header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Jongens B1 gaan door en verslaan ook Udenhout

Nieuws afbeelding 9-11-2014

De uitwedstrijd tegen Udenhout hadden de mannen verloren en iedereen was daarom gebrand om deze keer de Udenhoutenaren te verslaan. Ook zou deze wedstrijd wel eens bepalend kunnen worden voor de ranking in de competitie met betrekking tot het doelsaldo.

De wedstrijd begon na de handshake en binnen 2 minuten werd er al gescoord uit een strafcorner door Bjarne.

Een paar minuten daarna kon Bas van Mil de 2-0 vastleggen. De jongens uit Beek werden echter een klein beetje overmoedig en konden de counters van Udenhout niet allemaal tegenhouden. Er werd niet meer fel gespeeld. Udenhout kon daardoor scoren. In de eerste helft maakt Siam nog een goal door een slag op doel van Merijn met een E nog net even aan te tikken 3-1.

De jongens uit beek bleken enigszins overmoedig en dachten dat ze de punten al in de pocket hadden. In de tweede helft kon Udenhout opnieuw scoren uit een counter en ze roken dat er mogelijk punten in Beek te halen waren. Het werd 3-3. Aan de zijlijn werden speculaties over eventueel kampioenschap al in de vriezer gelegd. Hilvarenbeek enigszins ontdaan kon echter de draad weer oppakken door het collectief goed te laten werken kon men blijven scoren. Het werd uiteindelijk 7-3 door Lars, Merijn en de overige namen moet ik u helaas onthouden. Al met al een verdiende overwinning.Reacties


Arthur Roozen

9-11-2014 @ 16:07:14 |grote klasse ;)

Reageer op het nieuws