header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Heren Veteranen behouden koppositie na 6-0 overwinning !!!

Nieuws afbeelding 5-10-2014

Zondagochtend stond de tegenstander uit Gilze-Rijen al volop te ballen toen de oudjes van de lijstaanvoerder van de competitie langzaam en een voor een het strijdperk betraden. Het half uurtje verschil, er wordt voortaan om half elf in plaats van elf uur begonnen, brengt onze mannen duidelijk uit hun evenwicht. Ook de scheidsrechters waren door dit tijdsverschil uit hun ritme gehaald waardoor de wedstrijd zelfs een kwartier later aanving dan gepland.

Gezapig, maar met een veldoverwicht en duidelijk meer  balbezit werd ook het tweede kwartier overwonnen. Toen de klok echt elf uur sloeg, kromden onze mannen hun rug en gaven de tegenstander voortdurend het nakijken. Met goed overspel en inzicht werden toen de gaten in de defensie van de tegenstander gevonden. Dit resulteerde dan ook in een welverdiende 3-0 voorsprong met rust waarbij Stefan alle doelpunten voor zijn rekening nam: een snelle rebound op een schot van Sieger; een mooi lobballetje over de uitgelopen doelman na een mooi opgezette aanval; een subliem binnen gepushte strafcorner.

Tijdens de pauze werd onze mannen gewezen op het vasthouden van de concentratie en het hard aanspelen van de ballen in de stick. Kortom de veteranen moesten datgene doen wat op de training van woensdagavond geoefend wordt. In de tweede helft waren onze veteranen hun tegenstander opnieuw weer veelal de baas. Stefan pakte  zijn vierde (al was het subtiele balletje van Casper de doellijn heus wel gepasseerd) en zijn vijfde doelpunt (na een voortreffelijke aanval) in alle dankbaarheid als cadeautje uit, waarna Henri met een bekeken tip-in de vijandelijk keeper voor de zesde maal het nakijken gaf.

Na afloop werd met de tegenstander de wedstrijdanalyse opgemaakt: De Beekse mannen waren sneller, beter en slagvaardiger; de bitterballen en lefkes smaakten goed; de biertjes kwamen snel genoeg door; de koppositie van de veteranen is op dit moment zeer gerechtvaardigd.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Vlijmen op het programma. Hopelijk weten onze Beekse veteranen dan ook weer drie punten aan hun totaal toe te voegen.