header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Heren Veteranen even de weg kwijt !!!

Nieuws afbeelding 17-11-2013
Zondag 17 november speelden de heren veteranen de zware uitwedstrijd tegen de veteranen van Made, een tegenstander die even hoog genoteerd stonden als de oude garde uit Hilvarenbeek.
Met twee nederlagen uit de laatste twee wedstrijden op
zak, trokken onze mannen optimistisch gestemd richting Made, want een of
meerdere punten meenemen naar Beek zou betekenen dat de aansluiting met de kop
van de ranglijst behouden zou blijven.
De eerste tien minuten van de wedstrijd balden onze jongens nog redelijk mee, maar toen Made de 1-0 op het scorebord liet aantekenen, knakte er iets binnen de ploeg. Van de driehoekjes, de stickvaste balaannames en het hard aanspelen in de stick van onze voorwaartsen was niets te zien en gaandeweg liepen onze rood-zwarten achter de feiten aan. Made daarentegen combineerde naar hartenlust op het middenveld en kwamen met regelmaat gevaarlijk de cirkel in. Op een sporadische uitval, waarbij de steenharde inzet van Stefan goed door de vijandelijk goalie gepareerd werd, en een sublieme
strafcornerpush van dezelfde speler die door een verdediger prachtig uit het
doel werd gehouden na, kwamen de Bekenaren niet echt in het stuk voor.
Made liep voor rust uit naar een 3-0 voorsprong al moet gezegd worden dat het tweede doelpunt van buiten de cirkel het doel in werd gerammeld. Niettemin was de voorsprong voor de heren uit Made dik en dik verdiend.
Tijdens de rust werd erop gehamerd dat we meer inzet en overzicht moesten tonen. De peptalk zorgde ervoor dat we de eerste tien minuten van de tweede helft onze tegenstander op afstand konden houden, maar een hele mooie tip-in en een verdedigingsfout van een van onze verdedigers zorgden ervoor dat we aankeken tegen een 5-0 achterstand. Sieger, nog niet geheel hersteld van een blessure, kwam
tien minuten voor het eindsignaal het veld in en wist na een goede aanval van
onze mannen de keeper van Made toch een keer het nakijken te geven. Dat Made
nog een keer scoorde was alleen nog belangrijk voor de statistieken.
Tijd voor een kritische analyse van de wedstrijd met onze tegenstander was er niet, want in Hilvarenbeek wachtte de intocht van Sint-Nicolaas. Misschien kunnen we de Goedheilig Man  vragen of hij ons volgende week ook iets cadeau wil doen.

Cadeautip: volgende week drie punten tegen ZwartWit Heren E