header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Oproep: werkgroep herijking jeugdbeleid HCH

Nieuws afbeelding 5-11-2014

Beste leden en ouders,

Inmiddels is het al weer 3 jaar geleden dat er binnen HCH jeugdbeleid is geformuleerd en vastgesteld. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van juni 2014 is door het bestuur aangegeven dat het beleidsstuk een dynamisch document is, dat indien nodig aangepast kan worden. Begin oktober is een oproep gedaan aan jullie allen om samen met een afvaardiging van de Technische Commissie een werkgroep te formeren om het jeugdbeleid van 2012-2015 tegen het licht te houden van nieuwe ontwikkelingen, visie en wellicht voortschrijnend inzicht. Helaas hebben wij nog geen reacties mogen ontvangen.

Wil je meedenken en praten over het jeugdbeleid binnen onze vereniging, heb je idee├źn over teamindeling, selectiemogelijkheden, aantal trainingen, etc., meld je dan aan bij via [email protected]. Input vanuit leden en ouders is hierbij erg welkom! 

Indien wij voor 15 november 2014 geen aanmeldingen hebben ontvangen, zal de herijking van het jeugdbeleid intern door de commissies van de TC zelf worden behandeld. De tijd van inspraak is dan voorbij!

Wij horen graag van je!

Met sportieve en vriendelijke groet,

Bestuur HCH

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws