header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Jongens B1 net geen Zaalkampioen

8-2-2015

Na het kampioenschap op het veld heeft JB1 in de zaal de beker net niet in de wacht gesleept.

De wedstrijden waren steeds spannend en werden meestal beslist in de laatste 5 minuten, waarbij de stand gelijk opging. Zeker de wedstrijden tegen Goirle en Berkel Enschot waren zenuwslopende wedstrijden.

De laatste wedstrijd tegen Goirle kon Hilvarenbeek weer duidelijk laten zien dat wie de betere was door te winnen. Maar ook de wedstrijd afgelopen zaterdag was weer zinderend. 7 minuten voor tijd wist de tegenstander de stand nog op 3-2 te brengen (voor Beek). Maar het opende de deur naar een gelijkspel. Hilvarenbeek kon met degelijk spel en achterin goed keeperswerk weer van Tinus de deur dichthouden en winnen.

Dan was het alleen nog de wedstrijd tegen Udenhout welke met groot verschil gewonnen werd met 16-4.

En dan was het slechts wachten of Goirle hun sportieve plicht zou vervullen door te winnen van Berkel-Enschot. Helaas lukte dat net niet en verloren ze met 3-4!!!