header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

HC Hilvarenbeek gehavend het weekend uit

Nieuws afbeelding 18-11-2012

A.s. zaterdag is voor veel juniorenteams de laatste competitiedag voor de najaar competitie. Enkele teams moeten echter op zaterdag 1 december nog een inhaalwedstrijd spelen.

Zoals het er nu bij staat kunnen we 9 teams huldigen met de behaalde eerste plaats, dat zijn: JC1, JD1, JF1, MF1, M6E1,  MB1, MD1, MD3 en MD5. Wederom een uitstekende prestatie.

Zoals op de site al vermeld zullen ‘s morgens rond 10.00 uur ook enkele Hockeypieten onze club aandoen. Dus weer volop gelegenheid om de club zaterdag te bezoeken.

Alle seniorenteams speelden dit weekend ook weer thuis. De veteranen boekten een 3-1 zegen op Prinsenbeek en staan nog steeds bovenaan. Helaas moest Frank Janssen zich in het ziekenhuis laten behandelen omdat een hockeybal op zijn hand belandde en hij hier uiteindelijk een gebroken hand aan overhield.
 
Dames 2 en Heren 1 hielden ook de punten in huis door respectievelijk met 1-0 en 5-3 te winnen.
 
Dames 1 verloor helaas met 1-3 van Den Dommel. Een groter verlies was echter het voortijdig uitvallen van Marloes Smits die een hockeybal hard tegen haar gezicht kreeg en zich ook al in het ziekenhuis moest laten behandelen. Een eveneens gehavend Heren 2 (te weinig spelers) was niet opgewassen tegen Oss.
Met dus twee spelers in het ziekenhuis was het voor HC Hilvarenbeek uiteindelijk een trieste dag.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws