeyschool. De tijden hiervan zijn 9.30 - 10.30, 10.30 - 11.30 en 11.30 - 12.30. Je kan je inschrijven voor alle trainingen, maar het is ook mogelijk om een losse training te volgen. Hierbij geldt wel vol = vol! De kosten hiervoor zijn €10

Lees verder

Scheidsrechterscursus

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Ook dit jaar zijn er weer veel leden die hebben deelgenomen aan de scheidsrechterscurus, die gegeven wordt door HCH Academy. 73 spelers hebben vier avonden de cursus gevolgd in het clubhuis en daarna deelgenomen aan het examen in de Elcerlyc. Hiervan zijn 48 spelers geslaagd! HCH wil de nieuwe scheidsrechters feliciteren en is hartstikke trots!!

Lees verder

HC Hilvarenbeek heeft vanaf dit seizoen fysiotherapeuten aan boord

HCH Academy Vanaf het komende buitenseizoen zal de visie van de HCH Academy verder tot leven komen door het aangaan van een samenwerking met niet één maar twee fysiotherapiepraktijken. Sophie Prinsen van Sophysio en Sander Fitters en Jori Beerens van FysioStofberg zullen hun gezicht regelmatig laten zien op de hockeyclub.

Inloopspreekuur

Lees verder

Bestuur HCH zoekt nieuwe teamspelers!

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken op korte termijn een voorzitter, vice-voorzitter én een penningmeester (voor deze laatste functie is financiĆ«le achtergrond gewenst)! Altijd al gedacht dat je best iets voor onze mooie club wilt en kunt betekenen? Dan horen we héél graag van je!


Lees verder

Nieuwe spelregels vanaf dit seizoen

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Met ingang van 1 augustus 2019 gaan er een aantal spelregelwijzigingen in. Hier staan de belangrijkste wijzigingen uitgelegd. Het volledige spelreglement is te vinden in de bijlage van dit bericht. 

Lees verder