header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 28 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
13:00 Uit Dames Jong 2 R.M.H.C. de Pelikaan DJ7

Coronamaatregelen na zondag 28/11

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Naar aanleiding van de gisteren aangepaste maatregelen, informeren we je graag over een aantal zaken:


Lees verder

Kijk morgen live naar HCH-wedstrijden!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hallo allemaal,

Helaas kunnen onze trouwe toeschouwers de wedstrijden niet fysiek bijwonen. Maar goed nieuws! Morgen gaan we een aantal wedstrijden live uitzenden. Je kunt de stream volgen via hchilvarenbeek.nl

In onderstaand overzicht zie je welke wedstrijden te volgen zijn:
11:30 JD1 - Eindhoven JD1
13:15 MC1 - Oedenrode MC1

Lees verder

BEDANKT VOOR DE STEMMEN!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Met de Rabo Club Support actie is voor Hockeyclub Hilvarenbeek een bedrag van €1326,96 opgehaald door maarliefst 125 stemmen!! Het geld gaat gebruikt worden voor de vervanging van het buitenmeubilair, zodat er lekker en comfortabel van de wedstrijden genoten kan worden.
HCH wil iedereen heel erg bedanken voor de stemmen!

Lees verder

DJ1 EN DJ2 KAMPIOEN!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zondag zijn DJ1 en DJ2 gehuldigd, omdat zij kampioen zijn geworden dit seizoen. Gefeliciteerd dames, top gedaan!! 🏆🏑🥂 Op naar het lenteseizoen! 

Lees verder

HT2 TRAINERSOPLEIDING VAN START!

Goed om te weten Nieuws afbeelding De HT2 trainersopleiding is weer van start gegaan op HCH! Hieraan nemen 8 leden van onze eigen club en 3 leden van Were Di deel.  Heel veel succes allemaal!! 

Lees verder

Coronamaatregelen per zondag 14/11

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Zojuist zijn de nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt. Gelukkig mogen we doorgaan met onze competitie, daar zijn we blij mee. Helaas gaat dit de komende weken zonder publiek plaatsvinden.

Voor nu houdt dit concreet in:
- Morgen, zaterdag 13 november, is de laatste dag dat publiek langs het veld zal mogen staan.

Lees verder

Coronamaatregelen per zaterdag 6/11 (veldhockey)

Bestuur Nieuws afbeelding Morgen gaan de nieuwe coronamaatregelen in. Graag brengen we je op de hoogte hoe één en ander bij ons op de club wordt aangepakt:
Ons clubhuis blijft dicht. Helaas kun je niet binnen of buiten zitten.
Publiek bij de wedstrijden is welkom, maar dient anderhalve meter afstand te houden.

Lees verder

VRIENDJES EN VRIENDINNETJES TRAINING

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aanstaande maandag (8 november 2021) is het weer Vriendjes en Vriendinnetjes Training. Alle leden van de Jongste Jeugd mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training van 18:00 - 19:00.  Zien we je dan met je vriendje of vriendinnetje?

Lees verder

NOUT VERKOCHT DE MEESTE LOOTJES!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen jaar verkocht Nout (J6E2) de meeste lootjes voor de Grote Clubactie! Door Corona moest zijn gewonnen uitje helaas steeds uitgesteld worden. Maar dit weekend was het eindelijk zover, Nout en zijn team zijn lekker gaan paintballen! Proficiat Nout, en dank aan iedereen die een lootje van de Grote Clubactie heeft gekocht!

Lees verder

KAMPIOENEN!!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag zijn MD1 en MC2 kampioen geworden!! Een top prestatie meiden. Gefeliciteerd namens Hockeyclub Hilvarenbeek! 🏆🏆🏆

Lees verder

RABO CLUB SUPPORT

Goed om te weten Nieuws afbeelding Er kan weer gestemd worden op Hockeyclub Hilvarenbeek via Rabo Club Support. Het geld wordt dit keer gebruikt om het buitenmeubilair aan te pakken, zodat er fijn naar alle wedstrijden gekeken kan worden!
Stemmen kan via onderstaande link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
Alvast bedankt voor de stemmen!!

Lees verder

OPEN TRAINING TRIM-HOCKEY 11/10

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Beste ouders,

Jullie kind is met veel plezier lid van onze club, maar wist je ook dat wij ook voor de ouders leuke trainingen verzorgen? Op maandagavond van 20.30u tot 22.00u verzorgen wij een training voor de trimmers. De trimmers zijn een gemixte groep dames en heren van alle leeftijden. En of je nu ervaring hebt met hockey of niet, iedereen is welkom en speelt samen

Lees verder

TWEEDE RONDE SILVERCUP DAMES 1!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding HCH Dames 1 is door naar de tweede ronde van de Silvercup!! 
Zij spelen de tweede wedstrijd weer thuis tegen Basko D1 om 20:30 uur.  Kom de meiden van Dames 1 aanmoedigen en dan zorgen we samen dat ze weer een ronde verder komen in de Silvercup! 🏑

Lees verder

VRIENDINNETJES TRAINING

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Morgen (24 september) vindt er weer een Vriendinnetjes Training plaats! Alle leden van de Meisjes Jongste Jeugd mogen een vriendinnetje meenemen naar de training (17:00-18:00).
Trommel je vriendinnetjes op en laat ze zien hoe leuk hockey op HCH is! 🏑🏑🏑

Lees verder

DE KLUSCLUB IS HARD AAN HET WERK!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen weekend is door de klusclub én een aantal geweldige helpers hard gewerkt aan onze accommodatie! Nadat afgelopen Algemene Ledenvergadering unaniem vóór verduurzaming van ons clubhuis stemde, is direct gestart met de uitvoering van deze plannen.

Lees verder

Gezocht: begeleiders voor jonge scheidsrechters op zaterdag

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding HCH heeft dit seizoen de rol van ‘Begeleiders Beginnende Scheidsrechters’ in het leven geroepen. Met een groep van 8 tot 10 personen gaan we er elke zaterdag bij toerbeurt voor zorgen dat we goede ruggensteun bieden aan de onervaren jeugdscheidsrechters.

Lees verder

Nieuwe samenstelling trainingscommissie

Trainingscommissie Met het nieuwe hockeyseizoen voor de deur starten we met een nieuwe Trainingscommissie. Marieke, Mariette en Maurice geven het stokje door aan Ellen Koningen, Madelon Bonenkamp en Krishna van Zundert. Met deze betrokken 'jongste jeugd-ouders' gaan we de komende jaren verder op de door de club ingeslagen weg door alle teams kwalitatief goede trainingen aan te bieden.


Lees verder

8 ouders gezocht voor hulp bij wedstrijdtafel in de herfst!

Bestuur Wil jij ons (eenmalig) helpen met het bemensen van de wedstrijdtafel op een zaterdagochtend in het najaar?
De tijdsinvestering valt erg mee (waarschijnlijk ben je die ochtend toch al op de club!), je hebt de mogelijkheid om gewoon de wedstrijd van jouw zoon of dochter bij te wonen én je helpt ons er enorm mee!

Lees verder

Aanstaande zaterdag: publiek welkom en bar open!

Bestuur Nieuws afbeelding Aanstaande zaterdag 26 juni vinden nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen plaats. Dit houdt voor ons het volgende in:

- Er mag weer publiek aanwezig zijn bij wedstrijden! Houd er rekening mee dat we nog steeds anderhalve meter afstand van elkaar dienen te houden.

Lees verder

Kan jij een paar uur de klusclub helpen?

Goed om te weten Nieuws afbeelding De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het onderhoud en het verbeteren van het clubhuis en de faciliteiten. Hopelijk kunnen jullie binnenkort live de verbeteringen komen bewonderen, als de maatregelen verder versoepeld worden.

Wat is gedaan en wat staat op de planning?

Lees verder

Uitgifte wedstrijdshirts en codes van lockers

Materialencommissie Beste coaches, managers en keepers,

De materialencommissie is de afgelopen week druk beziggeweest. Zoals al eerder gemeld zijn alle keeperstassen klaar voor gebruik. De volgende teams hebben nog geen code opgevraagd: MB2, MC2, MD2, MD3, MB4, JC1, J6E1, DJ1, DJ2, DDA en H1.

Lees verder

Uitnodiging extra ALV op 14 juli 2021

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden,

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een extra Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 14 juli 2021. Normaliter houden we alleen een ALV in november, maar omdat we graag een voorstel ter verduurzaming van het clubgebouw aan jullie voor willen leggen, organiseren we een extra bijeenkomst.


Lees verder

Laatste benjamins training van dit seizoen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Aanstaande zaterdag 5 juni vindt de laatste benjamins training van dit seizoen plaats! Ben jij 5 of 6 jaar en vindt je het leuk om een keertje mee te trainen? Dan ben je zaterdag van harte welkom! Hopelijk zien we je dan!!

Lees verder

Versoepelingen maatregelen in mei (voor senioren en bar)

Bestuur Nieuws afbeelding Per 19 mei 2021 heeft de overheid versoepelingen van de geldende coronamaatregelen doorgevoerd. Voor onze leden die ouder zijn dan 27 heeft dit fijne gevolgen. Dit houdt voor nu concreet in:


Lees verder

VRIENDJES EN VRIENDINNETJES TRAINING

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op 31 mei is er weer een Vriendjes en Vriendinnetjes Training voor de jongste jeugd. Alle leden mogen dan een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. Deze trainingen zijn volledig gratis en toebehoren zoals een bitje of stick zijn te lenen op de club. Mochten er nog vragen zijn dan kan er gemaild worden naar [email protected] Kom jij gezellig samen trainen met een

Lees verder

Competitie 2020-2021 beëindigd door KNHB (+ vervolg)

Bestuur Nieuws afbeelding Jullie ontvingen allemaal de mail van de KNHB waarin aangekondigd werd dat de competitie per direct beëindigd is. Voor de volledigheid zet ik de tekst nogmaals onderin dit bericht. Ook kan je meer lezen op deze pagina van de KNHB.


Lees verder

Lidmaatschap in seizoen 2021/2022

Bestuur Nieuws afbeelding Vandaag ontvingen onze leden de factuur voor het tweede deel van de contributie van dit hockeyseizoen. Hierin maakten we je attent op de volgende zaken:

Lees verder

EHBO-cursus HCH

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag hebben 9 HCH'ers hun EHBO diploma gehaald! Gefeliciteerd deelnemers!! Deze cursus vond uiteraard geheel corona-proof plaats bij Hockeyclub Hilvarenbeek. 

Lees verder

Update trainingen en onderlinge wedstrijden (jeugd/junioren/senioren)

Bestuur Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden,

Afgelopen dinsdag kwam het onverwachte doch zeer welkome bericht dat onze leden tot 27 jaar gelukkig ook weer mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen. De trainingscommissie heeft  geïnventariseerd bij onze senioren tot 27 en die zijn erg enthousiast dat ze weer het veld op mogen.


Lees verder

Start Benjamins

Goed om te weten Nieuws afbeelding Op zaterdag 6 maart starten de Benjamins trainingen weer bij Hockeyclub Hilvarenbeek! Ben je 5 of 6 jaar oud en lijkt het je leuk om ook te gaan hockeyen? Neem dan contact op via [email protected] en kom drie keer proeftrainen op de zaterdag van 9:00 uur tot 10:00 uur. 

Lees verder

Samenwerking in de regio leidt tot hockey-convenant

Bestuur Nieuws afbeelding Eind 2019 is een bijzondere samenwerking ontstaan tussen HC Baarle, MHC Berkel-Enschot, MHC DES, MHC Goirle, Were Di, MHC HOCO, MHC Liberty, SHOT, HC Tilburg, MHC Udenhout en HC Hilvarenbeek. Deze hockeyverenigingen gaan kennis en ervaringen delen om op technisch en organisatorisch vlak samen progressie te boeken, het plezier tijdens het hockeyen en het aantal leden in de regio te

Lees verder

Lente-aanbod Hockeyschool De Hilver

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hallo hockeyfanaten,
Bij dezen weer de info van de hockeyschool.

Wat zijn de opties?
Je kan kiezen voor het hele pakket van 6 trainingen (€50,- voor 6 trainingen) of voor losse trainingen (€10,- per training).

Dagen

Lees verder

Interim-versterking voor Bestuur HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Momenteel wordt door het bestuur hard gewerkt aan een voorstel en bijbehorende begroting voor de renovatie van onze velden. De commissie 'Nieuwe velden' (verdeeld in subgroepen Financieel, Technisch en Sportief) houdt zich bezig met de uitgebreide voorbereidingen die de basis vormen voor het gesprek dat we hierover met wethouder Overmans en zijn team voeren.


Lees verder

Jumbo sparen voor elkaar

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek bedankt Jumbo voor dit prachtige bedrag! En ook alle mensen die hun spaarkaartjes in onze bus hebben gedaan!! Er is €745,72 opgehaald, waar weer een hoop mooie dingen van gedaan kunnen worden voor de club. 

Lees verder

WINTERSTOP

Goed om te weten Nieuws afbeelding Afgelopen week zijn de laatste trainingen en oefenwedstrijden geweest. Hockeyclub Hilvarenbeek heeft nu een korte winterstop. Vanaf 4 januari 2021 worden de trainingen weer hervat! 

Lees verder

Trainingen in de winter

Bestuur Nieuws afbeelding De laatste veldtrainingen van dit najaar komen eraan. De trainingen voor leden tot 18 jaar lopen door tot en met vrijdag 27 november. Onderlinge oefenwedstrijden staan gepland tot en met 28 november. Heb je nog geen wedstrijd gepland voor die zaterdag en wil je nog een keer een wedstrijd spelen tegen een ander team? Regel dit dan snel!

Lees verder

Bedankt voor de stemmen!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek wil iedereen bedanken die op ons gestemd heeft met de Rabo ClubSupport actie! Wij hebben het mooie bedrag van €1359,23 opgehaald en hiermee kunnen wij het nieuwe materialenhok verder gaan inrichten. Nogmaals bedankt!!

Lees verder

Uitnodiging ALV 27 november 2020 - alleen online deelname mogelijk

Bestuur Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,
Op vrijdag 27 november 2020 om 20.00 uur wordt de Algemene Ledenvergadering van Hockeyclub Hilvarenbeek gehouden. Jullie hebben hier reeds een uitnodiging voor ontvangen.


Lees verder

Nieuwe corona-afspraken per 3/11 (geldig tot en met 18/11/2020)

Bestuur Nieuws afbeelding Eerder deze week werden de corona-maatregelen uitgebreid. Na input van de RIVM, KNHB en gemeente Hilvarenbeek, kunnen we je nu melden hoe deze eruit komen te zien:

- Helaas worden zowel de zaalcompetitie als de mid-wintercompetitie afgelast. Het bestuur bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor zaaltrainingen.

Lees verder

Uitnodiging ALV 27 november 2020

Bestuur Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,
Op vrijdag 27 november 2020 om 20.00 uur wordt de Algemene Ledenvergadering van Hockeyclub Hilvarenbeek gehouden. Wij nodigen jullie van harte uit om hieraan deel te nemen. Dit kan op twee manieren: enerzijds door fysiek aanwezig te zijn in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij hebben ruimte om de eerste 15 aanmeldingen te

Lees verder

Geen reguliere training herfstvakantie

Goed om te weten Nieuws afbeelding In de herfstvakantie (19 t/m 23 okt) zijn er géén reguliere trainingen bij Hockeyclub Hilvarenbeek. Een veld reserveren voor een oefenwedstrijd kan via [email protected]

Lees verder

Fysio

Goed om te weten Nieuws afbeelding We zijn enorm blij dat dat Sander (FysioStofberg) en Sophie (Sophysio) de krachten gebundeld hebben om onze leden te kunnen ondersteunen bij het voorkomen van blessures. Door middel van een screening en een aanpak op maat kunnen zij jou ondersteunen bij optimaal en blessurevrij hockeyen! Meer informatie? Kijk op https://fysiostofbergbrabant.nl/sportscreening/.

Lees verder

Start RaboClubSupport

Goed om te weten Nieuws afbeelding Vanaf vandaag kan je weer je stem uitbrengen voor de actie van RaboClubSupport! Hockeyclub Hilvarenbeek kan jouw twee stemmen goed gebruiken, voor de inrichting van het materialenhok. 

Lees verder

Nieuwe corona-afspraken per 29/9 (geldig tot 20/10/2020)

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Naar aanleiding van de persconferentie van 28/9 en de vertaalslag die de KNHB heeft gemaakt, heeft Hockeyclub Hilvarenbeek met directe ingang bijgaande clubregels vastgesteld. De uitgebreide toelichting en faq van de KNHB lees je hier,de eerdere maatregelen vanuit de overheid vind je hier.

Lees verder

Sponsoren bedankt!

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding Dit seizoen hebben álle teams een gesponsord shirt aan. Hockeyclub Hilvarenbeek bedankt alle sponsoren én onze sponsorcommissie voor hun inzet!

Lees verder

Nieuwe corona-maatregelen verwacht 28/9

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Vooruitlopend op de persconferentie van vanavond, wil ik jullie namens het bestuur vast laten weten dat wij de richtlijnen van overheid en KNHB volgen voor wat betreft de aangescherpte corona-maatregelen. Concreet houdt dit in dat wij jullie centraal informeren zodra we alle informatie en (voor onze club) uitwerkingen hiervan compleet hebben.


Lees verder

Veteranen laten Pelikanen ver achter zich!!

Wedstrijdverslagen Nieuws afbeelding Afgelopen week hadden de veteranen een zware week achter de boeg: De winst op Berkel was niet in de koude kleren gaan zitten, en zeker niet bij onze Ramon. De opkomst op de training was aan de magere kant en er was op donderdag meer animo voor Willem 2. Desondanks toch getraind met op het andere veld een wedstrijdje van de danes donderdag competitie. Die hadden de punten, in tegenstelling tot

Lees verder

Veteranen 2 punten los op eerste positie!

Wedstrijdverslagen Nieuws afbeelding Deze zondag mochten we naar het mooie Berkel-Enschot.  De wedstrijd stond gepland om kwart voor drie, dus het zag er naar uit dat het een lange dag zou worden voor de H35 plussers. 

Lees verder

Wijziging tijden Benjamins training a.s. zaterdag

Goed om te weten Nieuws afbeelding Let op: de tijden van de Benjamins training van morgen (19 september) zijn gewijzigd van 9:00 - 10:00 naar 8:30 - 9:30! De training start dus een half uurtje eerder morgen.

Lees verder

Wederom ingebroken bij Hockeyclub Hilvarenbeek

Bestuur Nieuws afbeelding Helaas is er gisteren wederom ingebroken in ons clubhuis. De buit valt mee, de schade wordt momenteel hersteld. Er wordt hard gewerkt aan aanvullende veiligheidsmaatregelen zoals extra camera's, verlichting en het overgaan naar een cashless bar. We willen jullie vragen om de komende tijd extra alert te zijn en onregelmatigheden meteen te melden!

Lees verder

Veteranen breiden doelsaldo verder uit!!

Wedstrijdverslagen Nieuws afbeelding Na de identiteitscrisis tussen veteraan en 35-plusser van vorige week, mochten we deze week aantreden tegen Bommelerwaard.  De bommelse rebels hadden zich ontdaan van hun rode thuis shirt en kwamen in volle getalen in het wit het veld op. Een aantal 35-plussers maar ook een aantal oudgedienden, welke zoals je later zult lezen zich van hun beste kant hebben laten zien. 

Lees verder

Wedstrijdverslag Veteranen 6-9-2020

Wedstrijdverslagen Nieuws afbeelding Veteranen:  "De toon is gezet” !
Na lange tijd, door alle corona pericelen, mochten de veteranen vandaag weer beginnen aan de nieuwe competitie. Een aantal spelers helaas gestopt maar ook nieuwe aanwinsten voor de veteranen met Peter, Martijn, Folkert en Ramon zijn we begonnen onder een nieuwe naam als H35+. Persoonlijk,  vind ik dit een hele vriendelijke

Lees verder

Start herfstcompetitie!

Goed om te weten Morgen gaat de herfstcompetitie officieel van start! We vinden het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de regels die op ons terrein van kracht zijn. Lees ze daarom hieronder nog eens door. Veel speelplezier!

Lees verder

Eerste ronde Silver Cup Dames 1

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Vrijdag 11 september om 20:30 speelt Dames 1 thuis tegen VMHC Dames 1 in de eerste ronde van de Silver Cup! Kom ze aanmoedigen, zodat ze verder komen in de Silver Cup!! Zien we jou vrijdagavond 11 september?!

Lees verder

Hockeyschool de Hilver

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyschool de Hilver gaat ook dit najaar weer van start! Je kunt kiezen voor 5 trainingen op 13 sep, 27 sep, 25 okt, 1 nov en 8 nov van 09:00 tot 10:00 (kosten €45). Of 3 losse trainingen op 27 sep, 25 okt en 8 nov van 10:00 tot 11:00 (kosten €10 per training). Inschrijven voor Hockeyschool de Hilver kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of een

Lees verder

Update corona-maatregelen bij HCH (Seizoen 2020-2021)

Bestuur Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden, vrijwilligers en toeschouwers,

Ter voorbereiding op de start van de competitie zijn op onze club vanaf maandag 24 augustus de trainingen hervat en worden de eerste oefenwedstrijden gespeeld. Daar zijn wij heel erg blij mee.


Lees verder

REMINDER: GROENE VINGERS GEZOCHT!

Bestuur GROENE VINGERS GEZOCHT Het oude hockeyseizoen zit er nauwelijks op of het nieuwe staat alweer voor de deur. Doordat we langer door zijn gegaan met trainen, begint eind volgende maand het nieuwe seizoen weer met trainingen en oefenwedstrijden. Tijdens de Corona periode hebben we ons clubterrein een periode niet kunnen gebruiken. Aan het slot van dit seizoen valt pas goed op dat de planten,

Lees verder

TRAINERS: OPGEVEN TRAININGSUREN

Trainingscommissie Nu het seizoen voorbij is, kunnen de trainingsuren weer worden opgegeven. We verzoeken alle trainers om de trainingsuren van de afgelopen periode in te vullen in LISA. Vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] 
 
De Trainingscommissie


Lees verder

GROENE VINGERS GEZOCHT

Bestuur GROENE VINGERS GEZOCHT   Het oude hockeyseizoen zit er nauwelijks op of het nieuwe staat alweer voor de deur. Doordat we langer door zijn gegaan met trainen, begint eind volgende maand het nieuwe seizoen weer met trainingen en oefenwedstrijden. Tijdens de Corona periode hebben we ons clubterrein een periode niet kunnen gebruiken. Aan het slot van dit seizoen valt pas goed op dat de

Lees verder

Nieuwe penningmeester bij HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat wij een nieuwe penningmeester hebben gevonden in de persoon van Tim Steketee!


Lees verder

HCH Academy clinics

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Zaterdag 18 en zondag 19 juli 2020 is het zover, de eerste tweedaagse clinic van onze eigen HCH Academy. De clinic is voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar (F t/m C-teams). Heb jij zin om een heel weekend te hockeyen onder begeleiding van TOP-trainers, schrijf je dan nu in voor deze clinic!

Lees verder

Trainers bedankt!

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek wil alle trainers heel erg bedanken voor hun inzet het afgelopen hockeyjaar!! Er werd afgelopen jaar een nieuwe weg ingeslagen qua trainingen met de oprichting van de Hockeyclub Hilvarenbeek Academy. En dat was een succes! We hebben steeds meer teams die door vaste trainer/coaches worden begeleid. Volgend jaar zetten we deze lijn door en breiden de activiteiten van de

Lees verder

Vriendjes/vriendinnetjes training

Leuk om te weten Nieuws afbeelding Op maandag 8 en 15 juni worden er vriendjes/vriendinnetjes trainingen georganiseerd. Alle leden van de jongste jeugd en jongens D teams mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training! De training voor de meisjes jongste jeugd is van 16.00 tot 17.00. Voor de jongens jongste jeugd en D-teams start de training om 17.15 en eindigt om 18.15. Zorg ervoor dat je vriendje/vriendinnetje

Lees verder

We missen jullie!

Goed om te weten Nieuws afbeelding Wij missen jullie!! Voorlopig blijven de velden nog leeg, maar we hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te zien!

Lees verder

Hockeyschool de Hilver

Goed om te weten Nieuws afbeelding Hockeyschool de Hilver gaat weer bijna van start! Op 29 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 21 juni en 28 juni is het mogelijk om deel te nemen aan de hockeyschool. De tijden hiervan zijn 9.30 - 10.30, 10.30 - 11.30 en 11.30 - 12.30. Je kan je inschrijven voor alle trainingen, maar het is ook mogelijk om een losse training te volgen. Hierbij geldt wel vol = vol! De kosten hiervoor zijn €10

Lees verder

Scheidsrechterscursus

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Ook dit jaar zijn er weer veel leden die hebben deelgenomen aan de scheidsrechterscurus, die gegeven wordt door HCH Academy. 73 spelers hebben vier avonden de cursus gevolgd in het clubhuis en daarna deelgenomen aan het examen in de Elcerlyc. Hiervan zijn 48 spelers geslaagd! HCH wil de nieuwe scheidsrechters feliciteren en is hartstikke trots!!

Lees verder

Bestuur HCH zoekt nieuwe teamspelers!

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken op korte termijn een voorzitter, vice-voorzitter én een penningmeester (voor deze laatste functie is financiële achtergrond gewenst)! Altijd al gedacht dat je best iets voor onze mooie club wilt en kunt betekenen? Dan horen we héél graag van je!


Lees verder