header foto header foto header foto header foto
 

Steun HCH, eet pizza van Pizzani!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Pizzani HCH! Bestel je bij Pizzani een overheerlijke pizza, vul dan in het kortingscode-veld de code ‘HCH’ in. Voor elke bestelde pizza krijgt Hockeyclub Hilvarenbeek €2,50! Je club steunen én genieten van heerlijke pizza’s? Leuker kunnen we het niet maken! X
Check hier de flyer


Lees verder

Let op: Op 1/5/2023 verlengt je lidmaatschap bij HCH!

Bestuur Beste leden,

Mocht je na het einde van dit seizoen onverhoopt besluiten om te willen stoppen met hockeyen, dan kun je tot uiterlijk 1 mei aanstaande jouw lidmaatschap opzeggen via onze ledenadministratie ([email protected]).

Wat gebeurt er na 1 mei?

Lees verder

Ouder/kind toernooi 9 juni 2023

Trainingscommissie Ook dit jaar wordt einde van het seizoen weer het ouder/kind toernooi georganiseerd voor alle jeugd tot en met O.14 (voorheen C).  Iedereen is welkom vanaf 17:00u om aan te moedigen, een hapje en een drankje. Ook zal er avondeten verkrijgbaar zijn.  Alle teams worden begin juni op de hoogte gesteld van de indeling. 
Hopelijk zien we jullie dan! 


Lees verder

Rookvrije club

Goed om te weten Nieuws afbeelding Graag herinneren we je eraan dat ons terrein rookvrij is! Dankjewel voor je medewerking!


Lees verder

Uitnodiging: Huldiging op zondag 12 maart 2023

Bestuur Nieuws afbeelding Wij hebben een fantastisch zaalseizoen gehad!
Wij bedanken de zaalcommissie en feliciteren al onze zaalkampioenen: D1, D2, DJ1, MO18-2, MO16-1, JO14-1, MO14-3, JO12-1! Daarnaast feliciteren we ook de 10 geslaagden met het behalen van de ‘Basiscursus Training geven’ van de KNHB. We nodigen alle kampioenen, geslaagden én hun supporters uit voor de

Lees verder

Aftermovie Opening Nieuwe Velden

Leuk om te weten Bijgaande video stuurden we onze leden ook al in ons nieuwjaarsbericht, maar wilden we andere geïnteresseerden niet onthouden!
Lees verder

Lauren van der Geld genomineerd voor Sporttalent van het Jaar

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen vrijdag werden tijdens het Sportgala van Gemeente Hilvarenbeek de sportprijzen van 2022 door burgemeester Evert Weijs uitgereikt. We kunnen met trots melden dat Lauren van der Geld dit jaar was genomineerd voor Sporttalent van het jaar. Helaas ging ze er niet met de eerste prijs vandoor, maar desalniettemin is ze voor Hockeyclub Hilvarenbeek een geweldig talent en voorbeeld! Ga

Lees verder

19 nieuwe scheidsen erbij!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Goed nieuws: we hebben weer 19 toppers die hun scheidsrechtersexamen hebben gehaald! Van harte proficiat met jullie diploma, en we zien je binnenkort bij één van de wedstrijden!


Lees verder

Bestuurswisseling: dankjewel Ron, en welkom Ad!

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van afgelopen maandag namen we afscheid van Ron Smolders als bestuurslid met portefeuille Nieuwe Velden. We zijn Ron enorm dankbaar dat onder zijn coördinatie we inmiddels van twee prachtige watervelden gebruik kunnen maken.


Lees verder

ALV verplaatst naar 12/12

Bestuur Wij nodigen jullie van harte uit op 12/12 om 20:00 uur! Als je aanwezig wilt zijn, kan je je aanmelding mailen naar [email protected]
NB: de ALV vindt deze keer alleen live plaats, we bieden geen online alternatief.

De volgende agendapunten worden deze avond besproken:
1. Opening en mededelingen
2. Ingekomen stukken en vaststellen agenda

Lees verder

Uitnodiging officiële opening nieuwe watervelden op 17/9

Bestuur We nodigen graag alle leden uit voor de officiële opening van de watervelden op 17 september 2022! Meer informatie vind je in bijgaande uitnodiging.
Dorine, Chris, Ron, Tim, Myrthe
Bestuur Hockeyclub Hilvarenbeek
Lees verder

De oude velden zijn verwijderd! Op naar de nieuwe...

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op Hockeyclub Hilvarenbeek wordt hard gewerkt aan de nieuwe watervelden. Hieronder zie je alvast een kleine update. Vanaf aankomend seizoen zullen alle teams van HCH op watervelden spelen!!

Lees verder

Uitgave shirts/keeperstassen komend seizoen

Goed om te weten Voor senioren:
De eerste oefenwedstrijden voor de senioren worden op zondag 4 september gespeeld.
Op maandag 29 augustus liggen jullie shirts en het keeperspak klaar in elke teamkluis.
De code voor de kluis wordt op diezelfde dag gemaild naar de begeleiding van het team.

Voor de jeugd:

Lees verder

De aanleg van de watervelden is gestart!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Het startsein voor de aanleg van de nieuwe velden is gegeven!! Vanaf volgend seizoen spelen allen teams van HCH op watervelden!


Lees verder

HCH feliciteert alle kampioenen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vier kampioensteams afgelopen week!

We feliciteren JC, MB1, Dames1 en Dames 3: jullie hebben het top gedaan!

Lees verder

Terrein HCH vanaf 21/6 gesloten voor aanleg watervelden

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Goed nieuws: de overeenkomsten met de gemeente en CSC zijn getekend, wat inhoudt dat we kunnen starten met de aanleg van onze twee nieuwe watervelden! Dat gaat gebeuren op 21 juni, en we verwachten dat de oplevering op 26 augustus plaats gaat vinden.


Lees verder

HCH- terrein volledig rookvrij

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van november 2021 is besloten dat Hockeyclub Hilvarenbeek vanaf de start van het lenteseizoen (5 maart 2022) op zaterdagen, wanneer onze jeugd wedstrijden heeft, rookvrij zal zijn. Met ingang van september 2022 breiden we dit uit naar de volledige week. Dit houdt in dat er binnen de hekken op ons gehele terrein niet gerookt mag worden.


Lees verder

KAMPIOENEN!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag zijn MD1 en MC2 kampioen geworden!! Een top prestatie meiden. Gefeliciteerd namens Hockeyclub Hilvarenbeek! 🏆🏆🏆

Lees verder

DE KLUSCLUB IS HARD AAN HET WERK!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen weekend is door de klusclub én een aantal geweldige helpers hard gewerkt aan onze accommodatie! Nadat afgelopen Algemene Ledenvergadering unaniem vóór verduurzaming van ons clubhuis stemde, is direct gestart met de uitvoering van deze plannen.

Lees verder

EHBO-cursus HCH

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag hebben 9 HCH'ers hun EHBO diploma gehaald! Gefeliciteerd deelnemers!! Deze cursus vond uiteraard geheel corona-proof plaats bij Hockeyclub Hilvarenbeek. 

Lees verder