header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Tellerstand miniveldje HCH

Nieuws afbeelding 22-11-2015 Eén van de grote wensen van onze club is de aanleg van een miniveldje waarop  geoefend kan worden, warmgespeeld voor een wedstrijd of lekker ballen als anderen aan het hockeyen zijn.

Om dit te realiseren zijn we vorig jaar gestart met diverse acties. Ook dit jaar hebben we geld opgehaald met o.a. de Grote Clubactie (2.319 euro) en de Raboactie Hart voor uw club (2.007 euro).

Daarnaast hebben we al 9 sponsoren gevonden die het miniveldje willen sponsoren: De Beer Accountants & Adviseurs, Apotheek Beekdal, Cubeaux Advies, Steunkousenadvies, Jan de Bruijn Elektro- en beveiligingstechniek, Driesser optiek, King Computers, Sophysio en de Isolatieheld.

De teller staat nu op 17.985 euro. Het doel is 22.500 euro. We hebben dus nog maar 4.515 euro te gaan. De eindspurt is begonnen!

Om de laatste euro's bij elkaar te halen zoeken we nog sponsoren en mensen die lid willen worden van de cirkel van 50.

Sponsor worden van het miniveldje kan al vanaf 500 euro voor 5 jaar. Je kunt contact opnemen met onze sponsorcommissie via [email protected]

Lid worden van de cirkel van 50 kost jaarlijks 50 euro. Ieder jaar wordt bekeken aan welke doel de opbrengst wordt besteed. Ge├»nteresseerd? Stuur een mail naar [email protected]

Bestuur en sponsorcommissie HCH

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws