header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

MEISJES D3 KAMPIOEN ZUID NEDERLAND

Nieuws afbeelding 8-6-2009

HOCKEYTEAM MEISJES D3

KAMPIOEN ZUID-NEDERLAND
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zaterdag 6 juni jl. is het meisjes elftal D3 van Hockeyclub Hilvarenbeek kampioen van Zuid-Nederland geworden. Het was een primeur voor onze vereniging. Nog nooit haalde een team uit Hilvarenbeek dit resultaat.

 

Het Kampioenentoernooi van de KNHB Zuid-Nederland werd dit jaar gehouden bij Hockeyclub Were Di in Tilburg. Alleen winnaars van de verschillende competities namen hieraan deel. De meisjes uit Hilvarenbeek werden zonder tegendoelpunt eerste in een poule met de beste teams uit Zeeland, Brabant en Limburg. De finalewedstrijd tegen Berkel-Enschot werd een thriller. Hilvarenbeek was de betere ploeg, maar na een 0-0 eindstand moest het toernooi worden beslist door strafpushes. Omdat keepster Kathelijne alle ballen tegenhield en de speelsters van Hilvarenbeek trefzeker waren, kon de kampioensbeker mee naar huis worden genomen. Een zeer knap resultaat. Zeker gezien het feit dat de meisjes eerder zijn overgegaan naar de elftallen en daardoor een jaar jonger zijn dan hun tegenstanders.

 

Bij terugkomst op de hockeyclub werd het team luid toegejuicht door de deelnemers aan het Blommensteijnfestijn. Het was een schitterende dag om nooit te vergeten.

 

Op de foto staand v.l.n.r.: Kathelijne Goosen, Fleur ten Bokum, Barbara Kiemeney (coach), Britt van Gestel, Bente van Bremen, Jan Peter Vermeer (coach), Pam Verheggen, Fenne Hendriks. Zittend v.l.n.r.: Britt van der Aa, Sofie Abrahams, Jade Vermeer, Jeske van Oosterhout, Mikky Kiemeney, Isa Smits

 

 

 

 

Reacties


Jade Vermeer

9-6-2009 @ 12:22:56 |Ik ben super-trots op onze meiden ^0^ . Wat een knappe prestatie. Groeten Jolande

Reageer op het nieuws