header foto header foto header foto header foto
 

Laatste oproep Enquête Hockeyclub Hilvarenbeek!

Bestuur Nieuws afbeelding Twee weken geleden heeft ieder lid en vrijwilliger een mail ontvangen met de uitnodiging om onze enquête in te vullen. Inmiddels is deze al >120 keer ingevuld! Mocht je de enquête nog niet hebben ingevuld, doe het dan alsnog. Dit kan nog tot en met vrijdag 5 april.

Lees verder

EHBO cursus HCH - update

Bestuur Nieuws afbeelding Let op! De eerder geplande EHBO cursus is verplaatst naar een nader te bepalen datum. Degene die hadden ingeschreven worden hier spoedig over geïnformeerd. ————————Binnenkort zal op twee nader te bepalen avonden van 19u00 - 21u00 zal de cursus sport EHBO plaatsvinden. Deze cursus bestaat uit een theoriedeel (waarvan de stof  vooraf via E-learning doorgenomen dient te worden) die de eerste

Lees verder

Laatste dagen - JUMBO SPAREN VOOR JE SPORTVERENIGING ACTIE

Bestuur Nieuws afbeelding De laatste "Sparen voor je Sportvereniging” actieweek is ingegaan! 
Tot en met morgen (27 maart)ontvangt je nog Sparen voor je Sportvereniging punten bij iedere besteding van €10,-. Inmiddels hebben we al ruim 6400 punten gespaard met z'n allen en dit is al een mooi aantal. Maar we maken graag nog een eindsprint om zoveel mogelijk trainingsmaterialen bij elkaar te sparen.

Lees verder

Tweede ALV op 11 juli 2017 om 20.30 uur

Bestuur Nieuws afbeelding Door de lage opkomst tijdens de ALV van 30 juni jl. is geen rechtsgeldig besluit kunnen worden genomen op het voorstel tot statutenwijziging en wijziging huishoudelijk reglement.

Lees verder

ALV op 27 juni 2014

Bestuur Nieuws afbeelding Op vrijdag 27 juni aanstaande om 20.30 uur wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in ons clubhuis. De stukken kunt u vinden op de ledensite onder het kopje documenten. Wij zien u graag op de 27ste!
Het bestuur

Lees verder

29 MAART LUSTRUMFEEST: CLUB 35

Bestuur Nieuws afbeelding Op 29 maart aanstaande vindt het lustrumfeest van hockeyclub Hilvarenbeek plaats. De club bestaat 35 jaar! Senioren, ouders van jeugdleden, vrijwilligers en alle betrokkenen zijn van harte welkom vanaf 20.30 uur op de feestavond! In Club 35 wacht u een verrassende ambiance en een spetterend feest!
Voor de feestavond graag aanmelden via

Lees verder

ZAALHOCKEY 2011-2012

Bestuur Nieuws afbeelding De inschrijving van de zaalhockey 2011-2012 kan weer beginnen. Voor iedereen die in een 11-tal speelt is er een zaalhockeycompetitie. Je gaat hier met je eigen team aan meedoen mits er voldoende gegadigde zijn. Schrijf je in voor 9 september. (niet vergeten) De meeste leden hebben het inschrijfformulier per mail ontvangen maar voor die dat niet hebben is deze ook op de site gezet. groeten

Lees verder

INLEVEREN KEEPERSMATERIALEN, CORNERMASKERS, SLEUTELS

Bestuur Nieuws afbeelding Beste keepers, coaches en team captains,
 
Het einde van het seizoen is al weer in zicht daarom moeten de keeperstassen/ cornermaskers weer ingeleverd worden.
Dit staat gepland op 2 juli 2011 in het clubhuis.  
Alle keepersspullen moeten schoongemaakt zijn bij inlevering.

Lees verder

Nieuwjaarsreceptie

Bestuur Nieuws afbeelding Op zondag 9 januari werd de nieuwjaarsreceptie gehouden in ons clubhuis. Het was een gezellige drukte. Onze voorzitter Teun Goossen wenste iedereen een gezond en sportief 2011 toe. Daarna werden de kampioen; MC1, JA1 en J11D1 van afgelopen seizoen gehuldigd! 
Voor een sfeerimpressie van deze gezellige middag kun je de foto's bekijken.


Lees verder

Doorsturen uitnodiging lustrum

Bestuur Beste leden en oud-leden,
Wij krijgen helaas vanuit een aantal hoeken te horen dat de uitnodiging voor het lustrumfeest niet helemaal goed is aangekomen bij sommige mensen. Hoewel we ontzettend ons best hebben gedaan om iedereen te bereiken denken we dat de techniek ons een beetje in de steek heeft gelaten. 
Alle leden en oud-leden zijn van harte uitgenodigd!

Lees verder

Gezocht: Werkgroep nieuwe website

Bestuur Hallo allemaal, 
Achter de schermen zijn we druk bezig met een nieuwe website voor Hockeyclub Hilvarenbeek. Om de aller mooiste en beste website te maken zijn we op zoek naar mensen die ons daar het komende half jaar bij kunnen helpen. De ruwbouw staat al, we zijn vooral op zoek naar een aantal mensen met verstand van zaken die ons kunnen helpen met de finetuning en de puntjes op

Lees verder

Uitnodiging ALV op 29/11/2023

Bestuur Beste (ouders/verzorgers van) leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op woensdag 29 november 2023 om 20.00 uur wordt de Algemene Ledenvergadering van Hockeyclub Hilvarenbeek gehouden. Wij nodigen jullie van harte uit om hieraan deel te nemen. Als je aanwezig wilt zijn, kan je je aanmelding mailen naar [email protected]


Lees verder

Let op: Op 1/5/2023 verlengt je lidmaatschap bij HCH!

Bestuur Beste leden,

Mocht je na het einde van dit seizoen onverhoopt besluiten om te willen stoppen met hockeyen, dan kun je tot uiterlijk 1 mei aanstaande jouw lidmaatschap opzeggen via onze ledenadministratie ([email protected]).

Wat gebeurt er na 1 mei?

Lees verder

Uitnodiging: Huldiging op zondag 12 maart 2023

Bestuur Nieuws afbeelding Wij hebben een fantastisch zaalseizoen gehad!
Wij bedanken de zaalcommissie en feliciteren al onze zaalkampioenen: D1, D2, DJ1, MO18-2, MO16-1, JO14-1, MO14-3, JO12-1! Daarnaast feliciteren we ook de 10 geslaagden met het behalen van de ‘Basiscursus Training geven’ van de KNHB. We nodigen alle kampioenen, geslaagden én hun supporters uit voor de

Lees verder

Teamtaken lente 2023

Bestuur Beste leden,
Per september 2022 hebben we de teamtaken geïntroduceerd. Om Hockeyclub Hilvarenbeek draaiende te houden zijn er enorm veel taken die vervuld moeten worden. Al deze zaken worden door vrijwilligers vervuld, iets waar wij ontzettend trots op zijn. Toch hebben we in de afgelopen periode gemerkt dat het lastig is om voor grote, omvangrijke, taken vrijwilligers te vinden.

Lees verder

Bestuurswisseling: dankjewel Ron, en welkom Ad!

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van afgelopen maandag namen we afscheid van Ron Smolders als bestuurslid met portefeuille Nieuwe Velden. We zijn Ron enorm dankbaar dat onder zijn coördinatie we inmiddels van twee prachtige watervelden gebruik kunnen maken.


Lees verder

ALV verplaatst naar 12/12

Bestuur Wij nodigen jullie van harte uit op 12/12 om 20:00 uur! Als je aanwezig wilt zijn, kan je je aanmelding mailen naar [email protected]
NB: de ALV vindt deze keer alleen live plaats, we bieden geen online alternatief.

De volgende agendapunten worden deze avond besproken:
1. Opening en mededelingen
2. Ingekomen stukken en vaststellen agenda

Lees verder

Stand van zaken nieuwe velden en gevolgen wedstrijden en trainingen

Bestuur Helaas hebben we te horen gekregen dat de veldkeuring van veld 1 (tennis) is uitgesteld naar maandag 12 september. Tot die tijd kunnen we wel trainen en oefenwedstrijden spelen maar kunnen er helaas geen competitiewedstrijden gespeeld worden. Een andere tegenvaller is dat de kabels van de veldverlichting tijdens de bouw zijn geraakt met als gevolg dat de veldverlichting niet

Lees verder

Trainingen vanaf 20:00 afgelast

Bestuur De veldverlichting is tot op heden nog niet gerepareerd, dat wil zeggen dat ook vanavond de trainingen vanaf 20:00 zijn afgelast. 

Lees verder

Trainingen vanaf 20:00 afgelast

Bestuur Dag allemaal, 
We hadden goede hoop dat alle trainingen door konden gaan zoals gepland maar tijdens de controle vanmiddag is gebleken dat de veldverlichting van veld 1 (nog) niet werkt. De trainingen vanaf 20:00 vanavond zijn dus helaas afgelast. 

Lees verder

Update voortgang nieuwe velden

Bestuur Nieuws afbeelding Veld 1 lijkt al steeds meer op een hockeyveld dan op een zandbak. Overigens hebben we om het makkelijk te houden de veldnamen weer omgedraaid, dus het veld bij de tennisclub wordt veld 1 / hoofdveld. Verwachte oplevering van dit veld is 3 september, dat zou betekenen dat we vanaf zondag 4 september in gebruik kunnen nemen (mits de komende weken volgens planning verloopt natuurlijk). Dat weekend

Lees verder

Uitnodiging officiële opening nieuwe watervelden op 17/9

Bestuur We nodigen graag alle leden uit voor de officiële opening van de watervelden op 17 september 2022! Meer informatie vind je in bijgaande uitnodiging.
Dorine, Chris, Ron, Tim, Myrthe
Bestuur Hockeyclub Hilvarenbeek
Lees verder

Overlijden Erik-Jan Blommesteijn

Bestuur Afgelopen week is er afscheid genomen van Erik-Jan Blommesteijn.
Erik-Jan, wiens nalatenschap uiteraard altijd blijft bestaan binnen Hockeyclub Hilvarenbeek door het jaarlijkse Blommesteijn-festijn dat zijn naam draagt, is 80 jaar geworden.


Lees verder

Terrein HCH vanaf 21/6 gesloten voor aanleg watervelden

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Goed nieuws: de overeenkomsten met de gemeente en CSC zijn getekend, wat inhoudt dat we kunnen starten met de aanleg van onze twee nieuwe watervelden! Dat gaat gebeuren op 21 juni, en we verwachten dat de oplevering op 26 augustus plaats gaat vinden.


Lees verder

Hockeyclub Hilvarenbeek gaat aan de slag met Taakie

Bestuur Hallo allemaal! 
Hockeyclub Hilvarenbeek wil onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is!

Lees verder

2/4 wedstrijden bij HCH gaan door

Bestuur We zien je graag straks op de club!


Lees verder

Gemeenteraad stemt voor!

Bestuur Nieuws afbeelding Na een lang traject hebben we vanavond te horen gekregen dat de Gemeenteraad akkoord gaat met de benodigde financiële bijdrage voor de aanleg van 2 watervelden! We zijn erg blij en kunnen nu verder met de voorbereidingen zodat de velden in de zomerstop aangelegd kunnen worden. We houden jullie op de hoogte. 
Het bestuur Chris, Dorine, Myrthe, Ron en Tim

Lees verder

HCH- terrein volledig rookvrij

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van november 2021 is besloten dat Hockeyclub Hilvarenbeek vanaf de start van het lenteseizoen (5 maart 2022) op zaterdagen, wanneer onze jeugd wedstrijden heeft, rookvrij zal zijn. Met ingang van september 2022 breiden we dit uit naar de volledige week. Dit houdt in dat er binnen de hekken op ons gehele terrein niet gerookt mag worden.


Lees verder

Coronamaatregelen per 14/1 en consequenties voor de zaalcompetitie en trainingen

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,
Graag updaten we je over de aangepaste maatregelen, zoals bekendgemaakt op vrijdag 14/1/2022.

1. Helaas zijn voorlopig geen zaalcompetitiewedstrijden mogelijk. Dat houdt in dat we morgenvroeg niet in de zaal starten. We houden de komende weken de maatregelen van de overheid en de keuzes van de KNHB nauw in de gaten.


Lees verder

Een goed 2022 gewenst! (en informatie over de hockey-opstart in dit nieuwe jaar)

Bestuur Beste (ouders van) leden, vrijwilligers en Leden van Verdienste,

Na opnieuw een Coronajaar waarbij de competitie weer deels heeft stilgelegen, kijken wij graag vooruit naar 2022!
 
Wintertrainingen en zaalcompetitie

Lees verder

Sleutels clubhuis

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden, 
Per heden zijn de sleutels van het clubhuis en de poorten die reeds in omloop zijn niet meer te gebruiken. Graag willen we jullie verzoeken om alle sleutels in te leveren bij de materialencommissie, hiervoor kun je contact opnemen met [email protected]

Lees verder

Trainingen en onderlinge wedstrijdjes voor jeugdleden

Bestuur Nieuws afbeelding Beste (ouders van) jeugdleden,
(Helaas geldt onderstaand bericht niet voor onze 18+ leden)


Lees verder

Tot nader order geen zaalhockey

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Wellicht ten overvloede na de persconferentie van gisteren, maar hierbij nogmaals de bevestiging dat er tot nader order geen zaalhockey (trainingen of wedstrijden) plaats zal vinden.

We bekijken op korte termijn wat wél eventueel nog tot de mogelijkheden behoort.
Bij vragen, mail ons op [email protected]


Lees verder

Update over veldtrainingen en zaal (per 3 december)

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Graag updaten we je over het volgende:

- De zaalcompetitie gaat door. Doordat we alle wedstrijden voor 17:00 uur afgerond moeten hebben, kan het zijn dat er nog met je wedstrijd geschoven wordt. Houd daarom goed de Lisa-app in de gaten, hier staat de laatste stand van zaken in.


Lees verder

Coronamaatregelen na zondag 28/11

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Naar aanleiding van de gisteren aangepaste maatregelen, informeren we je graag over een aantal zaken:


Lees verder

Coronamaatregelen per zondag 14/11

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Zojuist zijn de nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt. Gelukkig mogen we doorgaan met onze competitie, daar zijn we blij mee. Helaas gaat dit de komende weken zonder publiek plaatsvinden.

Voor nu houdt dit concreet in:
- Morgen, zaterdag 13 november, is de laatste dag dat publiek langs het veld zal mogen staan.

Lees verder

Goed nieuws: gemeente neemt motie aan voor aanleg twee nieuwe velden

Bestuur Nieuws afbeelding Achter de schermen werkt de commissie Nieuwe Velden hard aan alle voorbereidingen die nodig zijn om komende zomer onze twee velden te vervangen. Gisteren is hierin een belangrijke mijlpaal bereikt: de gemeente heeft een motie aangenomen waarmee ze bereid zijn om ons te ondersteunen met de aanleg van twee watervelden.


Lees verder

Coronamaatregelen per zaterdag 6/11 (veldhockey)

Bestuur Nieuws afbeelding Morgen gaan de nieuwe coronamaatregelen in. Graag brengen we je op de hoogte hoe één en ander bij ons op de club wordt aangepakt:
Ons clubhuis blijft dicht. Helaas kun je niet binnen of buiten zitten.
Publiek bij de wedstrijden is welkom, maar dient anderhalve meter afstand te houden.

Lees verder

8 ouders gezocht voor hulp bij wedstrijdtafel in de herfst!

Bestuur Wil jij ons (eenmalig) helpen met het bemensen van de wedstrijdtafel op een zaterdagochtend in het najaar?
De tijdsinvestering valt erg mee (waarschijnlijk ben je die ochtend toch al op de club!), je hebt de mogelijkheid om gewoon de wedstrijd van jouw zoon of dochter bij te wonen én je helpt ons er enorm mee!

Lees verder

Aanstaande zaterdag: publiek welkom en bar open!

Bestuur Nieuws afbeelding Aanstaande zaterdag 26 juni vinden nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen plaats. Dit houdt voor ons het volgende in:

- Er mag weer publiek aanwezig zijn bij wedstrijden! Houd er rekening mee dat we nog steeds anderhalve meter afstand van elkaar dienen te houden.

Lees verder

Uitnodiging extra ALV op 14 juli 2021

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden,

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een extra Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 14 juli 2021. Normaliter houden we alleen een ALV in november, maar omdat we graag een voorstel ter verduurzaming van het clubgebouw aan jullie voor willen leggen, organiseren we een extra bijeenkomst.


Lees verder

Versoepelingen maatregelen in mei (voor senioren en bar)

Bestuur Nieuws afbeelding Per 19 mei 2021 heeft de overheid versoepelingen van de geldende coronamaatregelen doorgevoerd. Voor onze leden die ouder zijn dan 27 heeft dit fijne gevolgen. Dit houdt voor nu concreet in:


Lees verder

Competitie 2020-2021 beëindigd door KNHB (+ vervolg)

Bestuur Nieuws afbeelding Jullie ontvingen allemaal de mail van de KNHB waarin aangekondigd werd dat de competitie per direct beëindigd is. Voor de volledigheid zet ik de tekst nogmaals onderin dit bericht. Ook kan je meer lezen op deze pagina van de KNHB.


Lees verder

Lidmaatschap in seizoen 2021/2022

Bestuur Nieuws afbeelding Vandaag ontvingen onze leden de factuur voor het tweede deel van de contributie van dit hockeyseizoen. Hierin maakten we je attent op de volgende zaken:

Lees verder

Update trainingen en onderlinge wedstrijden (jeugd/junioren/senioren)

Bestuur Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden,

Afgelopen dinsdag kwam het onverwachte doch zeer welkome bericht dat onze leden tot 27 jaar gelukkig ook weer mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen. De trainingscommissie heeft  geïnventariseerd bij onze senioren tot 27 en die zijn erg enthousiast dat ze weer het veld op mogen.


Lees verder

Samenwerking in de regio leidt tot hockey-convenant

Bestuur Nieuws afbeelding Eind 2019 is een bijzondere samenwerking ontstaan tussen HC Baarle, MHC Berkel-Enschot, MHC DES, MHC Goirle, Were Di, MHC HOCO, MHC Liberty, SHOT, HC Tilburg, MHC Udenhout en HC Hilvarenbeek. Deze hockeyverenigingen gaan kennis en ervaringen delen om op technisch en organisatorisch vlak samen progressie te boeken, het plezier tijdens het hockeyen en het aantal leden in de regio te

Lees verder

Interim-versterking voor Bestuur HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Momenteel wordt door het bestuur hard gewerkt aan een voorstel en bijbehorende begroting voor de renovatie van onze velden. De commissie 'Nieuwe velden' (verdeeld in subgroepen Financieel, Technisch en Sportief) houdt zich bezig met de uitgebreide voorbereidingen die de basis vormen voor het gesprek dat we hierover met wethouder Overmans en zijn team voeren.


Lees verder

Coronaprotocol senioren

Bestuur Beste seniorleden, 
Wil je trainen met je team, dat kan! Om het zo veilig mogelijk te maken en om te voldoen aan alle regels en richtlijnen hebben wij een protocol opgesteld. Alle trainingen van seniorenteams (inclusief veteranen en trimhockeyers) moeten aan dit protocol voldoen. 
Met sportieve groet,  Bestuur HC Hilvarenbeek

Lees verder

Coronaprotocol junioren

Bestuur Beste juniorleden, 
Wil je een tweede training of op zaterdag onderlinge oefenwedstrijdjes spelen met je team, dat kan! Om het zo veilig mogelijk te maken en om te voldoen aan alle regels en richtlijnen hebben wij een protocol opgesteld. Een training of een wedstrijd moet altijd voldoen aan het bijgevoegde protocol. 

Lees verder

Trainingen in de winter

Bestuur Nieuws afbeelding De laatste veldtrainingen van dit najaar komen eraan. De trainingen voor leden tot 18 jaar lopen door tot en met vrijdag 27 november. Onderlinge oefenwedstrijden staan gepland tot en met 28 november. Heb je nog geen wedstrijd gepland voor die zaterdag en wil je nog een keer een wedstrijd spelen tegen een ander team? Regel dit dan snel!

Lees verder

Velden weer bespeelbaar

Bestuur Nieuws afbeelding Gisteren zijn de velden met special machine geborsteld. Hiermee is de toplaag weer schoon en kunnen de velden weer gebruikt worden. We houden de situatie de komende dagen in de gaten omdat tgv de regen de algen weer naar boven kunnen komen.  

Lees verder

Uitnodiging ALV 27 november 2020 - alleen online deelname mogelijk

Bestuur Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,
Op vrijdag 27 november 2020 om 20.00 uur wordt de Algemene Ledenvergadering van Hockeyclub Hilvarenbeek gehouden. Jullie hebben hier reeds een uitnodiging voor ontvangen.


Lees verder

Nieuwe corona-afspraken per 3/11 (geldig tot en met 18/11/2020)

Bestuur Nieuws afbeelding Eerder deze week werden de corona-maatregelen uitgebreid. Na input van de RIVM, KNHB en gemeente Hilvarenbeek, kunnen we je nu melden hoe deze eruit komen te zien:

- Helaas worden zowel de zaalcompetitie als de mid-wintercompetitie afgelast. Het bestuur bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor zaaltrainingen.

Lees verder

Uitnodiging ALV 27 november 2020

Bestuur Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,
Op vrijdag 27 november 2020 om 20.00 uur wordt de Algemene Ledenvergadering van Hockeyclub Hilvarenbeek gehouden. Wij nodigen jullie van harte uit om hieraan deel te nemen. Dit kan op twee manieren: enerzijds door fysiek aanwezig te zijn in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij hebben ruimte om de eerste 15 aanmeldingen te

Lees verder

Nieuwe coronamaatregelen per 14/10/2020

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond, zijn er aanvullende coronamaatregelen waarmee HCH rekening moet houden. Hieronder vind je de belangrijkste zaken voor onze club:


Lees verder

Nieuwe corona-afspraken per 29/9 (geldig tot 20/10/2020)

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Naar aanleiding van de persconferentie van 28/9 en de vertaalslag die de KNHB heeft gemaakt, heeft Hockeyclub Hilvarenbeek met directe ingang bijgaande clubregels vastgesteld. De uitgebreide toelichting en faq van de KNHB lees je hier,de eerdere maatregelen vanuit de overheid vind je hier.

Lees verder

Nieuwe corona-maatregelen verwacht 28/9

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Vooruitlopend op de persconferentie van vanavond, wil ik jullie namens het bestuur vast laten weten dat wij de richtlijnen van overheid en KNHB volgen voor wat betreft de aangescherpte corona-maatregelen. Concreet houdt dit in dat wij jullie centraal informeren zodra we alle informatie en (voor onze club) uitwerkingen hiervan compleet hebben.


Lees verder

Wederom ingebroken bij Hockeyclub Hilvarenbeek

Bestuur Nieuws afbeelding Helaas is er gisteren wederom ingebroken in ons clubhuis. De buit valt mee, de schade wordt momenteel hersteld. Er wordt hard gewerkt aan aanvullende veiligheidsmaatregelen zoals extra camera's, verlichting en het overgaan naar een cashless bar. We willen jullie vragen om de komende tijd extra alert te zijn en onregelmatigheden meteen te melden!

Lees verder

Update corona-maatregelen bij HCH (Seizoen 2020-2021)

Bestuur Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden, vrijwilligers en toeschouwers,

Ter voorbereiding op de start van de competitie zijn op onze club vanaf maandag 24 augustus de trainingen hervat en worden de eerste oefenwedstrijden gespeeld. Daar zijn wij heel erg blij mee.


Lees verder

REMINDER: GROENE VINGERS GEZOCHT!

Bestuur GROENE VINGERS GEZOCHT Het oude hockeyseizoen zit er nauwelijks op of het nieuwe staat alweer voor de deur. Doordat we langer door zijn gegaan met trainen, begint eind volgende maand het nieuwe seizoen weer met trainingen en oefenwedstrijden. Tijdens de Corona periode hebben we ons clubterrein een periode niet kunnen gebruiken. Aan het slot van dit seizoen valt pas goed op dat de planten,

Lees verder

GROENE VINGERS GEZOCHT

Bestuur GROENE VINGERS GEZOCHT   Het oude hockeyseizoen zit er nauwelijks op of het nieuwe staat alweer voor de deur. Doordat we langer door zijn gegaan met trainen, begint eind volgende maand het nieuwe seizoen weer met trainingen en oefenwedstrijden. Tijdens de Corona periode hebben we ons clubterrein een periode niet kunnen gebruiken. Aan het slot van dit seizoen valt pas goed op dat de

Lees verder

Nieuwe penningmeester bij HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat wij een nieuwe penningmeester hebben gevonden in de persoon van Tim Steketee!


Lees verder

Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering op 27/11/2020

Bestuur Nieuws afbeelding De Algemene Ledenvergadering van Hockeyclub Hilvarenbeek zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 27 november 2020 (20:00-23:00). De agenda en stukken volgen zes weken voorafgaand aan de vergadering.


Lees verder

Trainingen 25/5 - 19/6

Bestuur Nieuws afbeelding Bij deze nog een extra reminder vanuit de trainingscommissie over het trainingsschema en het protocol, die je voor het weekend via e-mail ontving. Hierin staat hoe de trainingen de komende weken plaats gaan vinden (vandaag t/m 19 juni). Voor de volledigheid plaatsen we het schema ook nog even in de bijlage van dit bericht.


Lees verder

Update 7/5 Corona (Opstart trainingen senioren)

Bestuur Nieuws afbeelding Gisteravond hebben we tijdens de persconferentie vernomen dat er mogelijkheden komen voor senioren om weer te gaan trainen. We wachten op informatie vanuit de KNHB (volgt vrijdag einde dag) en zijn ondertussen intern druk bezig met de voorbereidingen. We communiceren zo snel mogelijk hoe we een en ander praktisch kunnen gaan invullen binnen HCH.Lees verder

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 29/11/2019

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op vrijdag 29 november 2019 om 20.00 uur wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij nodigen jullie van harte uit om deze bij te wonen.

De volgende agendapunten worden deze avond besproken:
1. Opening en mededelingen
2. Ingekomen stukken en vaststellen agenda

Lees verder

Bestuur HCH zoekt nieuwe teamspelers!

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken op korte termijn een voorzitter, vice-voorzitter én een penningmeester (voor deze laatste functie is financiële achtergrond gewenst)! Altijd al gedacht dat je best iets voor onze mooie club wilt en kunt betekenen? Dan horen we héél graag van je!


Lees verder

Inbraak bij Hockeyclub Hilvarenbeek

Bestuur Nieuws afbeelding Vannacht is er ingebroken in het clubhuis van Hockeyclub Hilvarenbeek. Alhoewel de buit beperkt lijkt, is de ravage in en om de club aanzienlijk. In verband met onderzoek door de recherche, mag niemand het clubhuis betreden. Trainingen van vrijdag kunnen doorgaan. Heb je iets gezien? Neem contact met ons op!

Lees verder

HCH neemt scorebord in gebruik

Bestuur Nieuws afbeelding Het bestuur van Hockeyclub Hilvarenbeek is heel trots op het nieuwe scorebord. Al lange tijd was er de wens om een scorebord te plaatsen, maar de hoge kosten lieten dit niet toe. Afgelopen voorjaar heeft Ron Smolders namens de sponsorcommissie het plan opgepakt en vele potentiële sponsoren benaderd. Uiteindelijk waren het Jeroen en Sandra de Bruijn van Jan de Bruijn elektro-en

Lees verder

Ineke Bruurs Lid van Verdienste bij HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Soms heb je het geluk dat er fantastische vrijwilligers zoals Ineke Bruurs op je pad komen. Hockeyclub Hilvarenbeek had dat geluk. En omdat wij zo blij zijn met alles wat Ineke voor onze club doet, zijn wij trots dat zij zich vanaf nu Lid van Verdienste kan noemen.


Lees verder

Wie maakt de Commissie Communicatie compleet?

Bestuur Nieuws afbeelding We zijn enerzijds op zoek naar een communicatiefanaat én daarnaast naar iemand met affiniteit voor vormgeving, om onze spiksplinternieuwe Commissie Communicatie binnen HCH compleet te maken!


Lees verder

Bouw materiaalhok kan van start !

Bestuur Nieuws afbeelding Met het tekenen van de aannemingsovereenkomst wordt het startschot gegeven voor de bouw van het nieuwe materiaalhok. Mede door de financiële bijdrage van het Tivolifonds en de inzet van de sponsorcommissie kunnen we dit nu snel gaan realiseren. Firma van Gijsel start maandag 24 juni met de bouwwerkzaamheden en we hopen het nieuwe seizoen het materiaalhok in gebruik te kunnen nemen.  Vanaf

Lees verder

Laatste fase aanpassen parkeerplaats Roodloop

Bestuur Nieuws afbeelding In de week van 1 t/m 5 april wordt de laatste hand gelegd aan de parkeerplaats de Roodloop. Maandag t/m woensdag worden voorbereidingen voor asfalteren getroffen en daardoor kunnen de parkeerplaats en de toegangsweg deels afgezet zijn. DONDERDAG 4 APRIL wordt er geasfalteerd en zijn de parkeerplaats en toegangsweg AFGESLOTEN !! Wel kun je die dag te voet en met de fiets via het bruggetje en

Lees verder

ALV op 30 november as.

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden, ouders/verzorgers van leden,
Op vrijdag 30 november aanstaande om 20.00 uur vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. De uitnodiging met de agenda wordt binnenkort verzonden.
Wij rekenen op uw aanwezigheid in het clubhuis!
Met vriendelijke groet,
Het bestuur


Lees verder

Mooie opbrengst Rabobank Hart voor uw club!

Bestuur Nieuws afbeelding We hebben maar liefst 1.291,95 EUR opgehaald met de Rabobank Hart voor uw Club actie. Een mooie bijdrage voor de kosten van de verbouwing van het materialenhok.
We bedanken iedereen die op onze club gestemd heeft!!


Lees verder

Rabo Clubkas Campagne

Bestuur De Rabo Clubkas Campagne is weer begonnen! Hiermee ondersteunt de Rabobank verenigingen en stichtingen met hun activiteiten of projecten.   In de periode 2 oktober tot en met 14 oktober kan er door leden van Rabobank Hart van Brabant weer gestemd worden op hun favoriete club of evenement.  

Lees verder

Opening LED verlichting door Burgemeester

Bestuur Op 28 september as. om 21.00 uur wordt de nieuwe LED verlichting officieel in gebruik gesteld door onze Burgemeester Ryan Palmen. Een bijzonder moment waar iedereen van harte voor uitgenodigd is om daarbij aanwezig te zijn.


Lees verder

Opening seizoen op 8 september

Bestuur Beste leden, ouders en verzorgers van leden,
Na een mooie, maar warme zomervakantie, gaan we weer starten met een nieuw hockeyseizoen. De eerste trainingen en oefenwedstrijdjes zitten er al weer op. Iedereen maakt zich klaar voor een nieuwe competitie.

Lees verder

Installatie LED verlichting klaar! Velden weer bespeelbaar.

Bestuur Nieuws afbeelding De installatie van de nieuwe LED verlichting is gereed.  Twee dagen eerder dan verwacht. Alles werkt en de velden zijn weer toegankelijk.

Lees verder

Velden niet bespeelbaar van maandag 18 tm vrijdag 22 juni ivm installatie LED verlichting

Bestuur Nieuws afbeelding Installatie LED verlichting.
Hockeyclub Hilvarenbeek is de eerste sportvereniging van de gemeente die overstapt op de laatste generatie LED verlichting!

Lees verder

EHBO cursus start na de zomerstop

Bestuur Nieuws afbeelding Na de zomerstop starten we met een EHBO cursus op de club.
Deze speciale maatwerkcursus bestaat uit een basis training EHBO en reanimatie, aangevuld met eerste hulp bij sportletsels. Deze cursus is bedoeld voor coaches, trainers en vrijwilligers van hockeyvereniging te Hilvarenbeek.
 
Maximaal aantal deelnemers is 10 personen.
 

Lees verder

Vele handen maken licht werk!

Bestuur Beste leden, ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, ooms en tante’s,
Graag vragen wij hierbij om jouw hulp!
Als bestuur van HCH proberen wij elk hockeyseizoen weer tot een groot succes te maken. 

Lees verder

Festival WOO HAH! zoekt vrijwilligers

Bestuur Nieuws afbeelding Het WOO HAH! festival zal dit jaar voor de 5e keer worden georganiseerd en vanwege de enorme groei van het festival, verhuizen zij dit jaar van de Spoorzone in Tilburg naar het evenemententerrein in Hilvarenbeek.  Het festival draait bijna alleen maar op vrijwilligers omdat het festival door de jaren heen gegroeid is, hebben zij meer vrijwilligers nodig. Lijkt het je leuk om als

Lees verder

Verwelkomen 500e clublid

Bestuur Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag hebben we Floris van Lieshout als 500e lid verwelkomt. Floris nam de cheque en een nieuw hockeytenue glunderend in ontvangst. We wensen je heel veel hockeyplezier toe de komende jaren.

Lees verder

Vrijwilliger van het jaar !

Bestuur Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag is Karen van Oort als vrijwilliger van het jaar gehuldigd. Karen heeft zich de afgelopen jaren vol overgave in diverse commissies ingezet voor de hockeyclub. Zonder inzet van vrijwilligers is de club niet draaiende te houden, dus daarom zetten we ieder jaar een vrijwilliger in het zonnetje! Karen bedankt voor je inzet en hopelijk mogen we nog lang van je enthousiasme

Lees verder

Velden weer bespeelbaar

Bestuur Nieuws afbeelding De velden zijn weer bespeelbaar, dus de trainingen kunnen vanaf vandaag (5 maart) weer doorgaan.

Lees verder

KAMPIOENEN ZAALHOCKEY 2017-2018

Bestuur Nieuws afbeelding Na twee spannende laatste wedstrijden zijn de MB2 en de DJ2 vandaag kampioen in de zaal geworden!! Gefeliciteerd meiden/dames en coaches!

Lees verder

Nieuw bestuurslid: Rob van Gemert

Bestuur Beste leden, ouders/verzorgers van leden,
Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Rob van Gemert aspirant bestuurslid is geworden. Rob is al enige tijd actief binnen onze club. Hij is dit seizoen trainer/coach van Dames Jong 1 en lid van de arbitrage commissie. Sinds kort neemt Rob zitting in het bestuur en heeft de commissies Arbitrage, Tucht en Respect en Sportiviteit in zijn

Lees verder

Protocol afkeuren velden

Bestuur Nieuws afbeelding Door bestuur is het protocol vastgesteld hoe en op welke criteria we de velden afkeuren om op te spelen.

Lees verder

Vrijwilligers gezocht!

Bestuur Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek is op zoek naar jou! Want dit jaar start de uitbreiding van ons clubhuis en binnenkort verwelkomen wij ons 500ste lid. Om deze groei, alle activiteiten en evenementen in goede banen te leiden, zoeken wij voor verschillende commissies enthousiaste vrijwilligers. 

Lees verder

Uitnodiging bijeenkomst 'Een team, allemaal winnaar'

Bestuur Beste vrijwilligers die ‘sporten en spelen’ met onze kinderen,  
Sinds kort werk ik bij de gemeente Hilvarenbeek. Mijn focus heeft Zorg en Veiligheid. Onze ambitie is om te werken aan een  lokale, totale aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling. De grote, maatschappelijke probleem kunnen we immers alleen aanpakken als we het samen doen. Ook met jou!

Lees verder

ALV op 1 december 2017

Bestuur Nieuws afbeelding Op 1 december aanstaande vindt de jaarlijkse ALV plaats. Noteer de datum alvast in de agenda. De uitnodiging volgt op korte termijn.

Lees verder

Hart voor uw club

Bestuur Nieuws afbeelding Met hart voor uw club actie van de Rabobank, mooi € 1839,28 gekregen voor verbouwing van materiaalhok. Dank jullie wel voor het stemmen op onze club !

Lees verder

Lang leven de nieuwe voorzitter!

Bestuur Beste leden, beste verzorgers en ouders, beste vrijwilligers.
 
Onze club is op zoek naar een nieuwe voorzitter! Lees je dat nu goed? Ja, na 4,5 jaar besturen waarvan 3 jaar als voorzitter is de tijd aangebroken om het stokje over te dragen aan een opvolger.

Lees verder

Inschrijven blok 2 Hockeyschool de Hilver na de herfstvakantie

Bestuur Nieuws afbeelding Beste jongens en meisjes, beste ouders en verzorgers,

Na de herfstvakantie start weer een tweede blok trainingen van Hockeyschool de Hilver. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Folkert van Es of schrijf je in middels bijgaand formulier.

------


Lees verder

Stem op de hockeyclub bij de Rabo actie Hart voor uw club

Bestuur Nieuws afbeelding Stemadvies Rabobank Hart voor uw club

Beste leden,

Vanaf deze week kunnen leden van de Rabobank Hart van Brabant weer stemmen op hun favoriete project. De afgelopen twee jaren haalde de hockeyclub hier tekens circa 2.000 euro mee op. Die hebben we besteed aan het miniveldje en een nieuw speeltuintje! Gaaf toch?


Lees verder

Velden gereinigd

Bestuur Nieuws afbeelding De velden hebben afgelopen week een grote onderhoudsbeurt gehad. Met deze diepreiniging is al het oude zand en vervuiling uit de kunstgrasmat gehaald en is er nieuw zand aangebracht. Wij hopen dat jullie op de gereinigde velden weer met plezier kunnen spelen.

Lees verder

In memoriam, Ankie van den Broek

Bestuur Nieuws afbeelding In Memoriam, Ankie van den Broek
De afgelopen week bereikte ons het trieste bericht dat Ankie van den Broek, in leeftijd van 49 jaar, op donderdag 10 augustus is overleden.

Lees verder

Leden gezocht voor de Cirkel van 50!

Bestuur Voor iedereen die onze club een warm hart toe draagt is de Cirkel van 50 opgericht.
Voor EUR 50,= per jaar steunt u de club. De opbrengst is bedoeld om extra  activiteiten voor de jeugd te kunnen organiseren.Lees verder

Alle hockeyballen uitgerust met gps chip

Bestuur Nieuws afbeelding Vanaf vandaag heeft hockeyclub Hilvarenbeek haar hockeyballen voorzien van een gps chip. We werken hierbij mee aan een gezamenlijke pilot tussen de KNHB en de 4 technische universiteiten. Deze micro chips zijn vrijwel onzichtbaar in de ballen aangebracht en zijn slagbestendig.

Met deze pilot willen we 2 doelen bereiken:

Lees verder

Uitnodiging voor alle trainers en coaches!

Bestuur Nieuws afbeelding Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Lees verder

Inzameling gebruikte kleding

Bestuur Nieuws afbeelding Al enige tijd staat er een kledingcontainer bij de ingang van het sportpark de Roodloop.  Je kunt onze club heel eenvoudig steunen door gebruikte kleding en schoenen te verzamelen en in deze kledingcontainer te deponeren. De kleding en/of schoenen dienen in een gesloten plastic zak te worden aangeleverd. 


Lees verder

300 verdwenen hockeyballen

Bestuur Nieuws afbeelding Sinds september zijn er 300 ballen verdwenen uit de containers. Dat betekent dat er op jaarbasis ruim 600 ballen door de club worden gekocht die op een of andere manier verdwijnen. De kostenpost voor de club komt daarmee op 2.500 euro per jaar.
 

Lees verder

Verhuur clubhuis niet mogelijk

Bestuur Nieuws afbeelding Sinds de renovatie van ons clubhuis krijgen we regelmatig de vraag of het clubhuis af te huren is voor bijvoorbeeld een feestje. Helaas is dit niet mogelijk.


Lees verder

Algenbestrijding en onderhoud hockeyvelden

Bestuur Nieuws afbeelding Afgelopen donderdag zijn de hockeyvelden weer behandeld tegen algengroei. Veld 1 is extra intensief behandeld. Als het goed is, zal de gladheid van de velden na de herfstvakantie weer weg zijn.


Lees verder

EHBO diploma

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden, ouders/verzorgers van leden,
Vorig seizoen is een Calamiteiten- en Veiligheidsplan opgesteld. In paragraaf 3.2 is de hulp bij medische situaties beschreven. Het is belangrijk om voldoende in staat te zijn om eerste hulp te verlenen. Daar zijn wel mensen voor nodig die ook eerste hulp kunnen verlenen.

Lees verder

Oud tenue m.i.v. september 2016 niet meer toegestaan

Bestuur Nieuws afbeelding Sinds september 2012 heeft Hockeyclub Hilvarenbeek een nieuw tenue. Bij de invoering hiervan is een overgangsperiode aangekondigd waarbinnen het toegestaan was om het oude tenue nog te dragen. Vanaf dit seizoen eindigt deze overgangsperiode van uiteindelijk 4 jaar.

Vanaf dit seizoen mag dus alleen nog maar in het 'nieuwe' tenue worden gespeeld.
Lees verder

Vrijwilligersavond op 23 september!

Bestuur Nieuws afbeelding Beste vrijwilligers,   Ieder seizoen wordt een avond georganiseerd voor de vrijwilligers van onze vereniging om onder het genot van een hapje en een drankje een ieder hartelijk te danken voor de inzet voor onze club. De vele commissieleden, trainers, coaches, teammanagers en scheidsrechters maken dat wij als club de leden ieder jaar weer een sportief en

Lees verder

KNHB Reglementen en Speelgerechtigdheidsregels seizoen 2016-2017

Bestuur De start van het nieuwe hockeyseizoen (2016-2017) komt steeds dichterbij, de meeste competities starten het eerste of tweede weekend van september. 

Lees verder

Bestuurswijzigingen en nieuw lid van verdienste

Bestuur Nieuws afbeelding Sinds lange tijd is het bestuur weer compleet. Gisteren zijn tijdens de ALV Chris Heutinck (accommodatie) en Dorine Weemers (Technische Zaken) benoemd tot bestuurslid. Wij wensen hen veel succes en plezier met hun nieuwe taak binnen de club. Tevens heeft Peter de Jong afscheid genomen als penningmeester. Na 6 jaar was het tijd om het stokje over te dragen. Peter is vanwege zijn grote

Lees verder

ALV 15 juli as. in Elckerlyc

Bestuur Nieuws afbeelding Geachte Leden en Ouders/Verzorgers van Leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,   Graag brengen wij de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering nog eens onder de aandacht. De ALV vindt plaats op vrijdag 15 juli aanstaande om 20.00 uur. De agenda en onderliggende stukken kunt op de ledensite onder documenten vinden.   Aangezien het clubhuis momenteel wordt verbouwd is

Lees verder

Aanleg miniveldje gestart

Bestuur Nieuws afbeelding Afgelopen week is gestart met de aanleg van het miniveld! De komende weken zullen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen.


Lees verder

ALV op 15 juli 2016

Bestuur Nieuws afbeelding Op 15 juli aanstaande vanaf 20.00 uur wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden in ons clubhuis aan de Roodloop. De stukken zijn binnenkort te vinden op de ledensite onder het kopje documenten.

Lees verder

Verbouwing clubhuis begonnen

Bestuur Nieuws afbeelding De verbouwing van het clubhuis is begonnen. Afgelopen zaterdag is het clubhuis geheel gestript van binnen en is de oude bar gesloopt en afgevoerd.
Begin augustus zal volgens planning de renovatie zijn voltooid en beschikken we over een nieuwe bar, nieuwe vloer, nieuwe verwarming en nieuwe toiletten.
Wij zullen jullie de komende tijd op de hoogte houden via Lisa.


Lees verder

Contract hoofdsponsor kleding Van Gool Sport Speciaalzaak met 3 jaar verlengd

Bestuur Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek en Van Gool Sport Speciaalzaak hebben het hoofdsponsorcontract voor de kleding verlengd met 3 jaar.

Lees verder

Deelnemers gezocht voor de werkgroep Respect & Sportiviteit

Bestuur Nieuws afbeelding Op basis van de ledenenquête van vorig jaar hebben wij als bestuur enkele speerpunten benoemd. Eén van de belangrijkste speerpunten die door jullie is aangedragen is het thema Respect & Sportiviteit.
Het gaat dan om het gedrag van spelers en coaches op en langs het veld, maar zeker ook het gedrag van publiek aan de kant.


Lees verder

Ontwerp nieuwe bar

Bestuur Nieuws afbeelding Zoals velen van jullie weten, gaan we ons clubhuis renoveren. Deze zomer wordt een nieuwe bar geplaatst, een nieuwe vloer gelegd en worden de toiletten vernieuwd. Ook krijgen we een mooi nieuw koffiezetapparaat en nieuwe koelingen. We creëren meer verblijfsruimte door de bar anders te positioneren in ons clubhuis.

Lees verder

HCH haalt 628,81 op met Jumbo actie

Bestuur Nieuws afbeelding HCH heeft 628,81 opgehaald met de verenigingsactie van de Jumbo.
Dit bedrag zal gebruikt worden voor de aanleg van het mini hockeyveldje waarvan we hopen dat deze er voor de bouwvakvakantie ligt.

Jumbo bedankt!


Lees verder

Hockeyclub beter beveiligd

Bestuur Nieuws afbeelding Doordat er de afgelopen periode op onze club enkele vernielingen en ontvreemdingen hebben plaatsgevonden, hebben we geïnvesteerd in enkele camera’s.
Deze zullen vanaf vandaag ons pand en velden 24 uur per dag in de gaten houden.
We hopen dat dit bijdraagt aan het veiligheidsgevoel op onze club.
Bestuur HCH

Lees verder

HCH start pilot duo-lidmaatschap senioren

Bestuur Nieuws afbeelding In het seizoen 2016-2017 start HCH een pilot voor het duo-lidmaatschap voor de duur van 3 jaar.

Het nieuwe seniorenbeleid van HCH is erop gericht om het aantal senioren dat langer blijft spelen te vergroten naar uiteindelijk 6 teams.

Lees verder

Rust zacht Pepijn....

Bestuur Nieuws afbeelding Rust zacht Pepijn….
 
Vol ongeloof hebben we het verschrikkelijke nieuws gehoord over het noodlottige ongeval van Pepijn Janssen op dinsdag 26 april.
Het is ontzettend moeilijk te bevatten wat er is gebeurd. Wat een mooie Koningsnacht had moeten worden, is ineens omgeslagen in het noodlot.
 

Lees verder

Aanmelden nieuwe leden voor 1 juni a.s.

Bestuur Nieuws afbeelding De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels weer in volle gang.
De samenstelling van de teams is daarbij erg belangrijk.
Om die reden vragen we iedereen die momenteel meetraint en/of van plan is het komend seizoen te gaan hockeyen, zich aan te melden als lid voor 1 juni a.s. Op die wijze kunnen wij het beste rekening houden met het inpassen van nieuwe leden!


Lees verder

Lid sponsorcommissie gezocht

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken ter versterking van onze sponsorcommissie een enthousiast lid!
De sponsorcommissie bestaat momenteel uit 3 leden en heeft de volgende taken:

Lees verder

Afmelden als lid seizoen 2016-2017 vóór 1 mei a.s.

Bestuur Nieuws afbeelding Ondanks dat we nog midden in de voorjaarscompetitie zitten is de technische commissie  al weer druk bezig met de team indelingen voor volgend seizoen.
Zoals elk seizoen zijn er helaas leden die om diverse redenen stoppen met hockeyen.

Lees verder

Vertrouwenspersoon

Bestuur Nieuws afbeelding Vertrouwenspersoon (VCP)
Voor wie?
Een ieder die in vertrouwen met de vertrouwenspersoon over een (hockey gerelateerd) probleem wil praten.
Taken

Lees verder

Algemeen calamiteiten en veiligheidsplan

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zijn met elkaar verantwoordelijk voor een zo veilig mogelijk sportklimaat voor alle leden en hun achterban. Hockeyclub Hilvarenbeek is zich bewust van haar mede verantwoordelijkheid en heeft daartoe een algemeen calamiteiten en veiligheidsplan opgesteld.

Lees verder

Nieuw jeugd- en seniorenbeleid

Bestuur Nieuws afbeelding Het bestuur is erg blij dat zij nieuw jeugd- en seniorenbeleid heeft kunnen vaststellen. De twee beleidsdocumenten zijn te vinden op de ledensite onder het kopje 'documenten' en vervolgens onder 'beleid'. Zonder de inzet van een aantal vrijwilligers en afstemming met de diverse commissies hadden we niet zover kunnen komen, waarvoor onze grote dank.

Lees verder

Kwaliteit van de velden

Bestuur Nieuws afbeelding De relatief warme winter en  de vele regen die de afgelopen maanden is gevallen heeft de kwaliteit  van de velden geen goed gedaan.  Met name door algengroei zijn de velden op sommige plaatsen zeer glad geworden. Ook andere hockeyverenigingen hebben hier veel last van.

Lees verder

MA3 kampioen!!

Bestuur Nieuws afbeelding Met een klinkende 3-7 overwinning uit tegen Waalwijk is MA3 vandaag kampioen geworden! Maar liefst 8 van de 9 wedstrijden tot nu toe werden gewonnen.
Een mooie prestatie meiden! Proficiat. We zien jullie graag op 5 maart voor de huldiging in het clubhuis.

namens het bestuur,
Patrick Groothuis


Lees verder

Nieuw horecacontract en nieuwe bar in 2016

Bestuur Nieuws afbeelding Zoals velen van jullie al wel hebben gehoord komt er deze zomer een nieuwe bar in het clubhuis. Een omvangrijk project dat tevens gepaard zal gaan met de vervanging van de vloer in het clubhuis en de renovatie van de toiletten.

Lees verder

JB1 eerste zaalkampioen HCH!!!

Bestuur Nieuws afbeelding Met een overtuigende overwinning op Tilburg heeft JB1 het kampioenschap in de zaal binnengehaald. Na 8 wedstrijden staat JB1 ongeslagen aan kop (7 winst, 1 gelijk) en is niet meer te achterhalen door de concurrentie.

Jongens, coaches en trainers, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Lees verder

Alle hockeyballen weg!

Bestuur Nieuws afbeelding Helaas hebben we moeten constateren dat alle hockeyballen weg zijn bij de club. Er staan nu alleen nog 2 lege containers. Wie o wie weet waar de ballen zijn? Heb je informatie waar de ballen kunnen zijn neem dan contact op met [email protected] Heb je ze geleend breng ze dan zo snel mogelijk weer terug naar de club!

Lees verder

Sportgala Hilvarenbeek

Bestuur Nieuws afbeelding Op vrijdag 22 januari aanstaande vindt het jaarlijkse Sportgala plaats. Tijdens het Sportgala worden de Sportprijzen 2015 gekozen.
De Sportraad nodigt belangstellenden uit om naar het Sportgala te komen dat in Cultureel Centrum Elkerlyc plaatsvindt en om 20.00 uur aanvangt.

Lees verder

Algemene Ledenvergadering op 27 november

Bestuur Nieuws afbeelding Op 27 november aanstaande vanaf 20.00 uur wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij nodigen onze leden en ouders/verzorgers van leden van Hockeyclub Hilvarenbeek van harte uit.
De agenda en onderliggende stukken staan op de ledensite. Deze zijn te vinden onder ' documenten' nadat u ingelogd bent.

Lees verder

Tellerstand miniveldje HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Eén van de grote wensen van onze club is de aanleg van een miniveldje waarop  geoefend kan worden, warmgespeeld voor een wedstrijd of lekker ballen als anderen aan het hockeyen zijn.


Lees verder

MD3 kampioen!!!

Bestuur Nieuws afbeelding Vandaag is MD3 ook met een straatlengte kampioen geworden.
Proficiat meiden. Jullie mogen er trots op zijn.

Bestuur en commissies HCH


Lees verder

MC3 Kampioen!!!!!!

Bestuur Nieuws afbeelding Met een straatlengte voorsprong is vandaag MC3 kampioen geworden.
Proficiat meiden! Jullie mogen er trots op zijn.

Bestuur en commissies HCHLees verder

Plan van aanpak 2015-2018

Bestuur Nieuws afbeelding Plan van aanpak 2015-2018
 
Het bestuur van HCH heeft op 13 oktober het Plan van aanpak (PVA) 2015 – 2018 vastgesteld. Deze is gebaseerd op de leden enquête die in maart dit jaar is gehouden, reacties op de ALV van juli dit jaar en input van commissies.

Lees verder

Raboactie Hart voor uw club levert HCH 2.000 euro op!

Bestuur Nieuws afbeelding Vrijdagavond 13 november was de bekendmaking in de Hispohal van de Raboactie Hart voor uw club. Er waren maar liefst 288 projecten aangemeld, waarvan 41 uit Hilvarenbeek. Hockeyclub Hilvarenbeek behaalde 281 stemmen, goed voor een vierde plaats in de gemeente Hilvarenbeek.

Lees verder

Mini hockeyveldje voor de jeugd! Stem op ons via de Rabo actie Hart voor uw club

Bestuur Nieuws afbeelding Wij willen een miniveldje voor onze jeugdleden!

Stem dus op ons project bij de Rabo actie Hart voor uw club.
Dat kan tussen 15 en 28 oktober via de website van de Rabobank indien je lid bent van de Rabobank.


Lees verder

Tank bij Peut en sponsor de hockeyclub!

Bestuur Nieuws afbeelding Voor elke liter benzine die je tankt bij Peut Plasmans in Diessen krijgt HCH 1 cent als je dat aangeeft bij de ipad aan de kassa. Wanneer je ook nog een kassabon van minimaal 50 euro inlevert van EmTe Diessen dan wordt het bedrag verdubbeld naar 2 cent per liter!

Steun onze club en schenk je liters aan de club!


Lees verder

Commissieleden Zaalhockey gezocht!!!!

Bestuur Nieuws afbeelding Elke winter gaan we vanaf de D-junioren de zaal in. Een erg leuke competitie waar vrijwel alle juniorleden aan meedoen. De huidige commissie stopt na dit seizoen en heeft het dan zo'n 8 jaar georganiseerd.
Wij zijn dringend op zoek naar 2 of 3 ouders / leden die dit seizoen mee willen lopen met de huidige zaalhockeycommissie en het volgend jaar overnemen.

Lees verder

Mondbeschermer verplicht vanaf 1 augustus!

Bestuur Nieuws afbeelding Met ingang van het nieuwe seizoen is het dragen van een mondbeschermer verplicht. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De regel is per 1 augustus 2015 van kracht gegaan. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te dragen.

Lees verder

Nieuwe contributiebedragen seizoen 2015-2016

Bestuur Nieuws afbeelding Begin dit jaar heeft de gemeenteraad besloten dat er fors bezuinigd wordt op de buitensport  verenigingen waaronder Hockeyclub Hilvarenbeek.  Voor onze vereniging betekent dit een bezuiniging van ca. EUR 10.000,=.  Ondanks veel inspanningen vanuit het bestuur om deze bezuiniging (gedeeltelijk) ongedaan te maken zijn we daar tot op heden niet in geslaagd en heeft de

Lees verder

Gezocht: Directeur commerciële zaken Hockeyclub Hilvarenbeek

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zoeken voor onze sponsorcommissie een ‘onbezoldigd directeur commerciële zaken’ die het sponsorplan verder wil vormgeven en uitrollen. De ambitie van HCH is om geleidelijk aan het aantal mogelijkheden voor sponsoring en het aantal sponsoren uit te breiden.
 

Lees verder

Sjef Meijers overleden

Bestuur Nieuws afbeelding Vandaag heeft ons het trieste bericht bereikt dat onze "klusjesman” Sjef Meijers  na een kort ziekbed op 26 april is overleden. Sjef was sinds enkele jaren zeer actief betrokken bij onze vereniging met het onderhouden  van het sportpark en het clubhuis.  Ieder donderdag verrichtte hij diverse werkzaamheden  en  zorgde er voor dat alles er weer netjes uitzag voor

Lees verder

Inspanningsverplichting eerste lijnteams m.i.v. seizoen 2015-2016

Bestuur Nieuws afbeelding Inspanningsverplichting eerste lijnteams m.i.v. seizoen 2015-2016
 
Binnen onze vereniging merken we steeds vaker dat het lastig is om aan voldoende vrijwilligers te komen. Dat is met name het geval bij het vinden van voldoende trainers voor de jeugdteams.  We zien gelukkig dat er zeer veel (jeugd)leden zijn die bereid zijn om aan onze teams training te geven.

Lees verder

Afschrijving contributie

Bestuur Nieuws afbeelding Door een technisch probleem was de contributie nog niet geïncasseerd.
Het probleem is inmiddels opgelost en deze week zal de contributie alsnog worden afgeschreven.
Met vriendelijke groeten
 
Peter de Jong
PenningmeesterLees verder

Resultaten enquête HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Onlangs heeft HCH een enquête gehouden onder alle leden. De resultaten hiervan zijn afgelopen vrijdag besproken tijdens het groot overleg met alle commissies en vormen de basis onder het plan van aanpak 2015-2018 voor onze vereniging. Het gemiddelde rapportcijfer voor HCH is 7,45 en uit de enquête kunnen wij concluderen dat het in de breedte goed gaat met onze vereniging. Wij willen iedereen

Lees verder

Vrijwilligersavond op 27 maart 2015

Bestuur Nieuws afbeelding Op 27 maart 2015, vanaf 21.00 uur, vindt de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats in ons clubhuis. Voor even wanen we ons in het 'Las Vegas' van Nederland. Alle vrijwilligers zijn van harte welkom. In verband met de organisatie graag via [email protected] laten weten dat je komt.

Lees verder

Server problemen voor DWF

Bestuur Op dit moment zijn er performance problemen op de servers voor het DWF. Er wordt momenteel hard gewerkt door het LISA team om deze problemen op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Lees verder

VOORJAARSBORREL EN HULDIGING ZAALHOCKEYKAMPIOENEN ZATERDAG 28 FEBRUARI OM 16 UUR

Bestuur Nieuws afbeelding Op zaterdag 28 februari aanstaande vindt de voorjaarsborrel plaats. We starten om 16.00 uur. We zullen dan ook de zaalhockeykampioenen JD1, MC1 en MA1 huldigen.
We hopen velen van jullie te zien komende zaterdag!


Lees verder

Een blijk van medeleven

Bestuur Nieuws afbeelding Wij zijn geschokt en diep geraakt door het vreselijke nieuws dat ons jeugdlid Rafke Hendriks afscheid moet nemen van haar vader. Wij wensen haar, haar zus en oud-lid Fenne, haar broer Sem en haar moeder Danielle, heel veel sterkte en kracht toe om het enorme verlies van hun geliefde Rob, te dragen en te verwerken. Wij leven als club mee en zullen steun bieden, nu en in de komende moeilijke

Lees verder

Nieuwe LISA App

Bestuur Nieuws afbeelding Vanaf heden is de nieuwe LISA App beschikbaar. De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android.
In deze update zijn onder andere de volgende wijzingen doorgevoerd:
Vormgeving:
We hebben de app voorzien van nieuwe iconen en startschermen, ook is de vormgeving van de app volledig vernieuwd.
Teamnieuws

Lees verder

MC1: genomineerd voor Sportploeg 2014

Bestuur Nieuws afbeelding MC1 is genomineerd voor de titel Sportploeg van het jaar 2014. Een hele knappe prestatie en op zich al een felicitatie waard! Op 30 januari vindt vanaf 20.00 uur in de Elkerlyc het Sportgala plaats en wordt de Sportploeg gekozen. Wat zou het fantastisch zijn als de meiden van MC1 gekozen worden! Steun MC1 en kom naar het gala. Namens de vereniging mag een bestuurslid en een sporter een stem

Lees verder

Fijne feestdagen en een gezellig en sportief 2015!

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden, ouders en iedereen betrokken bij onze hockeyclub,
 
2014 is een jaar waar we met veel plezier op terug mogen kijken. We hebben de tweede helft van ons lustrumjaar met veel bruisende evenementen uitgeluid: een prachtig CD kamp, een doldwaas Blommesteijnfestijn, een erg gezellige senioren BBQ, een swingende benjamins disco. Het kampioenentoernooi was

Lees verder

Patrick Groothuis Nieuwe voorzitter

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de algemene ledenvergadering van 28 november is Patrick Groothuis gekozen tot nieuwe voorzitter van Hockey Club Hilvarenbeek. Hiermee volgt hij Inge Toebosch op die na 3 jaar afscheid heeft genomen.
Patrick heeft 2 kinderen hockeyen bij de Hockeyclub Hilvarenbeek en is sinds 2013 al bestuurslid.

Lees verder

Afscheid Inge Toebosch als voorzitter HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Beste mensen,
Afscheid nemen heeft altijd twee kanten. Enerzijds ben je blij dat het zover is, want je hebt de beslissing genomen om te stoppen en dan is het goed als het eenmaal zo ver is. Ook is dat goed voor het bestuur om met een nieuwe aanvoerder de ruimte te nemen er een eigen swung aan te geven. Anderzijds doet afscheid nemen ook een beetje pijn.
 

Lees verder

Oproep: werkgroep herijking jeugdbeleid HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,
Inmiddels is het al weer 3 jaar geleden dat er binnen HCH jeugdbeleid is geformuleerd en vastgesteld. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van juni 2014 is door het bestuur aangegeven dat het beleidsstuk een dynamisch document is, dat indien nodig aangepast kan worden. Begin oktober is een oproep gedaan aan jullie allen om samen met een afvaardiging van de

Lees verder

Collecte Jantje Beton

Bestuur Nieuws afbeelding Tussen 9 en 15 maart 2015 vindt de jaarlijkse collecte van Jantje Beton plaats. Zijn er leden, of ouders van leden, die met de collectebus zouden willen rondgaan? De helft van de opbrengst is voor de club. Laat je belangstelling via [email protected] weten.

Lees verder

ALV op 28 november 2014

Bestuur Nieuws afbeelding Op 28 november 2014 om 20.00 uur vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in het clubhuis. Noteer de datum in je agenda! De agenda en bijbehorende stukken worden binnenkort op de website gepubliceerd.

Lees verder

Aanstaande wijzigingen in bezetting bestuur HCH

Bestuur Beste leden en ouders,
Bij deze willen wij jullie op de hoogte stellen van een aanstaande wijziging binnen het bestuur van HCH.

Lees verder

Sportiviteit & respect: de Gouden Regels van HCH

Bestuur Nieuws afbeelding DE GOUDEN REGELS


Met plezier komen de prestaties vanzelf. HCH wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen hockeyen en zich verder kunnen ontwikkelen. Daarvoor is het van belang dat we met elkaar werken aan een veilig sportklimaat voor onze jeugd- en seniorleden, gasten en vrijwilligers.


Lees verder

Iets voor u: een vrijwilligersfunctie bij de club van uw dochter of zoon?

Bestuur Nieuws afbeelding  Overzicht vacatures HCH:
Graag brengen wij onderstaande vacatures onder u aandacht. Zonder vrijwilligers is er geen vereniging!
Bestuurslid TC Taak: naast het participeren in bestuursactiviteiten, heeft u als kerntaak de aansturing van de Technische Commissie. Deze commissie valt uiteen in de volgende subcommissies:
- Jongste jeugdcommissie

Lees verder

Verbouwing bijna afgerond

Bestuur Nieuws afbeelding De aanbouw van het clubhuis is al ver gevorderd. Tijdens de bouwvak ligt alles even stil maar voor aanvang van het seizoen moet alles gereed zijn.

Lees verder

Belangrijk! Vervolg kwaliteitscheck shirts:

Bestuur Nieuws afbeelding Onlangs hebben we iedereen een bericht gezonden in verband met de kwaliteit van diverse hockeyshirts van Reece
De vertegenwoordiger van Reece is nogmaals bij van Gool sport geweest en heeft aangegeven dat Reece ALLE shirts ( tenue ) wil hebben die schade hebben, dus ongeacht het artikelnummer. 

Lees verder

DRINGENDE OPROEP: VACATURES JUNIORENCOMMISSIE

Bestuur Nieuws afbeelding Per het nieuwe hockeyseizoen is de vereniging dringend op zoek naar twee nieuwe vrijwilligers voor de aanvulling van de juniorencommissie. Door het vertrek van John Verspeek en Yvette Kluiters aan het einde van dit seizoen, ontstaan 2 cruciale vacatures.Lees verder

Indeling Jongste Jeugd teams

Bestuur Nieuws afbeelding De Jongste Jeugd Commissie heeft de indeling voor de herfstcompetitie weer gemaakt. In de bijlage kunnen jullie het resultaat zien.

Lees verder

Open Hockey Clinic zaterdag 28 juni

Bestuur Nieuws afbeelding Zaterdag 28 juni organiseren we de Open Hockeyclinic voor jongens en meisjes van 6 tot en met 10 jaar. Meld je aan via [email protected]

Ben je nog geen lid, maar wel benieuwd naar hoe leuk hockey is?
Of ben je al wel lid, maar neem je een vriendje of vriendinnetje mee
die nog geen lid is?


Lees verder

Laatste trainingen van dit seizoen

Bestuur Het hockeyseizoen loopt alweer op z'n einde en hieronder wordt vermeld wanneer precies de laatste trainingen zijn:
Jongste Jeugd (E&F): maandag 2 juni
Elftallen: de week van 9 juni
Benjamins: 28 juni
Voor de 11-tallen geldt dat in overleg met de trainers langer mag worden  doorgetraind.


Lees verder

Training Jongste Jeugd gaat niet door

Bestuur Nieuws afbeelding De training voor de Jongste Jeugd van 18.00 tot 19.00 uur is voor vandaag, 12 mei afgelast.
De 11-tallen mogen in overleg met de trainers/sters zelf beslissen of ze de training al dan niet door willen laten gaan.
De trainingscommissie


Lees verder

Mini Disco voor alle Benjamins

Bestuur Nieuws afbeelding Op vrijdag 23 mei van half 7 tot half 9 organiseren we voor de Benjamins een Mini Disco.
Trek je disco pak aan,
Dan maken we er een gezellige avond van!
Jij komt toch ook?


Lees verder

Geen training tijdens de vakantie

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de meivakantie, van 26 april tot en met 9 mei, worden er geen reguliere trainingen gegeven. Uiteraard mag ieder team hiervan afwijken maar zal dit zelf moeten regelen.
Op zaterdag 10 mei beginnen de Benjamins weer met hun training.
De TrainingscommissieLees verder

Opzegging lidmaatschap uiterlijk 1 mei

Bestuur Nieuws afbeelding Ondanks dat we nog midden in de voorjaarscompetitie zitten is de technische commissie  al weer druk bezig met de team indelingen voor volgend seizoen.
Zoals elk seizoen zijn er helaas leden die om diverse redenen stoppen met hockeyen.
Als je wilt stoppen, stuur dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 mei, een email naar: [email protected]

Lees verder

Stem op onze penningmeester!

Bestuur Nieuws afbeelding Onze club is (gelukkig) een financieel gezonde vereniging. Dat hebben we mede te danken goed beheer van onze financiën. Onze penningmeester Peter de Jong verzet hiervoor ieder jaar op vrijwillige basis veel werk. Tijd om hem eens in het zonnetje te zetten in het kader van de actie 'Penningmeester van het Jaar 2014'! Het bestuur heeft Peter genomineerd en degene met de meeste stemmen wint. Laat je

Lees verder

Nieuwe leden voor de trainingscommissie

Bestuur Wij zijn erg verheugd te kunnen melden dat de vacatures binnen de trainingscommissie zijn ingevuld. Karen van Oort en Folkert van Es zijn sinds kort toegetreden tot deze commissie. Wij wensen hen beiden veel plezier en succes bij het uitoefenen van hun functies.

Lees verder

Zeer geslaagde Lustrum feestavond

Bestuur Nieuws afbeelding Afgelopen zaterdag vond als onderdeel van het 35 jarig bestaan van onze club de feestavond plaats.

Lees verder

C/D Hockeykamp op 20 en 21 april

Bestuur Nieuws afbeelding Op 1e en 2e paasdag vindt het C/D Hockeykamp plaats!
Alle D en C jeugdleden kunnen zich deze week hiervoor inschrijven. De spelers van JC1 mogen elk twee introducees meenemen. 

Lees verder

Multimate klusactie

Bestuur Nieuws afbeelding Multimate Hilvarenbeek is gestart met een nieuwe actie "Samen sparen voor je club”. Hockeyclub Hilvarenbeek doet hieraan mee! Met deze actie kun je eenvoudig bijdragen aan het klustegoed van de club voor onze aanbouw.

Wat houdt deze actie in:

Lees verder

DRINGEND VERZOEK OM VRIJWILLIGERS!!!

Bestuur Nieuws afbeelding Met dringend verzoek vragen de huidige vrijwilligers van HCH aandacht voor de volgende vacatures. Wij kunnen het niet alleen!!!
Hoofd Technische Commissie (TC)
Gezocht: hoofd Technische Commissie, die verantwoordelijk is voor aansturing van de diverse commissies van de TC. Spin in het web.
 

Lees verder

VOORJAARSBORREL EN HULDIGING ZAALHOCKEYKAMPIOENEN

Bestuur Nieuws afbeelding Op zondag 23 februari van 16.00 tot 17.30 uur vindt de voorjaarsborrel plaats. Onder het genot van een hapje en drankje zullen we onze zaalhockeykampioenen huldigen om vervolgens het lenteseizoen inluiden. Iedereen is van harte welkom!

Lees verder

Zaalhockeycometitie weer teneinde

Bestuur Nieuws afbeelding De zaalhockeycompetitie zit er weer op.
Vorige week konden we al melden dat MA1 , MD1 en MD3 kampioen zijn geworden.
MA2 speelde afgelopen zondag de beslissende wedstrijd tegen de nummer 2. Helaas verloren ze nipt met 3-2 waardoor ze uiteindelijk 2e zijn geworden.

Lees verder

Collecte Fonds Gehandicaptensport

Bestuur Nieuws afbeelding Onder de vlag van de Sportraad Hilvarenbeek wordt voor de 25e keer gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. We zijn op zoek naar 4 vrijwilligers die in de periode van 30 maart tot en met 5 april willen collecteren. Meld je voor 18 februari aan via [email protected]

Lees verder

Enquete bereikbaarheid sportpark

Bestuur Nieuws afbeelding Op verzoek van de gemeente Hilvarenbeek verlenen Hockeyclub Hilvarenbeek en HTC de Ypelaer medewerking aan een onderzoek naar de verkeersveilige bereikbaarheid van sportpark De Roodloop. Begin volgende week ontvangen alle leden een mailtje met een link naar een enquete. Het bestuur stelt het bijzonder op prijs als u de enquete invult. Hoe meer reacties, hoe beter de resultaten.

Lees verder

kandidatuur sportprijzen 2013

Bestuur Nieuws afbeelding Vol trots hebben wij een aantal vrijwilligers binnen onze club aangedragen als kandidaat voor diverse sportprijzen.


Lees verder

Nieuwe evenementencommissie!

Bestuur Nieuws afbeelding We hebben een nieuwe evenementencommissie! Marriët Leermakers, Lonneke Huls, Jeske Prinsen, Tim Steketee, Jeroen van Rijn, Peter Zwarts, Jasper Stokkermans, Matthijs van Hees en Gijs van Beers gaan onder voorzitterschap van Julien Simons allerlei feestelijke activiteiten organiseren voor jong en oud binnen de club. Immers, het succesvolle E/F hockeykamp en het ABeek smaken naar meer! De

Lees verder

Nieuwe vacatures HCH: uw hulp gevraagd

Bestuur Nieuws afbeelding

Bouwploeg:
Gezocht: handige denkers en doeners met praktijk ervaring die mee willen helpen bij het opmaken en uitvoeren van de verbouwingsplannen van het clubhuis. Dit betreft uitbreiding van de huidige hal middels een corridor naar de kleedkamers en het plaatsen van een overkapping.
Info: [email protected]
 

Lees verder

Kerstgroet terug én vooruitblik lustrumjaar HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,
 
De eerste helft van ons 7e lustrumseizoen zit er al weer op! Tijd om terug én vooruit te blikken.
 
Terugblik

Lees verder

Resultaat Actie Hart voor Elkaar

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden,
Bij deze wil het bestuur iedereen hartelijk bedanken voor deelname aan de actie Hart voor Elkaar van de Rabobank. Op 20 november hebben wij een bedrag van 919€ mogen ontvangen van de bank. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. De eerst heipaal voor de overkapping kan worden besteld! Speciale dank aan Lot Simons en Willem Jan van Eijck voor de vervaardiging van

Lees verder

ALV op 13 december 2013

Bestuur Nieuws afbeelding Op 13 december aanstaande om 20.00 uur wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in ons clubhuis. Wij nodigen u van harte uit om deze bij te wonen. Op de ledensite treft u onder documenten de stukken aan.
Graag zien wij u op 13 december!
Bestuur Hockeyclub Hilvarenbeek

Lees verder

20 november: extra stem uit te brengen voor HCH

Bestuur Nieuws afbeelding Zoals iedereen wellicht inmiddels al weet is op 24 september de actie "Hart voor Elkaar" van start gegaan. Deze actie van de Rabobank Hart van Brabant duurt tot 20 november. In totaal stelt de Rabobank maar liefst 100.000€ ter beschikking voor projecten in haar gebied in het kader van maatschappelijke betrokkenheid en coöperatief dividend. In totaal hebben circa 80 verenigingen zich

Lees verder

Teamfoto's bestelbaar bij Van Aarle

Bestuur Nieuws afbeelding Op zaterdag 31 augustus 2013 is tijdens de opening van dit lustrumseizoen van ieder team een teamfoto gemaakt, die inmiddels pronken in het clubhuis. Van D1, maandagavond ladies, commissies en bestuur worden de komende weken nog teamfoto's gemaakt.
Vanaf maandag 18 november kun u teamfoto's tegen de gebruikelijke kosten bestellen bij Van Aarle Hilvarenbeek.

Lees verder

Vrijwilligersavond 22 november

Bestuur Nieuws afbeelding Beste vrijwilligers,
 
Op vrijdagavond 22 november vindt na het Groot Overleg (commissies en bestuur) de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Om alle commissieleden, coaches en actieve leden van onze vereniging te bedanken voor hun inzet en tijd is dit jaar een bierproeverij op de club georganiseerd!
 

Lees verder

STEM VOOR 5 NOVEMBER OP PROJECT HCH VIA RABOBANK!!

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,
Actie Hart voor Elkaar in tussenfase: Zoals iedereen wellicht inmiddels al weet is op 24 september de actie "Hart voor Elkaar" van start gegaan. Deze actie van de Rabobank Hart van Brabant duurt tot 20 november. In totaal stelt de Rabobank maar liefst 100.000€ ter beschikking voor projecten in haar gebied in het kader van maatschappelijke

Lees verder

Hockeyclub start kleding inzameling

Bestuur Nieuws afbeelding Hockeyclub Hilvarenbeek is gestart met de inzameling van
kleding om hiermee de clubkas extra te spekken. De kledingcontainer staat links
op de parkeerplaats, naast het bruggetje over de Roodloop, en is op die manier
makkelijk toegankelijk. De kleding dient in een gesloten plastic zak te worden aangeleverd.

Lees verder

Geen benjamintraining in de herfstvakantie

Bestuur Tijdens de herfstvakantie is er geen benjamintraining. Op zaterdag 26 oktober gaan we weer flink aan de slag.

Lees verder

Nieuwe commissieleden gestart

Bestuur Wij zijn erg verheugd te kunnen melden dat er enkele vacatures zijn ingevuld. Jolande Rijnen is sinds kort actief binnen de Materialencommissie en Leonie de Jong is vanmorgen gestart als coördinator Benjamins / funkey. Wij wensen hen beiden veel plezier en succes bij het uitoefenen van hun functies.

Lees verder

Geslaagde opening lustrumseizoen

Bestuur Nieuws afbeelding Op zaterdag 31 augustus hebben het lustrumseizoen officieel
geopend. Gedurende de dag zijn er door alle teams vriendschappelijke wedstijden
gespeeld en is van alle teams een team foto gemaakt. In de middag werd het 35
jarig bestaan van de club officieel geopend door het hijsen van de prachtige

Lees verder

Nieuwe vacatures per september 2013: UW HULP GEZOCHT

Bestuur Nieuws afbeelding Vanaf het nieuwe seizoen, september 2013, heeft de vereniging onderstaande vacatures.   1. Hoofd TC Gezocht: hoofd Technische Commissie, die verantwoordelijk is voor aansturing van de diverse commissies van de TC. Spin in het web. Voor meer info zie tevens onder  kopje 'organisatie/'technische commissie' (linker kolom website) Info:

Lees verder

Schema maken teamfoto's 31 augustus

Bestuur Op zaterdag 31 augustus worden tijdens de opening de gehele dag teamfoto's gemaakt; van de groep benjamins tot aan de Veteranen. Ook de vrijwilligers mogen niet ontbreken. Hieronder vindt iedereen de tijd waarop jouw teamfoto wordt gemaakt. I.v.m met de drukte voor de fotografen willen wij jullie verzoeken ruim op tijd aanwezig te

Lees verder

Programma opening lustrumseizoen 31 augustus 2013

Bestuur Nieuws afbeelding Op zaterdag 31 augustus 2013 vindt vanaf 15.00 tot 18.00 uur de opening van het nieuwe seizoen plaats. Tevens openen we daarmee het speciale lustrumjaar; onze club bestaatdit seizoen 35 jaar! Die middag zijn alle sponsoren uitgenodigd. Van de teams zullen nieuwe teamfoto's worden gemaakt. Daarnaast spelen MB1 en JA1 een vriendschappelijke wedstrijd. MA1 en JA1 wordt gepresenteerd in de

Lees verder

Nieuw sponsorcontract clubtenue met Van Gool Sport&Camping

Bestuur Nieuws afbeelding Na berichtgeving dat Reijco Sport Hilvarenbeek medio 2013 zou sluiten, is door sponsorcommissie en bestuur gezocht naar een nieuwe sponsor voor het clubtenue. De uitdrukkelijk wens was dit binnen de ondernemers van Hilvarenbeek te houden.   Wij zijn dan ook zeer verheugd dat vrijdag 21 juni een nieuw contract voor het clubtenue is afgesloten met Van Gool Sport&Camping

Lees verder

LUSTRUM SEIZOEN 2013-2014

Bestuur Nieuws afbeelding Komend seizoen viert HCH haar 35jarig bestaan. Dat doen we door voor diverse doelgroepen feestelijke activiteiten te organiseren. Noteer alvast de volgende data in je agenda.  

Lees verder

Patrick Groothuis nieuw bestuurslid HCH

Bestuur Patrick Groothuis is tijdens de ALV van 21 juni jl. benoemd tot het vijfde bestuurslid van HCH. Patrick heeft twee kinderen bij onze club hockeyen, Merlijn en Sterre. De komende maanden zal bezien worden welke portefeuilles Patrick op zich neemt. Wij wensen hem veel plezier en succes toe bij het uitoefenen van zijn functie.  

Lees verder

Algemene Ledenvergadering

Bestuur Nieuws afbeelding Op vrijdag 21 juni aanstaande vanaf 20.30 uur vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in het Clubhuis. Reserveer alvast de datum en tijd in de agenda. Oproep en stukken volgen binnenkort.

Lees verder

Dames 2 neemt afscheid van hun coach.

Bestuur Nieuws afbeelding Na vele jaren hebben de dames van D2 helaas afscheid moeten
nemen van hun trainer coach Ad van Brakel.
Na afloop van de wedstrijd van afgelopen zondag die met maar
liefst met 9-2 werd gewonnen namen ze afscheid van elkaar. De
samenwerking tussen het team en Ad is de afgelopen jaren zeer goed geweest. Dit

Lees verder

LUSTRUM HCH: MAART 2014 BESTAAT DE CLUB 35 JAAR!

Bestuur Nieuws afbeelding Begin maart is er een oproep geplaatst voor vrijwilligers voor het lustrumcomité. Inmiddels is het comité, bestaande uit Koert Flipsen, Jasper Stokkermans, Robbert Simons en Joris van Hulten, van start gegaan. Er zullen gedurende komend seizoen 2013-2014 meerdere feestelijke activiteiten plaatsvinden. Wil je graag helpen of heb je leuke ideeën? Leden en ouders;

Lees verder

MD1 kampioen!!!

Bestuur Nieuws afbeelding MD1 is vandaag met overtuiging kampioen geworden. Na het kampioenschap in de herfst en zaal, werd vandaag voor de derde keer dit seizoen de beker in ontvangst genomen. Een hele knappe prestatie! Na 'we are the champions' en een lekker taartje heeft het team een beker gebracht naar het graf van hun zo gemiste en geliefde coach Erik. Het was een mooie dag met een lach en een traan....

Lees verder

MC2 Kampioen!!!

Bestuur Nieuws afbeelding Meiden en coaches van MC2: Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Lees verder

Zondag kampioenswedstrijd H-Veteranen

Bestuur Nieuws afbeelding Komende zondag kunnen onze Heren Veteranen kampioen worden.
Om 10.00 uur spelen ze thuis tegen Etten-Leur. Bij winst kan na afloop het kampioenschap gevierd worden. Wij nodigen dan ook iedereen uit om onze senioren te komen aanmoedigen! Tot zondag


Lees verder

Opzegging lidmaatschap

Bestuur We lopen nu langzaam naar het einde van het seizoen toe. De technsche commissie is echter al weer druk bezig met de team indelingen voor volgend seizoen. Zoals elk seizoen zijn er helaas leden die om diverse redenen stoppen met hockeyen.

Lees verder

MD1 pakt draad op na afscheid van hun geliefde coach

Bestuur Nieuws afbeelding Zaterdag 13 april zijn de meiden van MD1 voor het eerst weer op pad gegaan na het overlijden van hun coach Erik Moors. Voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Best MD1 is er een minuut stilte in acht genomen. Daarna zijn de meiden aan de wedstrijd begonnen met rouwbanden om hun arm. Ze waren duidelijk nog niet in hun ritme. Het was de eerste wedstrijd dit jaar die ze verloren hebben en wel met

Lees verder

Nieuwe leden trainingscommissie en sponsorcommissie

Bestuur Per april j.l. is de sponsorcommissie uitgebreid met twee nieuwe leden. Naast Joris van Hulten zijn nu ook Willem Jan van Eijck en Robbert Simons te benaderen voor sponsoractiviteiten van en voor de club.   De trainingscommissie is niet langer onbemand! Per heden zullen Rutger en Sieger Korting samen met Mariëlle van der Geld de taken van de trainingscommissie op zich

Lees verder

Coach MD1 Erik Moors overleden, uitvaart vrijdag 12 april

Bestuur Gisterenavond, vrijdagavond 5 april, ontvingen wij het trieste bericht dat Erik Moors is overleden. Hij raakte vrijdagmiddag betrokken bij een verkeersongeval en is aan zijn verwondingen bezweken. Erik was een vrijwilliger in hart en nieren en zeer betrokken bij onze vereniging en de gemeente. Hij was coach van MD1 en gemeenteraadslid voor 6KB. Bestuur

Lees verder

Renovatie clubgebouw in volle gang

Bestuur Nieuws afbeelding
Tijdens de winterstop is er op ons hockeyterrein nog vol op gewerkt.
Zo zijn de kleedkamers volledig gerenoveerd en zien deze er weer fris en schoon uit.Helaas zijn we de eerste week al geconfronteerd met vernielingen van de muren. In de herenkleedkamers is met een hockeystick gaten geslagen in het stucwerk.

Lees verder

Geen benjamintraining tijdens paasweekend

Bestuur I.v.m. met Pasen is er aanstaande zaterdag 30 maart geen benjamin/funkey training. Er zullen slechts enkele wedstrijden van de junioren plaatsvinden.
Iedereen een fijn paasweekend!


Lees verder

Verantwoord alcohol schenken in clubhuizen

Bestuur De nieuwe Drank- en Horecawet (m.i.v. 1 januari 2013) biedt onze sportvereniging de kans een extra impuls te geven aan een verantwoord schenkbeleid in de sportkantine. Alhoewel de overlast als gevolg van alcoholmisbruik in onze vereniging gering is vormt deze nieuwe wet een goede gelegenheid om de naleving van leeftijdsgrenzen te verbeteren. Uit controle (cijfers 2011) van de Nederlandse

Lees verder

Rabobank Hart van Brabant en Hockeyclub Hilvarenbeek tekenen nieuw sponsorcontract

Bestuur Nieuws afbeelding Vrijdag 15 maart tekenden Rabobank Hart van Brabant en Hockeyclub Hilvarenbeek een nieuw sponsorcontract. Inge Toebosch, voorzitter van de club, Peter de Jong, penningmeester van de hockeyclub en Wilfred Smit, directeur commercie van Rabobank Hart van Brabant waren hierbij aanwezig. Beide partijen zijn blij dat de prettige samenwerking op deze manier wordt voortgezet!   Wilfred Smit legt

Lees verder

Collecte Fonds Gehandicaptensport

Bestuur Onder de vlag van de Sportraad Hilvarenbeek wordt voor de 24e keer gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. De club is gevraagd om hulp bij het collecteren. Wie heeft gelegenheid om voor dit mooie doel met een collectebus rond te gaan? De collecteperiode is van 7 tot en met 13 april as. Je moet wel ouder dan 16 jaar zijn. Aanmeldingen kunnen via [email protected]

Lees verder

VACATURE TRAININGSCOMMISSIE

Bestuur De trainingscommissie is per heden onbemand. Dat is een spijtig gegeven. Met spoed wordt dan ook gezocht naar leden en/of ouders die zich willen inzetten voor de trainingscommissie. Voor verdere info omtrent taken zie kopje 'trainingscommissie' in linker kolom.

Lees verder

Hockeyterrein voortaan afgesloten

Bestuur Nieuws afbeelding Om het vandalisme te verminderen hebben we onlangs bij de fietsenstalling een nieuwe poort geplaatst. Vanaf heden zal deze poort ook op stot gaan. Het slot is gelijk aan de sleutel van het materialenhok en het voorportaal van het clubgebouw zodat iedereen die toegang moet hebben tot het clubgebouw er in kan.

Lees verder

Voorjaarsborrel zaterdag 2 maart 2013

Bestuur Nieuws afbeelding Op zaterdag 2 maart 2013 zal de jaarlijkse voorjaarsborrel worden gehouden. Naast opening van de lentecompetitie, zullen de kampioenen van de zaalcompetitie worden gehuldigd en menig vrijwilliger in het zonnetje worden gezet! Iedereen is van harte welkom van 16.00 tot 18.00 uur in het clubhuis om de kampioenen te feliciteren!    

Lees verder

werkgroep Trainingsplan 2013-2017 van start

Bestuur Tim Steketee, Hein Strijbosch, Julien Simons en Remko van Geijn zullen zich de komende periode buigen over en het vastleggen van trainingsbeleid. Daarbij zal worden nagedacht over kwaliteit en frequentie van trainingen, begeleiding en opleiding van (jeugd)trainers, trainingsbudget, etc. Een belangrijke sprong voorwaarts in een stukje professionalisering van onze vereniging.

Lees verder

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE VACATURES EN TIJDELIJKE WERKGROEPEN

Bestuur Nieuws afbeelding Met spoed wordt er gezocht naar nieuwe leden voor de volgende commissies:   1. Materialen (1 vacature ter uitbreiding bestaande commissie): Gezocht: commissielid voor inventarisatie, inname en uitgifte van keepersuitrusting en trainingsmaterialen (2 jaarlijkse activiteit). Info: [email protected]   2. Sponsorcommissie (2 vacatures ter uitbreiding bestaande

Lees verder

Informatie avond Roodloop

Bestuur Nieuws afbeelding Onderstaande uitnodiging ontvingen wij van de Gemeente Hilvarenbeek en is toegankelijk voor alle leden.                                         Naar aanleiding van werkzaamheden rondom waterpartij

Lees verder

Grote Clubactie: En de winnaar is…..

Bestuur Nieuws afbeelding Dit jaar heeft Hockeyclub Hilvarenbeek voor het eerst meegedaan aan de Grote Clubactie, een sponsorloterij speciaal voor verenigingen.
Mede dankzij de grote inzet van onze jeugdleden kunnen we terugkijken op een geslaagde actie.
Het doel van de actie was om geld in te zamelen voor het realiseren van een overkapping bij ons clubgebouw.

Lees verder

Onverwachts overlijden Walter Vermeer

Bestuur Met grote verslagenheid hebben wij gisteren het bericht ontvangen van het plotseling overlijden van Walter Vermeer op 41-jarige leeftijd. Walter werd donderdag na een hartinfarct opgenomen in het ziekenhuis, waar hij maandag 10 december 2012 overleed. Walter was sinds 1979 lid van hockeyclub Hilvarenbeek en daarmee een van de oudste leden van onze vereniging. De laatste jaren speelde

Lees verder

Uitnodiging ALV 14 december a.s.

Bestuur Geachte Leden en Ouders/Verzorgers van Leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op 14 december aanstaande om 20.00 uur wordt de Algemene LedenVergaderinggehouden in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij nodigen U van harte uit om deze bij te wonen.

De agenda ziet er als volgt uit:

Lees verder

HC Hilvarenbeek is hangjeugd meer dan beu

Bestuur Nieuws afbeelding De laatste tijd wordt ons sportpark 's avonds regematig bezocht door de hangjeugd van Hilvarenbeek. Hierbij wordt de nodige rommel achter gelaten maar helaas ook veel schade aangericht. Afgelopen vrijdagnacht werd een picknick tafel op het veld geplaatst en vonden we de volgend ochtend ook veel glasscherven op het veld. Daarnaast zijn ook enkele sproeiers vernield zodat we met een forse

Lees verder

BRIEF ONTVANGEN VAN HOCKEYPIET

Bestuur Nieuws afbeelding Afgelopen week heeft het bestuur een brief ontvangen vanuit Spanje: de hockeypieten zijn weer onderweg naar Nederland en zij willen heel graag bij ons langskomen: op 24 november in de ochtend  zullen ze bij ons op bezoek komen om te kijken naar onze hockeyhelden op het veld.

Lees verder

Reijco Sport en Lingerie Hilvarenbeek te koop

Bestuur Deze week heeft Sandra Vaes van Reijco Sport en Lingerie bij het bestuur van HCH aangegeven dat de Beekse sportzaak zal worden verkocht. De inzet is overname door derden. Voorlopig zal er niets veranderen. Het sponsorcontract voor seizoen 2012-2013 zal conform afspraken worden nagekomen. Het nieuwe clubtenue is eveneens bij Reijco te bestellen. Door Reijco Sport en HCH wordt

Lees verder

Vrijwilligersavond vrijdag 5 oktober 2012

Bestuur Nieuws afbeelding Menig lid en ouder is het gehele jaar door actief in weer en wind voor de hockeyclub, voor en achter de schermen. Om al deze vrijwilligers te danken voor hun inzet is de vrijwilligersavond in ere hersteld. Op vrijdag 5 oktober a.s. trappen we af om 18.45 uur met een overleg met alle commissieleden van de vereniging. Om 20.30 sluiten daarbij de coaches en overige

Lees verder

Hockey clinic voor jongens HCH vrijdag 28 september

Bestuur Ben jij een jongen? En wil jij wel eens van een tophockeyer leren hoe je een scoop maakt, een strafcorner neemt met een sleeppush of iemand passeert met een dummy?   Meldt je dan via je coach aan voor de hockey clinic en neem 2 vrienden mee, die nog niet hockeyen!   In het kader van de wervingsactie 'Gezocht: hockeyhelden!'vindt er op vrijdag 28 september van 17.00 tot

Lees verder

HELP JE CLUB EN DOE MEE AAN DE GROTE CLUBACTIE!

Bestuur Nieuws afbeelding Help onze club en doe mee aan deze landelijke lotenverkoop. Door verkoop van loten aan buren, vrienden, opa en oma's, ooms en tantes, sponsor je onze hockeyvereniging. Maar liefs 80% van de opbrengst gaat direct naar de eigen club!   De landelijke verkoop start a.s. zaterdag 15 september en duurt tot 29 november. Dan wordt de eindstand bekend gemaakt en vindt de

Lees verder

MELD JE AAN: SPONSOR DINER 2 NOVEMBER

Bestuur Nieuws afbeelding Lekker eten én de club sponsoren of zin in een Italiaans wild menu? Op vrijdagavond 2 november organiseert HCH in samenwerking met Het Wilde Gras een sponsordiner. Exclusief voor de hockeyclub serveert Het Wilde Gras, voor de gelegenheid omgedoopt tot "Het Wilde Kunstgras” een 4 gangen Italiaans wildmenu. Voor € 69,50 per persoon bent u verzekerd van een heerlijk diner

Lees verder

Nieuwe commissieleden

Bestuur Wij mogen aan het begin van dit seizoen wederom een paar nieuwe vrijwilligers verwelkomen en helaas hebben we ook van enkele actievelingen afscheid moeten nemen. Naast Michel de Haas als hoofd TC (reeds gecommuniceerd, zie hieronder), heeft Arnold van Tilborg zich teruggetrokken als bestuurslid en lid van de sponsorcommissie. Daarnaast hebben Miranda van der Aa en Marion van Valderen na

Lees verder

Coördinatoren festiviteiten actief vanaf nieuwe seizoen

Bestuur Nieuws afbeelding Per nieuwe seizoen zijn Jolien Abrahams, Ronald van de Ven en Max Bosmans de coördinatoren voor festiviteiten. Zij zullen de teams gaan benaderen voor het organiseren van feesten en activiteiten voor andere teams. Dit om de gezelligheid en betrokkenheid binnen de club een nieuwe boost te geven. Het bestuur wenst allen veel succes en plezier bij het opnemen van deze taak.
Lees verder

Neerleggen functie hoofd TC (technische commissie)

Bestuur Michel de Haas legt per nieuwe seizoen zijn functie als hoofd TC neer. Dit vanwege te drukke omstandigheden op zijn werk. Michel heeft zich het afgelopen jaar als hoofd TC ingezet voor het dagelijks reilen en zeilen van de club op technisch gebied (trainingen, begeleiding diverse commissies, etc.). Eveneens heeft Michel een wezenlijke bijdrage geleverd aan het opstellen van het

Lees verder

Trainers senioren nieuwe seizoen

Bestuur Het bestuur is verheugd te mogen aankondigen dat enerzijds het contract met de huidige coach/trainer van H1, Gerdwin Lammers, is verlengd voor komend seizoen. Gerdwin is reeds actief aan de slag met de voorbereiding en wil niet minder dan een bronzen plak dit jaar! Daarnaast is oudgediende Machiel Driesser bereid gevonden de technische training van de heren op dinsdag voor zijn rekening te

Lees verder

OPENING NIEUWE SEIZOEN: ZATERDAG 1 SEPTEMBER

Bestuur Nieuws afbeelding Beste leden en ouders,   De zomerperiode en schoolvakantie zit er na deze week voor de meesten van ons weer op en het sportseizoen begint. Op 20 augustus gaan de trainingen van start en begin september wordt de eerste competitiewedstrijd gespeeld. Ondertussen zijn sommige teams al begonnen met hun strakke trainingsschema en vinden er oefenwedstrijden plaats. Ook is er op het terrein

Lees verder

Fijne zomervakantie

Bestuur Het seizoen 2011-2012 is ten einde. Terugkijkend op het afgelopen jaar mogen we met elkaar constateren dat er een hoop werk is verzet; voor en achter de coulissen. Op het veld door alle spelers, coaches en trainers. Daarachter door alle vrijwilligers. Ik wil iedereen dan ook hartelijk danken voor de geweldige inzet dit jaar en allen een fijne – wellicht sportieve – vakantie toewensen. Ik

Lees verder

Inname keepers materialen: zaterdag 23 juni op het clubhuis

Bestuur Beste keepers, coaches en teamcaptains,   Het einde van het seizoen is al weer inzicht. Dat betekent dat alle uitgeleende materialen (keeperstassen, -materialen en cornermaskers) weer moeten worden ingeleverd.   Dit staat gepland op 23 juni 2012 in het clubhuis.   Denk bij het inleveren van de materialen aan het volgende: · Alle uitgeleende materialen moeten

Lees verder

Afscheid Jolande Vermeer en benoeming Shirley van Groenendael als nieuwe secretaris bestuur

Bestuur Na 3,5 jaar trouwe inzet heeft Jolande Vermeer haar functie als secretaris neergelegd. Met dankbetuigingen en kadootjes heeft het bestuur tijdens de ALV van 8 juni j.l. afscheid van Jolande genomen. Wij zullen haar rust, warme persoonlijkheid en accuratesse zeker missen en wensen Jolande alle goeds toe.   Shirley Groenendael is vervolgens

Lees verder

ALV 8 juni: bekendmaking nieuw tenue en toelichting plannen komende 3 jaar

Bestuur Nieuws afbeelding Tijdens de ALV van afgelopen vrijdag 8 juni, is het nieuwe clubtenue bekend gemaakt. Het bestuur en de ALV zijn zeer verheugd over het feit dat het sponsorcontract inzake clubtenue is teruggebracht naar de eigen dorpskern. Reijco Sport mag zich vanaf 1 september 2012 de nieuwe clubtenue sponsor van HCH noemen. Daartoe is reeds op 18 mei jl. het contract ondertekend. De komende week zal de

Lees verder

Uitnodiging ALV 8 juni 2012

Bestuur Geachte Leden en Ouders/Verzorgers van Leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op vrijdag 8 juni aanstaande vanaf 20.30 uur wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij nodigen U van harte uit om deze bij te wonen.

De agenda ziet er als volgt uit:
  1)   Opening

Lees verder

Wil jij ook eens met anderen praten over alcohol, roken en gamen?

Bestuur En lijkt het je leuk om sportief bezig te zijn en aan een echte wedstrijd mee te doen?
Voor iedereen die komt hebben we een prijsje en voor de winnende groep natuurlijk een hoofdprijs!
Kortom; actie, uitdaging en de wereld zien door een alcoholbril…

Kom dan naar Riel Talk, een avond speciaal voor jou!


Lees verder

Hockeyclub Hilvarenbeek landelijk nieuws!

Bestuur Op woensdag 16 mei hebben we o.a. via De Telegraaf de landelijke publiciteit gehaald. Normaal gesproken zijn we daar blij mee. Deze keer wat minder. Wat is er namelijk gebeurd.

Lees verder

Verboden te voetballen!

Bestuur Nieuws afbeelding Helaas komt het regelmatig voor dat er op de hockeyvelden wordt gevoetbald. De hockeydoelen zijn hier echter niet op berekend, met als gevolg wekelijks kapotte doelnetten.

Lees verder

KOMEND WEEKEND GEEN PARKEERPLAATSEN BIJ DE HOCKEYCLUB

Bestuur Komend weekend, van vrijdagavond 20 april tot en met zondag 22 april, is de parkeerplaats van de Roodloop niet te gebruiken. Hier wordt de jaarlijkse vlooienmarkt van Harmonie Concordia georganiseerd. Auto's worden via de Goirlesedijk en het Biedonkenpad omgeleid naar het grasveldje bij de Pezerikenhal. Hier is beperkt ruimte aanwezig. We verzoeken alle thuisspelende teams zoveel mogelijk op

Lees verder

Renovatie clubhuis in volle gang

Bestuur Nieuws afbeelding Ons clubgebouw was nodig aan een grondige opknapbeurt toe.
In de wintermaanden is het gehele binnenschilderwerk onder handen genomen, de afgelopen weken ook het buitenschilderwerk. Alles ziet er weer goed verzorgd uit.
Al het schilderwerk is uitgevoerd door Schildersbedrijf Wil Game, die wij bedanken voor zijn werkzaamheden.

Lees verder

Nieuwe trainer/coach H1

Bestuur Vanaf 1 maart 2012 heeft H1 wederom een trainer/coach. Gerdwin Lammers heeft gisteren kennis gemaakt met de heren van H1 en H2 en de doelstellingen voor de komende 10 wedstrijden kenbaar gemaakt en de spelers in actie gezien. Van beide kanten heeft het bestuur gisteren enthousiasme en positiviteit gezien. Gerdwin zal op de donderdag training gaan geven aan H1, waarbij H2 zal

Lees verder

Uitnodiging Voorjaarsborrel zondag 4 maart 2012

Bestuur Beste leden en ouders,   Bij deze wil ik jullie namens het bestuur uitnodigen voor de voorjaarsborrel op zondag 4 maart 2012, van 15.30 tot 17.30 uur. Ons lijkt het een mooi moment om die dag de zaalhockeykampioenen te huldigen, een aantal mensen in het zonnetje te zetten én de lentecompetitie in te luiden. Kortom, voldoende redenen om met elkaar, jong en oud, te toosten op

Lees verder

Enquête niet ontvangen??

Bestuur Vorige week is naar alle leden de enquête via mail verzonden. Mocht je deze niet ontvangen hebben dan is het bij ons bekende email adres niet meer juist. Geef dan zo snel mogelijk je correcte email adres door aan: [email protected]

Lees verder

Nieuw Alarmsysteem

Bestuur Nieuws afbeelding In het clubgebouw is een nieuw alarmsysteem aangelegd. Uiteraard gaan we hier op de website niet in op de werking daarvan. De meeste sleutelhouders hebben hierover een persoonlijke mail ontvangen. Mocht je geen mail hebben ontvangen maar nog wel een sleutel hebben neem dan spoedig contact op met de penningmeester ([email protected]) maar betreed in géén

Lees verder

Dringend gezocht: leden voor de materialencommissie

Bestuur Het bestuur is dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste leden voor de materialencommissie. De materialencommissie heeft de taak te zorgen voor met name keepers- en trainingsspullen. Dat is enerzijds het tijdig bestellen van materialen, anderszins het soms repareren van kleine beschadigingen. Deze taak behelst geen constante bezigheid, doch vraagt rond de zomer enkele weken werk. Met name

Lees verder

Prettige kerstdagen

Bestuur Nieuws afbeelding Het bestuur van HC Hilvarenbeek wenst alle leden, vrijwilligers en ouders prettige kerstdagen toe.


Lees verder

Voorzittershamer overgedragen

Bestuur Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering  heeft Teun Goosen het voorzitterschap na ruim 3,5 jaar formeel overgedragen aan Inge Toebosch.
Namens alle leden bedankte Inge Teun voor zijn grote inzet voor de vereniging van de afgelopen jaren. Teun zal zeker nog nauw betrokken blijven bij de club.

Lees verder

Arnold van Tilborg: aspirant bestuurslid

Bestuur   Per 9 november jl. is Arnold van Tilborg als aspirant bestuurslid toetreden tot het bestuur. Het bestuur heet Arnold van harte welkom en wenst hem veel plezier bij het uitoefenen van deze functie. Na de ALV van 25 november a.s. volgt meer informatie over de taakverdeling van de bestuursleden.
 


Lees verder

UITNODIGING ALV VRIJDAG 25 NOVEMBER 20:00

Bestuur Geachte Leden en Ouders/Verzorgers van Leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op vrijdag 25 november aanstaande vanaf 20.00 uur wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in ons eigen clubhuis aan de Roodloop. Wij nodigen U van harte uit om deze bij te wonen.

De agenda ziet er als volgt uit:
  1. Opening

Lees verder

Nieuwe setting Technische Commissie

Bestuur   Op 1 november j.l. heeft de aftrap van de nieuwe setting Technische Commissie plaatsgevonden. Reden daartoe was de komst van een zestal nieuwe commissieleden, het (her)verdelen van taken en het bespreken van aandachtspunten. Eveneens zijn er contactpersonen voor de elftallencommissie benoemd en mailboxen aangemaakt, die vanaf heden door leden gebruikt kunnen worden voor het stellen van

Lees verder

Werkgroep enquête van start

Bestuur Volgende week, dinsdag 8 november, gaat de werkgroep enquête van start. Zoals al eerder aangegeven door het bestuur gaat er een enquête worden gehouden onder de leden en ouders van jeugdleden. Hierin nemen deel: Wendy Vorstenbosch, Maike van Rijdt, Stance Peeters en Roland Gianotten. Wil je je hier nog graag bij aansluiten, geef dat dan snel door aan het bestuur (Inge Toebosch). Ook de werkgroep

Lees verder

Focus bestuur najaar 2011 en oproep tot bijdrage leden/ouders

Bestuur Beste leden en ouders,   Er is de afgelopen tijd veel veranderd binnen de hockeyclub. De vereniging is gegroeid, maar de organisatie is hierbij achtergebleven. Veel taken liggen bij een te gering aantal leden waardoor de vereniging te kwetsbaar wordt. Dit noopt het bestuur er toe om de huidige organisatiestructuur onder de loep te nemen en waar nodig veranderingen door te voeren. Medio

Lees verder

NIEUWS VAN HET BESTUUR

Bestuur Geachte Leden en ouders van Leden,

eerder is al via de website aangekondigd dat het Bestuur wordt uitgebreid met als aspirant bestuurslid Inge Toebosch. Na ruim 3,5 jaar vind ik het tijd geworden om een opvolger in te werken voor mijn rol als voorzitter die weer met frisse ideeën en ambities aan de slag gaat. Het Bestuur heeft de afgelopen weken een

Lees verder

INGE TOEBOSCH NIEUW BESTUURSLID

Bestuur Per afgelopen week is Inge toegetreden tot het bestuur van de hockeyclub.

We heten haar van harte welkom, binnenkort meer info.

Groeten

Bestuur HCH


Lees verder

SLOTEN CLUBHUIS

Bestuur Nieuws afbeelding Geachte Leden/Vrijwilligers   De sloten van het clubhuis, kleedkamers en materialenhok zijn vandaag vervangen. Eenieder die sleutels hiervan heeft dient deze in te leveren en krijgt na ondertekening van de vernieuwde sleutelverklaring een nieuwe set op basis van de functie die je vervult.   Trainers kunnen zich melden bij Daan Verhofstad, anderen bij Peter de Jong of Teun

Lees verder

Email adressen !!

Bestuur Bijna alle leden hebben via hun email de nota ontvangen voor de incasso van de contributie. Mocht je deze niet hebben ontvangen dan hebben we niet meer je correcte email adres. Geef dit dan alsnog spoedig door aan: [email protected]

Lees verder

Algemene Leden Vergadering 7 juli a.s.

Bestuur Geachte Leden en Ouders/Verzorgers van Leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op donderdag 7 juli aanstaande vanaf 20.30 uur wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij nodigen U van harte uit om deze bij te wonen.

De agenda ziet er als volgt uit:
1) Opening
2) Ingekomen stukken en vaststellen van de agenda

Lees verder

KAMPIOENSVERSLAG M8E2

Bestuur Nieuws afbeelding  Wij zijn kampioen geworden!!!!!!!!!!!!! Wij zijn dit jaar kampioen geworden. We hebben 8 wedstrijden gewonnen 1 gelijk en 1 verloren. De laatste wedstrijd wonnen we met 0-7 tegen drunen m8e2. Wij kregen allemaal een beker en een medaille van chocola. Er mochten helaas geen spandoeken hangen want Drunen deed niet aan het kampioenschap mee. In Hilvarenbeek kregen we chips en taart. Toen we

Lees verder

OPROEP AAN OUDERS EN LEDEN

Bestuur Beste leden en ouders van leden van Hockeyclub Hilvarenbeek.
 
Onze hockeyclub is de laatste jaren enorm gegroeid. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op.
Dat een sportclub alleen draait op vrijwilligers is bekend. Hier willen wij jullie aandacht voor vragen. De meeste commissies binnen onze club zijn toe aan aanvulling en/of vernieuwing.

Lees verder

M8D1 KAMPIOEN

Bestuur Nieuws afbeelding M8D1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Een hele knappe prestatie!

Lees verder

Finale Tafeltennistoernooi in Ahoy

Bestuur Nieuws afbeelding In april hebben we bij de Hockeyclub een intern tafeltennistoernooi gehouden.
De winnaars mochten meedoen aan de Finale in Ahoy, Rotterdam.
Vanuit Hilvarenbeek waren dat Okkie van Diemen en Loek Misere. Okkie heeft hierover een leuk verslag geschreven.
 
Hoi
Ik ben Okkie van Diemen

Lees verder

UPDATE: GEEN PARKEERPLAATS IVM KERMIS

Bestuur De parkeerplaats van de Roodloop is tot en met volgende week vrijdag in gebruik voor de kermis. Normaal is de kermis buiten het hockeyseizoen, dit jaar helaas niet. We verzoeken iedereen zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen naar trainingen en wedstrijden. De gemeente geeft middels gele borden de omleiding naar de alternatieve parkeerplaats aan. Excuses voor de

Lees verder

KOM JA1 AANMOEDIGEN VOOR HET KAMPIOENSCHAP

Bestuur Nieuws afbeelding Zaterdag as. speelt JA1 om 16:00 de laatste wedstrijd van dit seizoen. Ze hebben het kampioenschap in eigen hand! Komt allen om ze aan te moedigen en naar het kamioenschap toe te juichen!   Let op! Er is geen parkeerruimte op de parkeerplaats ivm de kermis, dus kom zoveel mogelijk op de fiets of te voet!  

Lees verder

Dames 1 gepromoveerd!

Bestuur Nieuws afbeelding Vandaag is het onze Dames 1 gelukt, onder aanmoediging van veel supporters, om te promoveren. Het was een spannende wedstrijd, de dames waren continue in de aanval maar het doel werd niet gevonden. Met 0-0 gingen ze de rust in. In de tweede helft kregen ze wederom diverse kansen, waarbij zelfs een schot voor opendoel werd gemist. Na diverse corners, kregen de dames uiteindelijk een verdiende

Lees verder

RENOVATIE CLUBGEBOUW GESTART

Bestuur Nieuws afbeelding Ons clubgebouw is nodig aan een opfrisbeurt toe. De verf begint overal los te laten en het houtwerk is op veel plaatsen verrot.  Daarom zijn we gestart met de renovatie van het clubgebouw. Als eerste worden de huidige ramen vervangen door dubbele beglazing om te bezuinigen op de stookkosten.  Verder zal op enkele plaatsen het slechte hout vervangen worden. Zodra dit klaar is kunnen we

Lees verder

Scheidsrechterscursus succesvol afgerond

Bestuur Nieuws afbeelding De afgelopen weken is er door Koen Luijsterburg een opleiding gegeven voor club scheidsrechter. Aan de opleiding hebben 28 leden deelgenomen.

Lees verder

WORD JIJ DE BESTE TAFELTENNISSENDE HOCKEYER VAN HILVARENBEEK?

Bestuur Nieuws afbeelding De KNHB heeft in samenwerking met de NTTB (Tafeltennisbond)  een landelijk evenement opgestart waarbij alle hockeyverenigingen gevraagd wordt intern een korte tafeltenniscompetitie op te zetten in april. Van alle verengingen mogen er uiteindelijk een 5-tal winnaars deelnemen aan een landelijk kampioenschap op 8 mei in Ahoy (Rotterdam).

Lees verder

Nog meer feest! JA1 kampioen!

Bestuur Nieuws afbeelding De jongens van JA1 hadden een druk programma, aan het begin van de middag speelden ze tegen Goes om daarna meteen de kampioenswedstrijd tegen Push te spelen. Vanaf het eerste fluitsignaal domineerden ze de wedstrijd en kwamen al snel op een 1-0 voorsprong. Ze gingen de rust in met een stand van 4-2 en wisten na de rust nog tweemaal te scoren. Het kampioenschap was binnen. De hulde van de dag gaat

Lees verder

Eerste zaalhockeykampioenschap binnen!

Bestuur Nieuws afbeelding De meisjes van MC2 hebben als eerste, na een zeer spannende wedstrijd, het zaalhockeykampioenschap binnengehaald. In de wedstrijd tegen Berkel-Enschot wist men al in de eerste helft op een  2-0 voorsprong te komen. In de tweede helft kwam Berkel-Enschot echter sterk terug en scoorde ook tweemaal waarna de eindstand op 2-2 kwam. Net genoeg om kampioen te worden, dit werd dan ook

Lees verder

WEES ZUINIG OP ONZE HOCKEYBALLEN

Bestuur Nieuws afbeelding ZAALHOCKEYBALLEN VERDWIJNEN ALS SNEEUW VOOR DE ZON!!!!!!
 
Het zaalhockeyseizoen is nog maar net begonnen en er zijn al meer dan 10 oranje zaalhockeyballen verdwenen en 5 gele wedstrijdballen. Waar blijven deze ballen? Wees er zuinig op. Mocht je ze per ongeluk mee hebben genomen, breng ze dan terug.
 

Lees verder

Dinsdagavond clubhuis geopend!

Bestuur Nieuws afbeelding Vanaf komende dinsdag zal ons clubhuis voortaan geopend zijn van 20.00 uur tot 23.00 uur.  Op deze avond trainen alle Dames teams en Heren 1. We hopen er een gezellige clubavond van te maken en nodigen iedereen uit om eens langs te komen, voor een praatje en een drankje.
De barcommissie en het bestuur

Lees verder

Contributie inning

Bestuur Nieuws afbeelding De contributie wordt altijd in twee delen geïnd. Eind deze maand (ca. 28 januari) zal de tweede inning van de contributie weer plaatsvinden. Mocht je hier vragen of opmerkingen over hebben mail dan naar [email protected]
Peter de Jong.              

Lees verder

KLUSOCHTEND

Bestuur Nieuws afbeelding De tweede helft van het hockeyseizoen begint binnenkort weer. Om onze accommodatie hiervoor klaar te maken willen we  komende zaterdag ochtend, 22 januari van 10.00 uur tot maximaal 12.00 uur weer alles in orde maken. Als we dit met diverse leden/ouders doen zijn we zo klaar en is het nog gezellig ook. Zorg dus dat je erbij bent. Laat even weten via

Lees verder

NIEUWJAARSRECEPTIE

Bestuur Nieuws afbeelding Wij wensen iedereen fijne feestdagen. We nodigen alle leden, vrijwilligers en sponsoren uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari aanstaande
Vanaf 16.00 uur  in ons clubhuis.


Lees verder

ALLE ZAALHOCKEYWEDSTRIJDEN 19-12 AFGELAST

Bestuur Helaas zijn, gezien de weersomstandigheden, ALLE zaalcompetitiewedstrijden in het district Zuid-Nederland afgelast. Dit houdt dus in dat de Hispohal vandaag leeg staat! Wil je een onderling wedstrijdje of een training regelen voor vandaag dan kan dat. Neem dan wel even contact op met Marieke. Houd de website in de gaten! Over de geplande Keepersclinic volgt spoedig nader bericht.

Lees verder

ZAALHOCKEY OFFICIEEL VAN START

Bestuur Het Zaalhockeyseizoen 2010 is vandaag; 12 december van start gegaan. Dit jaar wordt er géén boekje uitgegeven. Alle gegevens staan op de site. Kijk dus regelmatig want ook aanpassingen worden vermeld.
 

Lees verder

J11D1 KAMPIOEN

Bestuur J11 D1 is Kampioen. Proficiat heren, coaches en trainers! Veel succes in de zaal.

Lees verder

JA KAMPIOEN !!!!

Bestuur Jongens A1 is Kampioen!! Proficiat, ook voor de coaches en trainers.  

Lees verder

VELDWEDSTRIJDEN 11 EN 12 DECEMBER

Bestuur Vooralsnog gaan ALLE competitiewedstrijden op het veld aanstaand weekend GEWOON DOOR!!! De weersverwachtingen zijn dusdanig dat we naar alle waarschijnlijkheid weer groene velden hebben zaterdag.   Houd je mail en de website wel goed in de gaten natuurlijk! Koning Winter kan voor een andere uitkomst zorgen.

Lees verder

Gebruik van gebits- en beenbeschermers

Bestuur Naar aanleiding van signalen vanuit onze clubtrainers, menen wij er goed aan te doen het gebruik van gebits- en beenbeschermers nog eens onder de aandacht te brengen.   Zoals ongetwijfeld bij velen bekend is het gebruik van beenbeschermers door spelers vanuit de (spel-)reglementen van de hockeybond VERPLICHT. Als club steunen wij het standpunt van de trainers dat dit dus

Lees verder

UITNODIGING ALV

Bestuur Geachte Leden en Ouders/Verzorgers van Leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op woensdag 15 december aanstaande vanaf 20.30 uur wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij nodigen U van harte uit om deze bij te wonen.

De agenda ziet er als volgt uit:

Lees verder

AFGELASTING TRAININGEN

Bestuur Beste allemaal,   In onderling overleg hebben we besloten de laatste (veld-)trainingen van deze seizoenshelft - die deze week plaats zouden vinden - af te gelasten. Op dit moment zijn de velden door bevriezing al onbespeelbaar geworden en volgens de weerberichten komt de temperatuur deze week zelfs overdag niet meer boven nul. Gladde en bevroren velden leveren te veel risico voor

Lees verder

AFGELASTINGEN !!!!

Bestuur LET OP !   Helaas zijn de velden onbespeelbaar door sneeuwval dus ALLE wedstrijden van vandaag (27 november) zijn definitief AFGELAST !    vr groet   Het Bestuur 

Lees verder

VERNIEUWEN STATUTEN EN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Bestuur Geachte leden,   De statuten en het huishoudelijk reglement van de hockeyclub hebben de tand des tijds inmiddels goed doorstaan. Graag willen we in contact komen met ouders/leden die mee willen denken over deze documenten. Neem aub contact op met onze secretaris, via emailadres [email protected]     Het bestuur

Lees verder

GEBRUIK CLUBHUIS VOOR TEAMS

Bestuur Nieuws afbeelding Geachte leden, ouders van leden,   We hebben een clubhuis en dat hebben we niet voor niks. Het is niet algemeen bekend maar het bestuur wil via dit bericht onder de aandacht brengen dat het voor teams mogelijk is om gebruik te maken van het clubhuis voor bepaalde activiteiten.   Hieronder worden de regels die het bestuur heeft bepaald opgenoemd. Als hier vragen of opmerkingen over

Lees verder

NIEUWE PENNINGMEESTER

Bestuur Nieuws afbeelding Beste Leden,
Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Peter de Jong. Sinds dit seizoen ben ik gekozen als penningmeester van deze bloeiende vereniging.  Ik ben getrouwd met Leonie en we hebben twee kinderen, Sander en Inge. Inge is sinds enkele jaren lid van de hockeyclub  en speelt in M8D2. Hierdoor ben ik met de vereniging in aanraking gekomen.

Lees verder

WEDSTRIJDFORMULIEREN

Bestuur Beste coaches en senioren,

Willen jullie ervoor zorgen dat het wedstrijdformulier na de wedstrijd, op dezelfde dag bij Marieke Verheggen, 't Lopertje 7 in Hilvarenbeek in de brievenbus wordt gedaan.
 
Bedankt namens het wedstrijdsecretariaat


Lees verder

VERGEET JE ZAALHOCKEY AANMELDING NIET!!!

Bestuur Nieuws afbeelding Beste Junioren en ouders/verzorgers,
 
Het is nog ver weg, maar ik ben al bezig met de zaalhockeycompetitie seizoen 2010/2011. De poule indelingen zijn inmiddels definitief bij de KNHB. Daarom wil ik van jullie vóór 15 september a.s. onderstaand strookje retour hebben als je mee wilt doen!
 

Lees verder

TEAMINDELING,TRAININGSSCHEMA EN OVERIG

Bestuur Beste Leden,
 
Als je inlogt op de site zie je exact je teamindeling, trainingsschema en overige informatie. Log hiervoor in met je lidnummer en wachtwoord, rechtsboven op de homepage. Heb je geen code ontvangen of ben je de gegevens kwijt? Een mailtje naar [email protected] is voldoende.
 
Het Bestuur


Lees verder

NIEUWE COACH DAMES 1

Bestuur Vandaag is de nieuwe coach aangesteld voor onze trotse dames 1! Mark Delnooz is de naam, binnenkort stelt hij zich uitgebreid voor! We zijn  er heel blij mee, heel veel succes Mark! Voor de nieuwsgierigen onder ons: Donderdag zal hij op de training aanwezig zijn.   Het Bestuur  

Lees verder

KEEPERSMATERIALEN

Bestuur Beste keepers en coaches,   Op dit moment wordt heel hard gewerkt om alle keeperstassen weer compleet te maken. Zaterdag 11 september kunnen de tassen worden afgehaald. Mochten jullie de spullen eerder nodig hebben, neem dan even contact op.

Lees verder

NIEUWE SEIZOEN ZICHTBAAR OP DE SITE

Bestuur Nieuws afbeelding Zeer gewaardeerde leden,   Vandaag is de overgang naar het nieuwe seizoen doorgevoerd. Als je inlogt op de site kun je precies zien wie er in je team zitten. Nog niet alles is volledig en juist, maar op deze manier kan iedereen alvast zien hoe het ervoor staat.   Let op! Er kan hier en daar nog en wijziging optreden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stuur deze dan ajb

Lees verder

ZATERDAG 11 SEPTEMBER OPENING SEIZOEN

Bestuur Nieuws afbeelding Zet alvast op de kalender! 11 september gaan we het seizoen feestelijk openen voor de junioren. Er worden zoveel mogelijk wedstrijdjes gepland zodat iedereen weer kan wennen aan het kunstgras. Nadere info volgt.  Zondag 12 september begint de senioren-competitie. Dus haal alvast je stick weer tevoorschijn en poets je scheenbeschermers en je schoenen, want we zijn er bijna klaar voor!

Lees verder

AANVANG TRAININGEN NIEUWE SEIZOEN

Bestuur In tegenstelling tot eerdere berichten zullen de trainingen voor de junioren officieel pas beginnen in week 36, de week beginnend met 6 september. Dit in verband met de Kindervakantieweek die plaatsvindt in de week van 30 augustus. Doordat een groot aantal kinderen daaraan deelnemen (en overigens ook trainers daarbij betrokken zijn als leider of leidster), is het verstandiger de officiele

Lees verder

OP ZOEK NAAR EEN KLEIN BIJBAANTJE?

Bestuur
Wij zijn dringend op zoek naar een paar mensen die een of twee keer per week wat willen doen op de club. Denk daarbij aan velden schoonhouden, prullenbakken legen . Maar ook lampjes verwisselen , schilderen en dat soort zaken . Weten jullie iemand die dat graag wil doen, of heb je zelf interesse laat het dan weten op  [email protected].  Wij nemen daarna zo snel mogelijk

Lees verder

ALV 5 juli

Bestuur Geachte Leden en Ouders/Verzorgers van Leden van Hockeyclub Hilvarenbeek,

Op 5 juli aanstaande vanaf 20.30 uur wordt de Algemene Leden 
Vergadering gehouden in ons clubhuis aan de Roodloop. Wij nodigen U 
van harte uit om deze bij te wonen.

Agenda:
1. Opening
2. Ingekomen stukken en vaststellen agenda
3. Verslag ALV van 14 december jl.

Lees verder

INDELINGEN 2010 - 2011 ALLE TEAMS

Bestuur Hierbij de teamindelingen voor het volgende hockeyseizoen. Hier is door een aantal mensen weer veel werk voor verzet en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is dit het resultaat. Let wel, dit betreft alleen nog de teamindelingen en nog geen informatie over trainingen en trainers en evenmin is er voor alle teams al duidelijkheid over de coaching. De eerste zorg ging uiteraard uit naar het

Lees verder

DATUM BEKENDMAKING TEAMINDELINGEN GEWIJZIGD

Bestuur Geachte Leden,   Eerder hebben we aangegeven te streven naar bekendmaking van alle teamindelingen per 12 juni. Ondanks keihard werken hieraan door de betreffende vrijwilligers gedurende de afgelopen weken is dit nog niet helemaal rond en zal daarom uiterlijk 18 juni en zoveel eerder als mogelijk alles definitief bekend worden gemaakt.   Excuses hiervoor, we

Lees verder

OPBRENGST SPEK DE KAS VAN JE CLUB ACTIE C1000

Bestuur Nieuws afbeelding En de hockeyclub wordt gespekt met:   417,- euro!!!!!! Heel veel dank aan iedereen die geholpen heeft om tot dit resultaat te komen en natuurlijk zijn we de C1000 zeer dankbaar.  

Lees verder

INLEVEREN TRAINERSMATERIALEN

Bestuur Beste trainers en trainsters,
 
Het einde van het seizoen is al weer in het zicht.
Zoals jullie allemaal op de site hebben kunnen lezen, mag er doorgetraind worden tot en met week 27 ( 5 tot en met 9 juli).
Wij hebben dit jaar 1 dag gepland waarop jullie de ballen, hesjes en trainingsjasen moeten inleveren.

Lees verder

Klusdag !!!!!!!!!!!!!!!

Bestuur Beste allemaal,   Het seizoen loopt ten einde en dat wil zeggen dat we club weer zomer klaar gaan maken. Wat gaan we doen dan? Nou er is lijstje van zaken die dringend moeten gebeuren. Je weet wel : lampjes vervangen, kleedkamers in orde maken, etc etc.   Op 3 en 10 juli willen we dan ook een klusdag organiseren en hopen op ieders medewerking. We starten in de ochtend om 9 uur en

Lees verder

TRAININGEN

Bestuur In overleg is besloten de trainingen in principe te laten doorgaan tot en met week 27    (5 tot en met 9 juli a.s.). Dit betekent dat het seizoen wat opgerekt wordt (de laatste wedstrijden zijn al eind mei) maar wellicht nodigt dat ook uit tot het spelen van (onderlinge) oefenwedstrijden of het organiseren van kleine (onderlinge) toernooitjes. Het zou ook jammer zijn dat

Lees verder

VACATURES EERSTE TEAMS HOCKEYCLUB HILVARENBEEK

Bestuur Nieuws afbeelding HC Hilvarenbeek zoekt Trainer/Coach Dames 1 en Coach Heren 1
Als ambitieuze gezelligheidsclub willen we in de derde klasse spelen en zijn op zoek naar ervaren trainers/coaches die bovenstaande teams kunnen begeleiden.  Zowel training als coaching zien we graag ingevuld.

Lees verder

INLEVEREN KEEPERSMATERIALEN

Bestuur Beste coaches en team captains,
 
Het einde van het seizoen is al weer in zicht daarom moeten de keeperstassen weer ingeleverd worden.
Dit staat gepland op 10 juli 2010 in het clubhuis. (noteer deze datum vast in jullie agenda).
Alle keepersspullen moeten schoongemaakt zijn bij inlevering.
 

Lees verder

INLEVEREN CORNERMASKERS

Bestuur  
Beste Coaches/ aanvoerders,
 
Omdat het einde van het seizoen al weer in het zicht is moeten de cornermaskers ingleverd worden.
Dit staat gepland op zaterdag 10 juli 2010 tussen 9.30 - 11.30 uur. ( noteer deze datum vast in je agenda).
 
We verwachten van de volgende teams maskers:
 

Lees verder

DAMES 3

Bestuur Nieuws afbeelding IS KAMPIOEN!!!!!  

    Super gedaan dames en begeleiders!  

  PROFICIAT!!!!     De huldiging vindt aanstaand weekend plaats!  

Lees verder

LET OP: ELDERS PARKEREN IVM VLOOIENMARKT

Bestuur Nieuws afbeelding Beste allemaal,   Op 24 en 25 April zal er op de parkeerplaats aan de Roodloop de jaarlijkse Concordia Rommelmarkt zijn. In verband hiermee zal er geen gebruik gemaakt kunnen worden van de parkeerplaats volgende week vrijdag, zaterdag en zondag   Wij willen iedereen dan ook verzoeken om met thuiswedstijden op de fiets naar de hockeyclub te komen en dan ook nog bij voorkeur de

Lees verder

HOCKEYCLUB HILVARENBEEK ZOEKT DRINGEND NAAR .............

Bestuur Nieuws afbeelding Hoi allemaal,   Het bestuur van Hockeyclub Hilvarenbeek is dringend op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers die een paar keer per jaar de handen uit de mouwen willen steken om samen met ons  onze accomodatie op orde te brengen. Wij denken hierbij aan mensen die bereid zijn om een zaterdag voor de start van het seizoen en voor de start na de winterstop ons hierbij te

Lees verder

FIETSENSTALLING KLAAR !!!!!!

Bestuur De Fietsenstalling is zover klaar dat hij ook gebruikt kan worden Dus vanaf nu geen fietsen meer langs het pad of voor het hek Er is ruimte genoeg om je fiets te stallen. Doe dat ook !!!!!!!!!!   Alvast bedankt namens de Hockeyclub!

Lees verder

OPSCHONEN LISA ACCOUNTS EN RECHTEN

Bestuur Dit bericht is bedoeld voor LISA gebruikers,   Deze week worden de LISA accounts en bijbehorende rechten opgeschoond. Dat moet periodiek gebeuren. Wanneer vrijwilligers stoppen met hun taken hebben ze deze rechten daarna niet meer nodig.  De wet bescherming persoonsgegevens speelt hier ook een rol in. Daarom een periodieke opschoning.   Het kan natuurlijk gebeuren dat

Lees verder

MEDEDELING OVER FLUITEN

Bestuur Naar aanleiding van een aantal incidenten gedurende de maanden voor de winterstop en recentelijk nog bij het zaalhockey, even een bericht van de zijde van het bestuur omtrent de verplichtingen rondom het fluiten.
 

Lees verder

KORTE TRAINERSOPLEIDING KNHB

Bestuur Beste allemaal,

Als club (en technische commissie) willen wij heel graag weer een stap zetten om het technisch beleid verder gestalte te geven. Een van de dingen die hoog op ons prioriteitenlijstje staat, is dat wij de huidige generatie trainers van met name de jongste jeugd een steuntje in de rug willen geven. Dat geeft trainers de gelegenheid om verder in hun rol te

Lees verder

OPROEP AAN ALLE TRAINERS

Bestuur Vriendelijk verzoek aan alle trainers om mij zo snel mogelijk een overzicht aan te reiken met de gemaakte trainingsuren tot aan de winterstop (eerste seizoenshelft). Voor zover van toepassing zal ik die uren doorgeven aan onze penningmeester voor een spoedige uitbetaling. Mail het overzicht naar [email protected].   Met dank en vriendelijke groet   Michel de

Lees verder

ME6 KAMPIOEN

Bestuur Nieuws afbeelding SUPERKAMPIOENEN Afgelopen zaterdag is het jongste meisjes hockeyteam ME6 kampioen geworden. Dit gebeurde door in de laatste wedstrijd Berkel-Enschot met 3-0 te verslaan. Ze bleven zo concurrent Vlijmen op doelsaldo voor in hun allereerste competitie. Proficiat! Allerjongste kampioenen...de Club is trots op jullie.    

Lees verder

FRANK JANSEN

Bestuur VADER PUCK JANSEN (M8D3) ONVERWACHT OVERLEDEN   Heel plotseling is Frank op 54 jarige leeftijd op 4 december overleden. We wensen Puck, Rick en Rian heel veel sterkte. Zaterdag is een minuut stilte in acht genomen voor de hockeywedstrijd van M8D3.

Lees verder

DOORTRAINEN tijdens WINTERSTOP

Bestuur Zoals gemeld in het bericht over de laatste trainingen voor de winterstop, mag er gedurende die periode - na (aan-)melding hiervan en met toestemming - worden doorgetraind. 1. Dat kan alleen als de trainers van het desbetreffende team hiertoe ook bereid zijn. Indien zij dat niet zijn, wordt er dus niet doorgetraind. Ergo, trainers die een rustperiode in willen bouwen, dienen

Lees verder

LAATSTE TRAINING VOOR DE WINTERSTOP !!

Bestuur De laatste trainingen voor de winterstop zullen worden gegeven in week 50 (week van 7 december tot en met 11 december). De Benjamins trainen voor de laatste keer op zaterdag 12 december. Eventueel langer doortrainen of trainingen tijdens de winterstop graag even in overleg met ondergetekende. De datum waarop de veldtrainingen na de winterstop weer starten zal tijdig worden  

Lees verder

KEEPERSMATERIAAL

Bestuur Nieuws afbeelding Beste keepers, coaches,captains,   5 December is al weer de laatste veldwedstrijd. Zoals afgesproken willen wij graag voor de winterstop van jullie horen hoe het met de keepersmaterialen gaat. Functioneren de materialen nog goed, zijn er reparaties nodig, etc., etc?   Met vragen,op- of aanmerkingen kunnen jullie op dinsdag 1 december van 20.15 - 21.00 uur bij ons terecht, op het

Lees verder

ZAALHOCKEY INSTRUCTIES VOOR COACH EN OUDER

Bestuur Beste coaches en ouders van zaalhockeyers,   
 Op donderdagavond 19 november as om 20.00 uur houden wij weer een informatie-avond over de zaalhockey. Op deze avond besteden we aandacht aan de (nieuwe) zaalhockeyregels maar ook de huishoudelijke taken zoals balken leggen en zaalwacht wordt besproken. Tevens hopen wij dan de schema's voor het nieuwe seizoen uit te

Lees verder

ALCOHOLBELEID

Bestuur Nieuws afbeelding Er zijn tijdens de afgelopen ALV vragen gesteld over het alcoholbeleid op de club.   Vanuit het Bestuur willen we hierbij de volgende uitgangspunten vaststellen en communiceren: - we volgen (uiteraard) de wet, alcohol onder de 16 kan niet - op de zaterdagen wordt alleen alcohol geschonken vanaf 14:00 uur - teams tot en met de B kunnen geen alcoholische dranken bestellen (of laten

Lees verder

OP 4 OKTOBER SPELEN ALLE SENIOREN THUIS

Bestuur Nieuws afbeelding           JA DIT JAAR IS HET WEER ZOVER. ALLE SENIOREN TEAMS SPELEN IN HET ZELFDE WEEKEND THUIS. DAT IS NATUURLIJK SUPER VOOR HET CLUB GEVOEL OP ZONDAG. OP 4 OKTOBER HEBBEN DE DAMES 1 EEN LEUKE ANIMAL PARTY GEORGANISEERD. (DIERENDAG). TELKENS ZAL EEN ANDER TEAM OP EEN ZONDAG ER EEN LEUKE DRAAI AAN GEVEN IEDEREEN IS WELKOM!

Lees verder

EERSTE DRIE PUNTEN BINNEN VOOR HEREN 1

Bestuur Nieuws afbeelding Ons nieuwe eerste herenteam heeft vandaag gewonnen. Uit in Schijndel tegen Hopbel stond de score zes minuten voor tijd nog op 2-0 maar de mannen kwamen sterk terug en het werd 2-3!   Super! Gefeliciteerd mannen! Ga zo door!!!   Het Bestuur

Lees verder

SCHEIDSRECHTERS MINI'S

Bestuur Beste ouders E-jeugd,
 
de laatste dagen is wat ophef ontstaan rondom de spelleiding rondom de teams van uw kinderen in de E-jeugd.
Allereerst hiervoor mijn welgemeende excuses, het een en ander is te voorbarig gegaan.

Uiteraard worden uw reacties serieus genomen, vandaar ook dat het nu anders aangepakt gaat worden.

Lees verder

VEILING HOCKEYDOEL

Bestuur DIT OPENINGSWEEKEND SPECTACULAIRE VEILING HOCKEYDOEL   Eén van de oude hockeydoelen, met net (ook oud) wordt aanstaand weekend geveild. Tot zondag 17.00 kan iedereen een bod doen op een origineel Hockeyclub Hilvarenbeek Hockeydoel. Je kunt bieden vanaf 50 euro. Bod mag in de veilingbus die in het clubhuis staat. De hoogste bieder wordt zondagavond  13 september uitgeroepen

Lees verder

KEEPERSHANDSCHOEN EN PLANK GEZOCHT

Bestuur KEEPERSTASSEN IN ORDE   Zaterdag 5 september zijn wij begonnen met het uitdelen van de keeperstassen aan de teams die op deze dag moesten spelen. Wij hebben toen de rest van de tassen gewoon in het clubhuis laten staan omdat deze op maandagavond verder uitgedeeld zouden worden. Toen wij maandag op de club kwamen, bleek er een tas open te staan en er waren handschoenen

Lees verder

NIEUW BESTUURSLID TECHNISCHE ZAKEN

Bestuur Per 1 september start Michel de Haas als aspirant bestuurslid technische zaken bij het bestuur van de hockeyclub. Hij gaat de taken overnemen van Bart Misere. Michel zal ingewerkt worden door Bart en is per direct eerste aanspreekpunt voor alle technische zaken vanuit het bestuur. Zo kan hij zo snel mogelijk deze nieuwe rol oppakken. Namens het bestuur wens ik Michel heel veel succes! Ik heb er

Lees verder

WAAR ZIJN DE MASKERS?

Bestuur Nieuws afbeelding Beste coaches en keepers van de B, A, Dames, Heren, Dames Veteranen en Heren Veteranen    Afgelopen seizoen heeft Paul Habraken aan ieder team, vanaf de B, twee cornermaskers uitgedeeld. Bij de inname van de keeperstassen zijn er vrijwel geen maskers terug gekomen. Willen jullie bij jullie team na gaan waar de maskers zijn en deze dan ook zo snel mogelijk bij de

Lees verder

BELANGRIJK

Bestuur WIE  O WIE DRINGEND! Wie heeft er uit het materialenhok zwarte OBO legguards meegenomen/ geleend. Neem s.v.p zo snel mogelijk contact op met de materialencommissie!  

Lees verder

SPORTKAMPEN EN TOERNOOIEN

Bestuur MAP ACHTER DE BAR Voor een ieder die geinteresseerd is: achter de bar ligt een map speciaal met info over Hockeytoernooitjes en Sportkampen. Ook hangen diverse posters op en staat er foldermateriaal.

Lees verder

LUSTRUMBLOEMEN

Bestuur Nieuws afbeelding Lustrumbloemen groot succes!   De meeste lustrumbloemen zijn reeds uitgeleverd. Groot compliment aan Firma van Dommelen, want de bloemen zijn echt supermooi!   Mocht u iets missen aan uw bestelling...laat het ons weten. Dit kan ook via [email protected]   Verder hebben we nog een bestelling zonder naam en afleveradres gekregen...Laat het ons weten als deze bestelling van u

Lees verder

BESTELLIJST LUSTRUM BLOEMENACTIE!!!

Bestuur Nieuws afbeelding Hooggeachte leden, oud-leden, ouders, vrijwilligers,   Voor het fantastische lustrum dit jaar heeft de club jullie hulp natuurlijk hard nodig, niets gaat vanzelf, toch?   Bijgevoegd document kun je gebruiken om je bijdrage aan het 30 jarig lustrum van deze geweldige club te geven en er ook nog eens een superleuke verzameling bloemen mee te verkrijgen!   Complimenten aan

Lees verder

UITNODIGING LUSTRUM BLOEMENACTIE

Bestuur Nieuws afbeelding Zie de bijgevoegde brief om te zien waar je de club mee kunt helpen! Een fantastisch lustrum gewenst!   De lustrumcommissie

Lees verder

MUST VAN DE WEEK: wedstrijdformulier tijdig inleveren

Bestuur Nieuws afbeelding Lever je wedstrijdformulier ajb op tijd in! Afgelopen weekend hebben vijf teams dit niet op tijd gedaan waardoor er geen uitslag aan de bond kon worden doorgegeven.   Je kunt het iedere week tot zondagavond 19:30 in de brievenbus op de club afleveren of op Wildeman 12.
Veel succes en uiteraard goed dat er ook heel veel formulieren wel op tijd waren!  

Lees verder

GEZOCHT: VERBANDDOOS HEREN 1

Bestuur Wie o wie heeft de rode verbanddoos van Heren 1 gezien of weet waar deze is? Er staat 'Beekdal' op, de naam van de sponsor.   De vinder krijgt een beloning.   Meld je ajb bij [email protected] of bel 013 505 0123.    

Lees verder

KNHB ZOEKT VRIJWILLIGERS VOOR EK HOCKEY

Bestuur Beste leden, ouders, vrijwilligers,   Wat is er nou leuker dan direct betrokken te zijn bij het EK in augustus?   Zie bijgevoegde link. Meld je aan als je er tijd voor en zin in hebt. Stuur ajb een cc naar [email protected] dan weten we van elkaar wie er gaan.  

Lees verder

ZAALHOCKEY CONTRIBUTIE

Bestuur De zaalhockey contributie is dit jaar vastgesteld op 40,- Euro per deelnemer.
Voor de leden die contributie betalen via automatische incasso wordt de zaalhockey contributie rond 13 februari geincasseerd.
De overige deelnemers worden verzocht om zelf  40,- over te maken naar rekening

Lees verder

TRAININGSSCHEMA OP DE SITE

Bestuur Beste Trainingscoordinatoren, Trainers, Leden en Ouders,
 
Na een super zaalhockey seizoen gaat het veldhockeyen bijna weer beginnen. Helaas zonder heren 1 team deze keer, maar gelukkig wel met nieuwe jeugdteams. Zoals eerder aangegeven op de site starten de trainingen maandag 16 februari weer. Uitzondering is de benjaminstraining die 28 februari van start gaat.
 

Lees verder

HEREN 1 TREKT ZICH TERUG UIT DE COMPETITIE

Bestuur Gisteravond heeft het team Heren 1 in goed overleg met het bestuur besloten zich terug te trekken uit de competitie. Het blijkt niet haalbaar om de competitie op een voor het team waardige manier uit te spelen.  Hoewel we natuurlijk betreuren dat dit moest gebeuren, staat het bestuur volledig achter deze beslissing. We zullen als club voor het seizoen 2009/2010 opnieuw kijken

Lees verder

Testbericht

Bestuur Dit is een testbericht.

Lees verder