header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Jongens D1 winnen 15e wedstrijd op rij

Nieuws afbeelding 28-3-2015 De laatste wedstrijd van de herfstcompetitie stond in het teken van revanche. De jongens konden geen kampioen meer worden na een ongelukkige nederlaag tegen DES en een kansloze nederlaag tegen Liberty. Bij een gelijkspel of verlies in deze laatste pot zou Liberty kampioen worden. De jongens waren echter messcherp en wonnen deze wedstrijd overtuigend met 3-1 waardoor Liberty van het kampioenschap werd afgehouden.

Hierna volgde 9 overwinningen op rij in de zaal met een doelsaldo van +99. Inmiddels zijn we halverwege de voorjaarscompetitie en zijn alweer 4 overwinningen bijgeschreven.
De 15e zou uit tegen Etten-Leur moeten worden binnengehaald. Het was koud en regenachtig en Etten-Leur begon sterk. De eerste 10 minuten speelden zich grotendeels af op de helft van Hilvarenbeek. Maar toch was het Hilvarenbeek dat scoorde. Onno was scherp en tikte de bal bij de tweede paal in. Nog geen 15 minuten later stond het alweer 0-3 voor Hilvarenbeek door doelpunten van wederom Onno en Merlijn. Etten-Leur kwam nog terug vroeg in de tweede helft tot 1-3, maar door hard werken werd het uiteindelijk een walkover. Guy, Wes en Floris zorgen voor de eindstand van 1-8: 15 overwinningen op een rij dus!!
Mooie prestatie jongens. Hou dat vol en geniet ervan!