header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

MD1 sluit af met deelname aan Kampioenentoernooi

Nieuws afbeelding 9-6-2013

De meisjes MD1 zijn kampioen geworden in de 1e klasse. Daarmee mochten ze zaterdag 8 juni 2013 deelnemen aan het kampioenentoernooi van de 1e klasse bij Hockeyclub Asten. Een waar toetje op een goed hockeyseizoen.

Dat het een pittig toernooi zou gaan worden was wel duidelijk. De meiden troffen in hun poule de teams van Pellikaan M3, Nuenen D1 en Asten D1. Onder zomerse omstandigheden (26®) gingen de poulewedstrijden boven verwachting. Wel had een aantal meiden nog duidelijk het schoolverlaterskamp van De Doelakkers onder hun leden. 

Pellikaan werd met 2-0 aan de kant gezet en tegen Nuenen was de eindstand 1 -1.  Bij Nuenen waren onze meiden duidelijk sterker. Maar als de keeper tot 2 maal toe een bal afklemt, en de scheidsrechter ziet daar niets in, dan valt het ook niet mee om te winnen.

De 3e poulewedstrijd moest de meiden tegen de latere kampioen van het toernooi Asten D1. Die waren duidelijk sterker. De meiden verloren met 5-1. Dan zie je dat als je maar blijft winnen dat je dan uiteindelijk een keer je meerdere tegen gaat komen.

 

Onze meiden hebben door deze resultaten wel de halve finale bereikt. Daarin moesten ze onder inmiddels zeer warme omstandigheden aantreden tegen Oranje-Zwart D2.

Die wedstrijd hebben ze verloren met 3-0.

 

MD1 heeft uiteindelijk het toernooi als derde èn met de sportiviteitsprijs af kunnen sluiten.

Dat is een resultaat om mee thuis te komen.

 

Gefeliciteerd meiden!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws