header foto header foto header foto header foto
 

zaterdag 17 en zondag 18 maart, alle wedstrijden afgelast

Afgelastingen Nieuws afbeelding De velden zijn niet bespeelbaar.  Het sneeuwlaagje vriest meteen aan, de bal rolt niet, de velden zijn glad en daardoor gevaarlijk om te bespelen.  De stuivende sneeuw en harde wind doen de rest.  alle wedstrijden zijn afgelast en worden ingehaald op zaterdag 31 maart Ook voor de senioren is de inhaaldag op zaterdag 31 maart

Lees verder

Alle jongste jeugd wedstrijden zijn centraal afgelast.

Afgelastingen Nieuws afbeelding Zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018
 
Alle jongste jeugd wedstrijden op zaterdag 17 maart zijn centraal afgelast.

Lees verder

afgelasting Jongste Jeugd zaterdag 17 maart wordt niet ingehaald

Afgelastingen Nieuws afbeelding De hockeybond heeft vrijdagmiddag  alle  hockeywedstrijden van Jongste Jeugd (F, E6- en E8-tallen) voor zaterdag al afgelast in verband met de verwachte kou.  KNHB van de regio Zuid Nederland afgesproken dat DEZE speelronde  NIET  ingehaald hoeft te worden wegens overmacht van weersomstandigheden. 

Lees verder

Oefenwedstrijden komend weekend in Hilvarenbeek afgelast

Afgelastingen Alle wedstrijden die dit weekend gepland zijn in Hilvarenbeek gaan niet door. De velden zijn vanwege de vrieskou ook dit weekend niet te bespelen.   Ook de benjamins op zaterdag en de hockeyschool op zondag is afgelast.

Lees verder

Geen training t/m vrijdag 02-03

Afgelastingen Beide velden zijn komende week niet bespeelbaar ivm de vrieskou. Dit betekent dat alle trainingen komende week afgelast zijn. Later deze week volgt uitsluitsel of de oefenwedstrijden van 3 maart door kunnen gaan. Het is niet toegestaan om de velden te betreden zolang deze afgekeurd zijn.

Lees verder

Buitenvelden niet bespeelbaar

Afgelastingen Door sneeuw en vorst zijn buitenvelden dit weekend niet bespeelbaar. Buitenprogramma's van dit weekend kunnen dus NIET doorgaan!

Lees verder

Telefoonnummer voor afgelastingen

Afgelastingen Voor het doorgeven van eventuele afgelastingen is de zaalhockeycommissie bereikbaar op nummer 06-53422337


Lees verder

Trainingen vandaag, Donderdag 19-11, afgelast

Afgelastingen Nieuws afbeelding Vanwege de forse regen van vanmiddag staan de velden blank. Hierdoor kunnen de trainingen helaas niet doorgaan.

Lees verder

Oefenwedstrijden 31 januari afgelast

Afgelastingen Nieuws afbeelding ivm onbespeelbare velden zijn de oefen wedstrijdjes voor de F-teams en de wintercompetitie voor de jongste jeugd zowel uit als thuis afgelast.

Lees verder

Vandaag code Oranje: zaalwedstrijden tot 11:00 uur afgelast

Afgelastingen Voor vanochtend is door de bond code ORANJE afgegeven. Vanwege code ORANJE zijn de zaalwedstrijden tot 11.00uur afgelast, tenzij de clubs in overleg beslissen om toch te spelen bijv. als de rij-afstand makkelijk te overbruggen.


Lees verder

Vandaag code geel: Geen centrale afgelasting door de bond

Afgelastingen Code geel betekent dat verenigingen of teams zelf bepalen of het verantwoord is om de weg op te gaan.


Lees verder

Benjamintraining van vandaag gaat niet door!

Afgelastingen De Benjamintraining gaat vandaag (08-02-2014) vanwege het slechte weer niet door.

Lees verder

Telefoonnummer voor doorgeven van afgelastingen

Afgelastingen Voor afgelastingen is de zaalhockeycommissie dit weekend bereikbaar op:

 zaterdag   8 februari:    06 - 27745193
 zondag     9 februari:    06 - 27745193


Lees verder

Benjamintraining afgelast

Afgelastingen Nieuws afbeelding Vanwege de slechte weersomstandigheden gaat de Benjamintraining vandaag (7.12.2013) niet door. Voor volgende week staat de laatste training gepland. Aanvang om 10.00 uur. Hopelijk kan die wel doorgaan.

Lees verder

GEEN TRAINING VANDAAG,20 MAART

Afgelastingen 20-3-2013 | Trainingen Woensdag 20 maart afgelast De velden liggen vol sneeuw. Er vinden dus geen veldtrainingen en wedstrijden plaats op woensdag 20 maart!   Per dag zal momenteel de situatie bekeken worden. Let svp op de berichtgeving via de website.

Lees verder

HELAAS ALLE THUISWEDSTRIJDEN ZATERDAG 11 DECEMBER AFGELAST

Afgelastingen Ondanks de invallende dooi zijn de velden niet bespeelbaar. Alle thuiswedstrijden zijn daarom afgelast. Inmiddels hebben al veel clubs de wedstrijden afgelast. Wanneer je een uitwedstrijd speelt morgen of zondag wordt aangeraden je mail en telefoon goed in de gaten te houden.

Lees verder

AFGELASTINGEN ZAALHOCKEY

Afgelastingen Zondag 10 januari   Houd de KNHB site in de gaten voor het laatste nieuws over afgelastingen:   Op het moment van schrijven van dit bericht zijn de wedstrijden tot 12:00 afgelast en vanaf 12:00 gaat het gewoon door.  

Lees verder