header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Herfstcompetitie goed van start.

30-9-2012

 

De eerste 4 weken van de herfstcompetitie zijn voor HC Hilvarenbeek goed verlopen. Tot op heden staan maar liefst 8 teams ongeslagen aan kop te weten JC1, JD1, MB1, MC1, MD1, MD3, MD5 en van de senioren Dames 2. Bij de jongste jeugd worden nog geen standen bijgehouden dus daar weten we de stand helaas niet van.

Dit weekend hebben Heren 1 en Dames 1 de eerste 3 punten binnen gehaald door met respectievelijk 1-7  en 3-4 te winnen van Hockeer. Proficiat dames en heren!

Afgelopen vrijdagavond was de eerste Hockey Clinic voor jongens. De opkomst was fantastisch. Naast ca. 30 leden waren er ook nog eens evenveel introducees. Het was een zeer geslaagde avond.

Verder zijn veel teams druk in de weer met de verkoop van de loten voor de grote clubactie. Hopelijk kunnen we hier binnenkort ook een eerste tussenstand over geven.

A.s. vrijdag avond is er een bijeenkomst voor alle commissieleden binnen de hockeyclub om enerzijds eens met elkaar kennis te maken en anderszins organisatie bredeaspectente bespreken, aansluitend is de vrijwilligersavond.

Over 2 weken, op zaterdag 13 oktober, wordt het Herfst Hockey Toernooi voor alle basisschool leerlingen georganiseerd. De organisatie is in handen van Dames 1. Komende week krijgen alle leerlingen een uitnodiging mee naar huis via de scholen.

Kortom er is de komende tijd weer vol op beweging binnen de club.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws