header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Veteranen weten weer wat verliezen is !!!

Nieuws afbeelding 19-4-2015

Voor de heren veteranen stond dit weekend de uitwedstrijd tegen Liberty op het programma. Met het oog op de ranglijst had deze wedstrijd geen enkel  probleem mogen zijn, maar het liep voor onze oude mannen toch net even anders dan gedacht. 

Tijdens de gezellige teambespreking, iedereen was uitgenodigd bij Caspar voor een koffie en theemeeting,  werd het wedstrijdprogramma voor de komende weken doorgenomen. Gespreksthema twee, het eerste was de surpriseparty van de avond ervoor van een van onze jongelingen, was de dag waarop we (mogelijk) kampioen worden en op welke wijze we dat gezamenlijk gaan vieren. De veteranen zijn het er intussen over eens dat de overgang naar de eerste klasse zwaar zal worden, maar dat zij deze uitdaging aan willen gaan.

Met twaalf fitte spelers  en een geblesseerde, maar zonder enkele routiniers die normaal medebepalend zijn op de as van het veld, vertrokken onze jongens richting Dongen.

Daar aangekomen werd al snel duidelijk dat het een titanenslag zou gaan worden op een veld dat meer weg had van een zandbak dan een hockeyveld. Bij het inspelen bleek dat ballen die normaal hard aankomen bij een medespeler halverwege opgehaald moesten worden omdat deze hun snelheid verloren in de hoeveelheid Saharazand die op het speelveld was uitgestrooid.

Vol goede moed werd begonnen aan de wedstrijd en onze Beekse kerels hadden gedurende de eerste helft een veldoverwicht, maar van echte kansen was geen sprake. Onze tegenstander wist uit snelle tegenstoten, vaak opgezet vanuit een slimme scoop (de bal hoeft dan niet door het zand te rollen) , wel voor het nodige gevaar te zorgen voor de neus van onze goed keepende goalie Olof. Liberty trakteerde hem echter, na een knap opgezette aanval, toch een keer op het nakijken.

Tijdens de rust werd gewezen op overspel, niet teveel lopen met de bal en een stapje extra zetten.

Dat deden onze veteranen wel, maar de verdedigers van Liberty wisten van geen wijken. Onze tegenstander

maakte dankbaar gebruik van de ruimte die tussen de linies ontstond. Door een onachtzaamheid in onze verdediging kwam zelfs een 0-2 achterstand op het scorebord. Dit was ook meteen de einduitslag.

Onder het genot van het warme lentezonnetje en een drankje werd het vizier al richting de volgende wedstrijd gericht. Het team van Gilze-Rijen kan de borst nat maken want de veteranen van Hilvarenbeek zijn geladen en zullen er alles aan doen om zich te revancheren van deze onverwachte tegenvaller.

 

 

Reacties


Lynn Brekelmans

20-4-2015 @ 06:12:52 |Jammer maar ze kunnen het

Reageer op het nieuws