header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Koplopers houden 1e positie goed vast.

7-10-2012

Het was zaterdagochtend zeker geen pretje om te moeten hockeyen in de stromende regen. Bij enkele clubs was zelf zoveel regen gevallen dat de velden onbespeelbaar waren. Gelukkig was het

‘s middags droog en kwam de zon nog even door.

Uit de uitslagen blijkt ook dat wij meer goed weer spelers zijn. Maar de teams die in de competitie al goed van start waren gegaan konden hun koppositie vasthouden. Zo wist MB1 thuis te winnen van de nummer 2, Warande, waardoor ze nu 3 punten voor staan. Ook MC1 staat nu 3 punten los. De andere koplopers zijn: JC1 en MA1, MD1, MD3 en MD5.

Op de zondag speelden alle senioren weer uit . Dames 2 won glansrijk met 0-9 van Berkel-Enschot. De Veteranen wonnen met 0-5 van Pelikaan. Beide teams behouden daarmee de koppositie.

Heren 1 wist dankzij een gelijkspel , 2-2, ook één punt mee terug te nemen. Dit zelfs nadat ze aanvankelijk met 2-0 achter stonden. Helaas wil het bij Dames 1 en Heren 2 nog niet echt vlotten.

Volgende week zaterdag is het RABO Herfst Hockey Toernooi voor alle basisschool leerlingen. Dit wordt dus weer een gezellige dag.

Zondag spelen alle senioren weer thuis, dus reden genoeg om weer naar de club te komen!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws