header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Spanning loopt op in de junioren competitie.

20-5-2012

Met nog 2 wedstrijden te spelen begint het voor sommige teams aardig spannend te worden in de competitie. MC1 staat nog steeds aan kop maar de nummers 2 en 3 moeten komend weekend tegen elkaar een inhaalwedstrijd spelen.

MC3 staat 6 punten voor maar ook hier moet de nummer 2 nog een inhaalwedstrijd spelen. MD2 kon afgelopen zaterdag het kampioenschap binnenhalen maar verloor helaas. Hierdoor moeten ze nog even wachter tot 2 juni. Bij winst zijn ze dan kampioen.

MD3 speelden zaterdag tegen de nummer 2; Tilburg. Na een spannende wedstrijd werd de stand uiteindelijk 2-2 waardoor ze 1 punt voor staan op de nummer 2. Ook hier blijft het dus tot de laatste wedstrijd spannend.

Helaas meldde de tegenstander van MB2 zich op het laatste moment af. Hierdoor komen ze wel 2 punten onder de nummer 1 te staan. Op 2 juni moeten ze dan tegen de nummer 1 spelen hetgeen dus ook een spannende wedstrijd belooft te worden.

Verder maken de MB1 en MB3 en de MD1 nog kans op een kampioenschap. Hopelijk heb ik nu geen teams vergeten.

Zondag speelden de senioren weer thuis. Alleen de veteranen wisten te winnen, en behouden daarmee de tweede plaats.

Volgend weekend (Pinksteren) wordt er op zaterdag nog door een 6-tal teams thuis gespeeld, dus alle reden om nog even gezellig naar de club te komen.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws