header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

MA1: Complimenten voor sportiviteit!

Nieuws afbeelding 1-6-2014

Afgelopen zaterdag 24 mei heb ik met Breda MA3 gespeeld tegen Hilvarenbeek MA1. Tijdens de wedstrijd raakte één van de spelers van Hilvarenbeek door een ongelukkige val geblesseerd. Zij ging met de ambulance het veld af. Ik mail u nog omdat het team en de coaches (Joop van Aard en ikzelf) de speelster beterschap wensen en van harte hopen dat het goed gaat met haar. We zouden het prettig vinden om te horen hoe het nu met haar is.

De wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Daardoor werd Breda MA3 kampioen. Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de wijze waarop Hilvarenbeek MA1 en de coaches daarmee omgingen. Het is natuurlijk een tegenvaller als je het seizoen thuis niet met een kampioenschap kunt afsluiten. Het team, coaches en publiek gingen daar zeer sportief mee om. De meiden van Breda ontvingen zelfs een sportief applaus en een gebakje toen ze het veld afgingen. Het was zeer hartverwarmend zoals Hilvarenbeek ons heeft ontvangen. Het team van Breda, coaches en meegereisde ouders willen u daar graag nogmaals voor danken. Verder nog complimenten voor de goede arbitrage. 

Mocht de bond een sportiviteitsprijs uitreiken dan heeft Hilvarenbeek hem zeker verdiend afgelopen weekend. Tot slot nogmaals veel beterschap voor uw geblesseerde speelster.


Joop van Aard

Huib Berendschot
Coaches BH BC Breda MA3

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws