header foto header foto header foto header foto
 

Teamindeling 2019-2020

Technische commissie Beste leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,
 
Zojuist is de definitieve teamindeling voor seizoen 2019-2020 gepubliceerd op het afgeschermde gedeelte van de website. Deze kun je vinden via deze weg: inloggen -> club -> documenten -> teamindeling.
 

Lees verder

Funkey/Benjamins vanaf september 2019 weer op zaterdag

Trainingscommissie Nieuws afbeelding Na de zomer gaan de Funkey/Benjamins (Jongste Jeugd van 5 en 6 jaar) weer trainen op de zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00. Tijdens deze ochtenden maken de kinderen op een leuke en natuurlijke manier kennis met sportief bewegen en de basisvaardigheden voor de hockeysport. Er wordt door deze groep nog geen wedstrijden gespeeld. De trainingen staan onder leiding van Madelon Bonekamp.


Lees verder

Ineke Bruurs Lid van Verdienste bij HCH

van het bestuur Nieuws afbeelding Soms heb je het geluk dat er fantastische vrijwilligers zoals Ineke Bruurs op je pad komen. Hockeyclub Hilvarenbeek had dat geluk. En omdat wij zo blij zijn met alles wat Ineke voor onze club doet, zijn wij trots dat zij zich vanaf nu Lid van Verdienste kan noemen.


Lees verder

Kicks 'n Sticks Kamp: schrijf je vandaag nog in met 10% korting!

Evenementen Nieuws afbeelding Deze zomer organiseren wij op 10 & 11 juli een geweldig 2-daags hockeykamp voor kids van 4 tot 12 jaar. Het programma is een toffe mix van leuke en leerzame hockeytrainingen, meetoefeningen en natuurlijk superleuke kampspellen.


Lees verder

Wie maakt de Commissie Communicatie compleet?

van het bestuur Nieuws afbeelding We zijn enerzijds op zoek naar een communicatiefanaat én daarnaast naar iemand met affiniteit voor vormgeving, om onze spiksplinternieuwe Commissie Communicatie binnen HCH compleet te maken!


Lees verder

Bouw materiaalhok kan van start !

van het bestuur Nieuws afbeelding Met het tekenen van de aannemingsovereenkomst wordt het startschot gegeven voor de bouw van het nieuwe materiaalhok. Mede door de financiĆ«le bijdrage van het Tivolifonds en de inzet van de sponsorcommissie kunnen we dit nu snel gaan realiseren. Firma van Gijsel start maandag 24 juni met de bouwwerkzaamheden en we hopen het nieuwe seizoen het materiaalhok in gebruik te kunnen nemen. 

Lees verder