header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

MB1 ZAALKAMPIOEN

Nieuws afbeelding 19-2-2013

Spannend was de kampioenswedstrijd zeker. Met 1 wedstrijd minder gespeeld en 2 punten voorsprong op de nummer 2 Concordia hadden we aan een gelijkspel genoeg, maar dan moesten de meiden dat eerst nog wel doen! De uitwedstrijd hadden we verloren met 3-2 dus het kon wel eens heel spannend worden. De tribunes zaten vol met eigen publiek. De eerste helft hadden we vele kansen maar door onderkant lat en de paal werd het maar 1-0. De tweede helft gingen onze meiden gas geven en met nog 15 minuten op de klok was het 4-0. Concordia moest nu alles of niets gaan spelen en probeerde met een vliegende keep nog iets te forceren hetgeen niet lukte. Onze meiden hebben gewonnen. Het bleef 4-0. Zaalkampioen Subtopklasse 2012. Dit is het 4de kampioenschap op rij. Gefeliciteerd meiden. Wij zijn trots op jullie en jullie hebben het verdiend.