header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

STEM VOOR 5 NOVEMBER OP PROJECT HCH VIA RABOBANK!!

Nieuws afbeelding 30-10-2013
Beste leden en ouders,

Actie Hart voor Elkaar in tussenfase:
Zoals iedereen wellicht inmiddels al weet is op 24 september de actie "Hart voor Elkaar" van start gegaan. Deze actie van de Rabobank Hart van Brabant duurt tot 20 november. In totaal stelt de Rabobank maar liefst 100.000€ ter beschikking voor projecten in haar gebied in het kader van maatschappelijke betrokkenheid en coƶperatief dividend. In totaal hebben circa 80 verenigingen zich ingeschreven voor deze actie. Onze hockeyclub is er daar een van. Graag maken wij van deze mogelijkheid gebruik om een extra financiĆ«le bijdrage te krijgen voor onze verbouwingsplannen; overkapping en corridor naar de kleedkamers. Daar is immers iedereen bij gebaat!

Eerste fase afgerond: aanmelden als gratis lid van Rabobank Hart van Brabant:
Eerder heeft u de oproep ontvangen om - indien u een Rabobank rekening heeft - gratis lid te worden van de Rabobank.  Die inschrijving bij de Rabobank diende voor 15 oktober te geschieden. Wij hebben vernomen dat velen daarvan gebruik hebben gemaakt en dat is mooi.

NU: Laatste mogelijkheid stemmen: t/m 5 november!
Indien u zich heeft ingeschreven als lid van de Rabobank ontvangt u van hen een unieke stemcode per post of per mail. Met die stemcode kunt u NU uw stem uitbrengen via de website van de Rabobank. Ieder lid krijgt 5 stemmen, waarvan er slechts maximaal 2 per project mogen worden uitgebracht. Een stem brengt ongeveer 10€ op.

Tot slot:
Op 20 november wordt de uitslag bekend gemaakt in de Elckerlyc. Tijdens die avond is er 1000€ extra te verdienen. Wij roepen dan ook iedereen op om die avond vanaf 20.00 uur naar de Elckerlyc te komen en je stem uit te brengen op de hockeyclub.
 
Bedankt voor uw medewerking.
 
Met vriendelijke groet,

bestuur HCH 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws