header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Hockeykamp E en F; GROOT SUCCES!!!!

Nieuws afbeelding 1-10-2013
Afgelopen weekend, 28 en 29 september, vond de eerste lustrumactiviteit van dit seizoen plaats. Voor onze E en F jeugd was er een heus hockeykamp georganiseerd. Op zaterdag 16:00 uur werden de kinderen ontvangen met hun slaapspullen, knuffels, discopakken en hockeyoutfit. Na een welkomswoordje werd de groepsfoto gemaakt. De hele middag en avond was het verder spelletjes en disco. Tussendoor werd er gegeten en na een kussengevecht op het kunstgras was het rond 22:00 uur bedtijd. Fris en fruitig - ahum, sommigen dan... - was het de volgende morgen ontbijten en nog een wedstrijdje hockey. Om 11:00 uur werden de kinderen opgehaald door hun ouders.
 
Het was een fantastisch geslaagd evenement, dat zeker voor herhaling vatbaar is. Vooral dankzij de kinderen zelf, het goede weer en de sponsoren AH en Willemse. Maar niet op de minste plaats dankzij de hulp en inzet van een aantal enthousiaste ouders én het lustrumcomité, dat van dit weekend een geweldige ervaring voor onze E en F jeugd heeft gemaakt. Heel erg bedacht voor jullie inzet allemaal.
 
Mochten ouders nog leuke foto's hebben gemaakt van dit kamp, mail die dan door naar [email protected], dan plaatsen we die op website.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws