header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Veteranen herpakken zich en hebben kampioenschap in zicht !!!!

Nieuws afbeelding 27-4-2015

Het verlies van vorige week tegen een tegenstander die onderaan de ranglijst staat, was onze mannen niet in de koude kleren gaan zitten. In Hilvarenbeek en omgeving, dus ook daar waar onze coryfeeën werkzaam zijn, worden de prestaties nauwlettend gevolgd. De nederlaag van vorige week leverde daarom de nodige gesprekstof op, maar dat gaf onze mannen extra adrenaline om zich te revancheren van deze gevoelige domper.

Met een bijna voltallige bezetting (Henri en Maarten geblesseerd, Koert voor een opfriscursus Engels  in Londen), maar met een ingevlogen oudgediende (Teun) begonnen onze jongens fris en vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd.

Gilze-Rijen liep vanaf het eerste moment achter de feiten aan en probeerde met kunst en vliegwerk  de ene na de andere aanvalsgolf van de Rood-Zwarten van zich af te slaan.

Na tien minuten wist Sieger met een geweldige klap de keeper van Gilze-Rijen toch het nakijken te geven.

Stefan verdubbelde de score met een fraai doelpunt na het oppikken van een bal net over de middellijn en een fikse slag op de stick, overigens goed voordeel gegeven door de goed leidende scheidsen.

Uit een strafcorner wist Rutger de sterk keepende goalie van Gilze-Rijen voor de derde keer het nakijken te geven, waarna Teun vlak daarna het ook het netje wist te vinden. Door een onachtzaamheid in de Hilvarenbeekse defensie, maar met een ontzettend snelle stickhandeling en formidabele slag, wist de spits  van Gilze-Rijen de Hilvarenbeekse voorsprong te verkleinen tot  4-1.

Martèn liet de keeper van Gilze-Rijen, na een geweldige een-twee met Teun, ook voor een vijfde keer de bal uit het doel halen. Teun bepaalde met een geplaatste bal de 6-1 ruststand op het scorebord.

Na de pauze duurde het even voordat onze voorwaartsen het net weer wisten te vinden. Rutger na twee prachtige een-tweetjes met Stefan, en Teun met een voortreffelijk uitgevoerde dummy zorgden dat we de wedstrijd uiteindelijk eindigden met negen doelpunten voor. Dat Gilze-Rijen ons ook op twee tegendoelpunten

trakteerde mag onze achterhoede zich toch enigszins aanrekenen.

Na de wedstrijd werd druk gecommuniceerd via telefonie en social media met Vlijmen en Berkel-Enschot  of de Bikse Veteranen de kampioenstrofee al in ontvangst mochten nemen. Later op de avond bleek dat dit nog niet het geval is.

Over twee weken hopen onze veteranen het kampioenschap te behalen in de thuiswedstrijd tegen Vlijmen.

U bent van harte uitgenodigd om onze ‘oudjes’ te komen ondersteunen.

 

Reacties


Arthur Roozen

27-4-2015 @ 21:48:25 |wow wat goed zeg .Geniaal.

Reageer op het nieuws