header foto header foto header foto header foto
 

Week van de scheidsrechter

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Het is de week van de scheidsrechter dus voor alle scheidsrechters dit weekend staat er iets lekkers klaar!

Lees verder

HCH heeft er 47 scheidsrechters bij

Arbitragecommissie HCH wil de nieuwe scheidsrechters feliciteren met het behalen van hun certificaat ‘clubscheidsrechter’.Na een e-learning cursus thuis achter de computer zijn er gister en vorige week in totaal 47 spelers geslaagd. Een mooi resultaat waar we hartstikke trots op zijn!! 

Lees verder

Gezocht: begeleiders voor jonge scheidsrechters op zaterdag

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding HCH heeft dit seizoen de rol van ‘Begeleiders Beginnende Scheidsrechters’ in het leven geroepen. Met een groep van 8 tot 10 personen gaan we er elke zaterdag bij toerbeurt voor zorgen dat we goede ruggensteun bieden aan de onervaren jeugdscheidsrechters.

Lees verder

Scheidsrechterscursus

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Ook dit jaar zijn er weer veel leden die hebben deelgenomen aan de scheidsrechterscurus, die gegeven wordt door HCH Academy. 73 spelers hebben vier avonden de cursus gevolgd in het clubhuis en daarna deelgenomen aan het examen in de Elcerlyc. Hiervan zijn 48 spelers geslaagd! HCH wil de nieuwe scheidsrechters feliciteren en is hartstikke trots!!

Lees verder

Geen spelregelcursus vanavond

Arbitragecommissie Er is enige onduidelijk over de spelregelcursus. Er is vanavond GEEN bijeenkomst meer, dus alleen nog examen aanstaande maandag voor diegene die nog geen examen gedaan hebben. Herkansers van afgelopen maandag krijgen van mij persoonlijk bericht. 
Groetjes Tim Steketee

Lees verder

Nieuwe spelregels vanaf dit seizoen

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Met ingang van 1 augustus 2019 gaan er een aantal spelregelwijzigingen in. Hier staan de belangrijkste wijzigingen uitgelegd. Het volledige spelreglement is te vinden in de bijlage van dit bericht. 

Lees verder

Scheidsrechterscursus

Arbitragecommissie Nieuws afbeelding Binnenkort start de clubscheidsrechterscursus weer op onze vereniging. Voor leden vanaf 14 jaar (B-leeftijd) is het verplicht om een scheidsrechterskaart te halen. Deze leden hebben een uitnodiging gehad om deel te nemen aan de cursus. De cursus bestaat uit twee avonden en een examen. Ook is het voor ouders/vrijwilligers mogelijk om deel te nemen aan deze cursus om zo de spelregels te leren.

Lees verder