Succesvolle zondag voor Heren 1 en 2

Nieuws afbeelding 15-4-2012

Afgelopen zaterdagochtend startte voor het eerst de Funckey hockey training voor kinderen vanaf 5-jaar. Er waren al gelijk 8 kinderen gekomen om lekker actief bezig te zijn met speciale "hockey sticks”. Dit ziet er dus goed uit voor de toekomst. Ook de benjamin training kent inmiddels een grote groep hockeyers.

Verder werd er uiteraard ook weer volop gehockeyd voor de kompetitie. MB3, MC3 en MD2 wisten allemaal te winnen en behouden daarmee de koppositie.

MC1 moest het opnemen tegen de nummer 2; Weredi. Het was een spannende wedstrijd. Tijdens de rust stond het nog 0-0. In de tweede helft schoorde Hilvarenbeek uit een strafbal die door Amber de Kort perfect en onhoudbaar voor de keeper werd ingeslagen: 1-0. Kort daarom maakte Weredi de gelijkmaker. Hilvarenbeek bleef echter goed aanvallen en dat werd beloond met een 2-1 voorsprong. Uiteindelijk scoorde Weredi kort voor het eindsignaal nog waarop de eindstand 2-2 werd.

Hiermee staat MC1 op een gedeelde 1ste plaats.

JB1 speelde een tragische wedstrijd tegen Tilburg. Naast een 4-5 nederlaag moest tevens Jules Eekelaar naar het ziekenhuis worden gebracht, waar men een gebroken enkel constateerde. We wensen Jules veel sterkte de komende tijd.

Op zondag verloren de veteranen met 1-2 waardoor de achterstand op de nummer 1 inmiddels 6 punten bedraagt. Dames 1 verloor thuis met 2-4. Dames 2 behaalde een 2-0 overwinning. Voor Heren 1 was het een spannende wedstrijd. Dankzij een gelijk spel behaalden ze hun eerste punt.

Als laatste wedstrijd won Heren 2 van Mop met 4-3. De drie punten zijn helaas niet genoeg om van de laatste plaats af te komen.