header foto header foto header foto header foto
 

zaalkampioenen JB1,MB3 en MA1 gefeliciteerd

Zaalhockey Nieuws afbeelding Zaalkampioenen MB3 en MA1 gefeliciteerd  vandaag, 29-2-2020 is ook JB1 zaalkampioen  Alsnog alle 3 de teams gefeliciteerd.

Lees verder

!help! scheidsrechters gezocht voor zaalwedstrijd MB3-MB4

Zaalhockey Wie helpt ons morgen uit de brand. we hebben nog 2 personen nodig die morgen 24-11 de oefenwedstrijd van MB3-MB4 wil fluiten in de zaal. De wedstrijd start om 14:45. Heb je tijd om deze wedstrijd te fluiten neem dan contact op met de zaalhockeycommissie Ineke Bruurs en Ankie Bruurs. 


Lees verder

AANMELDEN ZAALHOCKEY

Zaalhockey Nieuws afbeelding Aanmelden voor de zaalhockey competitie kan tot en met 20 oktober. Je kunt je aanmelden via de Lisa app of via de website. Ga naar MEER dan naar EVENEMENTEN. Je kan je dan aanmelden of afmelden. 
Groeten zaalhockeycommissie

Lees verder

webinar ‘Zaalhockey’

Zaalhockey Nieuws afbeelding Nog een paar wedstrijden op het veld en dan is het tijd om het kunstgras in te ruilen voor de zaal. Maar zaalhockey is toch echt een ander spelletje dan veldhockey. Laag zitten, via de balk spelen, dobbelsteen vijf, het huis: hoe zat het ook alweer? We geven graag antwoord op al jouw vragen tijdens het webinar ‘Zaalhockey’op 19 november om 20.00 uur.

Lees verder