header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Meisjes C3 geven mooi kado aan coach Jack

Nieuws afbeelding 15-3-2015

Het was een koude en winderige zaterdag. De meiden moesten aanrukken tegen Udenhout. Beide teams hadden twee wedstrijden gewonnen met allebei 6 doelpunten. Precies gelijk dus. Jack had zijn meiden goed geïnstrueerd maar de meisjes waren er ook op gebrand om Jack een mooi cadeautje mee te geven voor het 25 jarig huwelijk wat hij dezelfde avond samen met Gerry en de familie zou gaan vieren. Zouden de meiden het kunnen waarmaken en de eerste plek kunnen bemachtigen.,,, Dat was nog de vraag.

Bij het inspelen maakte Udenhout al een goede indruk. Er werden harde klappen geslagen en het leek erop dat de meiden van Udenhout wel eens fysiek in overwicht waren. Het begin begon dan ook zo. Er werd direct druk uitgeoefend op de achterhoede. En Udenhout kon al snel scoren: 0-1. De verwachtingen aan de zijlijn werd al zien der ogen minder maar Jack stond als altijd zijn mannetje en maakte de juiste wissels en kon de meiden blijven motiveren. Ze konden gelukkig stand houden.

Als er druk werd gezet op de achterhoede van Udenhout bleek al snel dat daar ook de zwakste schakel lag. Dat was dus zaak om op hun helft druk uit te oefenen. De meiden deden dat en dat werd beloond met een strafcorner. Uit de rebound kon Bieke met een prachtige harde slag uithalen en de 1-1 op het scorebord zetten.

De wedstrijd ging door en achterin werd er goed verdedigd en niet te vergeten natuurlijk Carlijn die als een professional stond te keepen. De invallers uit de D1 (twee jaar jonger dan de rest) stonden hun mannetje. Dank je wel voor het meedoen Iris en Nance !

Na de rust steeg de spanning. Ook aan de zijlijn. Er werd flink gediscussieerd over de mogelijkheden. Maar Hilvarenbeek kon de druk blijven uitoefenen. Opnieuw een strafcorner en opnieuw kon Bieke de bal in de rebound weer op de plank leggen. Toen begonnen de laatste 5 minuten. Die waren slopend en spannend. Het publiek liep al te ijsberen. Udenhout kreeg strafcorner na strafcorner maar hij ging er niet in. In de laatste minuut opnieuw een strafcorner tegen en via een stick leek de bal in de rechterbovenhoek te belanden. Maar Carlijn kon opnieuw laten zien dat ze oog had voor de bal en pareerde het schot met haar handschoen. Met de billen bij elkaar keken we de wedstrijd af en gelukkig bleef de winst bij beek 2-1. Jack kon met goed fatsoen naar zijn feestje die avond en had het mooiste cadeau al in de pocket. Jack en Gerry Proficiat met deze mijlpaal !! en ik zou zeggen nu op naar het kampioenschap.