header foto header foto header foto header foto
 
Leuk om te weten

Veel nieuwe aanwas

Nieuws afbeelding 18-3-2012

Afgelopen zaterdagochtend was het weer goed druk bij de Benjamin training. Inmiddels zijn er bijna 40 aanstormende talenten bezig om de toekomst van de hockeyclub veilig te stellen. Onder leiding van Marielle van der Geld bijgestaan door een 4-tal jeugdleden wordt er goed geoefend van 09.00 tot 10.00 uur. Onder de rubriek "foto's” zie je een sfeerimpressie. Verder zijn er ook enkele foto's van de E-jeugd te zien.

Verder werd er weer volop gehockeyd voor de competitie dit weekend. De MC1 had weer een spannende wedstrijd. Na aanvankelijk op voorsprong te komen tegen Rosmalen werd korte tijd later al de gelijkmaker gemaakt. Kort voor het eindsignaal wist Hilvarenbeek toch nog te scoren en waren de 3 punten binnen. Knap gedaan.

Op zondag zetten de veteranen hun overwinningsreeks voort en werd en met 1-4 gewonnen van Geel-Zwart. Komend weekend spelen ze tegen Best die helemaal onderaan staan.

Dames 1 hadden dit weekend ook hun "teamweekend” . Ondanks dat het een geslaagd weekend was had iemand het wel voorzien op hun kleding. Na terugkomst van een gezellige middag bleek deze te zijn gestolen uit de auto waardoor halsoverkop nog vervangende kleding in Hilvarenbeek geregeld moest worden om zondag toch op het veld te kunnen staan. Ondanks de tegeslag wisten onze dames te winnen met 2-3 van Nuth.

Komende zondag spelen alle senioren weer thuis dus een mooie gelegenheid om ze weer aan te komen moedigen en ons clubhuis te bezoeken.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws