header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

JB1 moet nog ff wennen in hogere klasse

Nieuws afbeelding 2-3-2015

De jongens moesten tegen Vlijmen. En al snel werd duidelijk dat na het kampioenschap in deze hogere klasse ook de tegenstanders meer hockey kwaliteiten hebben.

Er werd snel gespeeld maar er werden ook veel foutjes gemaakt. In eerste instantie kon Hilvarenbeek scoren uit een strafcorner. Maar de bal had een slag die ruim boven de plank was. En na aandringen van Vlijmen werd de second opinion door de scheidsrechters goed beoordeeld en de goal werd afgekeurd.

Vlijmen kon voordeel halen uit de foutjes die er gemaakt werden en was in alle opzichten net een tandje alerter, energieker en sneller. De voorsprong van Vlijmen werd al snel uitgebouwd.

Hilvarenbeek speelde wedstrijd wel professioneel uit maar kansen voor winst waren niet meer aanwezig. Er moest nog ff gewend worden aan het buitenveld, sommige jongens dachten denk ik nog dat ze in de zaal speelden, en dat is toch net ff iets anders. Hilvarenbeek kon nog een keer scoren maar de wedstrijd werd met een verlies van ik dacht 1-5 afgerond.

 

Bij het verlaten van het veld werd er nog even geapplaudisseerd maar dit was voor de 2 scheidsrechters: Evi Abrahams en Pleun Bruurs, welke een uitstekende wedstrijd hadden gefloten om deze 22 hormonale jongens in goede banen te leiden.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws