header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN SHOOT OUT

Nieuws afbeelding 15-5-2014

Zondag 11 mei (op Moederdag) waren de Zuid Nederlandse kampioenschappen Shoot Out.

We moesten vroeg opstaan om op tijd in Best te zijn. 36 keepers en 62 spelers moesten onderling uitmaken wie er door mochten naar de NK in Pijnacker op 9 juni. Er werd gestart met 6 poules bij de jongens en 6 bij de meisjes. Als het niet lukte mocht je nog herkansen. Daarna volgden dan de halve finales en tenslotte de finales. De deelnemers vanuit Hilvarenbeek waren: Merijn van Hulten, Bas Drijver, Daniel Brekelmans, Isha de Groot, Fenne Hendriks en Kathelijne Goosen.

Toen we daar aangekomen waren, waren eerst de 1erondes van de jongens, voor Daniel, Merijn en Bas dus. Die hebben het alle drie heel goed gedaan, daarna mochten ze de herkansingsronde doen. Toen zijn Merijn en Daniel door gegaan naar de halve finale. Bas viel helaas af. Daarna waren de rondes bij de meisjes aan de beurt. Fenne en Kathelijne waren rechtstreeks door naar de halve finale en hoefden dus geen herkansing te doen. Isha heeft wel de herkansing gedaan waar ze helaas net niet door kwam. Daarna zaten voor de meesten de districtskampioenschappen erop. Zeker geen schande als je naar de prestaties van de concurrentie kijkt. Zo presteerde bijvoorbeeld Noor Omrani (C1 van Den Bosch) het om van de 36 shoot outs die ze gedurende de hele dag genomen heeft maar liefst 35 goals te maken. Daar word je toch een beetje stil van, nietwaar?

Kathelijne mocht uiteindelijk zelfs nog in de finale de eer voor HC Hilvarenbeek verdedigen en dat lukte! Ze mag nu meedoen aan het NK. Ondanks het frisse en natte weer was het een leuke dag, zeker voor herhaling vatbaar. Met een goed gevoel konden alle Bekenaren thuis verder Moederdag gaan vieren en opwarmen.
 
Filmpjes zijn hier te vinden voor de liefhebbers.
 

Reacties


Arthur Roozen

17-5-2014 @ 08:14:59 |Top zeg,dat hoop ik ook nog een te mogen ervaren .Proficiat voor allemaal

Reageer op het nieuws