header foto header foto header foto header foto

Leuk om te weten

Veteranen verliezen van koploper

Nieuws afbeelding 1-4-2012

De winterjas moest zaterdag ochtend weer tevoorschijn gehaald worden. Het was een stuk frisser dan vorig weekend. Dat dit frisse weer voor onze spelers niet optimaal is bleek wel uit de uitslagen. Helaas konden van de 15 junior teams maar 6 teams een overwinning boeken.

MC1 wist in een spannend duel tegen Mop met 1-1 gelijk te spelen. En staat nog steeds aan kop.

De twee andere koplopers MD2 en MD4 wisten wel te winnen en houden daarmee de 1ste plaats vast.

Op zondag ochtend gingen de heren veteranen op bezoek bij de koploper Liempde. Bij winst zou men de koppositie pakken dus toog uw verslaggever, positief gestemd, in de vroege ochtend ook naar Liempde. De tegenstander was er echter ook op uit om 1ste plaats niet uit handen te geven.

Halverwege de eerste helft kwam een sterk spelend Liempde uit een strafcorner met 1-0 op voorsprong. De veteranen probeerden nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker maar slaagde hier niet in.

Na de rust ging Hilvarenbeek iets te fel van start met als gevolg dat al snel één speler met een rode kaart van het veld werd gestuurd tevens kreeg een andere speler wegens "verbaal geweld” nog een gele kaart. Liempde profiteerde gelijk van deze situatie en scoorde snel achter elkaar het 2de en 3de doelpunt. Hilvarenbeek kwam nog even terug maar verloor uiteindelijk pijnlijk met 3-1.

Een fotoverslag is terug te zien op de website.

Volgend weekend is het Pasen en worden er op zaterdag enkele vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Wij wensen iedereen alvast prettige paasdagen.