header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Veteranen winnen opnieuw !!!

Nieuws afbeelding 23-3-2015

De heren veteranen hebben ook het tweede deel van het drieluik van de competitie, alle teams spelen driemaal tegen elkaar, met goed gevolg afgesloten. De voorsprong van zes punten op de nummer twee Berkel-Enschot blijft alsnog 6 punten, maar onze mannen kregen de drie punten deze zondag zeker niet cadeau.

De tegenstander uit Drunen begon heel onbevangen aan de wedstrijd en pareerde de eerste aanvallen van onze Hilvarenbeekse voorwaartsen. Toen ook Stefan met rugklachten het veld moest verlaten zagen de Drunense coryfeeën hun kans waar om een meer aanvallende strijdwijze te etaleren.

Zij namen zelfs een voorsprong door vanuit een prima gestopte strafcorner van Olof in de rebound de bal tegen de planken te tikken. Onze Hilvarenbeekse oudjes, hoe gedreven zij ook zijn, konden voor het rustsignaal geen orde op zaken stellen. Daarom werd tijdens de pauze ruim tijd genomen voor een tussentijdse evaluatie. Deze bespreking wierp meteen haar vruchten af. Er werd sneller gespeeld waarbij

ook het overspel veel  verzorgder oogde. Frank, licht geblesseerd, gaf enkele splijtende passes richting de vuurlinie waaruit Martèn de gelijkmaker maakte. Deze gelijkmaker smaakte naar meer. Uit een goed uitgespeelde aanval wist Sieger een verdiende 2-1 voorsprong op het scorebord te brengen.

Onze mannen, creëerden nog enkele kansen, maar het belangrijkste was  dat zij de minimale voorsprong wisten vast te houden tot het laatste fluitsignaal.

Voor volgende week staat dè wedstrijd van dit seizoen op het programma. Bij winst of een gelijkspel is het kampioenschap voor onze Hilvarenbeekse mannen zo goed als zeker. Daarom is het belangrijk dat onze jongens tijdens de training van komende woensdag op scherp gezet worden.

Kortom, onze veteranen hebben het heft in eigen handen en zullen moeten laten zien wie de baas in deze competitie is. Jongens zet ‘m op !!!!!!

Reacties


Arthur Roozen

23-3-2015 @ 21:26:21 |Dat smaakt naar meer.

Reageer op het nieuws