header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Fijne feestdagen en een gezellig en sportief 2015!

Nieuws afbeelding 20-12-2014

Beste leden, ouders en iedereen betrokken bij onze hockeyclub,

 

2014 is een jaar waar we met veel plezier op terug mogen kijken. We hebben de tweede helft van ons lustrumjaar met veel bruisende evenementen uitgeluid: een prachtig CD kamp, een doldwaas Blommesteijnfestijn, een erg gezellige senioren BBQ, een swingende benjamins disco. Het kampioenentoernooi was zeer geslaagd net als de ouder-kinder hockey voor de jeugd. Hulde aan de lustrum/evenementencommissie, de barcommissie en de blommesteijncommissie.
Ook op het veld en in de zaal is en wordt weer goed gepresteerd door iedereen en heb ik boven alles veel plezier gezien. Geweldig dat onze elftallencommissie en zaalhockeycommissie dat weer voor elkaar hebben gekregen en dat onze materialencommissie weer heeft gezorgd voor alle keepersspullen. Datzelfde zie ik terug bij de trainingen die dankzij het enthousiasme van onze trainingscommissie en de vele trainers steeds weer beter worden georganiseerd.  Ook hebben we weer vele nieuwe gediplomeerde scheidsrechters gezien langs de velden mede dankzij de arbitragecommissie.
Bij de seizoensopening heeft de burgemeester onze aanbouw en overkapping geopend en hebben we de najaarscompetitie ingeluid. Alles ziet er weer spic en span uit dankzij onze klusclub. En ons eerste evenement zit er inmiddels al weer op met een EF safari kamp. Ook hebben we weer enkele nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en een goede grote clubactie gedraaid dankzij de sponsorcommissie.

Ook gezien de gestage groei van het aantal leden blijkt wel dat het bruist bij onze club. De komende jaren willen we dit met elkaar natuurlijk graag vasthouden en verder uitbouwen. Met de forse bezuinigingen van de gemeente die op ons afkomen zal dat niet altijd makkelijk zijn. Richting de gemeente hebben we aangegeven dat de impact hiervan te groot is en dat bijstelling nodig is. Hoe deze ook mogen uitpakken, we hebben binnen HCH een mooie basis met elkaar om ook komend jaar tot een bruisend en gezellig jaar te maken.

 

Namens het bestuur wil ik jullie allemaal hartelijk danken voor jullie bijdrage aan een fantastisch jaar en wens ik jullie een gezellige kerst en een gezellig en sportief 2015 toe.

 

Patrick Groothuis