header foto header foto header foto header foto
 

zaalkampioenen MB3 en MA1 gefeliciteerd

Zaalhockey Nieuws afbeelding Zaalkampioenen MB3 en MA1 gefeliciteerd 

Lees verder

HC Hilvarenbeek heeft vanaf dit seizoen fysiotherapeuten aan boord

HCH Academy Vanaf het komende buitenseizoen zal de visie van de HCH Academy verder tot leven komen door het aangaan van een samenwerking met niet één maar twee fysiotherapiepraktijken. Sophie Prinsen van Sophysio en Sander Fitters en Jori Beerens van FysioStofberg zullen hun gezicht regelmatig laten zien op de hockeyclub.

Inloopspreekuur

Lees verder

11 maart trainer/coach avond 4: workshop ism FysioStofberg en Sophysio

HCH Academy Nieuws afbeelding Woensdag 11 maart aanstaande is de vierde trainer/coachavond van de HCH Academy. Deze workshopavond staat in het teken van de samenwerking die we aangaan met FysioStofberg en Sophysio. Ook zullen we aan de slag gaan met wedstrijdvoorbereiding: hoe kom je in de juiste mind-set om een wedstrijd te starten? Als het weer goed is, zijn we voornemens om het veld op te gaan. Sportkleren kunnen dus van

Lees verder

Kom je ons meehelpen maandagochtend 2 maart?

Goed om te weten Nieuws afbeelding Maandagochtend 2 maart willen we de club met z'n allen op gaan ruimen en klaar maken voor een mooi, nieuwe, schoon en opgeruimd seizoen. We hebben een hoop te doen in het clubhuis en op en rond de velden. We starten rond half 10. Er zal voor alle vrijwilligers een heerlijke lunch met worstenbrood en soep verzorgd worden. Heb jij zin en tijd om ons mee te helpen? Stuur dan een berichtje naar

Lees verder

Bestuur HCH zoekt nieuwe teamspelers!

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken op korte termijn een voorzitter, vice-voorzitter én een penningmeester (voor deze laatste functie is financiĆ«le achtergrond gewenst)! Altijd al gedacht dat je best iets voor onze mooie club wilt en kunt betekenen? Dan horen we héél graag van je!


Lees verder

Nieuwe spelregels vanaf dit seizoen

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Met ingang van 1 augustus 2019 gaan er een aantal spelregelwijzigingen in. Hier staan de belangrijkste wijzigingen uitgelegd. Het volledige spelreglement is te vinden in de bijlage van dit bericht. 

Lees verder

Trainer/coach avonden 2019-2020

Technische commissie Nieuws afbeelding De data voor de trainer/coach avonden voor seizoen 2019-2020 zijn vastgesteld. Deze gaan een iets andere invulling krijgen dan jullie de afgelopen jaren gewend zijn. Hierover volgt later meer informatie. Reserveer de volgende data in ieder geval alvast in de agenda. De zijn allemaal van 18.30 uur tot 20.00 uur. Inloop vanaf 18.00.

Lees verder