header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Bij veteranen van “kater” geen sprake na lustrumfeest

Nieuws afbeelding 31-3-2014

Het was een gezellig samenzijn, het lustrumfeest van afgelopen zaterdagavond. Wij als veteranen waren bijna voltallig aanwezig om het 35 jarig bestaan van onze hockeyclub te vieren. Tijdens deze feestelijkheden namen wij, tussen de toespraken door, de gelegenheid om de wedstrijd tegen de ‘oudjes’ van Teteringen in kaart te brengen. We hadden daar echter niet alle tijd voor want er moest tussentijds wat gedanst en gedronken worden waarbij de klok ook nog eens een uurtje vooruit gezet werd.

Niet geheel fris, maar met de juiste instelling en wetende welke positie op het veld ingenomen moest worden, begonnen we onder bijzonder goede weersomstandigheden de volgende ochtend aan onze hockeywedstrijd.

Als jonge honden haalden we de angel uit iedere aanval van de tegenstander en schoven we met het grootste gemak de ballen richting onze voorwaartsen. Een mooie aanval van achteruit over meerdere schijven kwam in de cirkel voor de stick van Jordan die met een droge schuiver in de korte hoek de keeper van onze tegenstander het nakijken gaf.

Maarten had een rustig middagje, hoewel hij bij een gevaarlijk schot van de gevaarlijkste aanvaller van de tegenpartij toch even zijn schoen tegen de bal moest plaatsen.

Na de pauze was het eenrichtingsverkeer naar de vijandelijke cirkel , maar het verlossende tweede doelpunt bleef lang uit. Tot ieders opluchting, en ook van hemzelf, maakte Jean-Louis een wereldgoal.

Met een prachtig backhandschot boven in de hoek gaf hij de goalie van de tegenstander het nakijken (Toch goed dat daar ’s woensdags op de training extra op geoefend wordt).

Deze 2-0 voorsprong kwam geen moment meer in gevaar en meerdere doelpunten in ons voordeel waren zeker mogelijk geweest. Tijdens de derde helft waren we het erover eens: "Een wedstrijd-bespreking de avond van te voren is zo verkeerd nog niet !!”. Gezien de overvolle agenda’s van onze heren veteranen zal dat waarschijnlijk toch pas weer over vijf jaar gaan gebeuren.  

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws