header foto header foto header foto header foto
 

HCH verwelkomt op 31/3 Bridge House School uit Zuid-Afrika

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op vrijdag 31/3 verwelkomen onze teams JB1 en MB1 het hockeyteam van Bridge House School, uit Franschhoek, Zuid Afrika. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er samen gegeten en de wedstrijd zelf start om 20:30 uur.

Je bent van harte welkom om de wedstrijd te komen kijken en aansluitend een drankje te komen doen!

Zien we je op 31/3?Lees verder

Rookvrije club

Goed om te weten Nieuws afbeelding Graag herinneren we je eraan dat ons terrein rookvrij is! Dankjewel voor je medewerking!


Lees verder

Uitnodiging: Huldiging op zondag 12 maart 2023

Bestuur Nieuws afbeelding Wij hebben een fantastisch zaalseizoen gehad!
Wij bedanken de zaalcommissie en feliciteren al onze zaalkampioenen: D1, D2, DJ1, MO18-2, MO16-1, JO14-1, MO14-3, JO12-1! Daarnaast feliciteren we ook de 10 geslaagden met het behalen van de ‘Basiscursus Training geven’ van de KNHB. We nodigen alle kampioenen, geslaagden én hun supporters uit voor de

Lees verder

Maar liefst 8 teams kampioen in de zaal

Zaalhockey Nieuws afbeelding Wij hebben een fantastisch zaalseizoen gehad met maar liefst 8 kampioenen. Felicitaties voor D1, D2, DO25-1, MO18-2, MO16-1, JO14-1, MO14-3 en JO12-1. Wij nodigen iedereen uit voor de seizoenopening op 12 maart vanaf 13:00 uur waar alle zaalkampioenen rond 14:00 uur  worden gehuldigd, wij verzoeken alle kampioenen  een half uur van te voren aanwezig te zijn, natuurlijk zijn al jullie

Lees verder

Aftermovie Opening Nieuwe Velden

Leuk om te weten Bijgaande video stuurden we onze leden ook al in ons nieuwjaarsbericht, maar wilden we andere geïnteresseerden niet onthouden!
Lees verder

Lauren van der Geld genomineerd voor Sporttalent van het Jaar

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen vrijdag werden tijdens het Sportgala van Gemeente Hilvarenbeek de sportprijzen van 2022 door burgemeester Evert Weijs uitgereikt. We kunnen met trots melden dat Lauren van der Geld dit jaar was genomineerd voor Sporttalent van het jaar. Helaas ging ze er niet met de eerste prijs vandoor, maar desalniettemin is ze voor Hockeyclub Hilvarenbeek een geweldig talent en voorbeeld! Ga

Lees verder

19 nieuwe scheidsen erbij!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Goed nieuws: we hebben weer 19 toppers die hun scheidsrechtersexamen hebben gehaald! Van harte proficiat met jullie diploma, en we zien je binnenkort bij één van de wedstrijden!


Lees verder

Bestuurswisseling: dankjewel Ron, en welkom Ad!

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van afgelopen maandag namen we afscheid van Ron Smolders als bestuurslid met portefeuille Nieuwe Velden. We zijn Ron enorm dankbaar dat onder zijn coördinatie we inmiddels van twee prachtige watervelden gebruik kunnen maken.


Lees verder

ALV verplaatst naar 12/12

Bestuur Wij nodigen jullie van harte uit op 12/12 om 20:00 uur! Als je aanwezig wilt zijn, kan je je aanmelding mailen naar [email protected]
NB: de ALV vindt deze keer alleen live plaats, we bieden geen online alternatief.

De volgende agendapunten worden deze avond besproken:
1. Opening en mededelingen
2. Ingekomen stukken en vaststellen agenda

Lees verder

Uitnodiging officiële opening nieuwe watervelden op 17/9

Bestuur We nodigen graag alle leden uit voor de officiële opening van de watervelden op 17 september 2022! Meer informatie vind je in bijgaande uitnodiging.
Dorine, Chris, Ron, Tim, Myrthe
Bestuur Hockeyclub Hilvarenbeek
Lees verder

Overlijden Erik-Jan Blommesteijn

Bestuur Afgelopen week is er afscheid genomen van Erik-Jan Blommesteijn.
Erik-Jan, wiens nalatenschap uiteraard altijd blijft bestaan binnen Hockeyclub Hilvarenbeek door het jaarlijkse Blommesteijn-festijn dat zijn naam draagt, is 80 jaar geworden.


Lees verder

De oude velden zijn verwijderd! Op naar de nieuwe...

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op Hockeyclub Hilvarenbeek wordt hard gewerkt aan de nieuwe watervelden. Hieronder zie je alvast een kleine update. Vanaf aankomend seizoen zullen alle teams van HCH op watervelden spelen!!

Lees verder

Uitgave shirts/keeperstassen komend seizoen

Goed om te weten Voor senioren:
De eerste oefenwedstrijden voor de senioren worden op zondag 4 september gespeeld.
Op maandag 29 augustus liggen jullie shirts en het keeperspak klaar in elke teamkluis.
De code voor de kluis wordt op diezelfde dag gemaild naar de begeleiding van het team.

Voor de jeugd:

Lees verder

De aanleg van de watervelden is gestart!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Het startsein voor de aanleg van de nieuwe velden is gegeven!! Vanaf volgend seizoen spelen allen teams van HCH op watervelden!


Lees verder

HCH feliciteert alle kampioenen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vier kampioensteams afgelopen week!

We feliciteren JC, MB1, Dames1 en Dames 3: jullie hebben het top gedaan!

Lees verder

Terrein HCH vanaf 21/6 gesloten voor aanleg watervelden

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Goed nieuws: de overeenkomsten met de gemeente en CSC zijn getekend, wat inhoudt dat we kunnen starten met de aanleg van onze twee nieuwe watervelden! Dat gaat gebeuren op 21 juni, en we verwachten dat de oplevering op 26 augustus plaats gaat vinden.


Lees verder

HCH- terrein volledig rookvrij

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van november 2021 is besloten dat Hockeyclub Hilvarenbeek vanaf de start van het lenteseizoen (5 maart 2022) op zaterdagen, wanneer onze jeugd wedstrijden heeft, rookvrij zal zijn. Met ingang van september 2022 breiden we dit uit naar de volledige week. Dit houdt in dat er binnen de hekken op ons gehele terrein niet gerookt mag worden.


Lees verder

KAMPIOENEN!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag zijn MD1 en MC2 kampioen geworden!! Een top prestatie meiden. Gefeliciteerd namens Hockeyclub Hilvarenbeek! 🏆🏆🏆

Lees verder

DE KLUSCLUB IS HARD AAN HET WERK!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen weekend is door de klusclub én een aantal geweldige helpers hard gewerkt aan onze accommodatie! Nadat afgelopen Algemene Ledenvergadering unaniem vóór verduurzaming van ons clubhuis stemde, is direct gestart met de uitvoering van deze plannen.

Lees verder

EHBO-cursus HCH

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag hebben 9 HCH'ers hun EHBO diploma gehaald! Gefeliciteerd deelnemers!! Deze cursus vond uiteraard geheel corona-proof plaats bij Hockeyclub Hilvarenbeek. 

Lees verder