header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Heren veteranen kampioen !!!

Nieuws afbeelding 10-5-2015

Deze zondag stond de thuiswedstrijd tegen Vlijmen in het teken van het mogelijk kampioenschap in de tweede klasse van onze heren veteranen. En……??? Ja hoor,  de oude mannen van onze club lieten zien dat zij klaar zijn voor het zwaardere werk op een niveautje hoger: "Kampioe……nen !!!”

De eerste helft viel het voor onze veteranen, ondanks een veldoverwicht,  niet mee om een gaatje te vinden in de hechte defensie van de tegenstander. Het werd zelfs nog even billenknijpen of de felbegeerde punten behaald zouden worden en het toegestroomde publiek getrakteerd zou worden op oogstrelende combinaties. Dat werd nog eens benadrukt toen de jongens uit Vlijmen uit een spaarzame kans, een overigens perfect genomen strafcorner, een voorsprong namen. Nadat zij daarna nog zo’n uitgelezen kans kregen, kromden onze roodzwarten de rug en namen zij de regie in eigen hand. Vol overtuiging werd de tegenpartij teruggedrongen op eigen helft en de vijandelijke goalie voortdurend op de proef gesteld. Sieger wist hem voor het rustsignaal met een geweldige klap, vanuit een strafcorner, het nakijken te geven.

Tijdens de pauze werd op een rustige manier gewezen op de foutjes die gemaakt werden en het onder druk blijven zetten van de tegenstander. Deze aanwijzingen waren niet aan dovenmansoren gericht. Met goed overspel, steeds vlotter lopende combinaties, vol zelfvertrouwen en met een overduidelijk conditievoordeel werd de tegenstander door doelpunten van Sieger, Stefan en Rutger met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd.

Na afloop werden de glaasjes champagne de lucht in getild, en gedronken, die aangeboden werden door

‘Van Lieverlee’, een van de sponsoren van onze heren veteranen. (Dank je wel daarvoor !!)

Op 7 juni as. staat de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma waarbij ‘onze jongens’ door de club nog even in het zonnetje worden gezet. Misschien een reden om ook nog een kijkje te komen nemen op het hockeyveld.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws