header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

MEISJES D1, D2 en D3 OP TOERNOOI BIJ HOCKEYCLUB OIRSCHOT

Nieuws afbeelding 1-6-2009

1e Pinksterdag was het zo ver. Alle meisjes D hadden zich ingeschreven voor het D-Factortoernooi in Oirschot. Om half 9 vertrokken ze richting sportpark Moorland met voldoende drank, zonnebrand en bikini’s in hun bagage.

 

Iedereen had er zin in. Een hele dag lekker hockeyen, een D-Factor optreden en een waterbaan stond hen te wachten. Nadat de partytenten waren opgezet en de stoeltjes uitgeklapt, moesten ze aan het werk.

 

Alle teams speelden 7 wedstrijden van 20 minuten. Iedereen had met z’n eigen team een optreden ingestudeerd en ook de waterbaan was een leuk gevecht. Om 17.00 uur volgde de prijsuitreiking. Hilvarenbeek werd regelmatig genoemd: Meisjes D1 en D3 mochten nog een keertje in de ‘sing-off’ tegen elkaar strijden. Volgens de publieksjury mocht MD3 de prijs mee naar huis nemen, evenals de 3e prijs van het hockeytoernooi.

 

Meisjes D2 kreeg ook een hele mooie prijs: de Maarten Gloudemans Sportiviteitsprijs. Deze prijs is vernoemd naar een jongen die veel voor Hockeyclub Oirschot heeft betekend. Hij was een beer van een vent, die veel voor de jeugd heeft gedaan en ongeveer 20 jaar geleden na een korte ziekte plotseling overleed. Het team mag er trots op zijn!

 

Met verbrande gezichten en vermoeide benen gingen we allemaal weer richting Hilvarenbeek. Tot volgend jaar Oirschot!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws