header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Veteranen winnen ook hun laatste wedstrijd van 2014 en blijven koploper !!!

Nieuws afbeelding 1-12-2014

Met een uitgedunde selectie reisden de veteranen af naar Gilze-Rijen om daar hun laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2014 te spelen. Nog niet geheel gewend aan de winterse temperaturen werd met één wisselspeler op de bank en Stefan in doel begonnen aan de wedstrijd. Na enkele minuten spelen werd de ziekenboeg van onze mannen verder aangevuld met  Koert, die met een liesblessure niet meer verder kon spelen.

De veteranen van Gilze-Rijen lieten meteen vanaf de afslag merken dat zij zich wilden revancheren van de eerder opgelopen nederlaag in Hilvarenbeek en gingen naarstig op zoek naar het vijandelijk doel. Gelukkig stonden onze verdedigers hun mannetje en wisten zij echt dreigend gevaar buiten de cirkel te houden. Gesteund door goed keeperswerk van Stefan en door een geweldige redding op de lijn van Willem-Jan bleef de nul-nul brilstand lang op het scorebord staan. Na een kwartiertje spelen kregen onze voorwaartsen iets  meer grip op de wedstrijd waardoor zij enkele keren in kansrijke positie voor de keeper van Gilze-Rijen opdoken. Rutger wist een van deze mogelijkheden te verzilveren . De scheidsrechter floot voor een strafcorner, maar wees vervolgens naar de middenstip toen Rutger in dat fluitsignaal de bal achter de doelman schoof. Sieger gaf met een snoeihard schot de keeper voor de tweede maal het nakijken waardoor onze veteranen wat meer lucht kregen om de  aanvallen van de tegenstander te pareren. Een prachtig ingeslagen bal van de spits van Gilze-Rijen was zelfs Stefan te machtig, maar de scheidsrechter had daarbij reeds gefloten voor een strafcorner, zodat de voorsprong van twee doelpunten tot de rust behouden bleef.

Tijdens de pauze werd gekeken of Frank nog verder kon spelen. Hij had tijdens een ongelukkige botsing met een tegenstander een mogelijke breuk aan de neus opgelopen. Deze diehard wist echter van geen wijken en wilde koste wat kost de drie punten mee naar huis nemen. Dat laatste lukte onze mannen dan ook, waarbij opgemerkt moet worden dat Stefan zijn doel met enkele fraaie reddingen schoon hield. Door deze 2-0 overwinning staan onze oudjes nog steeds ongeslagen aan kop en wordt de kans dat zij dit jaar wederom kampioen worden steeds groter.

Na afloop werd onder het genot van een drankje en een broodje hamburger de wedstrijd geanalyseerd.

De volgende wedstrijd staat pas voor maart 2015 gepland. De tussenliggende periode zal gebruikt worden om op de woensdagavondtraining de conditie op peil te houden en nieuwe patronen in te slijpen. Daarnaast krijgen de geblesseerden de tijd om zich te herstellen zodat zij na deze lange wintersport hun rentree kunnen maken op het hockeyveld.

 

Reacties


Arthur Roozen

1-12-2014 @ 08:07:01 |joepie jo jee

Reageer op het nieuws