header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Het eerste kampioenschap is binnen!

Nieuws afbeelding 3-6-2012

Afgelopen zaterdag zijn de meisjes van MD2 als eerste van deze competitie kampioen geworden. Het was een super spannende wedstrijd en de zenuwen gierden bij de meiden door de keel. Al snel kwamen ze op een 2-0 voorsprong. Vlijmen kwam nog sterk terug tot een 2-2 ruststand. Gelukkig kon in de tweede helft Hilvarenbeek nog 2x scoren, waarna het kampioenschap binnen was en er taart gegeten kon worden. Meiden van harte gefeliciteerd!

's Middags stond de topper Hilvarenbeek MC1- MOP MC1 op het programma.

De spanning was al dagen voelbaar. Dé wedstrijd zou het worden. De teams staan gelijk en de winnaar maakt kans op het kampioenschap.

Binnen vijf minuten staat het al 2-0 voor Hilvarenbeek. Sophie en vervolgens Fenne scoren overtuigend voor Hilvarenbeek. Het Hilvarenbeekse publiek is razend enthousiast.

MOP probeert nog terug te komen maar de verdediging van Hilvarenbeek is onverbiddelijk. Voor de rust is het al 3-0 (Fenne, hoera!) en dit zal de tweede helft zo blijven.

Volgende week wordt het spannend, want MC1 moet nog minimaal één punt halen bij Weredi om kampioen te worden in de sub topklasse. Go go go MC1!!!!!!

Het was erg leuk om te zien dat er veel meisjes van de D en de E jeugd waren komen kijken naar hun trainsters uit MC1. Een mooi voorbeeld van betrokkenheid bij de club.

Volgende week kan het feest echt losbarsten, de volgende teams zijn namelijk nog in de race voor het kampioenschap: MB1, MB2, MB3, MC1, MC3, MD1, MD3. Wellicht dat er ook nog bij de E jeugd een kampioenschap wordt binnen gesleept. We hopen weer veel toeschouwers te mogen begroeten tijdens het laatste weekend voor de zomerstop.