header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Keepersclinic op HC Oirschot op 4 april 2015

Nieuws afbeelding 25-2-2015

Keepersclinic op HC Oirschot met Pirmin Blaak en Sam van der Ven

Op 4 april 2015 organiseert HC Oirschot een unieke keepersclinic  voor alle jeugdkeepers. De clinic wordt gegeven door Pirmin Blaak, de keeper van HC Rotterdam en het Nederlands Elftal en Sam van der Ven, de keeper van HGC en het Nederlands Elftal. Pirmin en Sam maken ook deel uit van de trainingsgroep van het Nederlands team dat zich voorbereid op de halve finale van de Hockey World League (3-14 juni 2015, Buenos Aires) en het EK (21-30 augustus, Londen).

Pirmin en Sam willen met jullie al hun ervaringen delen en jullie een unieke keeperservaring bezorgen! Er zullen deze dag 2 sessies worden gehouden, een ochtend en een middagsessie. Gedurende deze twee uur durende sessies zul je als keeper flink onder handen genomen worden. Er wordt gewerkt in kleine groepjes zodat je als keeper veel persoonlijke aandacht krijgt.

Tussen beide sessies zal er een demonstratie plaats vinden door Pirmin Blaak & Sam van der Ven. Het programma is als volgt:

10:00 - 12:00 Ochtendsessie
12:00 - 13:00 Demonstratie met Pirmin Blaak & Sam van der Ven
13:30 - 15:30 Middagsessie

Kosten voor deze unieke clinic bedragen € 40,- voor een ochtend of middag sessie. Wil je beide sessies doen dan betaal je slechts € 70,- (incl. lunch). Ben jij die enthousiaste keeper die graag alles wil leren, dan mag je dit niet missen!

Aanmelden voor de clinic kan door een mailtje te sturen aan [email protected] onder vermelding van je naam, je leeftijd, je club, welk team je speelt en aan welke sessie(s) je deel wilt nemen of kijk op www.dehockeykeeper.nl voor meer informatie.