header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuw horecacontract en nieuwe bar in 2016

Nieuws afbeelding 5-2-2016 Zoals velen van jullie al wel hebben gehoord komt er deze zomer een nieuwe bar in het clubhuis. Een omvangrijk project dat tevens gepaard zal gaan met de vervanging van de vloer in het clubhuis en de renovatie van de toiletten.

De voorbereidingen voor de nieuw bar zijn al in volle gang en om dit alles soepel te laten verlopen is onder verantwoordelijkheid van bestuurslid Jordan van der Geld de werkgroep Nieuwe Bar 2016 samengesteld. De werkgroep wordt gevormd door Janne Ansems, Jack van Ham,  Wout Huijbregts, Tim Steketee, Jasper Stokkermans en Gunter Verbruggen. 

Tijdens de winterstop en in aanloop naar de voorjaarsborrel op 5 maart 2016 heeft het bestuur tot haar genoegen nieuwe horecacontracten gesloten met bierbrouwerij Inbev en met drankengroothandel Nico Elings uit Diessen voor de levering van bier en frisdranken. Inbev en Nico Elings zullen ten behoeve van de nieuwe bar nieuwe tapinstallaties en diverse koelingen voor bier en frisdranken ter beschikking stellen.

Dit betekent dat we al vanaf heden en de komende jaren Jupiler op de tap hebben en naar gelang het seizoen én wensen van leden voortaan ook één of twee speciaal bieren presenteren.

Volgens planning zal de nieuwe bar na afloop van het hockeyseizoen 2015-2016 worden geïnstalleerd en tijdens de seizoenopening 2016-2017 feestelijk aan alle leden en hun achterban worden gepresenteerd.

Het bestuur     

Gerelateerde nieuwsberichten

Gezocht: Werkgroep nieuwe website