header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Jeugd kampioenen met ware triomf-tocht door het dorp

Nieuws afbeelding 10-6-2012
Beste leden en ouders,
 
De lentecompetitie zit er nagenoeg op. Volgende week vinden er weliswaar nog enkele inhaalwedstrijden plaats, maar tijd om de balans op te maken:
 
De F-jes en E-tjes hebben zich in alle teams ontzettend ingespannen en op een leuke wijze hun eerste ervaringen op het wedstrijdvlak opgedaan. Complimenten voor al die Jongste Jeugd spelers!
Bij de Junioren zijn enkele teams tweede of derde geworden. Eveneens een fanastische prestatie. Bij de senioren hebben de veteranen de boventoon gevoerd door als tweede in hun poule te eindigen.
 
Daarnaast konden we gisteren reeds vaststellen dat maar liefst 8 teams kampioen zijn geworden in hun klasse van de lentecompetitie. Dat is een uitzonderlijke prestatie.
 
Het bestuur vond dan ook dat dit heugelijke feit een extra feestelijk tintje mocht krijgen. Naast de gebruikelijke taart bij een kampioenschap, werd ieder kampioensteam nu getracteerd op een rondje door het dorp op een heuse kampioenenkar! De feestvreugde kon niet op! Het zou mooi zijn als we dit volgend jaar opnieuw kunnen doen, maar dan ook met wat jongensteams en senioren! Laten we met elkaar die uitdaging aangaan.
 
Met sportieve groet,
Bestuur HCH