header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Heren veteranen starten tweede helft van het seizoen met een overwinning.

6-3-2013

De heren veteranen van onze hockeyclub speelden hun eerste wedstrijd na de winterstop tegen de ‘oude mannen' van Zevenbergen. Het was ook de eerste officiële wedstrijd zonder Walter Vermeer, voor wie we voor aanvang van de wedstrijd een minuut stilte hielden ter nagedachtenis. De eerste minuten van de wedstrijd bleef Walters vaste stekkie op de rechtsachterplaats onbezet om te laten merken dat wij hem zeker niet zullen vergeten en voor hem gaan proberen om het kampioenschap binnen te halen.

In de beginfase van de wedstrijd bleek meteen dat we door de wedstrijdjes die we tijdens het ‘zilveren-schoen-toernooi' in Oisterwijk speelden en de training van twee weken geleden een conditionele voorsprong hadden op de gastheren van Zevenbergen. Toch liet het eerste doelpunt nog een tijdje op zich wachten. Een mooie strafcornervariant met formidabel getik over meerdere schijven werd door Stefan meedogenloos afgestraft. Onze Zevenbergse vrienden werden na dit doelpunt werkelijk van de mat gespeeld. Met verzorgd veldspel van achteruit opbouwend, waarbij we onze tegenstanders alle hoeken van het veld lieten zien, bestookten we het vijandelijke doel.

Na het tweede doelpunt, een kanonskogel van Rutger in de rechterbovenhoek, brak het verzet van onze opponent. Stefan maakte met een mooie backhandslag de 0-3, wat tevens de ruststand was.

Ook in de tweede helft hielden onze Beekse nestors hun tegenstanders op de eigen helft, werden

aardig wat kansen om zeep geholpen en werden er vele strafcorners verdiend, waaruit Sieger het vierde doelpunt scoorde. Henri bracht met een strak schot de 0-5 eindstand op het scorebord.

Na afloop werd de wedstrijd geanalyseerd en werd er, zoals Prins Flip d'n Irste dat voor de carnaval al aankondigde, eentje op Walter genomen.