header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Afscheid Inge Toebosch als voorzitter HCH

Nieuws afbeelding 30-11-2014

Beste mensen,

Afscheid nemen heeft altijd twee kanten. Enerzijds ben je blij dat het zover is, want je hebt de beslissing genomen om te stoppen en dan is het goed als het eenmaal zo ver is. Ook is dat goed voor het bestuur om met een nieuwe aanvoerder de ruimte te nemen er een eigen swung aan te geven. Anderzijds doet afscheid nemen ook een beetje pijn.

 

Juni 2011 werd ik gevraagd toe te treden in het bestuur als aspirant voorzitter. Met veel plezier en energie heb ik de laatste 3,5 jaar die functie op me genomen. In het begin hebben we samen de keuze gemaakt om een aantal prangende zaken op te pakken. Dat ging van vacatures invullen via kleedkamers pimpen naar verbouwingen. En van beleid schrijven naar feestjes organiseren. Wellicht ben ik daar de aanjager in geweest en vele discussies hebben we binnen het bestuur met elkaar gevoerd. Daarbij soms makkelijke en soms moeilijke keuzes moeten maken, maar altijd vanuit de visie dat we er stonden voor alle leden, iedereen telt, de een niet meer dan de ander. En het uitdragen van die visie was nooit gelukt zonder elkaar. Ik ben mijn ex-mede-bestuursleden, de commissieleden en alle vrijwilligers dan ook erg dankbaar dat we dit samen hebben kunnen doen. Trots dat we door samenwerken de verbinding hebben kunnen maken met elkaar, de leden, de vereniging. Volgens mij staat er nu een bloeiende dynamische organisatie op poten, waar we trots op mogen zijn. Mooier afscheid nemen kan dan niet.

 

Ik wil jullie het nieuwe bestuur dan ook veel plezier en succes toewensen. Hou elkaar in ere, ben open en transparant in de dingen die je zegt en doet. Niet alleen naar elkaar, maar ook naar die andere 450 leden. Ik heb daar alle vertrouwen in.

 

Tot slot wil ik ook mijn boys, Max, Merijn en Joris bedanken. Zij hebben toch de afgelopen 3 jaar heel wat uren moeten toezien dat mama ‘weer naar de hockey’ was. Dank voor jullie geduld en liefde.

 

Iedereen, enorm bedankt.

 

Sportieve en vriendelijke groet,

Inge

Reacties


Tim Steketee

30-11-2014 @ 17:03:57 |Mooi gezegd, Inge. We kijken terug op drie vruchtbare jaren en ik hoop dat we deze lijn als club kunnen doorzetten. Het was altijd heel prettig samenwerken!

Greonne Hesselmans

30-11-2014 @ 17:09:13 |Bedankt voor je inzet.

Arthur Roozen

30-11-2014 @ 17:35:47 |Bedankt voor Uw inzet..

Marriet Leermakers

30-11-2014 @ 20:55:04 |Inge, wat een werk heb jij verzet! Er zijn mooie initiatieven uit voort gekomen! Je mag trots zijn op de club zoals deze is weg gezet! Dank voor jouw tomeloze inzet!

Bloom Berns

1-12-2014 @ 10:08:00 |Bedankt voor je tomeloze inzet, Inge!

Esther van der Wiel

4-12-2014 @ 09:17:02 |Inge, bedankt voor jaren van inzet en betrokkenheid. Vanaf de benjamins tm voorzitterschap hebben we samen gewerkt op een prettige en constructieve manier. We gaan nu lekker verder als trainer en coach. Ook leuk! 👍

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Gezocht: Werkgroep nieuwe website