header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Heren Veteranen winnen opnieuw (0-4 bij Liberty)

Nieuws afbeelding 29-9-2014

Met een gehavend team, enkele blessures die overigens niet allen gerelateerd zijn aan het hockeyspel, trokken onze mannen richting Dongen, waar zij frank en vrij (hoe kan het ook anders tegen ‘Liberty’) begonnen aan de wedstrijd.

Deze frivoliteit werd mede gestalte gegeven door het feit dat zij deze middag een keuze konden maken uit meerdere "Teuns”. Voor de wedstrijd klonk in de kleedkamer dan ook de welbekende (veteranen)tune van Herman Emminks "Wie van de Drie”.

Na het horen van de beweegredenen om bij de heren veteranen op het veld te mogen staan,

 1. Ik ben Teun: oud-voorzitter van hockeyclub Hilvarenbeek

 2. Ik ben Teun: oud-speler van Heren 1 van hockeyclub Hilvarenbeek

 3. Ik ben Teun: afgelopen vrijdag in het huwelijk getreden met mijn geliefde.

  was de keuze van onze captain en de overige spelers overduidelijk:

 1. Heeft geen wedstrijdritme meer

 2. Kan wel eens een meerwaarde zijn

 3. Heeft zijn kruid misschien wel verschoten tijdens de huwelijksnacht.

  Daarom werd met unanieme stemmen gekozen voor Teun B.

  Dat deze keuze onze Hilvarenbeekse mannen geen windeieren legde,  getuige de einduitslag van 0-4. Teun (B) maakte 3 fantastische doelpunten (waarvan twee uit een strafcorner en een uit een bekeken schuivertje linksonder in de hoek). Naast deze doelpunten wist onze voorstopper Martèn  ook zijn doelpunt mee te pikken. Dit hadden er natuurlijk twee moeten zijn, maar zijn strafbal raakte de verkeerde kant van de paal. (Toch even op trainen woensdagavond). Deze 0-4 stand kwam eigenlijk geen moment in gevaar, al moet gezegd worden dat Maarten, onze goalie, nog een paar vervelende ballen uit het doelgebied ranselde. (Teun, Ruud en Wouter bedankt voor de stand-by. We doen graag nog een beroep op jullie indien nodig.)

  Volgende week staat om 10.30 uur de thuiswedstrijd tegen Gilze-Rijen op het programma. Als het wederom zo’n mooi weer is, "een aanrader voor de zondag”, zou ik zo zeggen.