header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Voorjaarscompetitie en DWF goed van start

Nieuws afbeelding 3-3-2013

Op zaterdag 2 maart is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Het was leuk om weer alle activiteiten in en rond ons clubhuis te zien. Zeker voor de kinderen die niet aan de zaalcompetitie hebben deelgenomen was het weer heerlijk om te kunnen hockeyen. De start van deze competitie was nog even spannend omdat in dit weekeinde ook het Digitale Wedstrijdformulier (DWF) is ingevoerd. Alle coaches en scheidsrechters waren druk met hun mobiele telefoon in de weer om de uitslagen in te voeren. Complimenten aan jullie allemaal, want alle uitslagen zijn correct verwerkt.

Om 16.00 uur was het een drukte van jewelste in het clubgebouw, want tijdens de door het bestuur georganiseerde voorjaarsborrel werden alle zaalhockey kampioenen gehuldigd. Dit jaar waren dat maar liefst 7 teams! Ook werd Ineke Bruurs nog extra in het zonnetje gezet voor haar grote inzet voor de club. De barcommissie had uitstekend gezorgd voor een natje en een droogje. Het was een zeer gezellige middag.

Op zondag hebben de Heren Veteranen wederom gewonnen en staan dus nog steeds bovenaan. Ook Dames 2 heeft de punten mee naar huis genomen. Proficiat.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws